Total Make Over: Θεραπεία, Χτένισμα και Μακιγιάζ στο Aveda Teo.

 

 

Πριν λίγο καιρό  ήρθε σε επαφή μαζί μου ένα αγαπημένο bb girl με τα πιο χαρμόσυνα νέα: τον Μάιο θα παντρευτεί τον αγαπημένο της.

 

Η Μαρίνα (όπως και κάθε bb girl που θέλει να λάμπει τη μέρα του γάμου της) έχει ξεκινήσεις τις προετοιμασίες από τώρα, ψάχνει για νυφικό, παπούτσια, κουάφ, όλα αυτά τα ωραία για εκείνη τη μέρα που κακά τα ψέματα- μια νύφη είναι το επίκεντρο της προσοχής.

 

Αφού λοιπόν μου ανήγγειλε τα νέα το φυσικό επόμενο ήταν να ρωτήσει τη γνώμη μου για να της δώσω  μια ή περισσότερες συμβουλές που αφορούν θέματα μποτέ. Ήθελε να κάνει κάποια δοκιμάστικά σε χτένισμα και μακιγιάζ για τη μεγάλη μέρα της.

 

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι διαβάζοντας την εμπειρία μου στο κομμωτήριο Aveda Teo, ήθελε πολύ να το επισκεφτεί και τι καλύτερο από το να έκανε τα δοκιμαστικά της για περιποίηση μαλλιών, κουάφ και μακιγιάζ μέσα σε αυτόν τον πανέμορφο χώρο;

 

 

 

 

Φυσικά της είπα ότι δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη επιλογή και έτσι πριν λίγες μέρες συναντηθήκαμε στη Νέα Ερυθραία γιατί δεν το κρύβω ήθελα και να τη γνωρίσω από κοντά, αλλά και να δω από πρώτο χέρι τη μεταμόρφωσή της μέσα από ένα total Aveda Teo make over όπου ένα όμορφο και δροσερό κορίτσι, μεταμορφώνεται σε καλλονή. Το ξέρω ότι αυτό που έγραψα ίσως φανεί υπερβολικό- αλλά έχω τα φωτογραφικά τεκμήρια παρακάτω.

 

Σήμερα θα δείτε μαζί μας step by step όλη αυτή τη μεταμόρφωση του πριν και του μετά και θα μου πείτε αν έχω δίκιο.  (από πάντα όταν διάβαζα περιοδικά, τα αγαπημένα μου editorials ήταν αυτά του ΠΡΙΝ και του ΜΕΤΑ. Ελπίζω το παρακάτω post να το απολαύσετε και εσείς όπως και εγώ)

 

Αλλά ας αφήσω την ίδια τη Μαρίνα να μας διηγηθεί την εμπειρία της:

 

TOTAL MAKE OVER ΣΤΟ AVEDA TEO!

 

“Όταν διάβασα πριν κάποιο καιρό  το αφιερωμένο στο Aveda Teo post  του beautyblog.gr  άρχισα αμέσως να σκέφτομαι ότι θα ήθελα να ζήσω κι εγώ αυτή την ξεχωριστή εμπειρία και να δεχτώ την αντίστοιχη περιποίηση από τους εξειδικευμένους κομμωτές και μακιγιεζ που εργάζονται εκεί. Γι’ αυτό κι έκανα κάποιες ερωτήσεις στο δικό μας bbgirl, τη Τζούλια!!

 

Όταν έφτασε η στιγμή της επίσκεψης, από την είσοδο μου κιόλας στο Aveda Teo της Ν. Ερυθραίας αντιλήφθηκα πως δεν πρόκειται για ένα απλό κομμωτήριο,  αλλά για ένα σαλόνι ομορφιάς που προσφέρει ολοκληρωμένη περιποίηση στην γυναίκα, ώστε να αισθάνεται στο τέλος πραγματικά και συνολικά όμορφη.

 

 

 

 

Οι κοπέλες στη ρεσεψιόν ήταν εξαιρετικά ευγενικές  και γρήγορα με οδήγησαν στο χώρο του κομμωτηρίου όπου απόλαυσα τη θεραπεία του “gloss” μετά από ένα χαλαρωτικό λούσιμο,  η οποία και έδωσε μια ξεχωριστά έντονη λάμψη στα μαλλιά μου. Αφού ρώτησα, έμαθα ότι η συγκεκριμένη θεραπεία είναι κατάλληλη για κάθε απόχρωση μαλλιών. Η hair stylist βλέπει το φυσικό χρώμα και ανάλογα κάνει τον συνδυασμό της θεραπείας είτε για μαύρα, είτε για καστανά, είτε για ξανθά, είτε για κόκκινα μαλλιά. Τα μαλλιά χωρίς να αλλάξουν χρώμα αποκτούν έντονη λάμψη και αναζωογονούνται σε βάθος.

 

Επειδή λοιπόν δεν ήθελα να αλλάξω χρώμα στα μαλλιά μου, αυτή ήταν η ιδανική θεραπεία για μένα! Και έντονη λάμψη και το χρώμα μου άθικτο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έπειτα σειρά είχε το χτένισμα με τη Νελλη.  Αφού περιέγραψα τι ακριβώς ήθελα ξεκινήσαμε αμέσως, “στήνοντας” την ανέμελη  ρομαντική πλεξούδα που είχα φανταστεί. Το αποτέλεσμα  ήταν ίδιο και θα έλεγα και ακόμα καλύτερο από αυτό που είχα εξ αρχής κατά νου, γεγονός που με χαροποίησε ιδιαιτέρως.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έτοιμα τα μαλλιά μου!

 

 

 

Τέλος, στο μακιγιάζ ανέλαβε δράση η Κωνσταντίνα. Αφού με κατεύθυνε σχετικά με τις διαφορετικές επιλογές που είχα,  τα είδη μακιγιάζ που μου ταιριάζουν καθώς και τα χρώματα που ενδείκνυνται, ξεκινήσαμε το make up.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το αποτέλεσμα ήταν φοβερό ενώ αξίζει να τονίσω πως τα προϊόντα Bobbi Brown  που χρησιμοποιούνται στα κομμωτήρια Aveda Teo είναι τέτοια ώστε να μη νιώθεις “βαρύ” το μακιγιάζ στο πρόσωπο, όπως συχνά συμβαίνει .

 

 

Καταλήγοντας,  η επίσκεψη μου στο Αveda Teo  ήταν πράγματι μια ξεχωριστή εμπειρία στο σύνολο της,  την οποία θα πρότεινα να ζήσουν ανεπιφύλακτα γνωστές και φίλες! Και το καταπληκτικό ήταν ότι ενώ νόμιζα ότι για όλα τα παραπάνω θα μου χρειαζόταν σχεδόν μια ολόκληρη μέρα- ξεκινήσαμε στις 10.00 και στις 12.30 είχαμε τελειώσει. Εξαιρετικό και  γρήγορο service! Kαι να μην ξεχάσω: όταν βρεθείτε στο Aveda Teo οπωσδήποτε να δοκιμάσετε το ιδαίτερο τσάι με την υπεροχη γεύση και άρωμα που θα σας προσφερθεί! Ευχαριστώ το beautyblog.gr και τη Τζούλια, τα προιόντα Aveda και φυσικά το απίθανο κομμωτήριο Aveda Teo στη Νέα Ερυθραία, που μου χάρισαν αυτή την εμπειρία!

 

 

 

 

 

 

 

MarinaKi

 

 

 

 

Ξαναπαίρνω το λόγο και αυτή τη φορά, μπορείτε να δείτε  το πριν και το μετά, της αγαπημένης Μαρίνας. Θεωρώ ότι στο γάμο της θα τους αφήσει όλους άφωνους με την ομορφιά της!

 

Πριν

 

 

Μετά

 

 

 

(YΓ: Την επόμενη εβδομάδα, έχω κλείσει ραντεβού για τη θεραπεία gloss. Χρώμα ούτε και εγώ θέλω να αλλάξω σε αυτή τη φάση, αλλά μια έντονη λάμψη ενόψει των γιορτών τη θέλω οπωσδήποτε!)

 

 

Aveda Teo

Ηρώων Πολυτεχνείου 6

T: 210 6204 084 – 083

 

 

19 Σχόλια
  1. Αυτή η θεραπεία gloss είναι ακριβώς για μένα! Να ξέρετε, πήρα ήδη τηλέφωνο και κοστίζει μόνο 11Ε. Κλείνω και εγώ άμεσα το ραντεβού μου Τζούλια! Λες να βρεθούμε εκεί;

  2. @Eleytheria: Εξαιρετική ιδέα! Δυο bb girls σε διπλανούς λουτήρες! Στείλε μου message στο [email protected] για να δούμε ημερομηνίες!!

  3. “Zήλεψα” με την καλή έννοια! Υπέροχη μέρα, καταπληκτικό το αποτέλεσμα, κούκλα η Μαρίνα! Θα γίνει υπέροχη νύφη, πράγματι!

  4. Τι ωραία! Εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Και να σχολιάσω και το πολύ όμορφο χαμόγελο της Μαρίνας, μου έφτιαξε τη μέρα! Η ώρα η καλή, bb girl! Και στα δικά μας οι υπόλοιπες (όσες έχουμε μείνει τέλος πάντων)
    Υ.Γ.: Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κατηφορίσω, θέλω και εγώ make over στο Aveda Teo!
    Υ.Γ.1: Από χτες ήθελα να σχολιάσω τα χιονάκια μας! Καλό μήνα!

  5. Εξαιρετικό!!!! Υπέροχο αποτέλεσμα σε όλα! Η ώρα η καλή Μαρίνα! Θα λάμψεις στο γάμο σου κι εύχομαι ως ζευγάρι να λάμπετε σε όλη σας τη ζωή!

  6. Mε το καλό,Μαρινάκι….όχι πως δεν ήσουν κούκλα στο πριν αλλά στο μετά έλαμψες κυριολεκτικά….
    Άντε ,και στα δικά σας(μας) οι λεύτερες!!!!

  7. Κούκλα το κορίτσι μας!!!! Η ώρα η καλή!!!!

  8. Η Μαρίνα και στο πριν και στο μετά είναι μια κούκλα με ένα υπέροχο χαμόγελο!! Εύχομαι να ήταν πιο κοντά αυτά τα τέλεια κομμωτήρια της Aveda γιατί ούτε και πως πάνε δεν ξέρω από Πειραιά στη Νέα Ερυθραία 😋😋.. Η ώρα η καλή Μαρίνα και στα δικά σας οι λευτερες!

  9. Η ωρα η καλη Μαρίνα!!!Θα εισαι μια κούκλα στο γάμο σου!!
    Υπέροχο χαμόγελο τελικά τα bbgirls ειναι κουκλαρες😀

  10. Καλημερα. Κουκλιτσα με την λαμψη της νιοτης και της φυσικης ομορφιας. Χαμογελο που βγαζει μια ευγενεια και ανθρωπο με πολυ καλα συναισθηματα. Το κομμωτριο ανεδειξε αυτα τα χαρακτηριστικα της που ειναι και το ζητουμενο. Να μην σε μεταμορφωνουν σε μια αλλη αλλα να αναδεικνυουν με φυσικο τροπο τα καλα στοιχεια σου. Η Μαρινουλα εχει πολυ ωραια χαρακτηριστικα και θα ειναι μια πολυ πολυ ομορφη νυφη σε αυτη την ξεχωριστη μερα για την ζωη της

  11. Μα τι ωραία μέρα περάσατε! Πόσο όμορφη η Μαρίνα και τι ωραία μας περιέγραψε αυτή την beauty μέρα. Θέλουμε και άλλα τέτοια post! Μαρίνα μου, να ζήσεις ευτυχισμένη!

  12. Κούκλα το κορίτσι μας.Οι ώρες οι καλές Μαρίνα!
    Μουτςς

  13. @bbgirls Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια για τις ξεχωριστές ευχές σας ❤️

  14. Με το καλό! Πολύ όμορφη η Μαρίνα πριν και μετά! Άλλαξε, αλλά δεν αλλοιώθηκε. Αναλυτικότατη και η παρουσίασή της! Ο χώρος Aveda Teo είναι μια πρόκληση.

  15. @Sheena: κατηφόρισε εσύ και θα πάμε μαζί. Το μόνο σίγουρο!

  16. @Rania: Ακριβώς αυτό Ράνια μου! Η πιο όμορφη έκδοση του εαυτού μας!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.