Merry December!

 

Καλημέρα! Καλή Εβδομάδα! Καλό, υπέροχο, γιορτινό και Χριστουγεννιάτικο μήνα να έχουμε όλες και όλοι.

 

Τα χιονάκια μας που σηματοδοτούν την έναρξη αυτού του festive Δεκεμβρίου είναι εδώ, ο καιρός σιγά – σιγά αρχίζει και θυμίζει κάπως Χειμώνα, οι περισσότερες από εσάς, φαντάζομαι έχετε ήδη στολίσει.

 

Αλήθεια έχετε ανοίξει κάποιο Advent Calendar; Έχετε τυλίξει κάποιο πρώτο x-mas δώρο; Εγώ τύλιξα ήδη κάποια μικροδωράκια, γιατί μου αρέσει από την αρχή του μήνα να υπάρχουν πακετάκια κάτω από το δέντρο για την οικογένεια και τους φίλους και όσο περνάει ο μήνας να μαζεύονται και περισσότερα.

 

Ένα λοιπόν δωράκι που ήδη υπάρχει τυλιγμένο κάτω από το δέντρο,  είναι η πολύ χαριτωμένη κουκουβάγια από τη χριστουγεννιάτικη σειρά των Sephora “Once Upon a Night” . Η “Owl Night Light” έχει και φως που φωτίζει απαλά και Χριστουγεννιάτικα  κάποιο δωμάτιο και φαντάζομαι δεν χρειάζεται να σας πω για ποιον προορίζεται το δώρο.  Μπορεί να είναι ήδη 11 αλλά είναι ακόμα παιδί και είμαι σίγουρη θα του αρέσει πολύ.

 

 

 

 

Τις επόμενες μέρες θα σας δείξω και κάποια δωράκια που έχω επιλέξει για τις φίλες μου.

 

Μέχρι τότε stay tuned και καλό μας μήνα και πάλι bb girls!

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑ!!!🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁

  2. Καλό μας μήνα με όμορφες στιγμές.. Ο μόνος χειμωνιατικος μήνας που αγαπώ είναι ο Δεκέμβριος, ο Αύγουστος του χειμώνα!

  3. Aααααχ,τα χιονάκια μας…. 💜💜💜💜💜💜💜💜💜 Eμένα μου αρέσει όλα τα δωράκια να είναι τυλιγμένα σε χαρτί από το ίδιο ρολό περιτυλίγματος…είμαι σε αναζήτηση σχεδίου ακόμα και γι’ αυτόν το λόγο δεν έχω ξεκινήσει να τυλίγω ακόμα τα δώρα …επίσης, ο Δεκέμβρης μ’ αρέσει γιατί κάθομαι με τη σοκολάτα μου ή το τσάι μου ή τον καφέ μου (χριστουγεννιάτικο blend,παρακαλώ) κι απολαμβάνω τα vlogmas στο youtube…Tzούλια, ανυπομονούμε να δούμε τι διάλεξες….

  4. Καλό μας μήνα!!! Ξερώ κι εγώ έναν τύπο που θα χαιρόταν με την κουκουβάγια! Θα αναζητήσω το γλυκό της φως… Επιτέλους έχουμε κι εμείς στολίσει κι ας ακούμε που και που τα καμπανάκια που τα κουνάει ο Εγκέλαδος…

  5. Τι ωραία! Ξεκινάμε να αγοράζουμε δωράκια!! Εγώ ήδη έχω σκεφτεί κάποιες εκπλήξεις για τους αγαπημένους μου!

  6. Να πω και τα παραπονά μου πάλι: άφαντη η κουκουβάγια στο site της Sephora.

  7. Καλο μηνα σε ολους !!! Τι ομορφο δωρακι η κουκουβαγια απο τα σεφορα!! Και πιο ωραιος ειναι ο τροπος με τον οποιο θα διατεθουν τα κερδη απο την αγορα της 😀

  8. @Amalia: Και πάνω που ήμουν έτοιμη να σου πω ότι θα την βρεις στα αξεσουάρ! Τέλεια! Δυο αγόρια θα χαρούν φέτος και η μαμάδες θα κάνουν και καλή πράξη!

  9. @Amalia: η = οι (δεν μας έφταναν τα Μαθηματικά, τώρα θέμα και με την Oρθογραφία;;;; xaxaxaxaxaxa)

  10. Καλο μηνα bb κοριτσια. Κουκουβαγια εχω παρει απο περυσι . Την βρηκα στα ΖΑRA HOME και φετος στολιζει το δεντρο μου Περιμενω να δω και εγω τα ημερολογια – δωρακια

  11. Μόλις την παράγγειλα και μάλιστα με δωρεάν μεταφορικά μέσω της εφαρμογής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.