Δώρα! Ανοίγουμε το Advent Calendar τoυ bb, by Sephora! Day One.

 

 

 

Μάλλον τα κατάφερα στο χθεσινό post και η έκπληξη πέτυχε. Σας αποπροσανατόλισα λίγο με πολυλογίες για x-mas ψώνια και γαλοπούλες για να πετύχω τον στόχο μου. Η έκπληξη δεν μπορεί να είναι έκπληξη, αν σε πάρει χαμπάρι ο αποδέκτης.

 

Οι φίλες μου που θα πάρουν τα beauty δώρα τους από  το bb Advent Calendar, ένα Calendar που δημιουργήσαμε μόνο για το bb, με την αγαπημένη Sephora,   είσαστε εσείς φυσικά.

 

Και ναι, φτάσαμε και πάλι στο τέλος μιας χρονιάς εδώ μαζί  και έτσι λοιπόν – όπως θέλει το δικό μας  «έθιμο» – οι 10 πρώτες commentators για τη χρονιά 2018 ήρθε η ώρα να πάρουν τα δώρα τους.

 

Φέτος θα το κάνουμε λίγο διαφορετικά. Κάθε μέρα μια από εσάς θα ανοίγει το δικό της «πακετάκι», την δική της «τσεπούλα» του Advent Calendar by Sephora. Θα ξεκινήσουμε από το Νο 10 και σε 10 μέρες από τώρα, θα φτάσουμε στο Νο 1 τo bb girl που έγραψε φέτος τα περισσότερα σχόλια.

 

Κάποιες δεν είναι στη λίστα φέτος, αλλά κάποιες άλλες έκαναν new entry. Νομίζω  λοιπόν ότι με αυτόν τον τρόπο, φέτος  θα είναι πιο διασκεδαστική η διαδικασία.  Ελπίζω να σας αρέσουν τα δωράκια που σας διάλεξα. (βέβαια, μπορεί να είναι παραπάνω από ένα- αλλά αυτή η έκπληξη θα μείνει εντελώς μεταξύ μας…)

 

Ξεκινάμε!

 

Στο Νο 10 για φέτος η Stella! (στην οποία σήμερα πρέπει όλες να στείλουμε την αγάπη μας, γιατί χθες είχε ένα ατύχημα- όχι πολύ σοβαρό- αλλά θέλει τις μέρες του για να γιάνει..)

 

Φαντάζομαι που λέτε τη φίλη μου τη Stella,  να προετοιμάζει  το χαλαρωτικό της μπάνιο. Αυτά τα δικά της 20 λεπτά κανακέματος του εαυτού της.

 

Αφήνει το νερό να τρέξει, όσο εκείνη βάζει σε κρυστάλλινο ποτήρι λίγο παλαιωμένο τσίπουρο από αυτά που της αρέσουν. Έχει ρίξει στη μπανιέρα  αιθέρια έλαια  και φυσικά συνεχίζει με άλατα. Ξέρω βέβαια ότι αγαπά το αλάτι Ιμαλαίων αλλά εγώ θα την πάω σε κάτι πιο αρωματικό και χαριτωμένο

 

Θα της στείλω τα αρωματικά άλατα Golden Crystals και Enchanting Stars.  Θα αρωματίσουν υπέροχα το σώμα της και είμαι σίγουρη θα λατρέψει και τις συσκευασίες τους και τις ονομασίες τους. Η φίλη μου είναι ολιστική beauty addict.

 

 

 

 

Stella δικά σου,  με αγάπη!

 

Για να δούμε αύριο… ποια θα είναι στο Νο 9; Και τι θα περιέχει η δική της “τσεπούλα”;

 

 

24 Σχόλια
  1. Τέλεια όπως πάντα. Ευχαριστούμε πολύ.

  2. Καλημέρα!!
    @Τζουλια πως καταφέρνεις παντα να μας ξεγελάς δεν ξέρω 😁😁😁 Εισαι η BBCLAUS 🤶 μας!!!
    Εύχομαι στην @Στελλα μας περαστικά και γρήγορη ανάρρωση ,πιστευω να τρίτωσε το κακό….

  3. @ZAΧΑΡΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: Καλά Χριστούγεννα αγαπημένο μας bb girl!

  4. @SofiaT: Το πόσο το ευχαριστήθηκα χθες, δεν φαντάζεσαι!! Τα κατάφερα και δεν καταλάβατε κάτι!! Γιούπι!!

    (ναι, ναι, ακριβώς αυτό!! Τρίτωσε για την Στελίτσα! Μα τι ένστικτο είναι αυτό που έχεις….)

  5. @Stella μας, περαστικά! Μακάρι το 2019 να φέρει μόνο καλά για εσένα!
    @Julia, εξαιρετική η ιδέα σου!!!

  6. @Julia αυτη την φορα δεν ήταν το ένστικτο μου αν και εχω χαχαχαχα Ειχα μιλήσει μέσω FB με την @Στελλα μας και μου είχε πει τι της είχε συμβεί ……😕

  7. Αχ αστα Σοφια μου! να κανω κανενα ευχελαιο… Επεσε χθες στο Συνταγμα στο πεζοδρομιο κι εβγαλα κι εσπασα τον αριστερο μου ωμο… Πολυς πονος γιατι δεν παιρνει γυψο… οποτε αναβαλεται και το χλχαρωτικο μπανιο της Τζουλιας… το δωρσκι θα περιμενει κανα τριμηνο! Σας φιλω ολες…

  8. @Στελλα μου τι μου λες!!!!!Μακαρι να εχεις γρήγορη ανάρρωση Στελιτσα μου!!
    Σημερα που ειναι η μεγαλη εορτή του Αγίου Νικόλαος εύχομαι να σε κάνει γρήγορα καλα!!

  9. Περαστικά στη Στέλλα και σιδερένια!!!♥

  10. Στέλλα μου περαστικά!!! Ολα θα πανε καλά και ο γενναιόδωρος Δίας που φέτος είναι στο ζώδιο σου φετος θα αρχίσει μετα από αύριο που ο Ερμής ξαναγυρναει ορθοδρομος να σου δείχνει τα δώρα του 😉 Χρονια πολλά στους Νίκους και στις Νικολέτες και εύχομαι τα καλύτερα!! Tζούλια τι ωραίες εκπλήξεις είναι αυτές! <3

  11. Kαλησπερα. @Stella πολλες ολοψυχες ευχες και απο μενα να περασεις οσο το δυνατον πιο ανωδυνα το προβλημα σου.
    Οσο για την ιδεα σου Τζουλια μου οπως παντα εξαιρετικη. Ανατρεπτικη και με αγωνια

  12. @Julia τι υπεροχη έκπληξη!!! Πώς τη σκέφτηκες, πώς τα “έδεσες” όλα τόσο καλά, χωρίς να υποψιαστούμε τίποτα!!! Εκπληκτική φαντασία Bbg!!!
    @Stella μου περαστικά περαστικά περαστικά! Ταχεία ανάρρωση ( και να σκέφτεσαι πάντα: και μη χειρότερα! φιλιά)
    χχ

  13. Περαστικά να είναι για την Στέλλα μας…get well soon, BBGirl 🤩🤩🤩🤩💜💜💜💜 Σου στέλνω μωβ καρδούλες κι αστεράκια κι όλη μου τη θετική σκέψη κι ενέργεια.
    @JENNIFER ,δεν ξέρω τι από τα δυο είσαι…ο δικός μας Santa ή το πονηρούλι ξωτικό του BBWorld κι όχι μόνο…φιλιά πολλά….

  14. Καταπληκτική ιδέα! Χοχοχο, κρυφέ Santa – μου αρέσει που πάμε σύμφωνα με τα έθιμα της Δυτικής Ευρώπης και ξεκινάει από σήμερα το άνοιγμα των δώρων, μιας και έρχεται ο Sinterklaas! Χρόνια πολλά και σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα!
    @Stella: περαστικά! Γρήγορα γερή και σιδερένια!

  15. Κοριτσια μου αγαπημενα, σας ευχαριστω ολες πολυ για τις ευχες! θα σας εχω μονιμη παρεα αυτό τον καιρο της αναρρωσης. Η αληθεια ειναι, ότι δυσκολεύομαι να γραψω σχολια με το ένα χερι, αλλα κουτσου κουτσου κατι κανω. Ευτυχως προλαβα κι εστειλα τα ποστακια μου στην Τζου πριν συμβει το κακο.
    Βρε Μαρυλ μου ο αναδρομος λες να Ηταν? Τοσο αναδρομος δεν μου χει ξανατυχει… Ελπιζω ο Διας να φανει πιο καλος μαζι μου…
    Φιλια πολλα σε ολες!

  16. Περαστικά στην Στέλλα!! Να ευχηθούμε υγεία σε όλο τον κόσμο και μόνο χαρές τα φετινά Χριστούγεννα.

  17. Όσα χρόνια και να περάσουν πάντα θα έχω την ίδια εικόνα για σένα. Είσαι φοβερή, γεναιόδωρη και με πολύ αγάπη για το δημιούργημα σου και τις φίλες παλιές και νέες που αποκτάς. Φιλιά πολλά. Καλές γιορτές!!!

  18. Περαστικά στην Στελίτσα πάνω από όλα!!!

  19. Περαστικά Στέλλα μου κι άλλο κακό να μη σε βρει.@Τζούλια..ΑΧ ΤΖΟΥΛΙΑ!Όντως μας ξεγέλασες πονηρούλα.
    Μουτςς

  20. @STELLA,περαστικά σου!Κι εμένα με κυνηγάει κακοδαιμονία,τι να πω….

  21. @JULIA,εΊσαι φοβερή,λατρεύω τα advent calendars!!

  22. Πολύ ωραία η ιδέα σου Julia !!Περιμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες ημέρες τα άλλα beauty δωράκια !!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.