Lip & Cheek Stains: 5 αγαπημένα υγρά κραγιόν και 1 new entry.

 

Εύκολα, άκρως ευέλικτα, 2 σε 1 – αφού τα χρησιμοποιείς και σαν κραγιόν και σαν ρουζ- τα υγρά lip stains είναι από τα αγαπημένα items του νεσεσέρ μου.

 

Για όσες δεν το γνωρίζετε, το πρώτο lip stain που δοκίμασα ήταν το Benetint της Benefit το αγόρασα για πρώτη φορά στο Selfridges στο Λονδίνο σε ηλικία 20 ετών πολύ πριν κάνει την εμφάνισή της η μάρκα και στην Ελλάδα και από τότε έως σήμερα εξακολουθεί και είναι ένα από τα αγαπημένα μου προιόντα της αγοράς.

 

Το καλοκαίρι που μας πέρασε όμως ερωτεύτηκα το Water Lip Stain της Clarins. Υπέροχη long lasting φόρμουλα αρκεί να σας πω ότι άπλωνα λίγο γτο πρωί στα μάγουλά μου και το αποτέλεσμα ήταν άθικτο και εγώ με ροζέ μαγουλάκια έως το βράδυ. Στην κυριολεξία κρατούσε 12 ώρες- όχι να είχαμε να λέγαμε. Βέβαια για να σας πω την αλήθεια – θέλει προσοχή όταν το απλώνετε: και πολύ λίγη ποσότητα – μια μικρή βουλίτσα στο μάγουλο είναι αρκετή και μετά κάνετε καλό blending. Kαι επίσης αμέσως μόλις το απλώσετε  αν δεν χρησιμοποιήσετε σφουγγαράκι, αλλά τα δάκτυλά σας,  να πλύνετε τα χέρια σας γιατί αν δεν το κάνετε θα βάψουν. Ναι, τόσο long lasting είναι και το ερωτεύτηκα γιατί σε μέρες που αριβάρεις στην παραλία κατά τις 12.00 και φεύγεις κατά τις 7 το απόγευμα είναι ωραίο να έχεις συνεχώς ένα χρώμα υγείας στα μάγουλα.

 

 

Πάντως καλό είναι να αποφεύγετε τα lip stains αν τα χείλη σας είναι σκασμένα – το υγρό εισχωρεί στις ρωγμές και δείχνει άσχημα ενώ αν το νιώθετε πολύ ματ, μπορείτε να απλώσετε από πάνω ένα διάφανο gloss. Και το gloss να φύγει, το stain θα μείνει.

 

Ακολουθούν κάποια ακόμα ενδιαφέροντα  lip stains που θα βρείτε στην αγορά:

 

YSL Glossy Stain: Και χρώμα και λάμψη και ενυδατικοί παράγοντες όπως σε ένα balm.

 

 

Becca Beach Tint: ανθεκτικό στο νερό (εξού και το όνομα) και φόρμουλα με Βιταμίνη Ε.

 

 

ΝΥΧ Epic Ink Lip Dye: «βαφή» για τα χείλη το ονομάζει η μάρκα και πράγματι είναι ένα από τα πιο σταθερά της αγοράς αλλά κατά την άποψή μου κάποιες από τις αποχρώσεις του δεν μπορούν να φορεθούν και σαν ρουζ.

 

Τέλος ένα  πρόσφατο new entry σε αυτή την κατηγορία  του lip stain είναι και το Dolcissimo από τους Dolce & Gabbana. To συγκεκριμένο αφού το απλώσεις «μεταμορφώνεται» σε ματ long lasting  κραγιόν. Θα το βρείτε σε 12 αποχρώσεις από nudes έως κόκκινα και νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι για την «τριανταφυλλένια» συσκευασία του, τόσο μα τόσο Dolce & Gabbana. Το πράγμα μιλάει από μόνο του.

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Καλα το dolcissimo ειναι καταπληκτικο♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

  2. Αγαπω πολύ τα σταθερά & με διάρκεια προϊόντα μακιγιάζ , ειδικά στα χείλη. Νομίζω όμως, όσο εξυπηρετικά κι αν είναι, δεν πρέπει να το παρακάνουμε, γιατί θεωρώ πως θα περιέχουν πολύ δραστικές ουσίες για τον οργανισμό μας. Με μέτρο λοιπόν! ( Το λέω για να το ακούσω!) Τι υπέροχες συσκευασίες οι Dolcissimo!!!
    χχ

  3. Τέλεια η συσκευασία από d&g…
    Θα δοκιμάσω σίγουρα το Water Lip Stain της Clarins που προτείνει η Τζούλια.
    Και τέλος, θα συμφωνήσω με τη SOFIA MARGA…(παν) μέτρον άριστον!! (…το λέω για να το ακούσω κι εγώ)

  4. Αν και εγώ τα αγαπάω λόγω της τέλειας μεγάλης τους διάρκειας και τα θεωρώ ιδανικά για τη δουλειά μου στο τηλεφωνικό κέντρο, μιας και οποιοδήποτε άλλο κραγιόν εξαφανίζεται σε μια ώρα από το στόμα μου λόγω ακαταπαυστης ομιλίας,όμως θα συμφωνήσω με τα κορίτσια πιο πάνω..Για να έχουν τόσο μεγάλη διάρκεια,θα περιέχουν και πιο έντονες ουσίες και γιαυτό, όσο και να ήθελα να τα χρησιμοποιώ καθημερινά, τα φοράω 2-3 φορές την εβδομάδα το πολύ

  5. Καλά από τότε που δοκίμασα τα ΜΑΤ κραγιόν δεν έχω ξαναβάλει άλλο κραγιόν στα χείλη μου !!λατρεύω ysl απίστευτο κραγιόν άλλα τρελάθηκα με τη συσκευασία των D&G ακόμη και στα καλλυντικά βάζουν απίστευτη φαντασία!!

  6. Εκτός από το benetint δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλο.Δεν θα έλεγα όχι στο Glossy Stain του YSL.
    Μουτςς

  7. Πολύ θελω να δοκιμάσω της Clarins! Πάντως εμένα δεν μουα ρέσουν τα stain που είναι σαν μαρκαδόροι. Νιώθω, ότι δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω, δεν σχηματίζω καλά το περίγραμμα, δεν μπορώ να το διορθώσω και γίνομαι σαν καρνάβαλος. Το Benefit είναι εξαιρετικά αγαπημένο και All time Classic για το καλοκαίρι.

  8. Πάντως εγώ δεν γνωρίζω κάτι για δραστικές ουσίες.. ίσα ίσα και της Clarins αλλά και της Benefit τα βασικά συστατικά είναι φυσικής προέλευσης. Αλλά ακόμα και έτσι να ήταν στη ζωή μας θα έπρεπε να φάμε 100 κιλά κραγιόν, για να πούμε ότι ενδεχομένως κάποιο συστατικό μπορεί “τρώγοντάς” το να μας βλάψει- πράγμα που φυσικά δεν μπορεί να συμβει.

  9. @Stella: Αχ τι μου έκανες τώρα.. προσπαθώ να θυμηθώ ένα stain μαρκαδόρο που με είχε ξετρελάνει κάποτε (αλλά τελείωνε γρήγορα γιατί στέγνωνε το tip) και δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ μάρκα!! Που θα πάει, θα μου έρθει και θα το γραψω!

  10. @Julia Εμενα πάντως φίλη μου έχει πει… κι εχει δικιο… , ότι θα πρεπει να μετράω όχι μόνο τις θερμίδες των φαηγτών αλλά και τα κιλά που έχω φάει σε κραγιόν όλα αυτα τα χρονια!!! χα χα χα! Νομίζω, πως πιο πολύ με κραγιόν τρέφομαι…. 😉

  11. @Stella: Δίκιο έχει η φίλη σου!! Δευτερολογώ!!!

  12. Καλημερα Λατρεψα και εγω την συσκευασια του κραγιον Dolcissimo. Προσωπικα προτιμω τα ματ κραγιον για την διαρκεια τους και την πολυ καλη εφαρμογη τους

  13. @Julia μου, merci! (η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν άλλες μάρκες, κι όχι αυτές που ανέφερες)
    χχ

  14. Το ΥSL το έχω και είναι τέλειο! Με έχει βολέψει πολύ! Αυτό που μου άρεσε είναι το D&C, τι σούπερ χαριτωμένη συσκευασία είναι αυτή!

  15. Αγαπώ τα lip stain για τη διαρκεια τους και πολυ θα ηθελα να δοκιμασω της nyx . Παρ ολα αυτα δεν μπορω να προσπερασω την υπεροχη συσκευασια dolce and gabanna 💙

  16. Το Benetint το γνώρισα από το beautyblog και το αγαπώ. Χείλη και μάγουλα διατηρούν ένα υγιές ροδοκόκκινο χρώμα…

  17. Μ8υ αρέσει η τριανταφυλλένια συσκευασία!!!!! Ίσως να το δοκιμάσω γιατί είμαι φαν των κραγιόν και ειδικά του κόκκινου!!!! 💜💜❤❤💜❤❤❤❤💜💜❤💜❤💜❤❤💜💜💜❤❤❤❤💜💜💜💜💜💜❤❤❤❤❤❤❤💜❤💜❤💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.