Εssie “Βόρειο Σέλας”: Συλλογή χρωμάτων Χειμώνας 2018.

 

Πάνω στην ώρα για τον χειμώνα, η Εssie μας οδηγεί σε μια αστρική περιπέτεια, προσκαλώντας μας να ανακαλύψουμε το Βόρειο Σέλας και την αιθέρια ομορφιά του.

 

Aurora Borealis το  συγκλονιστικό Βόρειο Σέλας.

 

 

Οι έξι limited edition αποχρώσεις αυτής της συλλογής, θέλουν να «αιχμαλωτίσουν»   τη δύναμη του πιο εντυπωσιακού φωτεινού ουράνιου φαινομένου και την παγωμένη ομορφιά της Αρκτικής.

 

 

 

Και αυτή η συλλογή είναι σχεδιασμένη σε συνεργασία με την Rebecca Minkoff, Global Color Designer της Εssie και σύμφωνα με την ίδια «στον ορίζοντα έχουν αρχίσει να αχνοφαίνονται γιορτινές εκδηλώσεις και λαμπερά πάρτι; Με την πανέμορφη αυτή συλλογή, η είσοδός σας θα προκαλέσει ένα πραγματικό Μπιγκ Μπανγκ! Tα βερνίκια διαθέτουν το αποκλειστικό easy glide brush της Εssie για γρήγορη, ομοιόμορφη εφαρμογή.»

 

Αυτές είναι οι limited edition αποχρώσεις:

 

just the way you artic

Λιλά μωβ που βυθίζεται στους τόνους του παγωμένου γκρι (κρεμώδες)

 

 

 

million miles hues

Φωτεινό μεταλλικό χρυσό (μεταλλιζέ)

 

 

hear me aurora

Κόκκινο-καφέ σε χειμωνιάτικους τόνους (κρεμώδες)

 

 

polar-izing

Αστραφτερό ανοιχτό ροζ που θυμίζει τα χρώματα των παγετώνων (μεταλλιζέ)

 

 

glow with the flow

Περλέ μπλε μεσαίας έντασης (μεταλλιζέ)

 

nightlights

Βαθύ δαμασκηνί μωβ (κρεμώδες)

 

 

 

Εγώ πρόσφατα απόλαυσα ένα Essie μανικιούρ όπως βλέπετε παρακάτω.

 

 

Το χρώμα από τη συλλογή που αγάπησα και επέλεξα ήταν αυτό το ζεστό κόκκινο το Hear me aurora ή σε ελεύθερη μετάφραση «Άκουσέ με Αυγή» και μάλλον με άκουσε γιατί έχω να σας πω ότι το μανικιούρ μου διατηρήθηκε άθικτο για πάνω από 2 εβδομάδες.

 

 

17 Σχόλια
  1. Ψηφίζω δαγκωτό : just the way you artic, nightlights & hear me aurora!!! Κι εχω να καταθέσω με όλη μου την ειλικρίνια, ότι τα essie (όχι αυτά τα απλα, τα άλλα βερνίκια με effet gel) είναι τα μόνα βερνίκια που κρατούν στα νύχια μου 4-5 μέρες άθικτα, τη στιγμή που ακόμα και τα επαγγελματικά βερνίκια που μου κάνει η μανικουρίστα μου, δεν κρατούν ούτε 24ωρο. Εχω πλέον για διάφορους λόγους, απόλυτη αδυναμία να κρατήσω στα νύχια ακομα και ημιμόνιμο, αλλά με τα essie δεν ξέρω τι ακριβως συμβαίνει και μου κρατούν ακόμα κι όταν τα κάνω μόνη μου.

  2. @Stella: Και στα gel effect αλλά στα απλά,τα τελευταία 2 χρόνια υπάρχει μεγάλη διαφορά στη διάρκεια των βερνικιών Essie. Αυτό που έγραψα ότι μου κράτησαν πάνω από 2 εβδομάδες άθικτα είναι αλήθεια και άρχισαν να χαλάνε στη ρίζα απλά διότι μεγάλωσαν τα δικά μου νύχια και όχι γιατί έγιναν chipped στις άκρες.. (και δουλεύω άπειρες ώρες σε υπολογιστή, όπως σχεδόν όλες μας..)

  3. @Julia Φαντάσου εμένα που μέσα σε όλα δουλεύω με γάντια και οινοπνεύματα για την παρασκευή των SR, που έχουν φθείρει τα νύχια μου και την ποιότητα τους.

  4. Είχα διαλέξει το hear me aurora πριν ακομα δω τα νύχια @Τζουλια!!! Καταπληκτική απόχρωση 😍😍😍😍

  5. Πολύ όμορφο το μωβ ( τι άλλο θα μου άρεσε ?😋) αλλά και τα μεταλλιζε ροζ και μπλε. Πολύ όμορφο το μανικιούρ σου Τζούλια μου,ζηλεύω τα ωραία περιποιημενα νύχια αλλά λόγω κακιστης συνήθειας ξεσπαθωνω στο πεντικιούρ

  6. Φανταστικά χρώματα! Και γω που λατρεύω το κόκκινο, τι άλλο θα διάλεγα από το hear me aurora?
    xx

  7. Καλησπερα Φυσικα μου αρεσε πολυ και μενα το hear me aurora αλλα βρηκα και πολυ σικατο το just the way you artic

  8. Αν και το τελευταίο διάστημα δεν μου μένει νύχι για νύχι, μου άρεσαν τα just the way you artic και hear me aurora.
    Αξίζει να δείτε και αυτές τις θεσπέσιες εικόνες της Ισλανδίας
    https://vimeo.com/195085480,
    από τον εξαιρετικό Ζακυνθινό φωτογράφο Νίκο Κοντοσταυλάκη, που είχα την τύχει να κάνει τη φωτογράφιση του γάμου μου και της βάφτισης του μικρού μου.

  9. @Amalia: Whispering Island. Υπετοχο video Amalia μου! Ευχαριστούμε! 😘😘

  10. Eγώ ψηφίζω το πρώτο….γιατί είναι μωωωωωωωωωωωωβ…… 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  11. Ξετρελαθηκα με το μωβ λιλα!!! Μου έδωσες ιδέα για το τι χρώμα θα τα κάνω την επόμενη φορά!!!! Βέβαια όλα είναι φοβερά!!!! 💙💙💚💚💛💛❤❤❤💜💜💜❤❤❤💜💜💜💛💙💙💙💚💚💚💚❤❤❤❤💜💜💜💜💛💙💙💙💚 ωραιο και το δικό σου και Ίσως να το κανω και γω τις μέρες των Χριστουγέννων!!!!!!! Πάντως με τπτ δεν θα κάνω το million miles hues…. 🤤🤤🤤🤤🤤😐😐😐😐😐

  12. Άλλη μία φορά που δεν μπορώ να διαλέξω μόνο ένα.
    Μουτςς

  13. Υπεροχες ολες οι αποχρωσεις !! Η μονη που δεν θα τολμουσα ειναι η χρυση αποχρωση . Ολες οι υπολοιπες φανταστικες .

  14. Just the way you artic, nightlights & hear me aurora pour moi! Εντάξει, απίθανα! Και η Essie, και η Ισλανδία και τα northern lights (που είναι όνειρο ζωής). Για την Essie το έχω ξαναπεί ότι είναι value for money και σε ποιότητα και σε διάρκεια (και λατρεύω το βουρτσάκι της).

  15. @Tζούλια,δεν μου αρέσουν,αλήθεια,πρώτη φορά,μόνο αυτό που άρεσε και σε σένα.

  16. Το έκανα τελικά το μοβ λιλά!!!!!! Δείχνει υπέροχο στα νύχια μου!!!!! 💜💜💜💜💜💜 Και την επόμενη φορά θα τα κάνω το αγαπημένο μου Κοκκινάκι, ότι πρέπει για τις γιορτές!!!!❤❤❤❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.