Beauty Party από την Amway.

 

 

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, τo Beauty Killed The Beast μετατράπηκε σε beauty loft για να φιλοξενήσει τις beauty #passionistas της Αθήνας, συντάκτριες γυναικείων περιοδικών, lifestyle δημοσιογράφους  και bloggers.

 

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη σειρά μακιγιάζ Artistry Studio NYC Edition, με έμπνευση από τα χρώματα και τις εικόνες της Νέας Υόρκης, η οποία είναι αφιερωμένη στις γυναίκες που λατρεύουν την ομορφιά, την περιπέτεια, τη μουσική και τα ταξίδια.  Με την πολύτιμη βοήθεια από επαγγελματία makeup artist οι καλεσμένες ανακάλυψαν τη χρωματική παλέτα που τους ταιριάζει, πειραματίστηκαν με τα νέα χρώματα και τις υφές, γνώρισαν τις καινοτομίες του brand και έδωσαν χρώμα στο δικό τους ασπρόμαυρο πορτραίτο.

 

 

 

Σε ένα ολόχρυσο δωμάτιο, διακοσμημένο αποκλειστικά για να φιλοξενήσει την premium σειρά περιποίησης Artistry Supreme LX, οι καλεσμένες ανακάλυψαν την υφή της και γνώρισαν τα  συστατικά της, που δεν είναι άλλα από το αποκλειστικό Σύμπλεγμα CellEffect24 και τα εκχυλίσματα βλαστοκυττάρων της Gardenia Grandiflora. Τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων της συγκεκριμένης σειράς συμβάλλουν στην ενίσχυση της ικανότητας της επιδερμίδας να ενεργοποιείται, ενώ παράλληλα την ενδυναμώνουν. Στον ίδιο χώρο, οι σειρές περιποίησης Artistry Youth Xtend & Artistry HydraV συμπλήρωναν την αισθητηριακή εμπειρία των παρευρισκόμενων.

 

 

 

 

 

 

 

Η βραδιά περιλάμβανε και μαθήματα bartending, μιας και οι καλεσμένες δημιούργησαν το δικό τους signature cocktail με βάση το XS Power Drink Orange Kumquat Blast, το οποίο απόλαυσαν με φόντο εικόνες ουρανοξυστών.

 

 

 

Οι σειρές προϊόντων της Amway, διατίθενται αποκλειστικά μέσω των διανομέων της Amway. Επισκεφτείτε σήμερα την ιστοσελίδα  www.amway.gr για περισσότερες πληροφορίες ή για να βρείτε έναν διανομέα.

 

6 Σχόλια
  1. Είναι μια αμερικανική εταιρεία με υπέροχα προϊόντα.. Έχω δοκιμάσει κάποια αλλά επειδή είμαι ήδη μέλος σε τρεις κατευθυνομενες εταιρείες στο τέλος θα διακτινιζομουν για να τα καταφέρω και με τέταρτη.. Πάντως αν και ακριβά τα προϊόντα της αξίζουν την τιμή τους.

  2. Τώρα θυμήθηκα που πήγες σε παρουσίαση κι έπρεπε να σκιτσάρεις.Μία σε βάζουν να ζωγραφίσεις,τώρα να χρωματίσεις,μετά τι?Αγγειοπλαστική ξέρω γω? Aχχ αγαπημένη μου,αχ!
    Μουτςς

  3. Δεν είχα ξανακούσει την εταιρεία… Πάω στο site για πληροφορίες.

  4. Πολυτελή προϊόντα! Εξαιρετικα όσα έχω δοκιμάσει!
    χχ

  5. Jennifer,dearest….είσαι ασυγχώρητη…απόλαυσες το cocktail σου με φόντο τους νεο’υ’ορκέζικους ουρανοξύστες χωρίς τη δική μου παρέα;;;;;Το σημειώνω αυτό….να ξέρεις… 😵😵😪😥🤩🧐🤓

  6. Τέλεια φαίνονται!!!!! 💚❤💟💙💜💛💚❤💛💟💙💜💖

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.