Radiant X-mas 2018: 2 νέες limited edition παλέτες μακιγιάζ.

 

Ένα από τα πιο ευπρόσδεκτα δώρα την περίοδο των γιορτών είναι οι παλέτες για το μακιγιάζ των ματιών που περιλαμβάνουν πολλές αποχρώσεις και σε βοηθούν να κάνεις πολλά και διαφορετικά μακιγιάζ.

 

Όταν δεν είμαι σίγουρη τι να επιλέξω για κάποια φίλη με βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη, γιατί όσες παλέτες και να έχεις στο make up bag, ποτέ δε λες όχι σε άλλη μια.

 

Εγώ πάντως τις φορές που απλώνω κάποια σκιά, ποτέ δεν κρατάω στα χέρια μου μια μονή. Πάντα κρατάω παλέτα που να περιλαμβάνει το λιγότερο 4 αποχρώσεις. Παίρνω ένα ειδικό πινέλο για σκιές και αναμιγνύω 4 ή και περισσότερες αποχρώσεις μέχρι το αποτέλεσμα να είναι αυτό που θέλω.

 

Έτσι κι αλλιώς οι επαγγελματίες make up artist θεωρούν ότι το πιο σωστό για να έχει το μακιγιάζ επιτυχία, είναι η ανάμειξη τριών σκιών. Μια μεσαία απόχρωση για τα βλέφαρα, μια σκούρα  για τη γραμμή των βλεφαρίδων και μια ανοιχτόχρωμη  για ανταύγειες λάμψης.

 

Σε γενικές γραμμές  όταν διαλέγετε αποχρώσεις, σκεφτείτε την απόχρωση του δέρματος σας. Οι μελαχρινές και οι  γυναίκες με σταράτη επιδερμίδα δείχνουν καλύτερες με ζεστά χρώματα όπως το χρυσό και το ροδακινί, ενώ τα παγωμένα λευκά, γκρι ή γαλάζια κολακεύουν τις ξανθές και λευκές επιδερμίδες.

 

Μια συμβουλή πάντως που ακούω πάντα από όλους τους make up artist για να μη έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα από το ζητούμενο είναι όταν απλώνουμε  τη σκιά, να έχουμε «ελαφρύ» χέρι. Αυτό που θέλουμε είναι να δώσουμε ένταση στα μάτια μας και όχι να προσέχουν το μακιγιάζ των ματιών μας.

 

 

Φέτος για την περίοδο των γιορτών μου άρεσαν οι limited edition παλέτες ματιών της Radiant Professional, City Nudes και Down Town Vibes . Κάθε παλέτα έχει 9 διαφορετικές αποχρώσεις οπότε μπορώ μια χαρά να κάνω τις μίξεις μου. Σε ματ αλλά και shimmer υφές οι παλέτες έχουν  όμορφη συσκευασία με ενσωματωμένο καθρεφτάκι αλλά και εύχρηστο μέγεθος για να χωράνε  σε κάθε γυναικεία τσάντα.

 

 

Στη City Nudes οι αποχρώσεις είναι all time classic και γήινες, καφέ, μπεζ, ivory  με αρκετές δόσεις από πιο ανοιχτό και πιο σκούρο κοραλί – όπως λέγαμε εξ άλλου το κοραλί είναι και το χρώμα της χρονιάς 2019.

 

 

 

Στη Down Town Vibes οι αποχρώσεις είναι πλούσιες, σκούρο μπλε, ανθρακί, κόκκινο για fashion forward make up looks με ένταση.

 

 

 

 

Η τιμή τους είναι στα 26,90Ε και θα τις βρείτε στα make up stands της Radiant Professional

 

 

13 Σχόλια
  1. τις λατρεύω!!!!!
    είναι τέλειες και μπορείς να κάνεις απίστευτους συνδυασμούς!!

  2. Η παλέτα city nudes είναι υπέροχη !!! Τέλεια για καθημερινη χρήση στις γιορτές !! Σίγουρα θα τους ρίξω μια ματιά όταν επισκεφτώ τα hondos !!!

  3. Και γω την City Nudes θα διαλεγα! Πιο κοντά στα χρώματα μου…❤❤❤❤❤💜💜💜💜💜💛💛💛💛💛💚💚💚💚

  4. Αν και είμαι μελαχρινή, μου άρεσαν και θα φοραγα περισσότερο χρώματα από την Down Town Vibes..

  5. Αχ τι τρελλα που είναι!!! Θαύμα! Θαύμα! Ειδικά η city nudes! Τώρα που είμαι καθηλωμένη σπίτι θα γίνει τις αγορές απ’ το ιντερνέτ απ’ ότι καταλαβαίνω γιατί αλλιώς δεν έχει ούτε Χριστουγεννιάτικα δώρα….

  6. Και οι δυο παλέτες έχουν χρώματα που αγαπώ, αλλά πιο κοντά στα χρώματα μου είναι η city nudes. Ιδανικό το μέγεθος της και το ενσωματωμένο καθρεφτάκι!
    xx

  7. Εγώ ψηφίζω Down Town Vibes γιατί αγαπώ ανθρακί (παίζει να είμαι από τις λίγες που δεν αγαπώ κοραλί…ούτε σε ρούχα ούτε σε αξεσουάρ ούτε και σε μακιγιάζ….το έγραψα και χτές…άσε που όταν ακούω ”κοραλί” κάνω συνειρμό με την -συμπαθέστατη κατά άλλα- κ.Μοιραράκη….

  8. Πώς θα μαζέψουμε το μυαλό μας; City nudes dreaming… Και να πω ότι δεν έχω όλες τις αποχρώσεις; Αλλά η χαρά της παλέτας είναι διαφορετική!

  9. Διαλεγω ω Down Town Vibes αν και ολες τις χρειαζομαστε αναλογα με το συνολο μας

  10. City nudes και έχω βρει ήδη την παραλήπτρια!
    Μουτςς

  11. Η Radiant συνεχίζει να μας εκπλήσσει,πολύ ωραίες.Αν και ανοιχτόχρωμη,βάζω και ζεστά κια ψυχρά χρώματα.Αν κάνω καλά,δεν ξέρω.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.