“Beautiful Belle”: Το νέο Άρωμα της Estee Lauder και 5 ακόμα αγαπημένα bridal αρώματα

 

Aν το Beautiful – το all time classic bridal άρωμα της Estee Lauder, προοριζόταν για τη ρομαντική νύφη, το Beautiful Belle προορίζεται για τη millennial ανατρεπτική νύφη. Άλλες εποχές, άλλες επιλογές.

 

Η Ανατρεπτική Νύφη

Με την πρώτη της εμφάνιση σε καμπάνια αρώματος, η Grace Elizabeth είναι η Beautiful Belle. Η ταινία και η καμπάνια για το Beautiful Belle ενσαρκώνουν την ουσία της ανεξάρτητης νύφης του σήμερα. Εμπνευσμένη από τους αιώνιους κανόνες της αγάπης και του ρομαντισμού – αλλά με μια μοντέρνα ματιά, αυτή η καμπάνια βασίστηκε σε όραμα του Matthew Parr, Senior Vice President, Global Creative, της Estée Lauder, ενώ σκηνοθετήθηκε και φωτογραφήθηκε από την Floria Sigismondi στο Los Angeles.

 

behind the scenes

 

 

Το μπουκάλι

Το μπουκάλι του αρώματος  Beautiful Belle, συμβολίζει μια ιστορία αγάπης. Κοιτώντας από ψηλά την κρυστάλλινη κορυφή του μπουκαλιού αποκαλύπτεται ένα ζευγάρι χρυσές βέρες, το σύμβολο της αγάπης. Κομψές, κυματιστές πτυχώσεις, που παραπέμπουν σε ουρά νυφικού, προσθέτουν υφή στο  μπουκάλι.

 

 

Οι Νότες

Νότες Κορυφής:  Xυμώδεις νότες από Lychee, Ροδοπέταλα, Άνθη Αχλαδιάς και παιχνιδιάρικη φρεσκάδα μιμόζας.

Νότες Καρδιάς: Ένας συνδυασμός από άνθη  Πορτοκαλιάς και Γαρδένιας, καθώς και βελούδινες νότες από  Πέταλα Τουμπερόζας.

Νότες Βάσης: Αισθησιακές oriental νότες από Ambrox, πολυτελές Orris Absolute και Blush Suede, που αναδεικνύουν την πιο σαγηνευτική και ανατρεπτική έκφανση του αρώματος. Εθιστικό Marzipan Musk προσδίδει μια αισθησιακή πινελιά.

 

 

 

#lovebreaksallrules

 

Beautiful Belle by Estee Lauder

 

 

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω σε 5 ακόμα αρώματα  που μπορούν να «ντύσουν» και αρωματικά μια νύφη:

 

Something old,

Something new,

something borrowed

και το άρωμα…

 

Something Blue by Oscar de la Renta

Ένα φρουτώδες λουλουδένιο άρωμα με νότες από lychee, κρίνα του αγρού, βανίλια και λευκό musk.

Chanel Coco Mademoiselle

Aισθησιακό τόσο όσο και χωρίς υπερβολές,  με νότες από άνθη πορτοκαλιού, γιασεμί, ρόδο και πατσουλί.

 

Valentina by Valentino

Φρέσκο περγαμόντο, λευκή τρούφα, άγρια φράουλα, κέδρος και κεχριμπάρι σε ένα μπουκάλι που θα ταιριάζει υπέροχα με όποιο στυλ wedding dress επιλέξετε.

Annick Goutal “Petite Cherie”

Zουμερό, χαριτωμένο και άκρως νεανικό – η σχεδιάστρια εμπνεύστηκε αυτό το άρωμα για το γάμο της κόρης της. Νότες από ζουμερό ροδάκινο και αχλάδι τριαντάφυλλο, βανίλια και musk.

 

 

 

Dolce & Gabbana, Dolce Garden

Κλεισμένο σε ένα αιθέριο μπουκάλι και εμπνευσμένο από σιτσιλιάνικους κήπους με νότες από μπουμπούκια  frangipan, μανταρίνι, λαμπερό νερολί και μανόλια.

 

 

 

Και επειδή ξέρω ότι κάποια εδώ μέσα, ετοιμάζεται να γίνει νυφούλα τον επόμενο Μάιο, ίσως σου έδωσα ιδέα για το άρωμα εκείνης της βραδιάς.

 

17 Σχόλια
  1. Ανυπομονώ να μυρίσω το Belle! Εχω διαβάσει πολύ καλά reviews σε ξένα sites σχετικά. Επίσης η Estee είναι ίσως η μόνη εταιρεία κατά τη γνωμη μου πάντα, που στα νέα της αρωματα αλλά και στα reformulations των παλιών, συνεχίζει να κρατάει πολύ υψηλά standards ποιότητας σε σχέση με άλλα αρώματα που κυκλοφoρούν σήμερα στην αγορά και μιμούνται το ένα το άλλο.

  2. @Stella: Συμφωνώ. Αλλά δεν αντέχω να μη πω για πολλοστή φορά (επαναλαμβάνομαι δυστυχώς και το ξέρω..) ότι σαν το Cinnabar των 90’ς κανένα άλλο…

  3. Νύφη δε θα γίνω αλλά και εγώ όπως και η @Stella, θα ήθελα να το δοκιμάσω. Αγαπώ το Garden, Dolce & Gabbana!

  4. Ωραίο, “μυρωδάτο” post. Ξετρελάθηκα με το video! Υπέροχη διαφήμιση!

  5. @Julia Οντως! Τωρα μιλάς για μύθους! Δεν βγαίνουν πια τέτοια αρώματα, τέτοιας αξίας και τέτοιου επιπέδου, το λεω και το φωνάζω! Αλλα έστω κι η reformulation που έβγαλε η Εstee είναι εξαιρετικά αξιοπρεπής! Οπως και το Estee που πήρα πέρσι και ήταν εξαιρετικό σε σχεση με το παλιό.

  6. Υπέροχο, μοσχοβολιστο και …επίκαιρο post!!! Τέλειο το βίντεο του νέου αρώματος της Estee…! ανυπομονώ να το γνωρίσω!
    χχ

  7. Ξεχωριστά όλα και τα μπουκάλια τους εντυπωσιακα!! Μου άρεσαν πολύ οι νότες του αρώματος του Oscar De La Renta

  8. Δεν ξέρω αν σας το έχω πει αλλά κι εγώ στον δικό μου γάμο Estee φορούσα…το ανεπανάληπτο Spellbound…
    Το μπουκάλι του Beautiful Belle, φανταστικό….θα το ήθελα στη συλλογή μου (δεν ξέρω αν σας το έχω πει επίσης…αλλά όταν τελειώνουν τα αρώματα τα μπυκαλάκια τα κρατάω άδεια ,,,)
    Το μπουκάλι του dolce garden ,κουκλίστικο κι αυτό….
    Καλό ΠΣΚ να έχουμε, bb girls (κάποιο κορίτσι εδώ μέσα είχε πει πως μόλις τελειώσει το Halloween, θα στολίσει δέντρο…περιμένω να δω αν θα κρατήσει τη υπόσχεσή της)

  9. Γεια σας. Περιμενω και εγω να μυρισω το Beautiful Belle. Πιστευω οτι τα αρωματα της ESTEE ταιριαζουν σε παρα πολλες γυναικες για να μην πω σε ολες και διαρκουν

  10. Αγαπώ πολυ τα αρώματα της Estee Lauder.Πρωτο αγαπημένο μου το beyond Paradise και το Private Collection
    Jasmine❤️❤️❤️

  11. Διαβάζοντας όλα αυτά τα νυφικά το μόνο που μου έρχεται να πω είναι και στα δικά μας 😛
    Μουτςς

  12. Αυτά τα μυρωδάτα posts πολύ μου αρέσουν – και τα αρώματα της Estee βεβαίως-βεβαίως! Ανυπομονώ να το μυρίσω! Είμαι στη λίστα αναμονής της υποψήφιας νύφης άλλωστε, χαχαχα!

  13. Μου αρέσουν τα αρώματα της estee και φυσικά το δωράκι της Τζούλιας μας πέρυσι ήταν super.Θα το δοκιμάσω και θα σας πω.Άραγε στο γάμο μου τι φορούσα…Κενό μνήμης…

  14. Something blue και dolce and gabanna με προκαλουν οι αρωματικες νοτες τους να τα δοκιμασω !! Οσο για της Estee για μενα ειναι εγγυηση στα αρωματα καθως μου αρεσουν ολα !

  15. @ΜARIANNA ,εννοείται πως η modern muse ήταν τέλεια…σου έχει μείνει καθόλου στο μπουκάλι;;;Εμένα λίγο…💜💜💜💜
    Όσο για το σχόλιο με το κενό μνήμης που λες, εγώ ακόμα γελάω…πάντως, σε ποντάρω για κάτι πολύ classy!! 💜💜💜💜

  16. Θέλω να το δοκιμάσω. Η Estee Lauder βγάζει όντως αρώματα που ξεχωρίζουν… Το υπόλοιπο Modern Muse μου περιμένει να χειμωνιάσει!

  17. Ειμαι λατρης της Chanel Coco Mademoiselle!!!!! ❤💜❤💜❤💜❤💜 βεβαια ποτε δεν θα ελεγα οχι σε κατι καινουριο οποτε σίγουρα θα πάω να το μυρισω και αν μου κάνει το κλικ θα το τσίμπησε και τουτο!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜❤❤❤❤❤❤❤💜💜💜💜💜💜💜❤❤❤❤❤ ποια θα παντρέψουμε βρε κορίτσια;;;;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.