What’ s New: Nuxe Huile Prodigieuse® Riche

 

To all purpose λάδι της Nuxe, Huile Prodigieuse τώρα θα το βρίσκουμε και σε νέα σύνθεση Riche για πολύ ξηρές επιδερμίδες.

 

Φυσικά το προϊόν δεν χρειάζεται  συστάσεις , είναι από τα πιο αγαπημένα best seller προϊόντα της αγοράς και γνωρίζω ότι το αγαπάτε και πολλές εδώ μέσα. Τώρα πλέον θα το βρίσκουμε και σε πιο εμπλουτισμένη σύνθεση που θρέφει, αναπλάθει και  χαρίζει μεταξένια υφή σε πολύ ξηρά, αφυδατωμένα δέρματα που έχουν ανάγκη από έξτρα περιποίηση.

 

Το Huile Prodigieuse® Riche είναι εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε, διαθέτει φυσική σύνθεση (98,1% συστατικά φυσικής προέλευσης) χωρίς παραφινέλαια, συντηρητικά ή σιλικόνη.

 

Αυτά παρακάτω είναι τα φυτικά έλαια που έχουν χρησιμοποιηθεί στην σύνθεσή του:

 

 

Έλαιο Tsubaki

Το πολύτιμο έλαιο Tsubaki προέρχεται από το λουλούδι Tsubaki (ή Ιαπωνική Καμέλια) και αποτελεί το βασικό μυστικό ομορφιάς των γκέισας, οι οποίες το χρησιμοποιούν εδώ και αιώνες για την προστασία, τη θρέψη και την ενυδάτωση του δέρματος και των μαλλιών τους. Το έλαιο Tsubaki διακρίνεται για τις θρεπτικές (Ω9 και φυτοστερόλες), αντιγηραντικές (κολλαγόνου Ι) και αντιοξειδωτικές ιδιότητές του.

 

 

‘Ελαιο Macadamia

(+ 30% ενισχυμένη σύνθεση *)

Η σύνθεσή του είναι παρόμοια με εκείνη του σμήγματος του δέρματος. Είναι θρεπτικό, ενυδατικό και καταπραϋντικό και ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού.

 

Έλαιο Argan

Περιέχει Ω6 και βιταμίνη Ε. Είναι πλούσιο σε στερόλες που του προσδίδουν το χαρακτηριστικό της αναδόμησης, ιδιαίτερα για τα μαλλιά.

 

Έλαιο Αμυγδάλου

Πλούσιο σε Ω9, είναι ιδανικό για να μαλακώνει το δέρμα. Επουλώνει τις ραγάδες και αναδομεί τις σπασμένες άκρες των μαλλιών.

 

Έλαιο Camellia

Μια πολύ πλούσια πηγή Ω9, που θρέφει και ενυδατώνει άμεσα το δέρμα και τα μαλλιά.

 

 

 

Έλαιο Borage

Έχει ιδιαίτερα υψηλή συγκέντρωση σε Ω6 και ενισχύει σημαντικά την ελαστικότητα του δέρματος.

 

Έλαιο Φουντουκιού

Είναι μια πολύ πλούσια πηγή Ω9 και βιταμίνης Ε και έχει ενυδατικές, μαλακτικές, καταπραϋντικές και προστατευτικές ιδιότητες.

 

 

 

Φυσικά το τόσο ξεχωριστό του άρωμα παραμένει ίδιο. Ένα άρωμα που είναι άμεσα αναγνωρίσιμο. Ο στόχος ήταν να αναδημιουργηθεί το ακριβές οσφρητικό αποτύπωμα του Huile Prodigieuse® στη νέα εμπλουτισμένη έκδοση του, με κορυφαίες νότες πορτοκαλιού και περγαμόντου, μεσαίες νότες από τριαντάφυλλο, γαρδένια και μανώλια και με νότες βάσης από καρύδα  και βανίλια.

 

 

13 Σχόλια
  1. Είναι ενα προϊόν από τα πολύ αγαπημένα μου! Εκτός από το άρωμα του και την ενυδάτωση που προσφέρει στο δερμα μου, με κέρδισε το ότι δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας πάνω μου. (ακόμα και η πλούσια του εκδοχή)
    χχ

  2. Ουπς εχει φουντούκι.
    Οτι πρεπει να φουντωσει η αλλεργία μου.
    Α γιατί δεν έβαζαν αβοκάντο που δε σχετιζεται τόσο με αλλεργίες;

  3. Η κόρη μου το χρησιμοποιεί γιατί εγώ είμαι πιστή στο bio oil μου και δεν το αλλάζω..αλλά ομολόγουμενως έχει super άρωμα,όντως ξεχωριστό!!

  4. Αν και εχω τρελα με τα λαδακια😍 τελευταια χρησιμοποιω της Caudalie το συγκεκριμενο δεν εχει τυχη να το αγορασω.Απο οτι διαβασα εχει εξαιρετικα ελαια!

  5. Αφού έχει το ίδιο άρωμα θα το δοκιμάσω.
    Μουτςς

  6. Δεν έχω καταφέρει ακόμα να δοκιμάσω το λάδι της Nuxe… Πάντως η νέα προσθήκη έχει ενδιαφέρον, ειδικά τις χειμωνιάτικς μέρες.

  7. @Julia, για τις καθημερινές διαγωνιστικές παρεξηγήσεις, μάλλον φταίμε εμείς που σε φωνάζουμε Santa…

  8. Αμύγδαλο και φουντούκι χμμμμμ! Για να δούμε για να δούμε… 💚💛💜❤💜❤💜💛💚💜❤❤❤❤❤💜💜💜💜💜💜💜💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚

  9. Απο τα αγαπημένα μου,φανταστικό άρωμα!Η νέα εκδοχή θα είναι σίγουρα καλύτερη.Την επόμενη φορά που θα αγοράσω λαδάκι,αυτό θα πάρω στην εκδοχή riche.Τελικά,ό,τι είναι riche για το σώμα το παίρνω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.