Glow Baby! Λαμπερή τις γιορτές Step 2: Χαλάρωση και Αποτοξίνωση

 

Σήμερα θα δούμε το δεύτερο βήμα μας για ομορφιά και λάμψη μέχρι τις γιορτές, με στόχο ένα αποτοξινωμένο, βελούδινο και αψεγάδιαστο σώμα.

 

Τίποτα δεν μπορεί να μας χαρίσει περισσότερη θαλπωρή, ευεξία και ηρεμία στο τέλος μιας επίπονης μέρας, από ένα βύθισμα στο ζεστό νερό της μπανιέρας μας. Πέρα όμως από την χαλάρωση που έχει το κλασσικό αφρόλουτρο, ένα βύθισμα στη μπανιέρα είναι και η ευκαιρία να ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με το σώμα μας, να το αποτοξινώσουμε και να εφαρμόσουμε πρακτικές, όπως η απολέπιση, που θα μπορέσουν να μας ανανεώσουν, όσο φυσικά δεν μπορεί να γίνει σε ένα τυπικό γρήγορο ντους.

 

Είναι αυτές οι λίγες στιγμές ευεξίας και κανακέματος που αν τις εφαρμόσουμε για δυο φορές την εβδομάδα, θα έχουμε μέχρι τα Χριστούγεννα ένα δέρμα μωριουδιακό. Είναι η ώρα που θα φροντίσουμε τον εαυτό μας, οι λίγες στιγμές που αναζητάμε μέσα στη μέρα για να μείνουμε μόνοι και ν΄ «αδειάσουμε» το μυαλό μας από τις σκέψεις και τις ευθύνες πριν κοιμηθούμε. Δεν χρειάζεται να διαθέσουμε πολύς χρόνο, έστω κι ένα μισάωρο αρκεί για ένα ολοκληρωμένο reboot.

 

 

 

Κατ΄αρχην φροντίστε ώστε το νερό της μπανιέρας να είναι χλιαρό και όχι καυτό για να μην αφυδατωθείτε.  Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε αγνά και φυσικά υλικά, ώστε η αποτοξίνωση να έχει πραγματικά νόημα. Αν χρησιμοποιήσετε χημικά συστατικά είτε κατά τη διάρκεια του μπάνιου είτε μετά, το αποτέλεσμα δεν θα είναι το αναμενόμενο.  Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, κάποια από τα πιο αποτελεσματικά υλικά για ένα ευεργετικό μπάνιο ομορφιάς, υγείας κι ευεξίας δεν βρίσκονται στα πανάκριβα spa, αλλά στο ντουλάπι της κουζίνας μας. Ας απολαύσουμε λοιπόν μια απόλυτα φυσική εμπειρία.

 

 

Μία από τις πιο δραστικές αποτοξινωτικές συνταγές, αλλά παράλληλα συσφικτική και αντικυτταριδική είναι αυτή με το χοντρό ροζ αλάτι Ιμαλαίων. Χρησιμοποιήστε κάποιο επώνυμο προιόν, ώστε να είστε σίγουρες για την προέλευση του. Ανακατέψτε καλά σε ένα βάζο 50 γραμμάρια χοντρό αλάτι, 10-15 ml έλαιο αμυγδάλου ή τζοτζόμπα, προσθέτοντας 5 σταγόνες αιθ. έλαιο λεβάντας, 5 σταγόνες αιθ. έλαιο τζίντζερ και 5 σταγόνες αιθ. έλαιο άρκευθου ή κέδρου.  Έχετε δημιουργήσει ήδη τα δικά σας άλατα για σύσφιξη, ραγάδες, κυτταρίτιδα, χαλάρωση, αποτοξίνωση. Διαλύστε τα στο χλιαρό νερό και μείνετε μέσα για 15-20 λεπτά.

 

 

 

Το υπόλοιπο του χρόνου σας μπορείτε να το αφιερώσετε σε μια σχολαστική απολέπιση που θα αποβάλλει ακόμα πιο βαθιά τις τοξίνες και τα νεκρά κύτταρα,  αλλά και θα αποκαλύψει ένα βελούδινο δέρμα.  Μπορείτε να κρατήσετε λίγο από το παραπάνω μείγμα και να το χρησιμοποιήσετε γι΄αυτό το λόγο.

 

Μια ακόμα απλή και φυσική συνταγή είναι το πλήρες γάλα με βρώμη. Το γάλα λειτουργεί ως φυσικό απολεπιστικό, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και βοηθώντας τα νέα να βγουν στην επιφάνεια. Το γαλακτικό οξύ είναι εξαιρετικά ήπιο κι ευγενικό, ακόμα και για τα άτομα που έχουν ευαίσθητο ή ξηρό δέρμα.  Ενυδατώνει βαθιά, αναζωογονεί, δίνει φρέσκια και λαμπερή όψη, ενώ οι πολυάριθμες βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία του επιβραδύνουν τη γήρανση και δίνουν σφρίγος κι ελαστικότητα. Ένα φλιτζάνι γάλα διαλυμένο στο χλιαρό νερό της μπανιέρας είναι αρκετό σε συνδυασμό με τη βρώμη.  Σ΄ ένα λεπτό ύφασμα ή τούλι, για να μην βουλώσει η μπανιέρα σας, βάλτε περίπου μισό φλιτζάνι βρώμη κι αφήστε τo κάτω από τη ροή του τρεχούμενου χλιαρού νερού. Θα λατρέψετε τον τρόπο που θα αισθάνεστε το δέρμα σας μετά από αυτό το μπάνιο, τόσο αφράτο, σφριγηλό, ελαστικό και απαλό που μαζί σας θα το λατρέψουν και άλλοι.

 

 

 

Ωστόσο, τα Stella’s Recipy έχουν φροντίσει να ετοιμάσουν για σας ολοκληρωμένα και άκρως αποτελεσματικά προϊόντα, που φέρνουν το spa της φύσης στο μπάνιο σας.

 

Ακολουθώντας την τελευταία τάση της κοσμετολογίας για απολέπιση που δεν τραυματίζει το δέρμα, δημιουργήθηκαν τα Baby Skin. Δυο scrub νέας γενιάς, δύο φυσικά spa προϊόντα προσώπου και σώματος, με ενισχυμένες δράσεις 3 σε 1. Είναι φτιαγμένα από απαλούς, στρογγυλεμένους, φυσικούς σπόρους, για ήπια απολέπιση, χωρίς να προκαλούν εκδορές.  Η κρεμώδης υφή τους, όχι μόνο βοηθά σε αυτό, αλλά λειτουργεί ως ενυδατικό και αντιγηραντικό προϊόν μεταφέροντας με τη διαδικασία της απολέπισης όλα τα ωφέλιμα, φυσικά συστατικά στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας.

 

Η κρεμώδης σύνθεση των Baby Skin αφήνει το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και ενισχυμένο με αντιγηραντικούς παράγοντες, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον η χρήση κρέμας.  Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε δυο φορές την εβδομάδα μετά από το αποτοξινωτικό μπάνιο που προτείναμε παραπάνω και να επωφεληθείτε από τις ιδιότητες όλων αυτών των αγνών και θρεπτικών συστατικών.

 

 

 

 

Το Baby Skin Body Scrub & Butter χρησιμοποιείται σε στεγνό ή ελάχιστα νωπό δέρμα.  Καταπολεμά την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες, τα σημάδια του χρόνου. Προσφέρει ευεξία, αντιγήρανση, σύσφιξη, βαθιά ενυδάτωση. Περιέχει κόκκους καφέ και ελιάς, που κατά τη διαδικασία απολέπισης βοηθούν παράλληλα με την αποβολή των νεκρών κυττάρων, να εισχωρήσουν βαθιά τα πολύτιμα και ενεργά συστατικά, τα βούτυρα, οι βιταμίνες, τα φυσικά και αιθέρια έλαια όπως το σανδαλόξυλο, η λεβάντα, το υλάγκ υλάγκ, το τζίντζερ.   Εμπλουτισμένο με αλόη για φρεσκάδα, καταπράυνση και βαθιά ενυδάτωση.

Ξεπλένεται με χλιαρό νερό και δεν χρειάζεστε στη συνέχεια κάποιο body lotion, γιατί το δέρμα μένει απαλό κι ενυδατωμένο, σφριγηλό νεανικό και λαμπερό σαν μωρού! Είναι τέλειο για μανικιούρ και πεντικιούρ.

 

 

 

Στην διαδικασία της spa περιποίησης, μπορείτε να προσθέσετε και το αντίστοιχο  Baby Skin Face Scrub & Cream. Κρεμώδες και απαλό, προσφέρει παράλληλα σύσφιξη, μοναδική λάμψη, αντιγήρανση, βαθιά ενυδάτωση.  Σπόροι raspberry και κόκκοι μπαμπού για ουσιαστική φροντίδα, σε συνδυασμό με αντιρυτιδικά φυτικά κι αιθέρια έλαια, βιταμίνες κι ενεργά συστατικά κι εμπλουτισμένο με αλόη.  Ξεπλένεται με χλιαρό νερό και δεν χρειάζεται στη συνέχεια κάποια κρέμα.

 

Όσες όμως αγαπούν τα ξηρά έλαια ή μετά το μπάνιο χρειάζονται στο σώμα και στα μαλλιά έξτρα ενυδάτωση και προστασία, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το FEMININE SEDUCTION ELIXIR Hair & Body Oil. Ένα πολυδραστικό ελιξήριο μαλλιών και σώματος.

 

 

 

 

Έχει εξαιρετική δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα, τις ραγάδες τις δυσχρωμίες, τα σημάδια του χρόνου. Προσφέρει στο σώμα βαθιά ενυδάτωση, ευεξία, θρέψη και προστασία από το πρωί ως το βράδυ, μακροχρόνια αντιγηραντική και συσφικτική δράση σε σώμα και στήθος. Κάνει το δέρμα ελαστικό, απαλό, μωριουδιακό, ευωδιαστό, χωρίς σημεία ξηρότητας.

 

Κι είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία spa για τα μαλλιά. Τα κάνει δυνατά, ευκολοχτένιστα, λαμπερά, υγιή, ενυδατωμένα. Τα αναδομεί, τα επανορθώνει και τα προστατεύει από τις χημικές επεξεργασίες και βαφές.  Μυρίζει αισθησιακά, αποπλανητικά, ερωτικά και εναρμονίζεται με τη γυναικεία σας φύση, για να απολαύσετε στιγμές θηλυκότητας, χαλάρωσης, ευδαιμονίας.

 

Κάντε λοιπόν δικό σας το spa της φύσης, περιποιηθείτε το σώμα σας και χαρίστε του υγεία και ευεξία. Ετοιμαστείτε για μια καινούργια αρχή που σύντομα έρχεται.

 

Δείτε  ΕΔΩ το Χριστουγεννιάτικο δώρο σας από τα Stella’s Recipy!

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Πόσο όμορφο χαλαρωτικό post γεμάτο ευωδιές!! Προς το παρόν το διάβασα και χαλάρωσα νοερά γιατί για να χαλαρώσω ‘ετσι μέσα στην μπανιέρα μου πρέπει να έρθουν οι διακοπές των Χριστουγέννων 😉

  2. Πολυ ωραιες ιδεες Προσωπικα το κανω οταν ειμαι μονη στο σπιτι και θα λειπουν ολοι. Ετσι το απολαμβανω

  3. Σαν να βυθίστηκα στη μπανιέρα κιόλας…πολύ παραστατικό ο άρθρο…
    Στέλλα μας, περαστικά εύχομαι!

  4. Καντε το κορίτσια να χαλαρώσετε… Πολλα φιλια!

  5. Θα διαβάζω το post να χαλαρώνω, γιατί δεν το βλέπω σύντομα να ακολουθώ τη διαδικασία…

  6. Διαβάζοντας το post μου βγήκε ένα αχχ..
    Μουτςς

  7. Το πιο όμορφο, χαλαρωτικό δώρο στον εαυτό μας!
    χχ

  8. Πολύ ωραίο ποστ, χαλαρωτικό και αρωματικό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.