Χριστουγεννιάτικα gift sets από την Caudalie.

 

Για άλλη μια χρονιά την περίοδο των γιορτών η Caudalie δεν μας απογοητεύει και παρουσιάζει gift sets σε όμορφες συσκευασίες με τα best seller αγαπημένα προϊόντα της μάρκας.

 

Ρίξτε μια ματιά γιατί διανύουμε την εβδομάδα που θα γίνουν και οι τελευταίες αγορές πριν τα Χριστούγεννα και είναι πιθανό να βρείτε κάτι ενδιαφέρον για δώρο σε αγαπημένο πρόσωπο από τα παρακάτω:

 

 

ΣΕΙΡΑ RESVERATROL LIFT     41,60Ε

‘Ένα πρόγραμμα πρωτοποριακής περιποίησης για ορατή ανόρθωση και ανάπλαση της επιδερμίδας, χάρη στον αποκλειστικό, πατενταρισμένο συνδυασμό Ρεσβερατρόλης της Αμπέλου με ένα σύμπλεγμα μικρο-υαλουρονικών οξέων. Η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή και τονωμένη και το περίγραμμα του προσώπου επανασχεδιάζεται.

 Το  σετ περιλαμβάνει:

  • Face Lifting Soft Cream 50ml
  • Firming Serum 10ml
  • Eye Lifting Balm 5ml

 

 

 

ΤΡΙΟ ΧΕΡΙΩΝ    11,20Ε

 

Εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικές Πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιών και βούτυρα karite και αβοκάντο, η Hand and Nail Cream ενώνει την ενυδάτωση και την απαλότητα για χέρια περιποιημένα και προστατευμένα. Είναι η σταρ αυτού του τρίπτυχου σετ με τρία απολαυστικά αρώματα.

Το σετ περιλαμβάνει:

  • The des Vignes Hand and Nail Cream 30ml
  • Rose de Vigne Hand and Nail Cream 30ml
  • Hand and Nail Cream 30ml

 

 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΝΤΟΥΕΤΟ   24Ε

THE DES VIGNES

 

Το σετ αυτό τιμά ένα άρωμα  αισθησιακό και μυστηριώδες, μια ένωση λευκού μασκ, νερολί και τζίντζερ εμποτισμένων με άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού. Το The des Vignes Fresh Fragrance που υπογράφει ο Jacques Cavallier συνοδεύεται από το ολοκαίνουργιο θρεπτικό λάδι σώματος και μαλλιών Body & Hair Nourishing Oil στις ίδιες μεθυστικές νότες.

 

Το σετ περιλαμβάνει:

 

  • The des Vignes Fresh Fragrance 50ml
  • Body & Hair Nourishing Oil 15ml

 

 

 

ΣΕΤ ΣΩΜΑΤΟΣ COCOONING    24Ε

 

Πλούσιο σε βούτυρα σταφυλιού και karite, το Vine Body Butter καταπραύνει άμεσα την αίσθηση τραβήγματος στις ξηρές επιδερμίδες ενώ τις τυλίγει με ένα λεπτό άρωμα. Μαζί με την Hand and Nail Cream που το συνοδεύει, συνθέτουν το ιδανικό ντουέτο απαλότητας.

Το σετ περιλαμβάνει:

 

  • Vine Body Butter 225ml
  • Hand and Nail Cream 75ml

 

 

 

18 Σχόλια
  1. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Λατρεύω CAUDALIE ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Το πρώτο σετ το αγόρασα πριν καιρο και ειναι η αγαπημένη μου κρεμα! Η βελούδινη απαλή υφή της
    και το άρωμα της δεν περιγράφονται!!Καλα δεν συζητάω για τα συστατικά της .Απο οτι θυμάμαι καλα η
    εταιρία Caudalie εχει συνεργαστεί με το πανεπιστήμιο Harvard για καποια προιοντα της!
    Το καλοκαίρι θα αγόρασω και την light εκδοχή της κρέμας με spf 20 εξίσου εξαιρετική!!

  2. Ξέχασα να αναφέρω οτι η Caudalie εχει και προγραμμα πόντων!Αγοραζοντας ενα προιον καταχωρεις τον κωδικό που εχει το προιον στο κουτί του στο σάιτ της Caudalie ανοίγοντας ενα profile έτσι με αυτο τον τρόπο μαζεύεις πόντους ,ξεκινάει απο 100 και φτάνει στους 300 και σου δίνουν ανάλογα δωρα!!Εγω εχω διαλέξει ενα εξαιρετικο overnight oil σε κανονικό μεγεθος!! Αξίζει γιατι τα δωρα που σου δίνουν ειναι ολα σε κανονικό μεγεθος και ειναι όλη η γκάμα των προϊόντων της εταιρίας!

  3. Τι ωραία! Αυτό το σετάκι για cocooning μου κλείνει το μάτι έντονα! Ε, και όλες μας, θαρρώ, αξίζουμε ένα δώρο στον εαυτό μας!

  4. Αυτο που ξέρω εγω είναι, ότι οι κρεμες χεριών της και τα lipbalm της είναι ΑΠΑΙΧΤΑ!!!

  5. Η caudalie έχει κάνει δυναμική επιστροφή με πάρα πολύ καλά προϊόντα ανανεωμένα όλα. . να τα προτίμησετε κορίτσια με κλειστά μάτια! !

  6. Ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν έχω ποτέ δοκιμάσει τίποτα από CAUDALIE…μήπως ήρθε η ώρα;;; H σειρά RESVERATROL LIFT σα να μου κλείνει το μάτι……

  7. @Celia την resveratrol lift χρησιμοποιώ ♥️ Να ζητήσεις να σου δώσουν δείγμα σε αυτήν και στην light με spf 20 σίγουρα θα σου αρέσουν δεν ειναι τυχαία best seller 🥰

  8. Αυτό που μ αρέσει στις γιορτές είναι πώς όλες οι μάρκες έχουν τέλεια σετ προϊόντων!!!! Αυτό που λες @sofiaT για το πρόγραμμα πόντων χμμ ενδιαφέρον!!!!

  9. @ANASTASIA V το προγραμμα αξίζει πολυ αν εισαι φαν της Caudalie γιατι απο τις πρώτους 100 πόντους παίρνεις δωρο σε full size😀

  10. Καλησπερα Ειναι μια εταιρεια που εχω χρησιμοποιησει μονο την κρεμα χεριων.

  11. Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει προιόντα caudalie . Παρ΄όλα αυτά έχω ακούσει πολύ θετικά σχόλια .. Είναι σίγουρα στα προιόντα που θα ήθελα να δοκιμάσω

  12. Φυσικα καλλυντικα που βασίζονται στο σταφύλι, και θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω! Μάλλον, και για μένα ήρθε ο καιρός!
    χχ

  13. Έχω δοκιμάσει μια κρέμα σώματος και η μυρωδιά ήταν εκπληκτική!! Η σειρά lifting μου έκλεισε το μάτι, πρώτα γιατί μόνο και μόνο αγαπώ τη λέξη lift και δεύτερον η τιμή είναι super!

  14. Αυτό θέλουμε Για τα Χριστούγεννα!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤ τέλεια δώρα σε προσιτές τιμές και με ωραίους έξυπνους συνδυασμούς!!!! 💜💜💜💜💜💜❤❤❤❤❤💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚

  15. Εξαιρετικές προτάσεις δώρων! Το αρωματικό ντουέτο THE DES VIGNES με προκαλεί.
    @SofiaT, πολύ καλές πληροφορίες!

  16. Τέλειες προτάσεις για δωράκια!
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.