Viktor & Rolf, Χριστούγεννα 2018 και “Wonders all the Way!”

 

 

Εδώ και λίγα χρόνια έχει γίνει «παράδοση» να μας καλεί το brand Viktor & Rolf στην είσοδο του Attica Golden Hall όπου κάθε χρόνο τέτοιες μέρες η μάρκα δημιουργεί  ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

 

Είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε, να τα πούμε, με κάποιους ακόμα και να ανταλλάξουμε τις πρώτες ευχές για υπέροχες γιορτές και χαρούμενα Χριστούγεννα.

 

Αυτό έγινε και χθες. Φέτος motto της μάρκας είναι το «Wonders all the way” και φυσικά σε όλο αυτό το σκηνικό πρωταγωνιστούν τα αγαπημένα Viktor & Rolf αρώματα το Flowerbomb και το Bonbon σε όλες τους τις εκδόσεις.

 

 

 

 

 

 

Εμπνευσμένοι από την επίδειξη μόδας A/W 2000, στην οποία χιλιάδες καμπανάκια είχαν κεντηθεί στο ύφασμα κάθε δημιουργίας υψηλής ραπτικής, οι σχεδιαστές παρουσιάζουν συλλεκτικές συσκευασίες αρωμάτων, προτάσεις χριστουγεννιάτικων δώρων και μια εορταστική ταινία μπαλέτου για τα Χριστούγεννα του 2018 υπό τον ήχο γιορτινών κουδουνισμάτων.

 

Οι εκδόσεις Limited Edition- Xmas  2018

 

Πολυτελείς φιόγκοι και ασημένια καμπανάκια ντύνουν τα αρώματα των Viktor&Rolf με τα θαύματα των Χριστουγέννων.

Το εμβληματικό Flowerbomb: η λουλουδάτη και ανατολίτικη έκρηξη των Viktor&Rolf τραβά όλα τα βλέμματα με έναν Haute Couture φιόγκο από γυαλιστερές ροζ κορδέλες grosgrain, στολισμένο με τρία ασημί-ροζ καμπανάκια.

Bonbon: το πιο λαχταριστό άρωμα των Viktor&Rolf γίνεται ακόμα πιο κομψό με έναν πολύτιμο ασημί και ροζ φιόγκο με τρία ασημί-ροζ καμπανάκια.

“Oh what joy:” The Wonder Bells Gifts
Υπερμεγέθη και θεατρικά, τα χριστουγεννιάτικα σετ δώρου διατίθενται μέσα σε νεσεσέρ σε σχήμα καμπάνας, περίτεχνα διακοσμημένα με γυαλιστερούς ροζ φιόγκους, καμπανάκια και μεταλλιζέ φύλλα γκι.

 

 

“Wonders All the Way”, η τόσο χαριτωμένη διαφημιστική καμπάνια για φέτος τα Χριστούγεννα. Πρωταγωνιστούν τι άλλο; Οι trademark φιόγκοι της μάρκας, τους οποίους συνοδεύουν τα χριστουγεννιάτικα καμπανάκια, που φέρνουν το μυαλό την ομορφότερη εποχή του χρόνου.

 

Απολαύστε:

 

 

 

 

Στο χώρο της χθεσινής παρουσίασης υπήρχε και καλλιτέχνης ο οποίος ζωγράφιζε με καλλιγαφικά γράμματα τα αρχικά μας και έτσι παίρναμε φεύγοντας τους custom made φιόγκους μας. Τα δικά μου είναι εύκολα και συνεχόμενα. JK.

 

O καλλιτέχνης επι το έργον

 

 

 

O custom made φιόγκος μου στη τελική του μορφή,

 

 

 

 

Κάνοντας μια βόλτα στα όμορφα στολισμένα τραπεζια έπεσε το μάτι μου και στα καμπανάκια που βρίσκονταν σε ροζ κασπό. Με μια πιο προσεκτική ματιά όμως – κατάλαβα ότι τα καμπανάκια ήταν βρώσιμα,  φτιαγμένα με sponge cake. Φεύγοντας πήρα δυο και φυσικά δεν χρειάζεται να σας πω ποιος τα έφαγε. Ο κύριος Ρωμανός φυσικά και στην αρχή όταν του έδωσα το πρώτο και του είπα να το φάει μου είπε “τι έπαθες μαμά; Θέλεις να σπάσω τα δόντια μου; Γιατί μου δίνεις καμπανάκι να φάω;!” Τόσο αληθοφανή ήταν και όταν το κατάλαβε, γέλασε με την ψυχή του.

 

Τα βρώσιμα καμπανάκια

 

 

Σημειώστε επίσης  ότι έως αύριο  Σάββατο 1 Δεκεμβρίου,  αποκλειστικά στα Attica Golden Hall θα βρείτε όλα τα αρώματα Viktor & Rolf με 35% έκπτωση. Επιπλέον με την αγορά οποιουδήποτε αρώματος θα πάρετε δώρο και αυτή την μπαλίτσα που βλέπετε στη φωτογραφία παρακάτω και η οποία περιλαμβάνει την μινιατούρα του αρώματος Flowerbomb. Και επειδή την είδα και την κράτησα στα χέρια μου, να σας πω ότι γίνεται ένα πολύ όμορφο δωράκι για κάποια φίλη. Μάλιστα το συγκεκριμένο δώρο έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για την ελληνική αγορά. Με την αγορά σας μπορείτε επίσης να πάρετε δώρο ένα αρωματικό κεράκι Viktor & Rolf οπότε η απόφαση είναι δική σας. Not bad at all.

 

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Ποσο μου αρέσουν τα χριστουγεννιάτικα σκηνικά που στήνουν τα καταστηματα😊Φέτος εγώ στόλισα το δεντρο μου και εκτος απο μπαλίτσες εφτιαξα και έβαλα πολλούς φιόγκους 🥰 μου άρεσε πολυ περισσότερο αυτη η διακόσμηση απο την κλασική κορδέλα που έβαζα,δίνει έναν περισσότερο παιχνιδιάρικο τονο😉

  2. @SofiaT: λατρεύω τα φιογκάκια στο xmas tree! Ειδκά τα καρώ, κόκκινα και πράσινα! Αλλά και σκέτα κόκκινα, πράσινα, χρυσά, τα προτιμώ κάποιες φορές ακόμα και από τις μπάλες!!

  3. Tέλειο το σκηνικό κι οι customized φιόγκοι με τα αρχικά πολύ έξυπνη ιδέα….για τα βρώσιμα καμπανάκια δεν έχω λόγια…όσο για τα flowerbomb & bonbon, προσπαθώ να αποφασίσω ποιο μου αρέσει περισσότερο αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει κάπου…..

  4. Να, αυτά βλέπω και αγαπάω τα Χριστούγεννα και άλλο! Τι χαριτωμένο το διαφημιστικό, με άφησε με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη! Για V&R δε σχολιάζω, το “Flowerbomb” είναι από τα πιο αγαπημένα μου αρώματα. Πρέπει να σας έρθω μια βόλτα στην πρωτεύουσα, μου φαίνεται.
    Υ.Γ. Μιλώντας για φιόγκους, πέρα από το δέντρο, βάζω από ένα φιογκάκι στα χερούλια των ντουλαπιών της κουζίνας (είναι άσπρα τα ντουλάπια). Δε θα κάνουμε μισές δουλειές στον στολισμό!

  5. Πόσο όμορφα μας βάζεις σε εντελώς Χριστουγεννιατικο κλίμα @Julia! Τι υπέροχος στολισμός! Και τα φιογκακια με τα αρχικά σας πολύ όμορφη ιδέα, και ξεχωριστή! Οι συσκευασίες των αρωμάτων τέλειες! Τα καμπανάκια και γω αληθινά τα νόμισα πριν διαβάσω παρακάτω! Γέλασα πολύ με το Ρωμανό! Μάλλον έχουμε τάση, να γίνουμε όλοι -περισσοτερο- παιδιά!
    χχ

  6. Εντυπωσιακότατα όλα, πραγματικά χάρμα οφθαλμών!! Τέλεια η ιδέα των φιογκων με τα αρχικά! Αγαπάω πολύ τα Χριστούγεννα για όλα αυτά τα ωραία! 🌲🌲

  7. @Celia: Και ήταν πράγματι, μεγάλοι και εντυπωσιακοί φιόγκοι- όχι τσιγγουνιές!

  8. @Sheena: Φιογκάκια στα χερούλια των ντουλαπιών!! Τέλεια ιδέα!! You outdid me bb girl! Θα το κάνω και εγώ το ΣΚ!!

  9. @Sofia Marga: Και εγώ ξεγελάστηκα Σοφία μου! Πήγα πολύ κοντά και έτσι κατάλαβα, ότι ήταν βρώσιμα! Και μετά φυσικά περίμενα πως και πως να φτάσει το απόγευμα για να κάνω πλάκα στον κύριο Ρωμανό!

  10. @Maryl: Και μας περιμένουν άλλες 40 μέρες γιορτών!! Γιούπι!!

  11. Καλησπερα. Ναι τα Χριστουγεννα αξιζουν γιαυτη την ομορφια που υπαρχει παντου και την χαρουμενη διαθεση των ανθρωπων. Λατρεψα πραγματικα τις συσκευασιες και το ολο σκηνικο. Παντα ελεγα οτι το περυτιλιγμα το ηθελα εντυπωσιακο και ας ηταν το δωρο ευτελους αξιας. Με προδιεθετε ευχαριστα. Φυσικα στην περιπτωση του αρώματος Flowerbomb ισχυει οτι και το περιτυλιγμα και το περιεχομενο ειναι εξαιρετικα

  12. Συμφωνω και εγω για τους φιογκους στο δεντρο, και οχι στις κορδελες που το εχουν περιτυλιξει σαν να ειναι αρωστο .

  13. Η μπαλίτσα με τη μινιατούρα τέλεια.
    Μουτςς

  14. Πολύ ωραία παρουσίαση,οι φιόγκοι φανταστικοί,τα καμπανάκια για σπάσιμο δοντιών ασχολίαστα(Αχ κ.Ρωμανέ με το χιούμορ σου) αλλά και η προσφορά και τα δωράκια τέλεια!

  15. Παρουσίαση με ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες! Το video μαγικό! Ζήτω τα φιογκάκια!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.