Sparkling Body: μικρές προσιτές πολυτέλειες

 

 

Στον αντίποδα των premium αρωματικών σειρών για το σώμα, υπάρχουν και κάποια brands με κρέμες σώματος, body oils και body mists τα οποία είναι και αρωματικά και αποτελεσματικά αλλά και value for money.

 

Ας δούμε σήμερα, δυο από αυτές τις μάρκες που θα ενυδατώσουν, θα αρωματίσουν και θα κάνουν το δέρμα σας βελούδινο χωρίς να τινάξουν στον αέρα τον προϋπολογισμό σας.

 

Tessori d’ Oriente

Η μάρκα λανσαρίστηκε το 1997 και η φιλοσοφία της  έχει τις ρίζες της στη μακρινή Ανατολή, από όπου εμπνέεται για τα συστατικά της και τα αρώματά της. Έχει  σαν μότο ότι η ομορφιά είναι ο χρόνος που αφιερώνουμε για την ψυχοσωματική μας χαλάρωση και, τα προϊόντα Tesori d’Oriente περιποιούνται το δέρμα με υφές και αρώματα που διεγείρουν τις αισθήσεις. Για τον χειμώνα μας προτείνει τη σειρά White Musk, με άρωμα μόσχου και κεχριμπαριού, μπορεί να μας προσφέρει αυτήν την αίσθηση αρμονίας από νωρίς το πρωί. Μάλιστα η Tessori την προτείνει ειδικά για τις ώρες της δουλειάς για να μας βοηθήσει να νιώσουμε αναζωογονημένες όσο δύσκολη και αν είναι η μέρα μας. (Τιμές από 2,90 έως 9Ε)

 

 

Carnaby Infinity

Η Carnaby Cosmetics έχει παρουσία πάνω από 45 χρόνια στο χώρο της γυναικείας περιποίησης και οι περισσότερες από εμάς την γνωρίσαμε από τα αποτριχωτικά trips και κεριά. Φέτος μεγαλώνει τη γκάμα της και παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων Carnaby Infinity που αποτελείται από 5 body oils και 5 body lotions το καθένα από τα οποία έχει το δικό του ξεχωριστό άρωμα. Vanilla, Coconut, Blue Summer, Paradise, Bronze και η σύνθεσή τους είναι σύνθεση ενισχυμένη µε aloe vera, βιταμίνη Ε και πολύτιμα θρεπτικά έλαια. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι περιέχουν διακριτική χρυσή πούδρα και δίνουν λάμψη στο δέρμα  χωρίς όμως να αφήνουν  ίχνη λιπαρότητας. Ωραία για τις γιορτές και τα έξωμα φορέματα. (Τιμές γύρω στα 8,50Ε)

 

Sparkling Body Lotions

 

 

Sparkling  Body Oils

 

 

 

Τώρα αν ρωτήσετε εμένα και λόγω δουλειάς  λίγο –πολύ σχεδόν όλες τις έχω χρησιμοποιήσει και τις premium και brands ευρείας και τις αγαπημένες Dove και Nivea κλπ κλπ ξέρετε εσείς. Παρόλα αυτά από τότε που δοκίμασα το λάδι Feminine Seduction Elixir for body &hair από τα Stella’s Recip-Y,  έγινε το αγαπημένο μου  all purpose λάδι. Αλλά νομίζω ότι σας το έχω ξαναπεί αυτό.

 

 

 

Ποια είναι η δική σας αγαπημένη σειρά σώματος;

9 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!
    Απο σειρα σωματος αγαπημένη ειναι η bioten και συγκεκριμένα το γαλάκτωμα σωματος beloved cacao η beloved vanilia,αλλα εξίσου αγαπημένη για μενα ειναι και η Caudalie η σειρα The Des Vignes Nourishing Body Lotion που τα βρίσκεις στο φαρμακειο με πολυ καλη εκπτωση😊
    @Τζουλια απο τα γαλάκτωμα τα που μας προτεινεις εχω αγοράσει το Tessori white musk και όντως εχει πολυ ωραίο άρωμα και κρατάει πολυ!

  2. Από sparkling lotions αγαπάω τη σειρά sparkling collection της Oriflame (αφρόλουτρο και γάλακτος σώματος) με ένα πολύ όμορφο άρωμα λευκού ροδάκινου και χρυσαφι λάμψη..Από καθημερινή κρέμα σώματος πάντως, όπως έχω αναφέρει πάλι,η nutra effects visibly firming της Avon είναι σταθερή μου αξία free of parabens, και όλα αυτά έχουν τιμές που πιο κάτω δεν γίνεται ειλικρινά..

  3. Το white musk από την Tessori d’ Oriente το αγαπώ κι εγώ…όπως και τη σειρά DermaSpa Goodness³ από Dove (λατρεύω το λάδι σώματος)

  4. Συνήθως ψηφίζω Dove, αλλά και τις σειρές της The Body Shop.

  5. Καλησπερα. Μου αρεσει πολυ η μυρωδια αλλα και η συσταση των body Dove Μου ταιριαζουν πολυ …..καλη εβδομαδα κοριτσια

  6. Από τα ευρείας δε λείπουν από το μπάνιο μου body της Dove, της Nivea και Petit Marsellais και ένα λάδι που μου αρέσει πολύ είναι της Nuxe.
    xx

  7. Αν υπάρχει κάτι πιο στραφταλιζέ(μ’αρέσει αυτή η λέξη) από το Nuxe θέλω να μου το πείτε.
    Μουτςς

  8. Λαδάκι nuxe και φυσικα οι κρεμες σωματος fresh line με glitter που μυριζουν φανταστικα !!!

  9. Εγώ δοκίμασα τα καινούρια της Carnaby και πραγματικά εντυπωσιάστηκα! είναι εξαιρετικά κορίτσια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.