YSL : Η συλλογή X-mas 2018, “Gold Attraction”

 

“Χρυσό; Ένας μαγικός καθρέφτης που συλλαμβάνει όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου και τα αντανακλά σα φως. O χρυσός είναι μέρος της ιστορίας του οίκου ομορφιάς YSL Beauté. Κλασική αξία και ταυτόχρονα βασική προϋπόθεση.”  Tom Pecheux, Global Beauty Director της YSL Beauté

 

 

Ο οίκος ομορφιάς YSL Beauté  παρουσιάζει το πρώτο Holiday Look που δημιούργησε ο ταλαντούχος Tom Pecheux.  Μια συλλογή μεταλλικών αποχρώσεων που  δίνει έμφαση στις υφές και την ένταση που δημιουργεί το μαύρο με το χρυσό, χαρίζοντας λάμψη σε όλο το πρόσωπο. Η αντίθεση ανάμεσα στο ματ και τη λάμψη είναι η απόλυτη χρυσή βραδινή πρόταση για τη γυναίκα YSL Beauté.

 

 

 

Αυτά είναι τα limited edition προϊόντα της συλλογής:

 

GOLD ATTRACTION EDITION MAKEUP PALETTE Τιμή  96Ε

Μια παλέτα μακιγιάζ για όλες τις περιστάσεις, σε εντυπωσιακό μαύρο χρώμα με το χαρακτηριστικό λογότυπο Cassandre από χρυσό γκλίτερ. Ανοίγει στο πλάι και αποκαλύπτει μια χρωματική συλλογή για όλους τους τόνους επιδερμίδας.

 

 

 

ROUGE PUR COUTURE limited edition αποχρώσεις Τιμή 36Ε

 

Σε μαύρη συσκευασία κοσμημένα με το χρυσό λογότυπο Cassandre. Στο εσωτερικό, το λογότυπο Cassandre είναι χαραγμένο πάνω στο κραγιόν με το πολύ έντονο χρώμα.  Απλώστε  το απευθείας στα χείλη  ή με πινέλο χειλιών, εφαρμόζοντας όσες στρώσεις θέλετε, μέχρι να δημιουργήσετε  την επιθυμητή κάλυψη.

 

 

 

 

ROUGE VOLUPTÉ SHINE limited edition αποχρώσεις Τιμή 36Ε

Λαμπερά χρώματα,  άνετη υφή που περιποιείται τα χείλη και υπέροχο packaging. Σε δυο νεες limited edition αποχρώσεις.

No 77 Prune Clash: εντυπωσιακό μπορντό που αναδεικνύει τις μωβ /δαμασκηνί αποχρώσεις.

No 78 Red Tension: γιορτινό, εξαιρετικά ευκολοφόρετο κόκκινο-πορτοκαλί.

 

 

 

TATOUAGE COUTURE THE METALLICS Τιμή 38Ε

Το πιο long lasting χρώμα για τα χείλη από όλη τη συλλογή. Σχεδιασμένο για να φορεθεί όλη νύχτα μέχρι το επόμενο πρωί χωρίς όμως να τα «βαραίνει» και δίνοντας μια σχεδόν «γυμνή» αίσθηση.

No 107 Prune Attraction: Limited edition δαμασκηνί απόχρωση για γιορτινά χείλη με μια μεταλλική πινελιά.

 

 

 

FACE HIGHLIGHTER  KISS AND BLUSH Τιμή 46Ε

 

Το φως δημιουργεί αντιθέσεις στο πρόσωπό  χάρη σε δύο μεταλλικές, εύπλαστες λάμψεις για τα ζυγωματικά. Το duo stick είναι ιδανικό για σμίλευση ή highlighting. Διαθέσιμο σε μία μόνο limited edition απόχρωση την,

No 1 Light Clash: ανοιχτόχρωμο χρυσό και βαθύ μπρονζέ

 

 

 

LA LAQUE COUTURE Τιμή 24Ε

 

Η τελική πινελιά στα νύχια με το No 109 Prune Metal: ένα μεταλλικό μπορντό-δαμασκηνί

 

 

 

20 Σχόλια
  1. @Τζουλια δώσε μας και άλλες προτάσεις μιας και αύριο θα έχουμε Black Friday 😆😆😆

  2. @SofiaT ολη την εβδομάδα έχουμε Βlack Friday και σήμερα έχει γίνει ο κακός χαμός. Βαρέθηκα να σβήνω μυνήματα και emais….

  3. kαλησπερα. Εχουμε – σιγουρα εχουμε – στην Ελλαδα Βlack Friday Δεν νομιζω

  4. Πολυτέλεια σε απόλυτη έκφραση, αλλά μου έλειψε η έκπληξη…

  5. Εντυπωσιακότατα όλα αλλά δεν περίμενα κάτι λιγότερο YSL είναι αυτός!! @Stella: και εγώ βαρέθηκα να σβήνω από τα εισερχόμενα μου τόσα mail για την black Friday που ελπίζω να μην είναι σαν την περσινή.. Αν δεν μπορούν να την κάνουν σαν της Αμερικής ας μην την κάνουν καθόλου ή ας δώσουν άλλο όνομα

  6. Το βερνίκι νυχιών φοβερό και η παλέτα τέλεια.Όσο για την black Friday τη λες και black week 😛
    Μουτςς

  7. Ψηφίζω τις μεταλλικές μωβ – δαμασκηνί αποχρώσεις του TATOUAGE COUTURE No 107 Prune Attraction και του LA LAQUE COUTURE No 109 Prune Metal…έχω πάθει μια εμμονή με το μωβ-δαμασκηνί τελευταία….πήρα δαμασκηνί mascara ,έβαλα δαμασκηνί πινελιές στην κρεββατοκάμαρα….λέω να βάλω και μωβ φωτάκια στο δέντρο…είμαι καλά,γιατρέ μου;;;; 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  8. @SofiaT: Προσοχή στο πορτοφόλι σήμερα, αγαπημένη!! Αχααχαχαχχα!!

  9. @όλες: Kαι εγώ έχω άσχημη εμπειρία από το “δικό” μας Black Friday. Θεωρώ ότι καλύτερες τιμές, ευκαιρίες και προσφορές βρίσκεις στις εκπώσεις (ειδικά στα 10ήμερα) παρά στην Black Friday, που στην Ελλάδα- για λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω- έγινε Black Week.

  10. @Στελλα και εγώ μια απο τα ίδια ,ατελείωτα τα email…😜
    @Τζουλια μου δεν θα διαφωνήσω μαζι σου😄θέλει προσοχή πιστευω μεγαλη έκπτωση εχουν τα ηλεκτρονικά είδη και κυρίως τα games όσο για τα υπόλοιπα οπως είπες στα 10ημερα των εκπτώσεων βρίσκεις πολυ καλές ευκαιρίες! Άσε που γίνεται κακώς χαμός και ατέλειωτες ουρές αναμονής στα ταμεία!!!

  11. Πωωωωωωω! Υπέροχα! Πάντως, αναφορικά με τη Black Friday (αν και εγώ έκανα μια βαρβάρη παραγγελία από γνωστό κατάστημα καλλυντικών – δε μαζεύομαι με τίποτα όμως), και ειδικά στα ηλεκτρικά είδη έχω να δηλώσω πως μάλλον για κοροϊδία πρόκειται. Γιατί ψάχνοντας για τηλεόραση είδα το ίδιο μοντέλο αρκετά φθηνότερα από αυτό που διαφήμιζαν γνωστά πολυκαταστήματα με δήθεν έκπτωση λόγω Black Friday.

  12. Eγώ πέτυχα στον Σκλαβενίτη -20% στα χριστουγεννιάτικα, σε είδη σπιτιού και διακόσμησης,στις ηλ.μικροσυσκευές, στο cook shop, στα είδη ένδυσης και υπόδησης…επόσης, σε πολλά ειδικά επισημασμένα είδη -50% (πχ μια χύτρα της tefal αλλά δεν την πήρα γιατί όπως λέει και το είδωλό μου -η Carrie,ντε- ” I’M MORE COCO CHANEL THAN COQ AU VIN” )
    Αααααα…έρχεται κι η Cyber Monday…μην ξεχνιόμαστε….

  13. Επίσης, ξέχασα να πω πως το κρεοπωλείο που ψωνίζω είχε black Friday προσφορές με 50% off μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες και με δωρεάν παράδοση στο σπίτι…παράγγειλα χτες κι ήρθαν σήμερα το πρωί…άψογα συσκευασμένα όπως το είχα ζητήσει για να μπουν απευθείας κατάψυξη, σε ψυχόμενα βανάκια και σε cooler bags….

  14. @CELIA black Friday σε κρεοπωλείο;;;; Τι άλλο θα δούμε στην Ελλαδα;! Χαχαχαχα ❤💜💛💚💙❤💜💛💚💙❤ Όσο για τα YSL προϊόντα φυσικά για ακομα μια φορά τα λόγια είναι περιττά και με το παραπάνω!!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  15. τα προιοντα ysl ειναι απο τα αγαπημενα μου… θεικο το βερνικι νυχιων και τα εντονα κραγιον

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.