Jo Malone: Rich Extracts τα 3 νέα αρώματα στη σειρά Intense Colognes.

 

 

 

Μιλήσαμε για το  Oud σε προηγούμενο post εδώ και τώρα έρχονται και τρία νέα αρώματα από τη Jo Malone τα Rich Extracts όπου στα δυο από αυτά, το βασικό συστατικό  είναι το Oud.

 

Σε ομολογουμένως υπέροχο luxurious packaging, η νέα σειρά Rich Extracts αποτελείται από τα αρώματα Oud & Bergamot,  Velvet Rose & Oud,  Tuberose Angelica και ανήκει στην κατηγορία των Intense Colognes των πιο έντονων και αισθησιακών αρωμάτων της Jo Malone.

 

 

 

 

Πιο συγκεκριμένα, η  Rich Extracts δίνει έμφαση σε κάθε πρωταρχικό συστατικό – το μυστηριώδες oud, το σαγηνευτικό τριαντάφυλλο και τον μεθυστικός και αισθησιακός υάκινθος αλλά πάντα με τη χαρακτηριστική μυρωδιά και ισορροπία των αρωμάτων Jo Malone.

 

Αυτά είναι τα τρία νέα αρώματα:

 

Oud & Bergamot

Πολύτιμο και νοσταλγικό oud, βασικό συστατικό στις αρωματικές παραδόσεις της Μέσης Ανατολής, αναζωογονημένο από τραγανό περγαμόντο, πορτοκάλι και κεχριμπάρι.

 

 

 

Velvet Rose & Oud

Σαγηνευτική  τριανταφυλλιά, τυλιγμένη με μυστηριώδες oud και εμπλουτισμένη με γαρίφαλο.Το άρωμα ολοκληρώνεται  με πραλίνα και τσάι maté.  

 

 

 

Tuberose Angelica

Μεγαλοπρεπής και αισθησιακός υάκινθος, ο βασιλιάς των λευκών λουλουδιών. Συνδυάζεται με τον πικάντικο ανθό angelica και ylang ylang. Η βανίλια προσδίδει ακόμα περισσότερη ζεστασιά.

 

 

 

 

 

Κυκλοφορούν στα 100ml

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Θεική συσκευασ;iα και concept? Orientals, τα αγαπημένα μου!!!

  2. Υπέροχες συσκευασίες!!!! Γενικότερα το μια καλή συσκευασία πάντα “τραβάει ” το μάτι του πελάτη και μπράβο που είναι τόσο προσεγμένη! ❤❤💜💜💛💛💚💚💙💙❤❤💜💜💛💛💚💚💙💙 Το Tuberose Angelica με τη βανίλια μου κλείνει το μάτι…. ❤❤💜💜💛💛💚💚💙💙

  3. Tο αρωμα tuberose angelica μου φανηκε πολυ ενδιαφερον!!!

  4. Ωραίες συσκευασίες,πραγματικά.. Ότι έχει νότα βανίλια είναι για εμένα αγαπημένο..

  5. Από τις πιο ωραίες συσκευασίες που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Και minimal κατά κάποιον τρόπο αλλά και πολύ glamorous και stylish. Αγαπώ Jo Malone.

  6. Ρίξε τη χαριστική βολή jomalone…αν και πήρα το sexy ruby michael kors τώρα.

  7. Kαλησπερα. Βρισκω παρα πολυ ομορφα και σικατα τα νεα μπουκαλια. Αγαπημενο μου πιστευω οτι θα ειναι το Oud & Bergamot Θα τα μυρισω ολα τις επομενες μερες και θα εχω καλυτερη αποψη το τι μου ταιριαζει

  8. Αυτο με το περγαμοντο ταιριαζει με τη χειμωνιατικη μου διαθεση!
    xx

  9. Πραγματικά οι συσκευασίες τα σπάνε…αυτό το oud πολυφοριέται φέτος (εγώ μύρισα το oud wood του Τom Ford και ξετρελάθηκα…
    Το advent από Jo Malone το είδατε;;;Tην τιμή την είδατε;;; Μάθετε τώρα κι αυτό…The Aldi beauty advent calendar is here! And yes, it does look very familiar indeed…just for £49.99… https://www.hellomagazine.com/imagenes/healthandbeauty/skincare-and-fragrances/2018103064045/aldi-beauty-advent-calendar-2018/0-301-857/aldi-advent-z.jpg

  10. Μου αρέσει που κράτησε το χρώμα στα μπουκάλια .
    Μουτςς

  11. Το πρώτο αντικείμενο του πόθου για τη χριστουγεννιάτικη λίστα μου μόλις καταγράφηκε και λέγεται Oud & Bergamot. Συσκευασία και σύσταση που προκαλούν αοσθητηριακές δονήσεις…

  12. Όμορφες συσκευασίες και ποιο να πρωτοδιαλέξεις? Μάλλον για το Oud & Bergamot θα πήγαινα λόγω αδυναμίας στα “βαριά” ανατολίτικα αρώματα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.