Δώρα! Ανοίγουμε το Advent Calendar του bb, by Sephora! Day Eight

 

Είναι πολύ όμορφο να κάνεις νέες φιλίες. Έχω που λέτε μια φίλη την οποία γνώρισα μέσα σε αυτόν τον χρόνο.

 

Βέβαια, η ίδια μου έχει εκμυστηρευτεί ότι ήταν χρόνια μέλος της παρέας αλλά «σιωπηλό». Διάβαζε, έβλεπε τα σχόλια της άρεσε η παρέα μας, αλλά δεν σχολίαζε. Δεν μου κάνει φυσικά εντύπωση αυτό, γιατί όπως έχω ξαναγράψει η συντριπτική πλειοψηφία των bb girls είναι έτσι κι αλλιώς «σιωπηλή»

 

Παρόλα αυτά, πέρυσι ξεκίνησε να μας γράφει και έτσι και εγώ και εσείς την ,μάθαμε λίγο καλύτερα.  Μάλιστα της άρεσε τόσο πολύ η παρέα που αν και είναι new entry είναι στο Νο 3 της λίστας μας!

 

Είναι πολύ όμορφη αυτή η νέα μου φίλη. Λευκό δέρμα, γκριζοπράσινα μάτια, καστανοκόκκινα μαλλιά. Αλλά δεν μιλώ μόνο για εξωτερική εμφάνιση. Έχει όμορφη ψυχή. Καλλιεργημένη, ήρεμη και γλυκιά της αρέσει πολύ ο χώρος της ομορφιάς, αλλά νομίζω ότι περισσότερο και από αυτό της αρέσει η παρέα. Είναι άνθρωπος της παρέας. Ένα ποτήρι κρασί, μια όμορφη κουβέντα, μια βραδιά με φίλους την κάνουν πολύ γεμάτη και χαρούμενη.

 

Η μεγάλη της αδυναμία είναι η οικογένειά της. Παντρεύτηκε μικρή μετά από έναν μεγάλο έρωτα που κρατάει ακόμα και απέκτησε δυο πανέμορφες κόρες που είναι τώρα περίπου στα 20 τους. Είναι τόσο όμορφο να τη βλέπεις με τις κόρες της. Θα ακουστεί κλισέ αλλά είναι πράγματι σαν αδερφές και έχουν πάρει και εκείνες την ομορφιά της. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι οι κόρες της, την λατρεύουν.

 

Και όπως φαντάζεστε όταν διαλέγεις δώρο για μια φίλη που έχει δυο κόρες δεν μπορείς να σκεφτείς μόνο τη μαμά. Οφείλεις να σκεφτείς και τις κόρες.

 

Αυτός είναι και ο λόγος που το δικό της δώρο το επέλεξα έτσι ώστε να το χαρεί με τις κόρες της. Το set “Magic in the Nails” περιλαμβάνει 6 βερνίκια νυχιών που θα συναλάζουν μεταξύ τους μαμά και κόρες!

 

 

 

 

Είναι δικό σου SofiaMarga μου!

 

Για να δούμε αύριο.. Ποια να έχει «προσγειωθεί» στο Νο 2 άραγε; Παίζουμε τα στοιχήματα;

 

 

12 Σχόλια
  1. Μια ΒBgirls οικογενεια! Υπέροχο δεν είναι? Να τα χαρείτε Σοφία μας και να είστε πάντα όμορφες μέσα κι εξω μάνα και κόρες!

  2. Τι όμορφο δώρο. Σίγουρα θα το χαρούν πολύ.

  3. Ποσο ωραιο και χρησιμο δωρο οταν εχεις και δυο κορες! Ειναι κλασικο οι κορες να δανειζονται μανο,ρουχα κ.λ.π απο την μαμα.Τωρα θα εχουν οχι μια αλλα εξι επιλογες!!!
    @Τζουλια κατι πρεπει να κανουμε για τα “σιωπηλα” bbgirls ,πρεπει να σκεφτουμε ενα τροπο να μιλησουν😃

  4. @SOFIA, μπράβο…να ξέρεις ότι θαυμάζω τις γυναίκες που είναι χρόνια με τον σύντροφό τους και έχουν μια όμορφη οικογένεια…κι όσο για τις κόρες, έρχονται στιγμές που σκέφτομαι πως θα ήταν τέλεια να είχα κόρη και να δανειζόμασταν ρούχα και καλλυντικά (κι όχι μόνο) η μια από την άλλη….βέβαια, τον μονάκριβό μου δεν τον αλλάζω με όλες τις κόρες του κόσμου (κλασσική αγορομάνα)
    Στοιχηματίζω σίγουρα την αγαπημένη μου MARYL (μαμά με δυο κούκλες κι αυτή) …και τη LITSA ίσως…την αγαπημένη μου κοκκινομάλλα #Litsa_pesta_ola ….ή μήπως την Υπουργό της καρδιάς μας (που χτες είχε και γενέθλια….χρόνια πολλά κι από εδώ,Μαράκι μας)…..έχω μπερδευτεί, βρε bb girls…εσείς τι λέτε;;;;

  5. ευτυχως να λεω που δεν εχω κορη αλλα γιο …αλλα εχω μια μαμα που ακομα της περνω ολα τα πραγματα χαχα

  6. @Julia μου, σ’ευχαριστώ για τα υπέροχα σου λόγια! Για καθε ένα bbgirl κάνεις, μια τόσο ξεχωριστή περιγραφή! 💝 Ευχαριστω/Ευχαριστούμε πολύ και για το τέλειο δώρο!
    @Stella μας, ευχαριστώ από καρδιάς για το υπέροχο σχόλιο!
    @SofiaT έχω μια καλή ιδέα (νομίζω) για τα bbgirls!
    @Celia, γλυκιά αγορομανα, να χαίρεσαι το μονάκριβο σου αγόρι!
    @Athina… επιβάλλεται! 😉

  7. Οταν ακούω μαμα με δυοκόρες στην παρέα μας του ΒΒ χαίρομαι αφάνταστα καθως κ εγώ είμαι μαμά 2 κοριτσιών(με τεράστια διαφορά ηλικίας βεβαια γιατί εγώ δεν είχα την τύχη να είμαι με τον ίδια άντρα από την αρχή 😉 αλλά εχει κ αι αυτό τα καλά του)…Sofiaμου μπράβο και να χαρείς τα υπέροχα δώρα σου με τα κοριτσάκια σου!! @Celia φιλη μου και εμενα με εχει φαει η αγωνία!!!

  8. Aυτό που έκανε φέτος η Τζούλια με τα αφιερώματα στα bbgirls είναι αξεπέραστο.@Sofiamarga,να τα χαρείτε οικογενειακώς!Πρέπει να είστε κουκλάρες όλες!!Τι περιγραφή!

  9. @Sofia να τα χαρείτε! Να είναι οι γιορτές για εσάς χρωματισμένες με τα ομορφότερα και ζωηρότερα χρώματα!
    Στοιχηματίζω στη Litsa μας αύριο…

  10. @MARYL ,Για πρωτιά σε στοιχηματίζω…θα κάνεις υπομονή ως το Σάββατο (άντεεεε, πάλι με πέρασες….του χρόνου θα σου δείξω εγώ 🤩🤩🤩💜💜💜😍😃😁☺🤤😜😛 ) Την #Litsa_pesta_ola την ποντάρω αύριο….

  11. Έκανα την περιγραφή της Τζούλιας εικόνα και χαμογελάω.Να το χαρείς Σοφία και να χαίρεσαι και τα κορίτσια σου.
    Μουτςς

  12. @Nancy : Ευχαριστούμε! Θα το χαρούμε σίγουρα!
    @Maryl: Ευχαριστω πολύ! Είναι υπέροχο να έχεις κόρες σε οποιαδήποτε ηλικία!
    @Marianna:Ναι, συμφωνώ! Τέλειο το αφιέρωμα της @Julia φέτος! Μεγάλη τιμή για όλες μας!
    @Litsa: ευχαριστώ πολύυυ!
    χχ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.