Δώρα! Ανοίγουμε το Advent Calendar του bb, by Sephora! Day Six

 

 

 

Έχω που λέτε μια φίλη στην οποία  – πρέπει να ομολογήσω- έχω μια αδυναμία γιατί είναι η πιο μικρή όλης της παρέας μας, μόλις 22 ετών.

 

Παρότι όμως τη νεαρή της ηλικία είναι ώριμη,  κατασταλαγμένη και έξυπνη. Της αρέσει να κάνει παρέα με μεγαλύτερα κορίτσια, της αρέσει να μαθαίνει, της αρέσει να γράφει σχόλια και να ανταλλάσσει απόψεις, της αρέσει να λαμβάνει μέρος στα μικρά διαγωνισματάκια και πειράματα του bb που αφορούν quiz για προιόντα.

 

Φυσικά, την “αναγνωρίζουμε” εύκολα όλες γιατί αγαπά τα emoji και τα emoticons και δεν γράφει ποτέ σχόλιο χωρίς να το εμπουτίσει με τις αγαπημένες της μοβ και κόκκινες καρδούλες.

 

Και ενώ ήταν αρκετά χρόνια στην παρέα μας τον τελευταίο χρόνο έγινε πιο ενεργή και έτσι είναι new entry στις top commentators και μάλιστα στο Νο 5!

 

Σε αυτή τη  αγαπημένη μας φίλη θα κάνω δώρο την παλέτα ματιών “In the Blink of an Eye”. Τρεις κολακευτικές σκιές σε γήινες αποχρώσεις που μπορεί να την έχει πάντα μαζί της ακόμα και στο πιο μικρό της τσαντάκι!

 

 

 

 

 

Είναι δική σου NikolM μου!

 

Για να δούμε αύριο. Ποια θα είναι στο Νο 4,  και τι θα περιέχει η δική της «τσεπούλα»;

 

19 Σχόλια
  1. Αγαπημένη μου, τι υπέροχα λογάκια ήταν αυτα;;; Ομολογώ πως με συγκίνησες!!!! ❤❤❤❤❤❤ Λατρεύω την παρεούλα σας και χαίρομαι που ειμαι μέλος της… Ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δωράκι… 💜💜💜💜💜❤❤❤❤💜💜💜💜💜💜💛💛💛💛💛💛💛💚💚💛💚💚💚 το αστείο είναι ότι σχολίασα στο ποστ με τις παλέτες της radiant και τώρα κέρδισα μια που είναι πολύ κοντά σε εκείνες τις αποχρώσεις!!!!! Ότι πρέπει για το μακιγιάζ του ρεβεγιόν!!!! ❤❤❤❤💚💚💚💚💛💛💛💛💜💜💜💜💛💛💛💛💛❤❤❤❤💚💚💚💚💜💜💜💜

  2. @NikolM να το χαρείς τις γιορτές και όχι μόνο!

  3. @NikolM να το χαρείς!!Υπεροχες αποχρωσεις!!

  4. Τέλειο NikolM,μπράβο, είναι χρώματα που μπορείς να τα φοράς όλες τις ώρες!!

  5. Μπράβο σου Νικόλ μας! Να τα χαρείς κι εμείς να χαιρόμαστε εσένα πάντα στην παρέα μας!

  6. Πολυ όμορφη επιλογή οι σκιές σε γήινους τόνους για τη @NikolM l
    Να τα χαρείς μικρο bbgirl μας!
    xx

  7. Mπράβο,Νικόλ…όμορφο δώρο….καλές γιορτές να έχεις **(νομίζω πως είναι κι η μαμά της Νικόλ στην παρέα μας….αν δεν κάνω λάθος) 💜💜💜⭐🌟💄👑💄👑

  8. Να το χαρείς Nikol το δωράκι σου και πάντα να είναι η διάθεση και η ζωή σου στολισμένες με πολύχρωμες καρδούλες!

  9. Καλησπερα. Νικοl πολυ ωραιες οι σκιες σιγουρα θα τις ευχαριστηθεις. Τζουλια χαθηκε ο @Panos με τα πολυ ομορφα σχολια του Που βρισκεσαι @Panos

  10. @Ράνια, έχει σταματήσει και τα βιντεάκια στο youtube ο Panos. Μακάρι να είναι καλά και να επανέλθει.

  11. @Amalia δεν τον παρακολουθουσα στο youtube Ομως πραγμαρικα μου ελειψαν τα σχολια του

  12. Τέλειο και σίγουρα θα το χαρεί η νέα της παρέας!!!

  13. @ΟΛΕΣ!!!!! Πόσο χαρούμενη με έκαναν τα σχόλια σας αγαπημένες μου;;;;❤❤❤❤❤💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚💜💜💜💜💜💜💜💜 Αχ και να ξερατε!!!! ❤❤❤Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες…. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Να έχετε καλε γιορτές με υγεία πάνω από όλα σε εσάς και στις οικογένειές σας!!!!❤💛💚💜@CELIA Η μαμά μπαίνει και διαβάζει μόνο γιατί δεν το έχει και πολύ με το πληκτρολόγιο χαχαχαχα(ελπίζω να τα καταφέρει κάποια στιγμή και να αρχίσει να σχολιάζει) αααααα περιμένω το δωράκι μου για να κανω ενα φοβερι μακιγιάζ και να βγω!!!❤❤❤❤❤❤💛💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚💜💜💜💜💜💜💜

  14. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα αλλά επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να σχολιάσω και να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την παρέα του bb. Και περισσότερο σε σένα Τζούλια για την εξαιρετική σου ιδέα και τα υπέροχα posts!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.