Δώρα! Ανοίγουμε το Advent Calendar του bb, by Sephora! Day Nine

 

 

Οι σπουδαίες φιλίες δεν είναι πολλές. Σπανίζουν και μάλιστα στις μέρες μας δυστυχώς σπανίζουν όλο και περισσότερο.

 

Κάθε  μια από μας, οφείλει να έχει μια φίλη που να μπορεί να την ονομάζει αδερφή. Είναι η φίλη που θα ξενυχτήσει μαζί σου, η φίλη στην οποία νιώθεις ότι μπορείς να εκμυστηρευτείς τα πάντα. Η φίλη που θα σταθεί δίπλα σου, εκείνη που ξέρεις ότι δεν θα σε προδώσει ποτέ.

 

Τώρα που ο κύριος Ρωμανός φτάνει πλέον σε ηλικία μιας κάπως μεγαλύτερης ωριμότητας και μπορώ να του μιλάω και για άλλα πράγματα – εκτός από σχολείο, μαθήματα, σπορ και παιγνίδι, προσπαθώ να τον κάνω να καταλάβει πόσο πολύτιμες στη ζωή μας είναι η φιλίες μας.

 

Έχω που λέτε μια φίλη, η οποία συγκεντρώνει όλες τις αρετές της φίλης- αδερφής. Με προσέχει. Φυλάει τα νώτα μου. Με σκέφτεται. Με κάνει να ξεκαρδίζομαι σε κάποιες στιγμές  και να συγκινούμαι βαθιά σε κάποιες άλλες. Είναι από αυτές τις σπάνιες φίλες, που σε υποστηρίζουν και πιστεύουν σε σένα.

 

Έχει κοφτερό μάτι και είναι πανέξυπνη. Έχει μια μοναδική αίσθηση του χιούμορ. Δεν μιλάει πάντα πολύ, αλλά όταν μιλάει αυτά που λέει, είναι πράγματα που μπορεί να μείνουν στο μυαλό σου for ever. To #litsa_pesta_ola, είναι hashtag που γράφει ιστορία. Φυσικά όπως κάθε πανέξυπνος άνθρωπος έτσι και εκείνη, είναι βαθιά και ουσιαστικά ευαίσθητη.

 

Eίναι  και κούκλα. Κοκκινομάλλα με πράσινα μάτια και αλαβάστρινο δέρμα. Έχει μια αναγεννησιακή ομορφιά, από τις σπάνιες.

 

Eίναι από τις πιο παλιές μου φίλες και ελπίζω να εξακολουθήσουμε να είμαστε φίλες για πολλά – πολλά χρόνια ακόμα,  μέχρι να έρθει η στιγμή που θα βάψουμε μοβ τα μαλλιά μας. Επειδή την ξέρω και ξέρω ότι δεν τη σταματά τίποτα, είμαι σίγουρη εκείνη θα κάνει πρώτη την αρχή.

 

Για να διατηρήσει όμως αυτή τη σπάνια ομορφιά της η φίλη μου, εκτός από καλά προϊόντα πρέπει να κοιμάται και καλά.

 

Γι αυτό και εγώ θα της στείλω αυτή τη χαριτωμένη μάσκα ύπνου, την Owl Sleep Mask. Μετά τις μεταμεσονύκτιες κουβέντες μας και τα σχόλιά μας, θα κοιμηθεί σαν μωρό.

 

Είναι δικιά σου Litsa μου!

 

Φαντάζομαι ότι κάποιες από σας, έχετε καταλάβει ποια βρίσκεται στο Νο 1, έτσι; Λέω όμως να σας κρατήσω λίγο ακόμα σε αγωνία και να μην σας πω πότε θα ανοιχτεί η δική της «τσεπούλα» του advent calendar.

 

Stay tuned!

 

 

16 Σχόλια
  1. @Litsa μας, μακάρι το 2019 να βλέπεις όνειρα γλυκά τα βράδια και να ζεις ονειρεμένες μέρες, απολαμβάνοντας τις φιλίες σου.

  2. ΑΓΑΠΩ @Litsa 😃😃😃😃😃 Ειναι και απο τις δικές μου παλαιες φιλενάδες οπως και η αγαπημένη @Στελλα
    πρέπει να γνωριστήκαμε αν δεν κάνω λάθος μαζι τους 2011-2012 ,@Τζουλια αγαπημένη μου ΕΣΥ πρέπει να γνωρίζεις καλητερα😊 Κρατάει χρόνια αυτή η Φιλια μας και εύχομαι να κρατήσει πολλααα ακομαααα.Και να εκμυστηρευτώ κάτι παντα περιμένω να δω κάθε μέρα τα σχόλια τους ειναι η δίκη μου σταθερά στο BB.Ας με συγχωρέσουν τα νεα bbgirls εννοηται οτι ειναι και αυτές φιλενάδες μου αλλα ¨εχω και κάποιες αδυναμίες @Litsa @Stella @Julia love you bbgirls❤️❤️❤️❤️

  3. Τι υπέροχα λόγια!Friends are forever and ever!!Μπράβο LITSA!

  4. Α,και που είστε…κουκλάρες bbgirls με πράσινα μάτια,κοκκινομάλλες και υπέροχες επιδερμίδες,wow!!!

  5. Το πιο όμορφο απ όλα είναι η φιλία σας

  6. Μπράβο στο κορίτσι μας!!!!και δεν το κρύβω, αν δεν βλέπω το χαρακτηριστικό “Μουτς” λέω οκ δεν έκλεισε το post🙂.!!!@litsa να είσαι γερή και να βλέπεις πάντα όμορφα όνειρα που την μέρα θα πραγματοποιούνται!!!

  7. Λιτσα είσαι μοναδικη! και σ΄αγαπαμε για όλα τα υπεροχα μοναδικα σου προσοντα! και για την καλοσύνη και γλυκυτητα σου ακομα πιο πολυ. Η αγαπημενη Σοφία τα ειπε όλα (και με συγκινησε επιπλέον πολύ…. περναω, που περναω δυσκολες μερες ….) Σας αγαπώ όλες Ββgirls. Καποια μερα ελπιζω να μπορεσω να γραψω τι εχει υπαρξει για μενα το ΒΒ, η Τζου κι εσεις μεσα απ΄αυτο… χωρις να γινω μελο…

  8. α… και να;ι συμφωνω με μτην ANASTASIA V …. Μουτς!!!!!!

  9. #Litsa_pesta_ola στο είπα εγώ χτες ότι σε ποντάρω για σήμερα…..φωτό θέλω να ανεβάσεις φορώντας τη μάσκα ύπνου 💜💜💜💜🤩🤩🤩🤩🤩 …κι εγώ νυχτοπούλι είμαι…οπότε να με υπολογίζετε -αν θέλετε- στις μεταμεσονύχτιες συνομιλίες σας…
    @JULIA ,επιβάλλεται να κανονίσεις μια συνάντηση για μας τις κοκκινομάλλες…στο κομμωτήριο ….για να βάψουμε το μαλλί μας μοβ 💜💜💜💜🤩🤩🤩🤩🤩
    Λιτσάκι μας, να το χαρείς το δωράκι….
    @MARYL ,τα λέμε αύριο εμείς!!! 💜💜💜💜

  10. Λίτσα μου αγαπημένη διαδικτυακή μου φίλη,που ποτέ δεν σε έχω δει από κοντά αλλά σε αγαπώ πολύ ‘! Πόσες φορές δεν έχω γελάσει με τα εύστοχα σχόλια σου εδώ και με τις φοβερές αναρτήσεις σου στο fb. Αφού το έχω καθιερώσει όταν νιώθω down μπαίνω στον τοίχο σου,βλέπω τα πετυχημένα που έχεις ανεβάσει και με το γέλιο που μου προκαλούν, ανεβαίνει η διάθεση μου αμέσως 😊..Όλα τα bb girl τα νιώθω αγαπημένα, αλλά (εκτός από την πολυαγαπημενη μου Τζούλια βέβαια) η Λίτσα,η Στέλλα και η Celia έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και θέλω να ελπίζω να σας δω κάποια μέρα από κοντά 💝💝(το πιο κουφό είναι ότι ο Θοδωρής ο άντρας μου έχει δει τη Στέλλα όταν τον έκανα κουριερ για να μου φέρει την τέλεια miracle μάσκα ματιών ενώ εγώ όχι!)

  11. @Maryl και @Celia, δεν νομίζω να ανακοινωθεί αύριο η πρωτιά. Θα μας καθυστερήσει η Τζούλια μας, κατά τα γραφόμενά της.. Κάτι έπρεπε να κάνει γιατί αγωνία για το πρόσωπο δεν είχαμε…
    @Litsa, γράφοντας το πρωί από το σχολείο το ξέχασα: Μουτς και από εμένα!!!

  12. Τι υπέροχες αυτές οι μοναδικές, αδερφικες φιλίες! bbg @Litsa μας , με τη μάσκα ύπνου να έχεις ακόμα πιο ξεκούραστο & λαμπερό βλέμμα!
    χχ

  13. Αγαπημένες μου με συγκινήσατε.Η φετινή χρονιά ήταν ίσως η πιο δύσκολη της μέχρι τώρα ζωής μου.Πολλές φορές μου δώσατε δύναμη,μου φτιάξατε τη διάθεση. Σας ευχαριστώ πολύ όλες ,να έχετε υγεία και αγάπη στα σπιτικά σας.Σας αγαπώ.
    Αδερφή μου Τζούλια το μόνο που θέλω να θυμάσαι είναι η ξεχωριστή θέση που έχεις στην καρδιά μου.Τα υπόλοιπα(γλυκανάλατα χαχαχα) δεν χρειάζονται λέξεις να ειπωθούν,μιλάνε οι ψυχές μας.
    Και για σήμερα πολλά μουτςς ένα για την καθεμιά σας 🙂

  14. @LITSA συγχαρητήρια!!!!! 💚💛💜❤💛💚💜❤💜💛 Να χαρείς το υπέροχο δωράκι σου!!!!
    Είναι σπουδαίο να έχεις καλές φίλες… Καλές γιορτές!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.