Οι ομορφότερες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες για το 2018.

 

Την αρχή παραδοσιακά την κάνει το Selfridges που κάθε χρόνο στολίζει πρώτο τις Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες του, εκεί γύρω στα μέσα Οκτωβρίου.

Αρχές Νοεμβρίου είναι πλέον τα περισσότερα στολισμένα, από το Harvey Nichols και το Harrods έως το Bloomingdales και τις Galleries Lafayette.

 

Printemps, Paris

Η Άνοιξη στην καρδιά των Χριστουγέννων με μπουκάλια από διάσημα αρώματα κρυμμένα μέσα σε ροζ τριανταφυλλένια μπουμπούκια.

 

 

Galeries Lafayette, Paris

Η φετινές βιτρίνες έγιναν σε συνεργασία με τον οίκο Piaget.

 

 

Harvey Nichols, London

To κατάστημα εμπνέεται από την ταινία Mary Poppins Returns και στις βιτρίνες του βλέπουμε 4 original κοστούμια που φορέθηκαν από το cast. Χρυσές και ασημένιες ομπρέλες παντού μια που ήταν και το αγαπημένο μέσο μεταφοράς της iconic νταντάς.

 

 

Harrods, London

«Fantastica” ονομάζεται η φετινή xmas διακόσμηση και βιτρίνες γεμάτες με καλούδια από το Food Hall, τεράστια xmas crackers,  ονειρεμένες haute couture μακριές τουαλέτες και όπως πάντα το 8 μέτρων χριστουγεννιάτικο δέντρο που δεσπόζει έξω από το κατάστημα.

 

 

 

Bloomingdales, New York

Έμπνευση από την ταινία “Grinch” χαρακτήρες από κρύσταλλο αλλά και διαδραστικά events όπως μια βιτρίνα καραόκε για τους αγοραστές.

 

 

Fortnum & Mason, London

Τεράστια παραδοσιακά γλυκά, mince pies, ζαχαρωτά και όπως πάντα τα διάσημα τεράστια καλάθια φορτωμένα με xmas καλούδια.

 

 

Liberty, London

Το θέμα φέτος είναι «The Christmas story” και οι βιτρίνες διακοσμημένες με ασπρόμαυρα ζωάκια και πολλές προτάσεις για x-mas δώρα.

 

 

Selfridges, London

Πιο rock & roll η φετινή διακόσμηση του πολυκαταστήματος με έμπνευση από τη βιομηχανία της μουσικής και διάσημους καλλιτέχνες.

 

11 Σχόλια
  1. Tώρα να σχολιάσω ή όχι? Να κρατηθώ ή να ψάξω για χριστουγεννιάτικο προορισμό? Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α! Ειδικά Harrods και Galeries Lafayette είδα στο Instagram και χάζεψα σαν μικρό παιδί!
    Τελικά, bb girls, στολίσατε? Το σκέφτομαι για το τέλος της εβδομάδας που έρχεται, αν προλάβω.

  2. Kαλημερα Ολες πανεμορφες ποια να πρωτοδιαλεξω. Λιγο πιο πανω βαζω την βιτρινα του Harrods, London και του Selfridges, London. Αντε τελειωσε και ο Μαραθωνιος που επρεπε να εχει καλο καιρο. Απο μεθαυριο ας αλλαξει. Οχι αυριο να προλαβουν οσοι αθλητες μηνουν να δουν την Αθηνα ηλιολουστη

  3. Oι βιτρινες ειναι ονειρο !! Μια και μια 💜💜💜 Φανταστικες

  4. Μαγικες ολες 🎇🎇🎇Θελεις να τις χαζευεις ωρες🎆🎆🎆🎆

  5. Μου θύμισαν όλες παραμύθι! Υπέροχες όλες με λίγο πιο πάνω την Bloomingdales, New York για μένα..

  6. Η βιτρίνα του Harrods με εντυπωσίασε αν και όλες είναι εξαιρετικές.
    Μουτςς

  7. Είναι φοβερή η εμπειρία της περιπλάνησης στις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες. Μπορείς να χαζεύεις με τις ώρες κι ας είναι η θερμοκρασία πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν… Όλες σε βάζουν σε ένα παραμύθι και σε οδηγούν σε δρόμους ξεγνοιασιάς.

  8. Ωωω! Υπέροχες όλες!!! Harrods…magnifique!
    Ξαναγινομαι παιδί!!! Το ΣΚ έβγαλα τα πρώτα στολίδια απ’τις κούτες!
    χχ

  9. Επειδή έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα γλυκά θα διαλέξω Fortnum & Mason!!!!! 💙💚💛❤💜💙💚💛❤💜💙💚💛❤💜 Απογευματινή βόλτα με Καλή παρέα στα μαγαζιά της πόλης μου που τα πάντα είναι στολισμένα κρατώντας στο χέρι ζέστη σοκο λατα κουκουλωμενη με το αγαπημένο μου παλτό!!!! Άντε άντε!!!! Δεν μπορώ να περιμένω άλλο για τα Χριστούγεννα!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.