Δώρα! Ανοίγουμε το Advent Calendar του bb, by Sephora! Day Two

 

 

Έχω που λέτε μια φίλη  αστέρι. Η φίλη μου είναι υπέροχη κόρη, ανηψιά,  σύζυγος, μαμά και καθηγήτρια Μαθηματικών. Την αγαπούν όλες και όλοι.

 

Όμορφη και γλυκιά κάθε φορά που τη «βλέπω» μου φέρνει στο μυαλό μια νεράιδα που όταν κουνήσει το ραβδάκι της,  δια μαγείας όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα, αφού η ίδια είναι ψύχραιμη, στωική και γεμάτη αγάπη.

 

Επίσης, όλως περιέργως αν και είναι των θετικών επιστημών, η γραφή και τα σχόλιά της είναι από ανθολόγιο της νεοελληνικής γλώσσας.

 

Συν όλα τα παραπάνω χάρη σε εκείνη έχω ξεσκονίσει λίγο και τις παντελώς σκουριασμένες μου γνώσεις των Μαθηματικών, αφού κάνοντας μου online ιδιαίτερα μαθήματα,  με επαναφέρει στην τάξη και πλέον το ψάχνω λίγο παραπάνω, πριν γράψω κάτι που έχει σχέση με νούμερα.

 

Σε αυτή τη φίλη μου θέλω να κάνω δώρο τι άλλο; Ένα μαγικό ραβδάκι. Το Sephora  “Magic in the Eyes” κρύβει ένα μολύβι ματιών και μια nude σκιά (από αυτές που της αρέσουν) και θα τονίσει με γοητεία τα όμορφα μάτια της!

 

 

 

 

Είναι δικό σου Amalia μου!

 

Για να δούμε αύριο. Ποια θα είναι στο Νο 8 και τι θα περιέχει η δική της «τσεπούλα»;

 

 

17 Σχόλια
  1. Αν και με τα μαθηματικά από μικρή η σχέση μου ήταν από κακή έως κακιστη, ειδικά με τη γεωμετρία, η Αμαλία είναι ξεχωριστή! Πολύ όμορφο το δώρο και της αξίζει.

  2. Υπέροχο το δωρο σου @Αμαλία!!@Τζουλια δεν χαρίζεις μόνο το δωρο αλλα γράφεις και ολόκληρο αθρο για το προσωπου που το κερδιζει😀Αυτο και μόνο λέει πολλα για τον χαρακτήρα σου 🥰

  3. Υπέροχο! Μπράβο @Αμαλια! Να το χαρείς!
    χχ

  4. Μπράβο Αμαλία μου!Με βρίσκετε άρρωστη αλλα ο νους μου είναιστο bb!!

  5. Καλσπερα. Συμφωνω με την @Sofia πλεκεις ολοκληρη ιστορια για το κοριτσι που θα λαβει το χριστουγεννιατικο δωρο σου.
    Να το ευχαριστθει η Αμαλια και καλες γιορτες να εχει

  6. @ΑΜΑΛΙΑ, μπράβοοοοοοο…..
    Δε θα μου περνούσε ποτέ από το μυαλό πως η Αμαλία είναι μαθηματικός…το ύφος των σχολίων της με αποπροσανατολίζει (ακόμα θυμάμαι τη ”γκάφα” της Τζένιφερ σε κάποιο άρθρο για το clarisonic και πώς η Αμαλία την επανέφερε στην πραγματικότητα, θυμίζοντάς της πως 60δευτ=1λεπτό)
    @MARIANNA, περαστικά σου….

  7. Η Τζούλια μας είναι πληθωρική στα δώρα, στις εκφράσεις, στην αγάπη… Δεν θα πω ψέμματα, απολαμβάνω κάθε φορά τις υπερβολές της όταν αναφέρεται σ’ εμένα. Νιώθω το πέπλο της φιλίας της να με σκεπάζει και να ζεσταίνει την ψυχή μου. Είναι σαν τα λόγια των δικών μας, που ξέρουμε ότι ωραιοποιούν πάντα την αλήθεια, όμως τα δεχόμαστε για να αισθανθούμε δυνατοί και ασφαλείς. Το έχω γράψει πολλές φορές, το έχω πει στην ίδια ακόμα περισσότερες. Το beautyblog είναι για μένα μια ψυχοθεραπευτική ομάδα. Πέρα από το αγαπημένο beauty θέμα, η επίδραση της παιδείας της Τζούλιας στις καθημερινές μας διαδικτυακές στιγμές δίνει νόημα στην επαφή μας.
    Και βέβαια, ως άριστη φίλη, γνώριζε (;) ποιο δώρο θα μου άρεσε. Και ναι, αυτό είχα σκεφτεί ως κανάκεμα κι εγώ για εμένα. (Κανάκεμα: ανακηρύσσεται σε λέξη των ημερών).
    @Όλες, σας ευχαριστώ για τα γλυκά σας λόγια που έγιναν ένα όμορφο περιτύλιγμα στο δώρο της Τζούλιας.
    @Marianna, γρήγορα περαστικά!
    @Celia, μη μου αγχώνεις τη μαθήτρια… Να την επιβραβεύσουμε για τις πολλές φορές που δεν έχει κάνει λάθος και να αφήσουμε τις γκάφες στο παρελθόν…

  8. @Celia: Αχαχαχαχα !!!! Αχαααα!!! Axaxaxxaxxa!! Ντροπή σου όμως!!!! Αχαχαχαχα!! Δεν το πιστεύω ότι το θυμήθηκες!!! Μπα σε καλό σου!!

  9. Αν συνεχίσω ετσι θα ξεπαραδιαστω ως τα Χριστουγεννα. Εχω ψωνίσει ηδη 4 crackers από sephora εκτός από
    τα καλλυντικά που πήρσ.
    Χτυπήματα κάτω από τη μέση
    Αχαχα

  10. Τι γλυκά την περιγράφεις την Αμαλία μας.
    Μουτςς

  11. @JULIA ,ντροπή μου …χαχαχαχα….αφού ξέρεις πόσο μ’ αρέσει να σε πειράζω 💜💜💜🤩🤩😛😜🤩😘😍🤩🤩💜💜💜💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.