Christmas 2018. Beauty δώρα από τη The Body Shop.

View Gallery
11 Photos
Christmas 2018. Beauty δώρα από τη The Body Shop.
SMALL-SATSUMA-XM18_GOLD_PCK

The Body Shop X-Mas 2018

Christmas 2018. Beauty δώρα από τη The Body Shop.
SMALL-MIST-BLACK-MUSK-XM18_

The Body Shop X-Mas 2018

Christmas 2018. Beauty δώρα από τη The Body Shop.
PINK-IT-UP-XM18_SILV_PCK_IN

The Body Shop X-Mas 2018

Christmas 2018. Beauty δώρα από τη The Body Shop.
PEPPERMINT-PEDICURE-SET-XM1

The Body Shop X-Mas 2018

Christmas 2018. Beauty δώρα από τη The Body Shop.
OILS-OF-LIFE-COLLECTION-XM1

The Body Shop X-Mas 2018

Christmas 2018. Beauty δώρα από τη The Body Shop.
MOISTURE-HIGH-SET-HEMP-XM18

The Body Shop X-Mas 2018

Christmas 2018. Beauty δώρα από τη The Body Shop.
MASK-MADNESS-XM18_GOLD_PCK

The Body Shop X-Mas 2018

Christmas 2018. Beauty δώρα από τη The Body Shop.
HAND-CREAM-CRACKERS-XM18_GO

The Body Shop X-Mas 2018

Christmas 2018. Beauty δώρα από τη The Body Shop.
EXPLORERS-SHOWER-CASE-XM18_

The Body Shop X-Mas 2018

Christmas 2018. Beauty δώρα από τη The Body Shop.
DELUXE-SHEA-XM18_SILV_PCK

The Body Shop X-Mas 2018

Christmas 2018. Beauty δώρα από τη The Body Shop.
Black-Musk-1017060_2_Deluxe

The Body Shop X-Mas 2018

 

 

Και φέτος η The Body Shop κάνει προτάσεις για x-mas beauty δώρα σε όμορφα gift boxes και μας δίνει έξυπνες ιδέες,  που δεν αφήνουν κανένα παραπονεμένο.

 

Σε κάποια από τα gift boxes πρωταγωνιστούν χαριτωμένα ζωάκια του δάσους όπως η Olivia The Owl και η Bella the Bear αφού φέτος το brand στηρίζει την προστασία και την αναγέννηση δασικών εκτάσεων στην Αγγλία και την Αρμενία.

 

 

Advent Calendar 70E

Όχι ένα όχι δυο αλλά 24 best seller cruelty free προϊόντα σε ειδικό μέγεθος για να ανοίγετε ένα κάθε μέρα από την 1 έως τις 24 Δεκεμβρίου.

 

 

 

 

Olivia the Owl 25E

To gift set περιέχει 6 προϊόντα για την ενυδάτωση του  σώματος από τις σειρές Strawberry και  Coconut ενώ η χαριτωμένη συσκευασία μετατρέπεται και σε κουμπαρά.

 

 

 

 

Festive Body Butter Trio 20Ε

Τρια πλούσια body butters για αρωματισμένη και πλούσια ενυδατωμένη επιδερμίδα.

 

 

 

 

 

 

Gift Pouches 3, 3,50 και 4,50Ε

Μου άρεσαν πολύ αυτά τα χειροποίητα πουγκάκια από 100% φυσική λινάτσα Ινδίας  τα οποία μπορείς να αγοράσεις και να φτιάξεις τα δικά σου εξατομικευμένα δώρα. Ειδικά αν καλέσετε τις φίλες σας για κάποιο xmas drink στο σπίτι,  ή για κάποιο φαγητό,  ή τσάι, είναι πολύ όμορφη ιδέα να τα χρησιμοποιήσεις για να βάλεις μέσα ένα μικρό αναμνηστικό δωράκι.

 

 

 

 

Guarana & Coffe Skin Energizing Kit 34E

Μην αφήσουμε και τα bb boys (μπαμπάδες/ συντρόφους/ αδερφούς / φίλους κλπ) παραπονεμένα. Αυτό το σετ δώρου περιέχει ένα καθαριστικό τζελ προσώπου και μια ενυδατική κρέμα και μου άρεσε πολύ. Αλλά φυσικά στη The Body Shop μπορείτε να βρείτε πολλά ακόμα για την περιποίηση του σώματος, της γενειάδας, αρωματικά  κλπ κλπ.

 

 

 

 

Born Lippy Butterfly 17E

Η χαριτωμένη πεταλουδίτσα κρύβει 5 lip balms για ενυδάτωση και προστασία.

 

 

 

 

Lip Liquid Parade 30Ε

Σε μια όμορφη θήκη θα βρείτε 3 αποχρώσεις του Matt Lip Liquid και 2 νέες αποχρώσεις του Shine Lip Liquid. Ιδανικό δώρο για beauty addicts που δεν τους φτάνει ένα- τα θέλουν όλα.

 

 

 

 

 

 

Bella the Bear Hair Wrap 14E

Όταν είδα αυτό το σκουφάκι δεν ξέρω γιατί- αν και γνωρίζω πολλά μικρά κοριτσάκια- πρώτη μου ήρθε στο μυαλό η μικρή Μαρίλια της Maryl. Απίθανο σκουφάκι- πετσέτα για τα μαλλιά! Και για το ντους για να μη βραχούν τα μακριά μαλλάκια αλλά και μετά, κάνει το στέγνωμα με το πιστολάκι- παιγνίδι!

 

 

 

 

 

Cream Holden Green 6E

Για τις πολύ νοικοκυρές υπάρχει μια θήκη- μπρελόκ όπου μπορείς να βάζεις μέσα μια κρέμα χεριών (ή οποιαδήποτε κρέμα σε σωληνάριο χωράει) και να μη τη χάνεις! (την κρέμα την αγοράζετε ξεχωριστά)

 

 

 

 

 

 

Και πολλά ,πολλά, πολλά ακόμα gift sets και ιδέες για τα οποία μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη gallery παραπάνω.

 

 

 

 

Λοιπόν. Για 3 και 4 του Νοεμβρίου το υπολόγιζα, τελικά τα κατάφερα στις 16 και 17 του Νοεμβρίου να στολίσω δέντρο και σπίτι. Άργησα κάπως φέτος αλλά ιδού bb girls! The tree is up! (το έχω βγάλει 100 φωτό δεν χωράει όλο. Είναι 3 μέτρα και έχει και αστέρι πάνω πάνω.. ναι, ναι, μόνο για το δέντρο μου, κάνω σαν τη κουκουβάγια. Δεντρο-κουκουβάγια όπως η Olivia The Owl παραπάνω)

 

 

 

 

Επίσης ο κύριος Ρωμανός αποφάσισε να γίνει ανθρώπινο xmas tree και κοιτάξτε τι έκανε τις προάλλες σε γνωστό κατάστημα. (εξελίσσεται σε mega clοwn αν δεν το έχετε καταλάβει…)

 

 

 

 

Anyway, όλα τα παραπάνω, μου έδωσαν και ιδέα για poll. Για να δω, πόσες από εσάς έχετε στολίσει;

 

 

 

 

24 Σχόλια
  1. Παραμυθένιο δέντρο, να το χαρείτε και να περάσετε υπέροχες γιορτές!
    Φέτος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου ευελπιστώ να στολίσω το δέντρο των γονιών μου και μόλις γυρίσω στο Παρίσι να στολίσω δέντρο κι εκεί.

  2. @ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Διπλό δέντρο, διπλή χαρά! Να περάσεις τέλεια με τους γονείς σου. Πολλά φιλιά! 😘

  3. Τι υπερτέλειες ιδέες! Τα θέλω όλα! Και πολύ ωραία για δώρα! Επίσης, το Bella the Bear Hair Wrap κάνει και για μεγάλα κορίτσια ή θα χρειαστεί να προσποιηθώ ότι είναι για τη μικρή ανηψιά μου?

  4. Α, και το δέντρο σας πανέμορφο! Εμείς λέμε να στολίσουμε την Παρασκευή (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) και δε βλέπω την ώρα!

  5. Δεν ξέρω τι εχω πάθει φέτος αλλα δεν εχω καταφέρει ακομα να το στολισω😳 όλο και κάποια δουλειά βγαίνει και το τραβάω πισω.
    @Τζουλια καλα ο κύριος Ρωμανός δεν παίζεται!!!εχει πολυ χιούμορ χαχαχαχαχαχα βάλε την φωτο για γρήγορο huck χριστουγεννιάτικου δέντρου!!

  6. Πολύ χαριτωμένα τα φετινά προϊόντα! Θέλω να μυρίσω και τη σειρά Peppermint Candy Cane…
    Όσο για δέντρο θα το στολίσω κάποια στιγμή, αλλά μάλλον βλέπω να το συγκρατώ με σκοινιά από τους τοίχους του σπιτιού μπας και μείνει στη θέση του. Προς το παρόν κατασκευάζουμε στολιδάκια για να μπαίνουμε στο κλίμα.

  7. Έχω βγάλει κάποια στολίδια, αλλά δέντρο ακόμη δε στόλισα! Το δικό σας είναι ΥΠΕΡΟΧΟ , ( το έχω ξαναπεί!) !υπερπαραγωγή!!! Ο bb boy σου, το πιο εκπληκτικό δέντρο!!! (Που το σκέφτηκε;) Οι ιδέες με τα xmas δώρα μου άρεσαν πολύ, όμορφες, αρωματικες προτάσεις από το Body Shop, ειδικά τα πουγκακια για να τα εμπλουτίσω & ανάλογα!
    χχ

  8. Έχω στολίσει όλο το σπίτι αλλά δέντρο στολίζουμε την Κυριακή…
    Πάω να τσεκάρω τη σειρά BLACK MUSK… Kάτι μου λέει πως το bb boy του σπιτιού θα την εκτιμήσει δεόντως (εμένα μου θυμίζει μπουκάλι από Τom Ford(noir de noir,tuscan leather,oud wood…τα ltd edt γενικώς)

  9. Καλησπερα. Στολισα και εγω την Κυριακη. Επιτελους γεμισε το σπιτι Χριστουγεννα. Υπεροχο το δεντρο σου Τζουλια Ζεστα χρωματα πολυ. Οσο για τον κ. Ρωμανο εγω θα τον πω μικρο εφευρετη. Παντα κατι γενναει το μυαλουδακι του.
    Και του χρονου να ειστε καλα να ξαναστολισετε

  10. Οσο για τις ιδεες για δωρα απο το body shop παντα ευχαριστουν οποιον τις παιρνει για δωρο. Εγω το συνηθιζω να γεμιζω νεσεσερ με διαγορα προιοντα για να τα κανω δωρο σε κοριτσια της οικογενειας μου αλλα και καποια αλλα κοριτσακια στο χωριο μου που το χαιρονται πολυ

  11. @Sheena: Φυσικά και κάνει για όλα τα κορίτσια μεγάλα και μικρά! Καλό στόλισμα την Παρασκευή αγαπημένη!

  12. @SofiaT: Και εγώ αυτό είχα πάθει και γι αυτό είπα αυτό το ΣΚ τέλος τα ψέματα!! Χχαχαχαχ!! Ρωμανός xmas tree hack!!!! Θα του το πω!!

  13. @Amalia: Αν σου αρέσουν οι πολύ δροσερές οσμές, θα σου αρέσει και η peppermint σίγουρα. (έχετε δίκιο αγαπημένη.. 🙁 :(…)

  14. @Sofia Marga: Τα πουγκάκια είναι πράγματι πολύ έξυπνη και γουστόζικη ιδέα. ( άσε με έχει τρελάνει ο μικρός.. χαχαχα)

  15. @Celia: Sexy Black Musk. Αντε στόλισε και το δέντρο!! Τι περιμένεις??

  16. @ΡΑΝΙΑ: Ευχαριστώ αγαπημένη! Και του χρόνου με υγεία!

  17. @όλες¨Το ΟΧΙ, ι υπερισχύει του ΝΑΙ αλλά δεν πειράζει έχουμε αρκετές μέρες ακόμα έως τον Δεκέμβριο.

  18. Ειμαι στο 32% που εχουν στολισει και ναι Τζουλια μου κ εγω τη μικρη μου σκεφτηκα οταν ειδα αυτο το super σκουφακι και θα της το παρω οπως και την Olvia the Owl. Με συγκινησες που τη σκεφτηκες♥ Τελειο το δεντρο σου και του Χρονου με υγεια αλλα αυτος που εκλεψε τις εντυπωσεις ειναι ο κ.Ρωμανος που ντυθηκε δεντρο- ολα τα λεφτα!! Λατρευω το χιουμορ στα παιδακια♥

  19. @Celia: κ εγω την black musk σκεφτηκα αλλα για εμενα οχι το bb boy χι χι χι..μου αρεσε πολυ το μαυρο με το φουξια

  20. Τέλειο το δέντρο.Και του χρόνου αγαπημένη μου.
    Μουτςς

  21. @MARYL όταν λέω πως το bb boy θα την εκτιμήσει δεόντως εννοώ πως θα την εκτιμήσει φορεμένη πάνω μου…θα ξετρελαθεί…χοχοχοχοχο…

  22. Το πρώτο θα το αγοράσω σίγουρα να το κανω δωρακι γιατί είναι υπέροχο!!!!! 💙💚❤💜💛💚Πολυ ομορφο το δεντράκι σας @JULIA μου!!!!!! 💚💛❤💜💙 Εγώ ακόμα δεν στόλισα… ❤💜💛💙💙💚❤💛❤💛❤💚❤💚❤💚❤στολιζω εκεί κοντά στη γιορτή μου στις 6 Δεκεμβρίου!!!! Λες φέτος να στολισω νωρίτερα; ❤💜💛💚💙

  23. Πανεμορφα ολαα τα πακετακια!! Αγαπω την Olivia αλλα και το σετ περιποιησης για τα bbboys μας . Επισης νομιζω το σετ με τα κραγιον δε θα μου γλιτωσει !! 😂 @Julia υπεροχο το δεντρο σου !!!!

  24. Υπέροχο δέντρο και του χρόνου Τζούλια!Τι θέατρο ο κ.Ρωμανός, είναι φοβερός!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.