Estee Lauder “La Dangereuse”: limited edition συλλογή μακιγιάζ X-mas 2018

View Gallery
8 Photos
Estee Lauder “La Dangereuse”: limited edition συλλογή μακιγιάζ X-mas 2018
Violette La Dangereuse Collection_Lifestyle Image_6_Global_Expiry June 2019

Estee Lauder XMas 2018

Estee Lauder “La Dangereuse”: limited edition συλλογή μακιγιάζ X-mas 2018
Violette La Dangereuse Collection_Lifestyle Image_17_Global_Expiry June 2019

Estee Lauder XMas 2018

Estee Lauder “La Dangereuse”: limited edition συλλογή μακιγιάζ X-mas 2018
Violette La Dangereuse Collection_Lifestyle Image_20_Global_Expiry June 2019

Estee Lauder XMas 2018

Estee Lauder “La Dangereuse”: limited edition συλλογή μακιγιάζ X-mas 2018
Violette La Dangereuse Collection_Lifestyle Image_29_Global_Expiry June 2019

Estee Lauder XMas 2018

Estee Lauder “La Dangereuse”: limited edition συλλογή μακιγιάζ X-mas 2018
Violette La Dangereuse Collection_Lifestyle Image_24_Global_Expiry June 2019

Estee Lauder XMas 2018

Estee Lauder “La Dangereuse”: limited edition συλλογή μακιγιάζ X-mas 2018
Violette La Dangereuse Collection_Lifestyle Image_28_Global_Expiry June 2019

Estee Lauder XMas 2018

Estee Lauder “La Dangereuse”: limited edition συλλογή μακιγιάζ X-mas 2018
Violette La Dangereuse Collection_Lifestyle Image_8_Global_Expiry June 2019

Estee Lauder XMas 2018

Estee Lauder “La Dangereuse”: limited edition συλλογή μακιγιάζ X-mas 2018
Violette La Dangereuse Collection_Lifestyle Image_33_Global_Expiry June 2019

Estee Lauder XMas 2018

 

 

“Αυτή η συλλογή makeup είναι εμπνευσμένη από αυτό που στα Γαλλικά αποκαλούμε ‘espiegle’. Μια γυναίκα ελεύθερη, ανεξάρτητη διασκεδαστική και παιχνιδιάρα.

 

Η Συλλογή La Dangereuse ενσαρκώνει τη μυστηριώδη, γοητευτική, απελευθερωμένη Femme Fatale. Οι υφές, τα metallic τελειώματα και οι τολμηροί τόνοι του μπορντό και του μπλε έχουν δημιουργηθεί για τη γυναίκα που υποστηρίζει σοβαρά το va-va-voom.”

 

 

 

Η συλλογή La Dangereuse ενσαρκώνει τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει μια δυνατή, γοητευτική και ανεξάρτητη γυναίκα. Οι αποχρώσεις και οι υφές δημιουργήθηκαν ως statement. Για να δημιουργήσουν ένα δυναμικό look που μοιάζει ανεπιτήδευτο. Για να αναδείξουν την αυτοπεποίθησή, τη γοητεία και το πάθος της κάθε γυναίκας.  Όταν έχεις ένα δυναμικό makeup δείχνει αυτόματα ότι νιώθεις καλά και ότι έχεις αυτοπεποίθηση. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από αυτό”. Violette.

 

Τα παραπάνω δια στόματος Violette της νέας Global Beauty Director της μάρκας Estee Lauder μετά την μεταγραφή του Tom Pecheaux στον οίκο Yves Saint Laurent. Αποχρώσεις του  ροζ, πλούσια μπορντό, εντυπωσιακά  μπλε και  λαμπερά metallics.

 

 

 

Σύμφωνα με τη μάρκα «η νέα συλλογή La Dangereuse ακαταμάχητη, τολμηρή, αλλά και ανεπιτήδευτή. Και με το άγγιγμα της Violette, απόλυτα ευέλικτη και εύκολη να φορεθεί κάθε μέρα.»

 

Ας δούμε κάποια από τα προϊόντα της limited edition συλλογής:

 

Χείλη

 

Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor,  Naked

Liquid Envy. Έντονο. Τολμηρό. Η άποψη της Violette για το απαραίτητο nude matte κραγιόν για να αναδείξει κάθε εμφάνιση. Χρωματίστε τα χείλη με ένα πλούσιο matt τελείωμα. Ανεπιτήδευτη κομψότητα με μόλις ένα πέρασμα.

Το tip της Violette: Εφαρμόστε μόλις μια φορά στο πάνω και κάτω χείλος και επιτρέψτε στο χρώμα να σταθεροποιηθεί. Voilá — το φιλί της αποπλάνησης.

 

 

 

 

Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor, La Dangereuse

Metallic Liquid Envy. Ένα εξαιρετικό χρώμα που δίνει το απόλυτο μεταλλικό αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός χρώματος και foil δίνει την ψευδαίσθηση σαμπάνιας που ποτίζει τα χείλη. Τολμηρό χρώμα με ένα πέρασμα για χείλη που λάμπουν.

Το tip της Violette: Φορέστε το μόνο του ή πάνω από άλλο κραγιόν για μια άκρως γοητευτική εμφάνιση. Voilá — χείλη που τραβούν τα βλέμματα.

 

 

 

Pure Color Envy Sculpting Lipstick, Diabolique

Τολμηρό. Με πάθος. Ακαταμάχητο. Ένα απόλυτα σαγηνευτικό τολμηρό χρώμα με άνεση απαλότητας. Μια χαρακτηριστική απόχρωση για μια γυναίκα που δεν θέλει να περνά απαρατήρητη.

Το tip της Violette; Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας μολύβι χειλιών για να σχηματίζετε το περίγραμμα με ακρίβεια. Εφαρμόστε το κραγιόν. Voilá — τα χείλη μιας αληθινής Femme Fatale.

 

 

 

 

 

Μάτια

 

La Dangereuse 8 Pan EyeShadow Palette, Blue Dahlia

Μια παλέτα σκιών για να αναδείξει τον καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα σας. Χρησιμοποιήστε μια σκιά για ένα δυναμικό look ή αφήστε τη δημιουργικότητά σας να εκφραστεί συνδυάζοντας αποχρώσεις και υφές για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση.

Το tip της Violette: Δημιουργήστε ένα smoky look ελαφρά ατελές για μια ανεπιτήδευτη εμφάνιση. Voilá — βλέμμα που υπνωτίζει.

 

 

 

 

La Dangereuse 8 Pan EyeShadow Palette, Amour, Amour

Όμορφες ματ αποχρώσεις και απαλά, έντονα περλέ τελειώματα που αναδεικνύονται όταν μπαίνουν στα βλέφαρα. Μια παλέτα που σε προκαλεί να δημιουργήσεις και να συνδυάσεις. Εύκολη εφαρμογή και δυναμικά look. Αναδείξτε κάθε εμφάνιση και την αυτοπεποίθησή σας.

 

Το tip της Violette: εφαρμόστε στα βλέφαρα μια ματ απόχρωση και μια μεταλλική σκιά στο κέντρο του ματιού για βλέμμα που ξεχωρίζει. Voilá — διακριτική γοητεία.

 

 

 

 

Eye Gloss, Sheer Scandal

Μόνο του, κάνει τα βλέφαρα να λάμπουν. Πάνω από μια σκιά, χαρίζει στο smoky look ένα σβήσιμο και μια ανεπιτήδευτη ατέλεια. Αν το εφαρμόσετε στα ζυγωματικά, το δέρμα θα αποκτήσει μια ακαταμάχητη λάμψη.

Το tip της Violette: εφαρμόστε το ταμποναριστά σε γυμνό δέρμα ή πάνω από σκιές ματιών. Voilá — απόλυτη λάμψη.

 

Loose Glitter, Burning Star

Προσθέστε αυτό το λαμπερό και διακριτικό glitter στα ζυγωματικά, το εξωτερικό τόξο του φρυδιού και σε γυμνούς ώμους για ένα ακαταμάχητα αισθησιακό look. Μια μείξη μπορντό και χαλκού που δίνει έμφαση στις αποχρώσεις και τις υφές όλης της συλλογής.

Το tip της Violette: Κάντε πρώτα το μακιγιάζ σας. Στη συνέχεια με ένα πινέλο ή με το δάχτυλο εφαρμόστε το glitter. Voiláλάμψη αυτοπεποίθησης.

 

Eye Crayon, Sly & Sultry

Σκιά και μολύβι ματιών 2 σε 1. Δημιουργήστε ένα ανεπιτήδευτο smoky eye τοποθετώντας το στο βλέφαρο σαν βάση για την σκιά. Η εφαρμόστε το μόνο του για να επιτύχετε όλη την αίσθηση της συλλογής με ένα μόνο πέρασμα. Το tip της Violette: Μην επιδιώξετε ένα τέλειο look. Το smudgy αποτέλεσμα είναι το ιδανικό. Voiláβλέμμα που υπνωτίζει.

 

 

 

 

Πρόσωπο

 

Pure Color Envy Sculpting Face Trio, Swirling Passions

Αποχρώσεις του ροζ ιδανικές για χειμερινές εμφανίσεις. Αναμείξτε τις ροζ αποχρώσεις για ένα ρουζ με ombre αίσθηση. Φορέστε κάθε απόχρωση μόνη της ή σε συνδυασμό με τις άλλες.

 

Το tip της Violette: Εφαρμόστε το highlighter στα σημεία που θέλετε να αναδείξετε – ζυγωματικά, μύτη και το εξωτερικό τόξο του φρυδιού. Περάστε το απαλό ροζ στα ζυγωματικά και χρησιμοποιήστε το μπεζ χρώμα για να σβήσετε το τελείωμα του ρουζ. Voila – ένας στροβιλισμός πάθους.

 

 

 

 

Πως σας φάνηκε αυτή η πρώτη συλλογή δια χειρός Violette; Αν και την περίμενα πιο εντυπωσιακή, παρόλα αυτά μου άρεσαν και τα προϊόντα και η φωτογράφισή τους.  Μου έφερε στο μυαλό  γυναικεία μπουντουάρ περασμένων δεκαετιών. Κάτι που δεν το βρίσκω κακό. Εποχές που οι γυναίκες είχαν έντονη θηλυκότητα, περισσότερο μυστήριο και απολάμβαναν την διαδικασία «απλώνω το μακιγιάζ μου επί τούτου, για να σαγηνεύσω». Εποχές των femme fatale.

 

Αλλά και τα προϊόντα είναι πράγματι ευκολοφόρετα με αποχρώσεις που κολακεύουν και στις σκιές και στα κραγιόν. Για τη συγκεκριμένη συλλογή αν με ρωτούσατε,  θα επέλεγα τη mascara Sumptuous.

 

Περισσότερες εικόνες της συλλογής, μπορείτε να δείτε στη gallery παραπάνω.

 

 

23 Σχόλια
  1. Τέλειες παλέττες? Παρότι έχω καθιερώσει το Nude για τα μάτια, δεν θα ‘λεγα όχι στην παλέττα των μπλε. Τα κραγιόν δεν είναι και κάτι που δεν βρίσκεις αλλού, τα χρώματα αυτά έχουν γίνει το απόλυτο trend.

  2. ¨Pure Color Envy Sculpting Face Trio, Swirling Passions ¨αυτο το θελω κάτω απο το δεντρο μου😜

  3. Πανέμορφες παλέτες!!!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Θα ήμουν υπερβολική αν έλεγα ότι τα θέλω ΟΛΑ κάτω από το δέντρο μου ;;;;;; ❤💜💛💚💙 χιχιχι πως μπορεί να αντισταθεί ένα bbgirl μπροστά σε αυτά τα διαμαντάκια;;; 💙💙💚💚💛💛💜💜❤❤💙💙💚💚💛💛💜💜❤❤

  4. Εξαιρετικά όμορφα! Και το packaging επίσης! Και όντως η φωτογράφιση φέρνει πολύ στο νου μπουντουάρ περασμένων δεκαετιών – σαν να βλέπεις κάποιο film noir με τη μοιραία πρωταγωνίστρια.

  5. @Stella: KAT ΑΡΧΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΧΘΕΣ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ SUPER GLAMOROUS BB GIRL!!

    Για την παλέτα τώρα, αν την κοιτάξεις πιο προσεκτικά θεωρώ ότι η ροζ, έχει ακόμα πιο εύκολες αποχρώσεις από την μπλε για καθημερινή χρήση. Αν εξαιρέσεις το έντονο μπορντό όλα τα άλλα χρώματα είναι nude και muted. Αλλά η μπλε έχει αυτό το sex appeal – τι να λέμε….

  6. @Sheena: Ακόμα και η φωτογράφηση, μου φάνηκε σα να έχει κόκκο.. δηλαδή πράγματι σα να την πήραν από φιλμ νουάρ και να έβαψαν από πάνω τα χρώματα για να γίνει technicolor.

  7. Ενταξει περιττο να πω πως μου αρεσαν ολα τα προιοντα της συλλογης !!!! Ειδικα η παλετα amour amour !!!

  8. Aααααχ…πού είναι κι αυτός ο Άη Βασίλης και δεν μ’ ακούει που του φωνάζω;;; 💄💄💎👑👠🎅🎅🎅🎆🎄🎄
    @STELLA …αν και καθυστερημένα, χρόνια σου πολλά!!

  9. @Julia Αυτό ακριβως! η ροζ είναι εύκολη και με το μπορντώ γίνεται πολύ ελκυστική, αλλά η άλλη η μπλε είναι πιο σέξυ! And glamorous!!!
    Ευχαριστώ πολύ γαι τις ευχές σας κορίτσια!

  10. Ωραία τα μεταλλικά lipstick αλλά μην πέφτουμε στην παγίδα να περνάμε τα χείλη μας γερή στρώση (είμαι ένοχη, το ομολογώ)γιατί φαίνονται όλες οι γραμμές…λίγη ποσότητα αρκεί(το λέει κι η Violette)….και μα μην ξεχνάμε μια καλή περιποίηση χειλιών….scrub,ενυδάτωση,balm κλπ κλπ

  11. @Stella: Χρόνια πολλά, με υγεία πάνω από όλα!

  12. Kαλμερα σε ολες @Stella χρονια πολλα ομορφα γεματα αγαπη και υγεια να εχεις.
    Οσο για τα beauty Estee νεα σταθηκα στα κραγιον .Πανεμορφα ολα σε πολυ ζεστα μπορντω – αγαπημενο – χρωματα

  13. Τα βρήκα όλα πολύ όμορφα και τα tips τέλεια!! Τα μπλε χρώματα είναι τα αγαπημένα μου θα έλεγα από τα παραπάνω προϊόντα.. @Stella: χρόνια πολλά, όμορφα και φωτεινά και από εδώ 💙💙

  14. @Στελλα μου χρονια πολλα πολύχρονη 😁😁😁😁😁

  15. @Stella πολύχρονη! Να’σαι πάντα όμορφη & μόνο ομορφιές να συμβαίνουν στη ζωή σου!
    Λάτρεψα αυτό το μπορντό κραγιόν! Η παλέτα με τα μπλε μου θύμισε το μακιγιάζ μου γύρω στα 20 (με Revlon τότε! Δε ξέρω αν τα θυμάστε) οπότε θα ήθελα πολύ να τη δοκιμάσω και τώρα!
    χχ

  16. Σας ευχαριστώ όλες BBgirls για τις ευχές σας! Ολες μας να είμαστε καλά, υγιείς και όμορφες!

  17. Θελωυ όλη τη limited!
    @Stella, χρόνια πολλά !!!!!

  18. Οι παλέτες όμορφες, αν και όχι τόσο ανεπιτήδευτες κατά τη γνώμη μου. Όμως, την προσοχή μου τράβηξε το Pure Color Envy Sculpting Face Trio, Swirling Passions.

  19. @JULIA μου ο Άγιος Βασίλης πληρώνει οχι εγω!!! Χαχαχαχαχαχ Αν υπήρχε ο καημένος θα είχε πτωχεύσει με εμάς τα καλά bbgirls!!!!! 💜💜❤❤❤💛💛💛💚💚💚💚💙💙💙❤❤❤❤💜💜💜💚💚❤💚❤❤💚💚❤💚❤💚💛❤❤❤❤❤❤

  20. estee εγγυηση! ασυνηθιστα χρωματα για εορταστικη συλλογη… πολυ μου αρεσε η πρωτη παλετα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.