Δώρα! Ανοίγουμε το Advent Calendar του bb, by Sephora! Day Ten!

 

Υδροχόοι όλου του κόσμου ενωθείτε! Γιατί, εμείς οι Υδροχόοι, μπορεί να μην ξέρουμε πολλά, αλλά την φιλία,  την ξέρουμε καλά!

 

Έχω που λέτε μια φίλη που και Υδροχόος σαν εμένα είναι και τη φιλία την ξέρει πολύ καλά. Η συγκεκριμένη μου φίλη, για να το πω με απλά λόγια, είναι το alter ego μου.

 

Λένε ότι όλοι οι άνθρωποι κάπου κάπως έχουμε το alter ego μας. Εγώ είμαι πεπεισμένη ότι το έχω βρει.

 

Βαυκαλίζομαι λίγο βέβαια γιατί ποια δεν θα ήθελε το alter ego της να είναι μια καλλονή εξαιρετικής ομορφιάς, με μαύρα μακριά μαλλιά, τέλεια χείλη, συγκλονιστικό κορμί και αψεγάδιαστη επιδερμίδα;

 

Βέβαια όλα αυτά ωχριούν μπροστά στο χαρακτήρα της. Είναι η ιδανικότερη φίλη που θα μπορούσες να ζητήσεις ποτέ. Δοτική, διασκεδαστική, της αρέσουν τα ταξίδια, το καλό φαγητό, είναι ανοιχτόμυαλη και πάντα έτοιμη για όλα! Δεν είναι δύσκολο να μην την αγαπήσεις τη φίλη μου, έχει τον τρόπο της να μπαίνει για πάντα μέσα στην καρδιά σου.

 

Αλλά προσοχή! Μη μου τη βάλετε σε καλούπια! Μην της στερήσετε την εγκεφαλική της ανεξαρτησία.  Μην τη καταπιέσετε ποτέ. Αφήστε τη να είναι αντισυμβατική, ελεύθερη,  κάποιες φορές αντικομφορμίστρια. Αφήστε τη να επεξεργαστεί αυτό που της συμβαίνει με το δικό της τρόπο και αν δείτε ότι έχει φτάσει στα όριά της, κάντε το εξής: φτιάξτε της ένα αρωματικό φλιτζάνι τσάι και δώστε της ένα καλό βιβλίο. Θα σας συγχωρήσει τα πάντα.

 

Το alter ego μου δεν θα μπορούσε να μη λατρεύει τον George Michael και τον Keanu Reeves. Αλλά τα έχουμε πει αυτά μεταξύ μας. Για άντρα δεν θα τσακωθούμε ποτέ. Είμαστε υπεράνω. Το πολύ- πολύ αν βρεθεί στο δρόμο μας ο Keanu να χωρίσουμε τις μέρες μας- όχι τις δυό μας. Αυτό δα μας έλειπε!

 

Όσο για μένα, αν δεν τη «δω» μια μέρα, πολύ απλά παθαίνω σύνδρομο στέρησης. Όταν  «βλέπω» εκείνη και τη Litsa,  τότε ξέρω ότι όλα είναι καλά και ο κόσμος πιο όμορφος.

 

Η φίλη μου περιτριγυρίζεται από καλλονές. Φανταστείτε 4 διαφορετικές γενιές γυναικών σε τέσσερις διαφορετικές ηλικίες που η μια να είναι ομορφότερη από την άλλη.

 

Η μαμά της είναι κούκλα, εκείνη μη τα ξαναλέμε, η πρωτότοκη κόρη της είναι επίσης κούκλα και η δευτερότοκη κόρη της  είναι από αυτά τα μικρά που θέλεις να τα φας! Και να σας πω και το άλλο; Είναι όλες απίθανα προσεγμένες και κοκέτες από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη.

 

Εκτός λοιπόν από την ίδια, σήμερα θα στείλω δώρα σε όλη αυτή την πανέμορφη οικογένεια που γυναικοκρατείται. Και φαντάζομαι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι έτσι πρέπει να γίνει για την αγαπημένη μας Maryl το bb girl και top commentator στη θέση Νο 1!

 

Maryl μου, αυτά είναι τα δώρα σας:

 

To απίθανο x-mas cracker “The Glow Surprise” με 3 προιόντα για πρόσωπο και χείλη.

 

 

To λαμπερό αστέρι “Enchanting Star” που κρύβει ένα λαμπερό lip gloss

 

 

 

 

Για τέλεια νύχια, το χαριτωμένο “Set of 3 mini nail files”

 

 

Για απολαυστικό bubble bath τα “Bath Confetti” που θα το αρωματίσουν τέλεια.

 

 

 

 

Kαι με το bb girl στη θέση Νο 1 ολοκληρώσαμε το Advent Calendar του 2018 by bb and Sephora!. Από σήμερα μετράμε ανάποδα για τα Χριστούγεννα. Ας είναι ευτυχισμένα, ειρηνικά, ήρεμα και γεμάτα αγάπη,  για όλο τον κόσμο.

 

(και το τραγούδι μας σήμερα alter ego, Υδροχόε μου…)

 

 

 

 

24 Σχόλια
  1. Ετσι ειναι τα υδροχοακια μας😍Καλα για την ομορφια της Maryl δεν εχω λογια αλλα εκει που μου επεσε το σαγονι ηταν με τις θυγατερες😄Εδω μαλλον ισχυει το αντιθετο απο την κλασικη ατακα “εσπασε το καλουπι μετα απο εμενα” Εσεις κοριτσαρες μου πρεπει να διαιωνιστε το ειδος 😊😊😊😊Αν θυμαμαι καλα η @Στελλα σε ειχε χαρακτηρισει ως την ελληνιδα Μονικα Μπελουτσι καθολου τυχαιο!!!
    Να τα χαρειτε τα δωρακια σας
    Καλες γιιρτες σε ολα τα bbgirls 🎄🎄🎄🎄

  2. Ετσι ειναι τα υδροχοακια μας😍Καλα για την ομορφια της Maryl δεν εχω λογια αλλα εκει που μου επεσε το σαγονι ηταν με τις θυγατερες😄Εδω ναλλον ισχυει το αντιθετο απο την κλασικη ατακα” εσπασε το καλουπι μετα απο εμενα”Εσεις κοριτσαρες μου πρεπει να διαιωνισετε το ειδος🙂🙂🙂🙂Αν θυμαμαι καλα η @Στελλα σε ειχε χαρακτηρισει ως την ελληνιδα Μονικα Μπελουτσι καθολου τυχαιο!!!!!
    Να τα χαρειτε τα δωρακια σας
    Καλες γιορτες σε ολα τα girls 🎄🎄🎄🎄

  3. Είναι η ώρα που ειλικρινά δεν μπορώ να γράψω πολλά γιατί έχουν δακρισει τα μάτια και δεν βλέπω καλά.. Τζούλια μου είσαι η αδερφή που πάντα θα ήθελα να έχω αν είχα αδερφή και το ποσό αγαπώ εσένα και το ΒΒ δεν χωράει αμφιβολία.. Δεν ξέρω πόσο να σε ευχαριστήσω, εκτός από τα υπέροχα δώρα σου,για τα λόγια σου αυτά που ακριβώς αντικατοπτριζουν αυτό που νιώθω εγώ για εσένα!! Θα μπω και πιο μετά, έχω να πω πως το ΒΒ είναι το αντικαταθλιπτικο μου και τα ΒΒ κορίτσια αγαπημένες μου φίλες που ελπίζω να τα λέμε για πολλά χρόνια ακόμα 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  4. @SofiaT: σευχαριστώ πολύ Σοφία μου για τα τόσο ωραία σου λόγια, όταν ακούς τέτοια λόγια από γυναίκες, το έχω ξαναπεί έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία από το να τα ακούγες από άτομα του άλλου φύλου.. καλές γιορτές με λάμψη σε όλους και όλες μας!!🎄🎄

  5. “Όταν «βλέπω» εκείνη και τη Litsa, τότε ξέρω ότι όλα είναι καλά και ο κόσμος πιο όμορφος.”
    Αυτο τίποτα άλλο! Ο κόσμος είναι πιο όμορφος, γιατί υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι. Καλλονές, καλλονοί μέσα κι έξω και το μέσα είναι πολύτιμο, αναντικατάστατο χωρίς να αναιρούμε την αξία της ομορφιάς της εμφάνισης που ευφραίνει τα μάτια μας. Εγω λοιπόν πιστευω, ότι ο καθένας είναι αναντικατάστατος. Το ρητό “ουδείς αναντικατάστατος δεν με εκφράζει” κι η ομορφιά της παρέας μας, πηγάζει απο τη μοναδικότητα όλων, μα όλων, των κοριτσιών μας, των φιλενάδων μας. Η Τζούλια μας είναι μοναδική, η Μάρυλ μας είναι μοναδική, η Σοφία μας, η Ράνια μας, η Celia μας, η Μαριάννα μας, η NIkol μας, η Αμαλία μας, η Νάνσυ μας, η Sofia Marga μας, η Αναστασία μας, η, η, η…. ΟΛΕΣ, μα όλες, είναι μοναδικές και όμορφες! Ομορφοι άνθρωποι, ένα μωσαικό ομορφιάς ψυχής, συναισθημάτων, λάμψης, φιλίας μέσα στην κοινότητα μας.
    Σας αγαπώ όλες και είμαι ευτυχισμένη που σας έχω. Μια μέρα θα ήθελα να σας συναντήσω από κοντά. Να δώσω σάρκα και οστά στην αέναη παρουσία σας.

    Μαρυλ μας σ΄αγαπάμε και δεν έχει να κάνει με το Νο1 του Top 10. Εχει να κάνει με την ανάγκη της παρουσίας σου στη ζωή μας, όπως και με όλες σας…

  6. Καλησπερα. Επικροτω ολο το κειμενο τς Τζουλιας οπως και της @Stella Τα ειπαν ολα @Μαρυλ να εισαι καλα να χαιρεσαι την ομορφια της καθε μερας που ερχεται

  7. Μπράβο στην πανέμορφη Maryl μας, που με την ομορφιά του λόγου τής πάντα μας κρατάει συντροφια!!Σήμερα αισθάνομαι (που λέει και ο Σακης😄)πως είναι μέρα γιορτής! Κορίτσια αυτό που γίνεται εδώ μέσα, Julia αυτό που έχεις καταφέρει εδώ μέσα είναι κάτι μαγικό!!!! Stella συμφωνώ. Ποτέ δεν συμπάθησα αυτό το ρητό. Επίσης συμφωνώ με το τι ωραία που θα ήταν να συναντιωμασταν και απο κοντά κάποια στιγμή. Κομμάτι δύσκολο αλλά γι’αυτο είναι το bb.. Να μας φέρνει κοντά και να κερδίζουμε η μία απ την φιλία τής άλλης!!!Αει στην ευχή συγκινήθηκα…. βουρ στα μελομακάρονα… (Julia είπαμε θερμίδες χαράς δεν πιάνονται)… Φιλιά πολλά σε οοοολεεες σας και καλές γιορτές!!!!

  8. Τα δεύτερα δάκρυα τα εριξα με τα λογια της Στέλλας και για κακη μου τυχη ημουν δουλειά και καταπιεστηκα πολυ! Συμφωνώ απόλυτα,μεχρι και στο κομμα! Σημερα η Δευτερα μου(από μικρή δεν πολυσυμπαθουσα τις Δευτέρες)αλλά σημερα εγινε η αγαπημένη μου μερα!!! Το post σου Τζουλια μου το διάβασε ολη η οικογένεια και δεν μπορώ να σου πω πόσο συγκινηθηκε η μαμα μου και η Κατερίνα μου…

  9. Συμφωνώ απόλυτα με τα λόγια της Τζούλιας για σένα Μαρία μου.Να είσαστε όλες καλά και χαίρεστε η μία την άλλη.Και είμαι σίγουρη πως οι κόρες σου θα κληρονομήσουν το χάρισμά σου και θα κάνουν κι εκείνες κουκλάρες με μακριά μαύρα μαλλιά.
    Μουτςς
    ΥΓ.Τα post αυτά έπρεπε να έχουν σήμανση “απαραίτητη η χρήση αδιάβροχης μάσκαρα”

  10. Όταν η Stella έχει αποτυπώσει με τέτοιο γλαφυρό τρόπο όσα θες να πεις, όταν αισθάνεσαι κι εσύ αυτό το μαγικό που αναφέρει η Anastasia V, όταν και για εσένα το bb γίνεται οικογενειακό ανάγνωσμα, καταλαβαίνεις ότι είναι υπέροχο να ανήκεις σε μια τόσο όμορφη παρέα “εσωτερικά και εξωτερικά”.
    @Maryl, είναι ύψιστης σημασίας η ικανότητα να είσαι εκθαμβωτική και να παραμένεις γλυκός και καλός άνθρωπος. Ευτυχώς, αυτό που πιστεύω για εσένα και το οποίο έχεις κληρονομήσει από τη μαμά σου, θα το κληροδοτήσεις και στις κούκλες σου. Να είστε καλά όλες, να χαρείτε τα δώρα σας και να απολαύσετε μοναδικές οικογενειακές στιγμές.

  11. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι η bbgirls παρέα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΉ!!! …ομορφιά αυθεντική εσωτερική & εξωτερική έχει κάθε bbg! @Maryl, να χαρείς τα δώρα σου, κι εμείς την όμορφη παρέα σου! @Julia τι φανταστικό παζλ ομορφιάς & φιλίας έχεις συνθέσει! @Stella μας, ευχαριστούμε για τα υπέροχα λόγια σου, και γω θέλω πολύ να σας γνωρίσω! Όλες σας!
    χχ

    (σήμερα μου ήρθε το post, για: αυτό & η αργοπορία…)

  12. @ΜΑRYL , μπράβοοοοοο…..πολλά φιλιά να δώσεις σε όλες τις κούκλες της οικογένειας…η μικρή σου ζουζούνα είναι απολαυστική αλλά κι η μεγάλη σου ,ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!
    @STELLA , αυτό με την συνάντηση να το διοργανώσετε με τη Jennifer….θα περάσουμε τέλειααααα…..πόσο θα ήθελα να γίνει πραγματικότητα…άμεσα,εεεεε;;;;Χαχαχαχα….
    Και πού είστε, κορίτσια….για τον Keanu υπολογίστε κι εμένα….λατρεύω,λέμεεεεεεε…..μην είστε μονοφαγούδες….έλααααα….
    💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  13. @maryl,τα αξίζετε τα δώρα σας, πανέμορφες!!!
    @julia,για ακόμα μια φορά συγκινεις τα bbgirls!!

  14. Ευχαριστούμε πολύ!! Καλές γιορτές!! Μπράβο στη κοπέλα

  15. Συγκινήθηκα και γω πολύ με τα ξεχωριστά λόγια που περιέγραφε η Julia όλες τις φίλες της -αλλά και φίλες του bb – σε αυτό το 10ήμερο countdown !!!! Αφού τελείωσε η αντίστροφη μέτρηση θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές να έχουμε όλοι μας να χαρούμε παρέα με τις οικογένειές μας τις μέρες αυτές και να έχουμε υγεία !!!

  16. Amalia, Sofies, Celia και τα άλλα bb girls σας ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα λόγια σας!! Απολαμβάνω κ εγώ πολύ την όμορφη παρέα μας!! Celia: θέλω κ εγώ να κανονίσουμε από κοντά, έστω για ένα τσαγακι (ακούς Τζούλια!?) όσο για τον Κιανου με βαριά καρδιά θα σας τον χαρίσω γιατί λέω να πάρω τον Gerard Butler,only for me (sorry αλλά αυτόν δε θα τον μοιραστώ χιχιχι)

  17. @Litsa: σε αγαπώ πολύ Λιτσα μου και εξακολουθώ να μπαίνω στον τοίχο σου και να μου φτιάχνεις το κέφι!

  18. @Maryl μου τα χαρείς τα δωράκια σου!!!!! Σου αξίζουν !!!!! Ειδικά αυτά τα υπέροχα αστεράκια φαίνονται φανταστικά (περιμένω εντυπώσεις για να τα αγοράσω και γω για τα δικά μου αφρόλουτρα το 2019!!!!) ❤❤❤❤❤❤💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💛💛💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.