“Ονειρεύομαι κόκκινα Χριστούγεννα.”

View Gallery
8 Photos
“Ονειρεύομαι κόκκινα Χριστούγεννα.”
02

Zara Home X-mas 2018

“Ονειρεύομαι κόκκινα Χριστούγεννα.”
03

Zara Home X-mas 2018

“Ονειρεύομαι κόκκινα Χριστούγεννα.”
05

Zara Home X-mas 2018

“Ονειρεύομαι κόκκινα Χριστούγεννα.”
06

Zara Home X-mas 2018

“Ονειρεύομαι κόκκινα Χριστούγεννα.”
07

Zara Home X-mas 2018

“Ονειρεύομαι κόκκινα Χριστούγεννα.”
08

Zara Home X-mas 2018

“Ονειρεύομαι κόκκινα Χριστούγεννα.”
09

Zara Home X-mas 2018

“Ονειρεύομαι κόκκινα Χριστούγεννα.”
10

Zara Home X-mas 2018

Μετά λύπης μου να σας ανακοινώσω ότι το πλάνο «στολίζω πιο νωρίς δέντρο  φέτος στις 3 Νοεμβρίου» δεν πέτυχε αγαπητά bb girls (και περισσότερο απευθύνομαι στις Celia και Amalia.)

 

Ο κύριος Ρωμανός είχε αγώνες ξιφασκίας  το Σάββατο στο ΟΑΚΑ και πάρτι την Κυριακή και φυσικά στολισμός δέντρου δεν μπορεί να γίνει χωρίς εκείνον. Βάλτε στην εξίσωση ότι ο μεγαλύτερος άντρας – ο οποίος κατεβάζει το 2μετρο δέντρο από πάνω κάτω- έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι (εμένα μου είναι αδύνατον να το σηκώσω) και δέντρο γιοκ.

 

Από την άλλη τι δέντρο να στολίσεις όταν στα social βλέπεις γνωστούς να κάνουν ακόμα μπάνια στη θάλασσα; Βλέπετε, εκτός από τους δυο άντρες που έλειπαν,  έλειπε  και η ατμόσφαιρα- αυτό το ΣΚ, πράγμα πολύ σημαντικό εφόσον δεν βρισκόμαστε στην Αυστραλία.

 

 

Πήρε rain check λοιπόν το X-mas tree και θα δω τώρα ποια θα είναι η επόμενη ημερομηνία (ίσως το άλλο Σάββατο, αλλά δεν μου υπόσχομαι τίποτα). Παρόλα αυτά η Amalia,  μου έστειλε με link μια έρευνα από ψυχολόγους που λέει ότι όσο πιο νωρίς στολίζουμε, τόσο καλύτερα για την ψυχολογία μας και επειδή το πιστεύω και εγώ αυτό όπως ξέρετε, σκέφτηκα ότι εκτός από το δέντρο έχω τόσα πολλά στολίδια, άρα αυτό που μπορώ  να κάνω μέχρι να μαζευτούμε  κάποια στιγμή όλοι και να στολίσουμε το δέντρο – είναι να ξεκινήσω να στολίζω σιγά – σιγά το σπίτι. Την κουζίνα, το σαλόνι, τις κρεβατοκάμαρες κλπ κλπ. Να κάνω μια αρχή βρε αδερφέ.

 

Και για να μου φύγει και το παράπονο, να βγω μια βόλτα και στην αγορά και να τσιμπήσω και δυο τρία καινούργια στολίδια.

 

Παίρνω ιδέες λοιπόν και εγώ και εσείς μαζί μου όπως για παράδειγμα από μια από τις φετινές x-mas collection των Zara Home όπου φέτος ονομάζεται «I’m dreaming of a red Christmas” από εκεί και η έμπνευση για τον τίτλο του post. Πάντως εγώ θα έλεγα “I’m dreaming of a ruby Christmas” γιατί οι αποχρώσεις που προτείνει φέτος το κατάστημα είναι πιο ρουμπινί παρά κόκκινες.

 

Λέω μια από τις φετινές γιατί στα Zara Home μπορείς να κάνεις shop by style δηλαδή xmas decoration ideas ανάλογα με το στυλ του δικού σου σπιτιού όπως για παράδειγμα.,

 

Classic

 

 

Nordic

 

Contemporary

 

Sophisticated

 

 

 

Όπως και να έχει ρίξτε λοιπόν μια ματιά στη gallery παραπάνω και δείτε και παρακάτω κάποιες όμορφες ιδέες για φετινό στολισμό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Άντε να δούμε μέχρι που θα το πάει και φέτος ο «τρελόκαιρος». Αλήθεια, έχει στολίσει καμιά σας;

 

29 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!
    @Τζουλια ευτυχώς η δυστυχώς (δεν ξέρω τι να αποφασίσω) απο την μια η καλοκαίρια με βολεύει για βολτούλες στην φύση και να περνούμε έξτρα δόση βιταμίνης D απο την άλλη θα ηθελα να μπω στο mood των Χριστουγέννων αλλα αν δεν νιώσω λίγο κρύο δεν βλέπω να έρχεται ακομα.Παντως εγώ φέτος οταν θα ξεκινήσω τον στολισμό θα κινηθώ στους χρυσό κόκκινους χρωματισμούς .Εχω ξεκινήσει και χαζεύω ιδέες στο Pinterest 😁

  2. Αστειεύεσαι? Εδω ανέβαλα επ΄αόριστον το στρώσιμο χαλιών. Τα παρέλαβα, ετοιμασα το σπίτι και τα άφησα στη γωνία. Με 28 βαθμούς και την υγρασία στο ζενίθ στο Φάληρο, αντε να στρωσεις χαλιά και φλοκάτες…. Θα βγάζαμε τη μπέμπελη… Αναβλήθηκε λοιπόν, αν και απ΄ ότι άκουσα ο Νοέμβριος προδιαγράφεται στο ίδιο στυλάκι μέχρι τέλους… Τουτ’ έστιν… φέραμε την Αυστραλία κοντά μας κορίτσια και μην το γελάτε καθόλου!

  3. @SofiaT: Λατρεύω και εγώ χρυσό- κόκκινο. Ειδικά για στολισμό τραπεζιού. Και φυσικά πράσινο, σε σκάλες, τζάκι, γύρω από πόρτες κλπ. Αν βρεις κάτι καλό σε Pinterest let us know bb girl!

  4. @Stella: Δεν είναι νορμάλ πράγματα αυτά. Εως και ο καιρός έχει τρελαθεί.. θα ξεχάσω που μέσα Ιουνίου ήταν Νοέμβριος με βροχές και ψύχρα και τώρα ο Νοέμβριος είναι Ιούνιος με ζέστη, λιακάδες και υγρασία; Ασε που αυτή η παράλογη ζεστη μου βάζει και άλλα άσχημα στο μυαλό- δες Ζάκυνθο… Και θα πάμε έτσι έως το τέλος; Χάλια κύριε Πρόεδρε.

  5. Τζούλια μου καλά λέω ότι πρέπει να έχουμε ένα είδος τηλεπάθειας, γιατί σκοπεύω πρώτα ο Θεός να στολισω αυτό το Σάββατο ( δεν κρατιέται η μικρή μου) και εξαιτίας αυτού, εχτές που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά έκανα μια βολτουλα και προμηθευτικα κάποια πράγματα για το στολισμο.. Έχω βέβαια 5 σακουλαρες στο πατάρι γεμάτες Χριστούγεννιατικα, αλλά πάντα προσθέτω φωτάκια που καίγονται εύκολα από τη μια σεζόν στην άλλη και κάτι που να μου κάνει κλικ..Καλή εβδομάδα και καλό μας στολισμο 🎄🎄🎄

  6. @Μaryl: μα και εγώ αγαπημένη κάθε χρόνο στολίζω παραδοσιακά γύρω στις 10 με 15 Νοεμβρίου. Απλά φέτος είπα να το κάνω λίγο πιο νωρίς, αλλά δε μου βγήκε όπως είδες…τα φωτάκια βέβαια, οπωσδήποτε κάθε χρόνο αλλάζονται. Λοιπόν καλό στόλισμα το ΣΚ και εσύ και εγώ- αν τα καταφέρω!

  7. Υπέροχη η ξιφασκία! Μπράβο για την επιλογή του μικρού σου Ρωμανού! Πήγε καλά ο αγώνας; Είναι δύσκολο άθλημα; Πάντα μου άρεσε, αλλά δεν γνωρίζω τους κανόνες του σπορ.
    Δεν έχω στολίσει ακόμη, αλλά από προηγούμενο
    post έχω πειστεί να στολίσω φέτος νωρίτερα! Μπορεί ο καιρός να μη βοηθά πολύ, βλέπω καθημερινά ανθρώπους να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα, αλλά θα το τολμήσω, και μάλιστα γρήγορα! Αγαπώ πολύ τα κόκκινα Χριστουγεννιατικα χρώματα, που δίνουν κάποια ένταση μέσα στους παλ εκρου χρωματισμούς του σπιτιού μου.
    χχ

  8. Kαλησπερα. Ουτε και εγω τα καταφερα αυτο το Σαββατολυριακο . Ο λογος ειναι οτι θελω να αλλαξω κουρτινες οποτε η γενικη σπιτιου και το στρωσιμο – στολισμα θα γινουν μετα. Προσωπικα λατρευω το κοκκινο στα στολιδια αλλα δεν με χαλαει και το λευκο που μου θυμιζει χιονια.
    Οσο για τον κ. Ρωμανο εξαιρετικο αθλημα. Το εκανε η ανηψια μου και εχω παει σε πολλους αγωνες.

  9. Αν και φέτος περισσότερο από ποτέ χρειάζομαι ψυχολογική ανάταση, αφενός το καλοκαίρι που δεν λέει να μας αφήσει, αφετέρου οι σεισμοί, με βλέπω να στολίζω 23 Δεκέμβρη… Άλλωστε πρέπει να αποφύγω όλα τα κουδουνίσματα που θα με κάνουν να αντιλαμβάνομαι και τους μικρότερους σεισμούς, μπας και επανέλθουμε σιγά-σιγά στην καθημερινότητά μας…

  10. Τι ομορφο post και φανταστικες ιδεες για διακοσμηση !! Παρ ολα αυτα φετος οντως ο καιρος μας εχει μπερδεψει …. Οσο για το στολισμο αγαπω να στολιζω νωρις για να απολαμβανω και το σπιτι στολισμενο περισσοτερο διαστημα !! Η αληθεια ειναι πως χαιρομαι περισσοτερο περιμενοντας τις γιορτες παρα τοτε γιατι εχω την εντυπωση πως περνουν αστραπιαια….

  11. @Amalia: εύχομαι να επανέλθει γρήγορα η ηρεμία στο υπέροχο αγαπημένο νησί σας..πρώτη φορά το επισκέφθηκα φέτος και το ερωτευτηκα πραγματικά, ένα κομμάτι μου νομίζω έμεινε εκεί…

  12. Δεν στόλισα αλλά κάτι μελομακάρονα τα τσάκισα!
    Μουτςς

  13. Ωραίες γιορτινές εικόνες! Εγώ λόγω υποχρεώσεων θα στολίσω γύρω στα τέλη του μήνα. Χάζεψα όμως εδώ και πήρα αρκετές ιδέες.

  14. @Sofia Marga: Είναι ένα αρκετά δύσκολο σπορ, έχει και πολλές προπονήσεις και αρκετές ώρες μέσα στην εβδομάδα (τώρα είμαστε στις 5 ώρες και θα αυξηθεί αυτό ενδεχομένως). Πολλούς επίσημους αγώνες μέσα στο χρόνο και στην Αθήνα (συνήθως στο ΟΑΚΑ) αλλά και εκτός Αθήνας (πριν 1 μήνα βρέθηκε για ένα τριήμερο στα Ιωάννινα για αγώνες) και λίγο αργότερα και εξωτερικό. Πρέπει και ο μικρός να είναι πειθαρχημένος, αλλά και εμείς οι γονείς γιατί είναι ένα σπορ που ζητάει αρκετά από πολλές απόψεις. Είναι αρκετά καλός, αλλά μπορεί να γίνει και καλύτερος. Πέρασε στους ημιτελικούς αλλά έχασε στα knock out.

    E, βέβαια, εσείς μέσα στη θάλασσα, πως να μην κάνετε μπάνια ακόμα;

  15. @Rania: Αχ τι ωραία!! Home Deco! (και ειδικά κουρτίνες που λατρεύω!!)

  16. @Amalia: Κάνε μια αρχή έστω και με δυο τρια στολίδια- ειδικά τώρα που πράγματι πρέπει να αλλάξει λίγο προς το πολύ καλύτερο η ψυχολογία σου. Σας σκέφτομαι εκεί, να το ξέρεις.

  17. @Chris: Συμφωνώ απόλυτα!! Και εγώ το πριν λατρεύω! Αυτόν τον 1,5 μήνα ανυπομονησίας για να φτάσουν οι γιορτές!

  18. @Μaryl & Amalia: Πράγματι κρίμα που δεν συναντηθήκατε…

  19. Eμένα πάντως μου ποστάρανε στον τοίχο μου αυτό https://www.stroumfaki.gr/2018/11/blog-post_23.html?fbclid=IwAR32VE2x0fqU3pEnRcsU5DeFQNmRWYuYG1YjJeIUseYV39cmzr5oCiayM8w Αγαπώ Zara Home και χριστουγεννιάτικη ενότητα…είμαι πιο κοντά στην nordic εκδοχή στολισμού…έβγαλα κάποια πραγματάκια….κυρίως μαξιλάρια (έχω πολλά) και μικρά διακοσμητικά στην τραπεζαρία….και φωτάκια (αυτά είναι all season στο σπίτι μας)…κι όσο για απόχρωση…I’d rather go pink this Xmas….dusky pink….blush pink….and white….

  20. @JULIA ,εμένα το πόσταρε στον τοίχο μου μια φίλη που ξέρει την ”πετριά” που έχω με τα Χριστούγεννα….όλοι την ξέρουν δηλαδή…από τον Σεπτέμβρη αρχίζουν το δούλεμα… <>

  21. Α, το άρθρο αυτό μου το έχουν στείλει και εμένα, πειράζοντάς με βεβαίως, γιατί ξέρουν όλοι ότι έχω “πετριά” (όπως και η Celia) με τα Χριστούγεννα. Και συμφωνώ εννοείται! Αλλά τα πλάνα στολίσματος πήγαν περίπατο, καθότι αρχές Νοέμβρη κυκλοφορούμε ακόμη με τα κοντομάνικα εδώ, ούτε χαλιά στρώσαμε, εγώ γκρινιάζω συνέχεια που ο καιρός είναι έτσι κλτ κλτ. Χτες ενδεικτικά θα σας αναφέρω ότι σχολώντας από τη δουλειά πέτυχα δυο άτομα να χαζεύουν έξω από ένα κατάστημα με εποχιακά (και στολισμένο χριστουγεννιάτικα) με κοντομάνικα και παγωτό στο χέρι. Φφφφφφφ

  22. Επίσης, το τρίγωνο “κόκκινο – πράσινο – χρυσό” για χριστουγεννιάτικο στολισμό είναι πανέμορφο! Οι ιδέες διακόσμησης καταπληκτικές – άντε, να χειμωνιάσει επιτέλους!!!

  23. @Celia & Sheena: Αχαχχαχαχαχαχ!!! Μας έχουν πάρει χαμπάρι κορίτσια, όπως έχετε καταλάβει!!

  24. Τζουλια ειναι πολυ δυσκολο να διαλεξω. Βρηκα αρκετες που μου αρεσαν αλλα αλλες ηταν υπερβολικα ηψηλες οι τιμες ανα μετρο και σε αλλες δυο δεν υπηρχε στοκ μετρων που ηθελα Ειχαν εξαντληθει. Ψαχνω που θα μου παει θα βρω αυτες που θα μου αρεσουν και θα μου αλλαξουν την διαθεση

  25. Επιτέλους χάλασε ο καιρός και ελπίζω σε 1-2 εβδομάδες να στολισω και εγώ… Μου αρέσει πολύ το Sophisticated στόλισμα καθώς και το σπίτι μου έχει χρυσές λεπτομέρειες… βέβαια δεν μπορώ με τπτ να αντισταθώ στο κοκκινάκι των Χριστουγέννων που μου φέρνει χαρούμενη διάθεση!!!! ❤❤❤❤❤❤ Βουρ για χριστουγεννιάτικο στολισμα λοιπόν!!!! Λατρεψα την φωτο νούμερο 05 από τα ζαρα! 💙💙💚💚💛💛❤❤💜💜💙💙💚💚💛💛❤❤❤💜💜💜

  26. Συγχαρητήρια και Ρωμανο που ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με ένα τόσο δύσκολο άθλημα όπως η Ξιφασκία! Μπράβο και σε σένα Τζούλια μου που τον πηγαίνεις στους αγώνες και είσαι δίπλα του!!!! 💙💚💛❤💜💙💚💛❤💜💙💚💛❤💜

  27. Δεν στολίζω νωρίς,αργούν ακόμα τα Χριστούγεννα.Φέτος,όμως θα στολίσω λίγα πράγματα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.