Δώρα! Ανοίγουμε το Advent Calendar του bb, by Sephora! Day Four

 

 

Έχω που λέτε μια φίλη με την οποία εκτός των άλλων μας συνδέει και το επάγγελμά μας. Είμαστε και οι δύο Καθηγήτριες Αγγλικών.

 

Τη θαυμάζω πολύ αυτή τη φίλη μου, γιατί είναι πολύ όμορφη και ταυτόχρονα πολύ σικάτη, εκλεπτυσμένη και κοκέτα.  Είναι από αυτές τις γυναίκες που ενώ δεν προσπαθούν πολύ καταφέρνουν πάντα και είναι στην πένα.

 

Κάθε φορά που την βλέπω προσέχω το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Είναι πραγματική beauty addict  και δύσκολα να μη δοκιμάσει ό,τι νέο και καινούργιο κυκλοφορεί στην αγορά, ξέροντας να επιλέγει πάντα αυτό που της ταιριάζει καλύτερα. Αγαπά όπως και εγώ τα ταξίδια και χαίρομαι να τη βλέπω πάντα στις διάφορες εξορμήσεις της.

 

Είναι femme fatale η φίλη μου και δεν της λείπει ποτέ το signature κόκκινο κραγιόν της. Αυτό τα λέει όλα.

 

Σε αυτή τη φίλη θα κάνω δώρο το Sephora Holographic Effect Stick. Είναι ένα απίθανο highlighter  ιδανικό για να χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα και πόσο μάλλον αυτές τις γιορτινές μέρες που μια λάμψη παραπάνω επιβάλεται!

 

Είναι δικό σου Marianna μου!

 

 

 

Για να δούμε…. Ποια θα είναι στο Νο 6,  και τι θα περιέχει η δική της «τσεπούλα»;

 

 

18 Σχόλια
  1. Αγαπημένη μου Τζούλια και bbgirls,δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω!!!!Μέσα από την καρδιά μου, που χαμογελά όλο ζεστασιά γι’αυτά που διάβασα.Το δωράκι είναι πανέμορφο αλλά ειλικρινά δεν με νοιάζει.Με νοιάζουν αυτά που έγραψες για μένα.Ασθενώ αυτές τις μέρες και για μένα η έκπληξη ήταν πολύ σημαντική.Φιλιά σε όλους και Καλά Χριστούγεννα με τους αγαπημένους μας!!

  2. Καλή Κυριακή σε όλα τα bb girls 👋👋👋

  3. @Marianna μου περαστικά!!Να χαρείς το υπέροχο δωρο της Τζουλιας μας😁

  4. @Marianna: Περαστικά αγαπημένη μου! Σε θέλω γρήγορα καλά και υγιή και λαμπερή όπως πάντα!

  5. Τη βλέπω κι i εγώ τη Μαριάννα μας στο insta με το εμβληματικό της red lipstick….Mαριάννα μας, να το χαρείς….και περαστικούλια….φιλιά στο όμορφο νησί σου!!!

  6. Χιώτισσα να μην ειναι σικατη και στην πένα δε γίνεται… Μπράβο Μαριάννα μας!

  7. Μπράβο Μαριάννα, και γρήγορα Περαστικά σου 😘

  8. Καλα Χριστούγεννα με Υγεια και Χαμόγελα !! Ευχαριστούμε πολύ.

  9. Υπέροχο και αυτό το δώρο!!! Πολύ ωραία επιλογή @Julia! Να το χαρείς @Marianna και να είσαι ακόμα πιο λαμπερή στις γιορτές!
    χχ

  10. Περαστικά Μαριάννα μας! Γρήγορα σιδερένια και έτοιμη για νέες απολαύσεις ομορφιάς! Να χαρείς στιγμές εσωτερικής και εξωτερικής λάμψης το 2019.

  11. @ΟΛΕΣ,ευχαριστώ κορίτσια!!!Να περάσουμε όμορφα τις διακοπές μας με red lipstick και sephora highlighter!!!

  12. @Stella,αν δεν παινέσεις το σπίτι σου,θα πέσει να σε πλακώσει!!!Υπέροχο το νησί μας έτσι;

  13. Kαλησπερα. Θαυμαζω την Τζουλια που στηνει τοσο ομορφα αυτα που θελει να γραψει για το καθε κοριτσι ξεχωριστα και να συνδεσει αυτο που εγραψε για το προιον – σωστο παντα – που δινει.
    @Μarianna περαστικα σου και να εχεις τις πιο ομορφες γιορτες

  14. @MARIANNA να χαρείς το δωράκι σου!!!! Περαστικά να είναι γλυκιά μου!!!! Καλές γιορτές 💚💚💛💛❤❤💜💜💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛❤❤❤❤❤❤💜💜💜💜💜💜💜

  15. Εγώ πάλι λέω να οργανωθούμε λιγάκι σε fb insta κλπ.Γιατί κι εγώ μπορεί να βλέπω τη @MARIANNA μας αλλά να μην την κοιτάζω.Για να μην πάθω ότι με τη @MARYL που κατάλαβα ποια ήταν ύστερα από μήνες 😛 Άντε να συντονιζόμαστε αδερφές μου.Περαστικά @MARIANNA είμαι σίγουρη πως θα το χαρείς το δωράκι σου.
    Μουτςς

  16. Άλλο ένα τέλειο δωράκι για ένα bbgirl! Να το χαρείς Μαριάννα!!! (Γιορτάζες κ χθες λογικά)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.