Clarins Beauty Station: Ο «σταθμός» της ομορφιάς σας περιμένει!

 

 

Η Clarins μας προσκαλεί σε ένα πρωτότυπο “beauty station”  ένα pop up metro ομορφιάς  όπου η κάθε «στάση» του χάρτη  είναι αφιερωμένη στην περιποίηση ανάλογα με τις ανάγκες  της κάθε γυναίκας.

 

Μου αρέσουν πολύ οι ενέργειες που κάνουν αγαπημένα beauty brands όπου οι καταναλώτριες έχουν την ευκαιρία να ακούσουν συμβουλές ομορφιάς για τις δικές τους ανάγκες και ταυτόχρονα να  απολαύσουν εντελώς δωρεάν  ιεροτελεστίες περιποίησης και μακιγιάζ.

 

Πρόσφατα βρέθηκα  στο pop up beauty station της Clarins και απόλαυσα 30 λεπτά αφιερωμένα εξ ολοκλήρου σε μένα- κάτι που για να είμαι ειλικρινής δεν συμβαίνει συχνά.

 

 

 

 

Στην αρχή η beauty expert με ρώτησε ποιες είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας μου και αφού της απάντησα, μου εξήγησε  ότι το δέρμα μου χρειάζεται αυτή την εποχή έξτρα ενυδάτωση και ένα boost λάμψης.

 

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι η ίδια  με παρότρυνε να κλείσω τα μάτια μου, να προσπαθήσω να μη σκέφτομαι τίποτα και απλά να απολαύσω την όλη διαδικασία απόλυτα χαλαρή και ήρεμη. (δύσκολο αυτό για μένα αλλά κάπως τα κατάφερα..)

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ιεροτελεστία ξεκίνησε φυσικά από τον καθαρισμό του προσώπου μου με το One Step Cleanser με εκχύλισμα ροδάκινου και την τονωτική λοσιόν Camomile για Κανονικά – Ξηρά δέρματα. ‘Άμεσα ένιωσα το δέρμα μου πεντακάθαρο, φρέσκο χωρίς όμως καμία αίσθηση τραβήγματος.

 

Σειρά είχε το αγαπημένο μου Double Serum το σέρουμ για το οποίο σας έγραψα τις προάλλες. Ένα εκπληκτικό προϊόν που συνδυάζει ευεργετικά έλαια και νερό με αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και 21 ενισχυμένα  ενεργά συστατικά που αποδεδειγμένα περιποιούνται και ανανεώνουν  σε βάθος την επιδερμίδα.

 

 

 

 

Να σας πω εδώ ότι η εφαρμογή όλων των προϊόντων γίνεται με τις Clarins κινήσεις και καλό είναι αυτές τις κινήσεις να τις κάνουμε και εμείς. Βάζουμε μια δόση από την  ποσότητα του του Double Serum  που βγαίνει από την αντλία (ναι είναι τόσο ενισχυμένο που ένα pump αρκεί). Το ζεσταίνουμε για λίγο στις παλάμες μας και μετά το απλώνουμε χρησιμοποιώντας το βάρος των χεριών μας στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Τέλος πιέζουμε με ανοδικές κινήσεις για να ενισχύσουμε την μικρό-κυκλοφορία και να τονώσουμε τη λάμψη και τη σύσφιξη της επιδερμίδας.

 

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας μου έγινε  με τη Hydra Essential Silky Cream και συνεχίσαμε με το μακιγιάζ- που το ήθελα απλό μόνο με 3 προϊόντα. (Με ξέρετε εμένα, το έχω γράψει πολλές φορές- ένα foundation, μια μαύρη mascara,  ένα κόκκινο κραγιόν και είμαι έτοιμη- δεν θέλω κάτι παραπάνω και αυτό και κάναμε.)

 

Foundation: Εκεί δοκίμασα για πρώτη φορά και το Skin Illusion! Ένα καταπληκτικό φον ντε τεν που εκτός από κάλυψη (την οποία θέλω πάντα) επιπλέον χαρίζει απίστευτη λάμψη και χάρη στην σύνθεσή του είναι τόσο ανάλαφρο που απλά «εξαφανίζεται» και γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Δεν μπορώ να το περιγράψω περισσότερο- πρέπει να το δοκιμάσετε για να καταλάβετε τι εννοώ.

 

Mascara: Μαύρη μάσκαρα Supra Volume φυσικά. Και ήταν από τις λίγες φορές που όπως θα δείτε παρακάτω την απλώσαμε και στις κάτω βλεφαρίδες και πολύ μου άρεσε το αποτέλεσμα.

 

Κραγιόν: Τι άλλο περιμένατε δηλαδή; Jolie Rouge  No 761 Spicy Chili (ναι, ναι, καυτό και πιπεράτο τσίλι!)

 

Voila, Julia made by Clarins!

 

 

 

Όπως εσείς έτσι και εγώ βλέπω μια μεγαλύτερη εξωστρέφεια της μάρκας τον τελευταίο καιρό και πολύ χαίρομαι γιατί είναι ένα brand που το αξίζει γιατί έχει πολύ αποτελεσματικά προιόντα ομορφιάς,  αλλά και προσιτές τιμές. Λοιπόν, τώρα που το σκέφτομαι, αν έπρεπε  να γράψω μόνο μια πρόταση για την Clarins θα έλεγα: Υπέροχα προϊόντα, σε προσιτές τιμές.

 

Μην χάσετε τη ευκαιρία να επισκεφτείτε αυτή την εβδομάδα κάποιο από τα beauty stations της Clarins. Και επειδή πολλές από σας έχετε δηλώσει ότι θέλετε πολύ να δοκιμάσετε το νέο εκπληκτικό foundation Skin Illusion, (γιορτές πλησιάζουν) here’s your chance!

 

Τα Beauty Stations της Clarins θα τα βρείτε από αύριο Τρίτη 20 Νοεμβρίου  έως το Σάββατο 24 Νοεμβρίου  στα εξής Hondos Centers:

Ομόνοια,  Γλυφάδα,  Χαλάνδρι,  Ερμού, Αμπελόκηποι, Apollonia Politia στη Θεσσαλονίκη και στην  Πάτρα.

 

 

32 Σχόλια
  1. Ωραίο, λαμπερό και πολύ εντυπωσιακό το κραγιόν στη φωτογραφία. Και εμένα μου αρέσουν αυτές οι εκδηλώσεις και σίγουρα θα κάνω μια επίσκεψη, μάλλον στο Hondos Χαλανδρίου που είναι πιο κοντά μου.

  2. Jennifer, θεά….πόσο λαμπερή είσαι σ’ αυτήν τη φωτό…είμαι σίγουρη πως δεν ευθύνεται μόνο η Clarins (αυτό το serum σίγουρα θα πρέπει να το δοκιμάσω κι εγώ) αλλά κι η καλή σου διάθεση…πολλά φιλιά…καλημέραααα…καλή εβδομάδα!!

  3. @Celia: Thank you my darling! (στόλισα κιόλας!! yeah!!! 🙂 🙂 Have a great Black Week!

  4. Υπέροχη Τζούλια, εκθαμβωτικό κραγιόν! Σαρωτική Clarins και πολύ μου αρέσει. Τρέχω για Ερμού!!!!

  5. Δεν ξέρω αν ειναι το κεικ απ η το σερουμ η και τα δυο αλλα @Τζουλια μου λαμπεις💖💖

  6. Έχω πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσω clarins αλλά μετά από αυτό το post δεν νομίζω να αργήσω…@Τζούλια,κούκλα πραγματικά,απίστευτη λάμψη.Mόνοαπό το foundation???

  7. @JULIA,@CELIA,έγραψα το σχόλιο μου πριν διαβάσω αυτό της celia και πω,πω,τι σύμτωση!!!

  8. Σίγουρα θα περάσω μια βόλτα από κάποιο station ίσως στο Hondos της Ερμού. Και αν κρίνω απο το αποτέλεσμα στη φωτό νομίζω το Skin Ilusion θα είναι το επόμενό μου foundation!

  9. @SofiaT & Marianna: To serum το χρησιμοποιώ περίπου 15 μέρες. Το foundation όμως δίνει άμεσα και αυτόματα λάμψη στην επιδερμίδα (δεν θα επέμενα- αν δεν το είχα δοκιμάσει- το ξέρετε.) Ε, , προσθέστε σε αυτά τα δυο, ότι πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα και voila η λάμψη της χαράς, αγαπημένες!!

  10. @Eleytheria: Το καλό είναι ότι τώρα δεν χρειάζεται να το αγοράσεις χωρίς πριν να έχει γίνει η εφαρμογή πάνω σου! Άρα θα είσαι σίγουρη για το αν σου αρέσει ή όχι.

  11. @Julia: Σωστά Τζούλια! Γι αυτό λέω να μη χάσω την ευκαιρία!

  12. Καλημερα Τζουλια απιθανη εισαι…πραγματικα λαμπεις με τρια!!!!!! μονο προιοντα. Εκπληκτικο. Προχθες μουν στην Ερμου και η κοπελα στην CLARINS μου εβαλε στο χερι να δω την υφη του σερουμ. Ναι ξερω αυτο το χερακι που σε ολες ειναι αυτο που δοκιμαζει τα παντα. Μου ειπε για την παρουσιαση που θα γινει και να ξαναπαω αν με βγαλει ο δρομος μου για να μου δωσει δειγματα γιατι θα εχουν λογω της παρουσιασης.
    Ακομη ναι στολισα και εγω εστω και χωρις να στρωσω το χαλι που θα το εχω την Τεταρτη

  13. @RANIA: Αχαχχα!! Μου θύμισες το ανέκδοτο των beauty editors που λέμε ότι θα γεράσουμε παντού κάποια στιγμή εκτός από τα χέρια γιατί συνεχώς εκεί δοκιμάζουμε προιόντα! Πράγματι τα κορίτσια της Clarins δεν θα σας αφήσουν παραπονεμένες από δείγματα. Πως γίνεται και τα μαθαίνεις όλα πριν καν προλάβω να τα γράψω μου λες???

    (καλύτερα που στόλισες χωρίς χαλι- εγώ να φανταστείς το μέζεψα το ένα και μετά το ξανέστρωσα λόγω του δέντρου γιατί πάντα γίνεται ατσαλιά…)

  14. Έστω και 30 λεπτα που και που αφιερωμένα στον εαυτό μας είναι εξαιρετικά σημαντικά ! Δεν εχω δοκιμασει ποτε προιοντα της clarins αλλα πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω το serum .

  15. Καλημέρα κι από μένα! Τέλεια επιδερμίδα που ακτινοβολεί @Julia και πολύ spicy κραγιόν, όπως και το όνομα του! Θα επισκεφτώ αυτή τη βδομάδα την Clarins -το είχα στο πρόγραμμα , έτσι κι αλλιώς, τα προηγούμενα post δεν μου άφησαν περιθώρια! ελπίζω, να έχουν χρόνο/χώρο στο σταντ ώστε να δοκιμάσουμε τα μαγικά προϊόντα της Clarins!
    xx

  16. Τζουλια δεν ειναι ανεκδοτο αλλα μαλλον η πραγματικοτητα. Μας φανταζομαι ολες με χερια παιδικα και προσωπο σωμα……..αστα. Οσο για το γεγονος οτι σε προλαβαινω εχει να κανει με την περιεργεια. Οταν γραφεις κατι θελω να το δοκιμασω σε μενα και επειδη ρωτω και πολλα τις αισθητικους μαθαινω και πολλα .

  17. @Julia,το νούμερο 1 ζητούμενο για μένα απο ένα foundation είναι να μην είναι λιπαρό αλλά να δίνει λάμψη.Συνεπώς, μπαίνει στη wish list μου.Μα φυσικά ξέρουμε ότι όταν προτείνεις κάτι είναι καρατσεκαρισμένο!!!!

  18. Παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες και έχω να πω ότι είναι από τις φορές που μου έχει δημιουργηθεί μεγάλη περιέργεια για αυτά τα προιόντα. Καλά για το μακιγιάζ δεν το συζητώ. Αυτό φαίνεται στο προσωπό σου!

  19. Julia είσαι κούκλα!!! Μού άρεσε η παρουσίαση με tube map κ τρέχει το μυαλό μού στο Λονδίνο που τέτοια εποχή ειναι υπέροχα στολισμένο κ λαμπερό… Φευγω για apollonia να “λαμψω” κ ‘γω!!!

  20. @Anastasia V: Καλά ψώνια και τα φιλιά μας στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη! 😘😘

  21. Κούκλα! Πολύ έξυπνη η παρουσίαση της Clarins, που μας κινεί το ενδιαφέρον τελευταία.
    @Julia, παρεμπιπτόντως, γιόρταζε ο Ρωμανός μας χθες; Ούτως ή άλλως, καλά να είναι το παιδάκι σου!

  22. @MARIANNA ,χαχαχαχα,,,,τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται 😍😍😍😜😜😄🤣 Μααααα, λάμπει…δεν περνάει απαρατήρητο…
    @JULIA ,have a great Black Week yourself also…..ααααχ, πάλι θα αναστενάξει το πορτοφόλι μου…σαλάτες με βλέπω να τρώω ως το τέλος του μήνα…μη σου πω και τον άλλον μήνα 😍😍😍😜😜😄🤣 …μάλλον η black week φροντίζει τη γραμμή μου 😍😍😍😜😜😄🤣

  23. @Amalia: όχι αγαπημένη! Γιορτάζει 1 Οκτωβρίου!

  24. πολυ λαμπερη εισαι αγαπημενη μου στην φωτο!! αφου ειναι κ πατρα σιγουρα θα κανω μια βολτα….!!φιλακια

  25. Κούκλα και υπερλαμπερη!! Και νομίζω ότι έτσι είσαι εσύ Τζούλια μου χωρίς σημαντική βοήθεια από καλλυντικά!! Πολύ θα ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο στον εαυτό μου πηγαίνοντας σε ένα από αυτά τα events της αγαπημένης Clarins,αλλά ολη μου η εβδομάδα προβλέπεται δύσκολη και κουραστική.. Να περάσουν τέλεια όσα κορίτσια πάνε γιατί όλες μας χρειαζόμαστε λίγο pampering και φροντίδα 😋

  26. @Nansy: Ήμουν σίγουρη ότι θα σε «έβλεπα» σήμερα αγαπημένη μου! Να πας και να περάσεις τέλεια!!

  27. Πόσο μου αρέσουν οι τονισμένες κάτω βλεφαρίδες σου.Αστράφτεις αγαπημένη μου.
    Μουτςς

  28. Μια βόλτα επιβάλλεται! Mάλιστα πριν από κάποια χρόνια ένα από τα αγαπημένα μου αρώματα ήταν το Eau Dynamisante και μάλλον έχει έρθει η στιγμή να το ξαναθυμηθώ. Τέλεια είσαι στη φωτογραφία.

  29. Κυρία, τι γίνεται? Όσο πας ομορφαίνεις όλο και περισσότερο! Το δε κραγιόν απίθανο! Μακάρι να μπορούσα να προλάβω να πεταχτώ μέχρι το Apollonia, αλλά έχω φορτώσει φουλ το πρόγραμμα τον τελευταίο καιρό και το μόνο κενό που έχω μέσα στην εβδομάδα είναι το απόγευμα της Παρασκευής (κάποια στιγμή θα σας μιλήσω για αυτό).

  30. Τέλειο!!! 💚❤💛💜💙❤💜💛💚💙❤💚💛💜❤💛💚💙💜❤💜💛Περίμενα πως και πως να φτάσω στο τέλος του ποστ για να δω εάν αυτό το “παιχνίδι ” υπάρχει και σε εμάς εδώ στη Θεσσαλονίκη!!!! 💚💜❤💚💛💙Μου πέφτει λίγο μακριά το Apollonia αλλά χαλάλι!!! @JULIA μου είσαι μια κούκλα!!!! Υπέροχο και φωτεινό το κραγιόν!!!❤❤💜💜💛💛💚💚💙💙❤❤💜💜💛💛💚💙💙💚💚💛💛💜💜❤❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.