Good Girl Velvet Fatale by Carolina Herrera

 

 

Ο Οίκος Carolina Herrera μας παρουσιάζει το Good Girl Collector Edition Velvet Fatale, μια νέα συλλεκτική έκδοση του επιτυχημένου αρώματος Good Girl Eau de Parfum.

 

Το εμβληματικό μπουκάλι για τα φετινά Χριστούγεννα είναι διακοσμημένο με κόκκινο βελούδο με σκοπό να δώσει έμφαση στον αισθησιασμό του αρώματος. Το νέο μπουκάλι προσδίδει μια νέα διάσταση στο Oriental Floral άρωμα που έχει στη βάση του νότες από Γιασεμί και από Haba Tonka.

 

“Κάθε άρωμα έχει τη δική του ιστορία. Το Good Girl απευθύνεται στην ανεξάρτητη γυναίκα που η δύναμή της πηγάζει από τη θηλυκότητά της. Το Velvet Fatale παροτρύνει κάθε γυναίκα να ζήσει την τολμηρή ζωή που ονειρεύεται’’, αναφέρει η Carolina Herrera de Baez, δημιουργική διευθύντρια των αρωμάτων Carolina Herrera από το 1997.

 

 

Το μήνυμα του Velvet Fatale είναι ενθαρρυντικό και εξαιρετικά συμβολικό: “Το κόκκινο είναι ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα: είναι διασκεδαστικό, έντονο και αινιγματικό… συμβολίζει το πάθος, την αγάπη και τη χαρά για τη ζωή. Επιπλέον, είναι ένα από τα εμβληματικά χρώματα του Οίκου και αντιπροσωπεύει τις αξίες μας’’, προσθέτει η Carolina Herrera De Baez.

 

 

Το μότο του Good Girl, It’s so good to be bad ταιριάζει απόλυτα με το  video. To supermodel Karlie Kloss η οποία είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του Good Girl από το 2016 που λανσαρίστηκε, πρωταγωνιστεί σε ένα video με κινούμενα σχέδια. Η Kloss παρουσιάζεται σε ένα σκηνικό με σχεδιασμένους χαρακτήρες, καρέκλες και τραπέζια. Όλο το σκηνικό θυμίζει την Jessica από την ταινία Who framed Roger Rabbit.  Όλα διαδραματίζονται υπό τη μελωδία του μαγευτικού soundtrack του Chris Isaak, Baby Did a Bad Bad Thing.

 

 

 

 

Όσα ψηλοτάκουνα παπούτσια και εάν έχουμε, δεν είναι ποτέ αρκετά. Αντικατοπτρίζουν τη πολύπλευρη προσωπικότητά μας, γι’ αυτό έχουμε τόσα πολλά ζευγάρια. Το Velvet Fatale αναδεικνύει τη μοιραία γυναίκα που κρύβουμε μέσα μας, μας ενθαρρύνει και μας κάνει να αισθανόμαστε πολύ θηλυκές. Είναι το απόλυτο όπλο αποπλάνησης!”, συνοψίζει η Carolina Herrera De Baez. Το νέο συλλεκτικό μπουκάλι αποτελεί φόρο τιμής στη γυναικεία δύναμη.

 

Η αρωματοποιός Louise Turner συνδυάζει λαμπερές νότες από Γιασεμί και Tuberose με γευστικές νότες από Haba Tonka και Κακάο. Η συσκευασία του αρώματος είναι βελούδινη, σε κόκκινη απόχρωση με χρυσές λεπτομέρειες.

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Το δώρο μου από τον Άγιο Βασίλη! Χοχοχοχο

  2. Αυτό πρέπει να το πάρω…μόνο και μόνο για το μπουκάλι (είμαι ικανή να αγοράσω ένα άρωμα μόνο και μόνο αν μου αρέσει η συσκευασία του….είμαι καλά γιατρέ μου;;;)

  3. @Celia: αυτό κάνω τις περισσότερες φορές κ εγώ!! Αγοράζω αρώματα μόνο και μόνο για τα μπουκάλια τους κ όταν τα τελειώσω κρατάω τα μπουκάλια.. Μαζί θα πάμε στο γιατρό 😋 Πολύ ωραίο το κλιπ,από όλα μου άρεσε το τραγούδι 🎶

  4. @Maryl Celia δεν θα σας κανει καλα κανενας γιατρος Την εχω και εγω αυτη την “ασθενεια” και εμαθα να ζω με αυτην

  5. Τέλειο μπουκάλι.Συμπάσχω κι εγώ κορίτσια μαζί σας.
    Μουτςς

  6. Πολύ εντυπωσιακό αυτό το άρωμα σε μπουκάλι γόβα στιλέτο!!! Εμπνευσμένο!!! Δε το ξεχνάς ποτέ!!! Συμφωνείτε;
    χχ

  7. Ιδιαίτερξ συσκευασία και μήνυμα επαναφορά στην κλασική γυναίκα!

  8. Ιδιαίτερξ, όπως Αστερίξ, Οβελίξ, Κακοφωνίξ…

  9. Πως μου ξέφυγε εμένα αυτό το Ωραίο ποστ;;;, Φαίνεται φοβερό αρώμα!!!! Στην πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω!!!! ❤❤❤❤❤💜💜💜💜💜💜💚💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💛 @AMALIA ΧΑΧΑΧΑΧΑ γέλασα πολύ με το σχόλιο σου!!!! Χαχαχαχαχαχ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.