Beefeater Gin: The Pink Party!

 

 

Αν τα κρασιά έχουν την πρωτοκαθεδρία στα χριστουγεννιάτικα δείπνα, στα pre xmas drinks με τις φίλες μας- είτε σε κάποιο σπίτι είτε εκτός – είναι πιο fun και γιορτινό να επιλέξουμε κάποιο ποτό ή cocktail.

 

Την περασμένη εβδομάδα στις 12/12 στο κέντρο της Αθήνας,  έγινε η παρουσίαση του νέου Beefeater Pink, του νέου gin με ροζ χρώμα (και γεύση όπως θα δείτε παρακάτω). Αυτές τις παρουσιάσεις όπως φαντάζεστε δεν θέλω να τις χάνω- πόσο μάλλον όταν πρωταγωνιστής της βραδιάς θα ήταν ένα από τα αγαπημένα μου ποτά.

 

 

 

 

Έζησα μεγάλη περιπέτεια εκείνο το βράδυ. Η παρουσίαση ήταν για τις 9.00μμ και αφού ντύθηκα και στολίστηκα  γύρω στις 8 παρά, ξεκίνησα από τα Μελίσσια για να κατηφορίσω προς τα κάτω την Κηφισίας. ‘Έφυγα αρκετά νωρίς γιατί τα ξέρω τα της Κηφισίας- δυστυχώς τα ζω καθημερινά.

 

Υπό φυσιολογικές συνθήκες η απόσταση από το σπίτι μου ως το Δακτυλίδι της Κηφισίας είναι περί τα 3 με 5 λεπτά. Με κίνηση είναι 10 λεπτά. Με αρκετή κίνηση μπορεί να φτάσει και ένα 15άλεπτο.  Σας πληροφορώ ότι μισή και παραπάνω ώρα αργότερα, δεν είχα φτάσει ακόμα στο Δακτυλίδι (!). Εκεί κάπου συνειδητοποίησα ότι όχι μόνο δεν θα έφτανα στην ώρα μου- μάλλον θα έφτανα στο κέντρο της Αθήνας στην κυριολεξία κατόπιν εορτής.

 

 

Έκανα αναστροφή και  έκανα άλλη μισή ώρα να επιστρέψω σπίτι μου. Εν ολίγοις και μια ώρα πέρασα μέσα στο αμάξι και gin δεν ήπια.

 

Περίμενα λοιπόν να λάβω το Δελτίο Τύπου για να δω και εγώ μαζί σας τα τεκταινόμενα της βραδιάς που έχασα.

 

Ιδού:

 

 

“Το Beefeater Pink,έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε ένα “pink party”  στο κέντρο της Αθήνας, στο χώρο μόδας του Neon Raum.

 

Εκλεπτυσμένο και δροσερό χάρη στη φυσική γεύση φράουλας σε συνδυασμό με κίτρο και βότανα κέδρου, το Beefeater Pink κέρδισε τις εντυπώσεις: Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το Pink & Tonic με Beefeater Pink και Cherry Blossom tonic, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να διακοσμήσουν το ποτήρι τους με αμέτρητους διαφορετικούς τρόπους και να το φωτογραφίσουν ως must have fashion item.

 

 

 

 

 

Live tattoo painting, ροζ φωτισμός, ροζ λιχουδιές, επιγραφές neon, disco balls κι ένας ροζ λονδρέζικος τηλεφωνικός θάλαμος δημιούργησαν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για αμέτρητες φωτογραφίες. Το ρυθμό στη βραδιά έδωσαν οι DJs Constantine Kalfakakos & The Dreamer.

 

 

 

 

Το Beefeater Pink αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά των gin drinkers παγκοσμίως, όλους εκείνους που δεν φοβούνται να προκαλέσουν το συμβατικό. Το λογότυπο του, εμπνευσμένο από την τέχνη του stencil είναι σχεδιασμένο σαν graffiti, αντικατοπτρίζοντας την αντίθεση της παράδοσης με το μοντέρνο – κάτι που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το Λονδρέζικο πνεύμα του brand.”

 

 

 

Άντε στην υγειά μας κορίτσια (εγώ σίγουρα θα αγοράσω ένα Beefeater Pink για τις γιορτές) και όπως λέει και η εταιρία, τώρα αντί για Gin & Tonic θα παραγγέλνουμε Pink & Tonic.

Λέτε;

 

 

 

(άσχετο, αλλά χθες ήταν η μέρα που παίρνουμε ελέγχους Α’ Τριμήνου. Άριστα παντού μεν, αλλά έχουμε θέμα με συγκέντρωση δε- η προ εφηβεία κυρίες μου,  ου γαρ έρχεται μόνη)

Όταν παίρνουμε ελέγχους βλέπουμε και όλους τους δασκάλους και είναι ένα event το οποίο θέλει γερά νεύρα- ξεκινάς στις 5.00 και τελειώνεις στις 8.30 το βράδυ γιατί περιμένεις στη σειρά να δεις τον κάθε δάσκαλο ξεχωριστά. Εκεί λοιπόν που περιμέναμε ουρά με κάτι άλλες φίλες μαμάδες λέει η Αθηνά: «Την επόμενη φορά θα φέρουμε ποτά- αλλιώς δεν περνά η ώρα με τίποτα. Κανένα gin tonic, καμιά Margarita, κανένα Glühwein που είναι και της εποχής.» Φυσικά τις ενημέρωσα για το goon suit με τα κρυφά φλασκιά στις τσέπες . Μαμαδό goon suits στους ελέγχους την επόμενη φορά, I promise, Sheena!)

 

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Είμαι στη δουλειά, βλέπω pink gin, σκέφτομαι το goon suit πόσο θα μου ταίριαζε τώρα, που δεν περνά η ώρα και είμαι ήδη ερείπιο και είναι ακόμη Τρίτη και έρχεται η κατακλείδα σου, Ju, να με αποτελειώσει! Κλαίω, χαχαχαχα! Goon suit για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις! Πρέπει να κατοχυρωθεί η πατέντα και να έχει και μια ποικιλία αλκοολούχων ποτών, χαχαχαχα

  2. Να φροντίσετε και τους δασκάλους όμως… Οι μέρες ενημέρωσης γονέων θέλουν πολύ pink gin και από τις δύο μεριές..

  3. @Sheena: Αυτή η bb-τηλεπάθεια, καλά κρατεί τόσα χρόνια! (δε σε παίρνει για καμιά μικρή “κοπανούλα”;; xixixi..)

  4. @Amalia: Τώρα εδώ που τα λέμε δεν έχεις και άδικο.. αν εμείς βλέπουμε 7, εσείς βλέπετε 207… χααχαχχαχχαχαχ!! Μου έδωσες ιδέα για τον επόμενο έλεγχο!

  5. @Julia, την τελευταία φορά, μίλαγα ακατάπαυστα σε γονείς τρεισήμισι ώρες. Κι αν έχεις και μαθητές σαν τον Ρωμανό το χαίρεσαι να μιλάς, σε άλλες περιπτώσεις όμως είναι βασανιστικό…

  6. Το θέλω τωρα!!!! Pink! Pink! Pink! Να πανε κάτω τα φαρμάκια…. Κλεισμένη στο σπίτι εδω και δεκαπέντε μέρες, κάτι πρέπει να κάνω για να μην πονάω και για να ευθυμήσω, έτσι δεν είναι κορίτσια?

  7. @Julia κάτσε να δεις τι θα εχεις οταν μεγαλώσει ….πρόσθεσε φροντιστήριο Άγγλο /Γαλλικών
    και φροντιστήριο φυσικό/μαθηματικών Λυκείου κ.λ.π 😆
    Εγώ λέω να είμαστε σαν τα σκυλάκια του Αγίου Βερνάδου με το βαρελάκια με κονιάκ κάτω απο το λαιμό!!
    Θα γίνει το νεο fashion trend χαχαχαχαχαχαχαχχα
    @Στελλα μου μην ανυσηχεις θα σε παίρνω τηλ να σου φτιαχνω το κέφι 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
    Δεν ξέρεις ποσο το χαρηκα😁😁😁😁😁😁

  8. @STELLA ,εσύ μόνο θα το δεις αλλά δε θα πιείς…λόγω της κατάστασης φαντάζομαι πως δεν επιτρέπεται….δεν παίρνεις παυσίπονα;;;
    Eγώ είμαι πιστή οπαδός του cosmo αλλά το ΒΕΕFEATER σίγουρα θα το δοκιμάσω…μου αρκεί που είναι ροοοοζ!! #gimme_all_the_pink

  9. Το αγαπημένο μου ποτό σε φραουλενιο χρώμα!!!! Όλοι λοιπόν σε γιορτινή ατμόσφαιρα!!!!

  10. Και μόνο που είναι pink θέλω να το δοκιμάσω! @bbμαμαδες αρχικά νοσταλγησα..! @SofiaT θυμήθηκα τα δικά μας..! Εχεις δίκιο! Υπομονή! Τελειωνει γρήγορα αυτηυη περίοδος.. πάντως για μένα σκέφτηκα μαλλον καλύτερα τώρα , και ευκαιρία με τις γιορτές να πάρω ένα Beefeater Pink να το δοκιμάσω με τις κόρες!
    χχ

  11. Θυμηθηκα που πριν τρια χρονια τετοιες μερες δεν περναγε η ωρα στην δουλεια….σπανιο φαινομενο… οποτε μια κοπελα κατεβηκε αγορασε βοτκα και ξηρους καρπους. Μικρο παρτυ μεταξυ γυναικων. Μια ροζ τονικ θα ταιριαζε πιο πολυ

  12. Pink tonik !!! Μου έχει κινήσει την περιέργεια να το δοκιμάσω ! Julia κρίμα που έχασες το event … Η αλήθεια είναι πως όσο πεπειραμένος και να είσαι δεν μπορείς εύκολα να προβλέψεις την κίνηση της Αθήνας … Παρ΄όλα αυτά την αγαπώ αυτή την πόλη!

  13. Με τόσο εκτυφλωτικο ροζ μπήκα κ εγώ στον πειρασμό, και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δοκιμάσω!! Το σκέφτομαι σαν στολίδι επίσης στο μπαράκι του σπιτιού μου αυτό το τέλειο ροζ μπουκάλι.. Εντωμεταξυ και εμείς σήμερα παίρναμε βαθμούς και η ταλαιπωρία μου δε λέγεται..υποτίθεται με τη γονικη άδεια θα ήμουν πιο χαλαρά, αλλά τελικά η μέρα μου σήμερα ήταν πιο φορτωμένη και πιο αγχωτικια από το να πηγαίνα δουλειά. Τα λόγια της δασκάλας μας όμως με ανταμειψαν, αν και πρωτακια είμαστε πολύ ήσυχα και μελετηρα κορίτσια…😋😋 Μετά από τόσα χρόνια που είχα να πάρω βαθμούς από σχολείο, είχα ξεχάσει αυτό το “σπορ”☺ Και εις ανώτερα στον κ.Ρωμανο

  14. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δοκιμάσω.Κι αν κυκλοφορήσει και σιέλ τόνικ έτοιμο το μωβ G&T του Bb.
    Μουτςς

  15. @Ju: Great minds think alike, λένε! Δε με παίρνει για κοπάνες, αλλά μετράω αντίστροφα για άδεια! Γιούπι!
    @Amalia: Goon suit και για τους δασκάλους / καθηγητές! Με ρέγουλα όμως!
    @Ράνια: Το καλύτερο! Εδώ όμως έχω πέντε αγόρια, τι να τους κάνω?
    @όλες: να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να σας κάνουν όλο και πιο περήφανες όσο μεγαλώνουν!

  16. Ευχαριστω @SHEENA Τα αγορια νομιζω οτι ποτε δεν θα πουν οχι σε ποτο με ξηρους καρπους. Βεβαια αν επαιζε και ματσακι στην οθονη του υπολογιστη ακομη καλυτερα

  17. @Celia Μια χαρά τα τσούζω my dearest, δεν το βάζω κάτω… Παυσίπονα, ξεπαυσίπονα, διάβασα καπου, ότι και το θεμα αλκοολ- αντιβίωσης είναι μυθος και με συμφέρει να το πιστευω, οπότε…. Μια pink μπουκαλα παρακαλώ, να ξεχάσω τον … πόνο μου χα χα χα!
    Μόλις γυρισα απο το ΚΑΤ, ο ωμος παει καλύτερα και δένει σωστά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Ακομα βέβαια συνεχίζεται η ανάρρωση και η ίδια θεραπεία της απομόνωσης -ξεκούρασης, αλλα τουλάχιστον είμαστε σε καλο δρόμο.
    Συνεπώς my girls πιέστε μια μπουκαλα pink στην υγεια μου χα χα χα!!!!

  18. Φανταστικό και αγαπημένο ροζακι! Μια ματιά μόνο αρκεί για να σε κερδίσει!!!!! Τελειοοοοο 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜❤❤❤❤❤❤❤❤❤💚💚💚💚💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💛 δεν έχω ροζ καρδούλες….. ☹☹☹☹☹☹

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.