Dior: Θεαματική άνοδος πωλήσεων για το 2018.

 

Τι είναι αυτό πoυ κάνει ένα brand ομορφιάς να ξεχωρίζει; To πιο σημαντικό είναι βέβαια η αποτελεσματικότητα των προϊόντων που καθιστά εφικτό να αναπτυχθεί μια δυνατή  σχέση εμπιστοσύνης με την καταναλώτρια.

 

Προσθέστε στα παραπάνω το prestigious packaging, τις λαμπερές αποχρώσεις στο μακιγιάζ, τα limited edition προϊόντα μακιγιάζ και φυσικά τα υπέρ επιτυχημένα αρώματα με τις πανέμορφες “μούσες”  και έχετε στην εξίσωση τη μάρκα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για το 2018 που δεν είναι άλλη από τη Dior,  η οποία την χρονιά που μας πέρασε έκανε ρεκόρ πωλήσεων.

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά από αυστηρή αξιολόγηση του οίκου Dior,  η Dior Hellas θυγατρική του παγκόσμιου οίκου- ήρθε στην πρώτη θέση ανάμεσα σε όλες τις άλλες εταιρίες για την ποιότητα των  υπηρεσιών καθώς και το επίπεδο της εξυπηρέτησης πελατών.

 

 

 

 

Σύμφωνα με την εταιρεία η οποία αύξησε και τον αριθμό των εργαζομένων της τη χρονιά που μας πέρασε, η επιτυχία της αυτή οφείλεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στο ανθρώπινο δυναμικό της. Σε αυτό το πλαίσιο η κυρία Ίνα Αργυρίου διευθύνουσα σύμβουλος της Dior Hellas  δήλωσε  «Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεχή ανοδική πορεία και την αύξηση πωλήσεων που σημείωσε η εταιρεία σε μια ομολογουμένως δύσκολη οικονομική περίοδο. Είναι μια επιτυχία που, πέρα από το λανσάρισμα του νέου αρώματος Joy και της νέας σειράς επαγγελματικού μακιγιάζ backstage, οφείλεται κυρίως στους εργαζόμενούς μας. Για τον λόγο αυτό θα επιμείνουμε στη στρατηγική μας επιλογή να επενδύουμε συνεχώς στους ανθρώπους μας παρέχοντας συστηματική και εξειδικευμένη εκπαίδευση, ευκαιρίες και κίνητρα για την περαιτέρω εξέλιξή τους»

 

Ποιο είναι το αγαπημένο σας Dior προϊόν;

 

 

18 Σχόλια
  1. Τα κραγιον ειναι τα αγαπημενα μου , εχουν τελεια υφη

  2. @ΜΑΡΙΑ Κ: Όταν πήγα να πάρω βαθμούς, μια μαμά-φίλη στο σχολείο του κυρίου Ρωμανού, μου έλεγα ακριβώς το ίδιο! Δεν μπορεί να φορέσει άλλο κραγιόν!

  3. Δεν είναι μόνο ένα. Η Dior είναι εδώ και πολλά χρόνια η αγαπημένη μου μάρκα όταν θέλω να αγοράσω μη ευρείας καλλυντικά. Αν πρέπει να ξεχωρίσω μόνο ένα, με δυσκολία, θα έλεγα τη μάσκαρα Diorshow

  4. Kαλησπερα. Αυτα που αναφερεις για τον οικο και την πρωτια στον Dior Hellas τα ειχα διαβασει και εγω Εχω μονο μια ενσταση Το βραβειο πιστευω οτι το πηρε η Dior Hellas κυριως για τις πωλησεις των προιοντων που ειναι εξαιρετικα και οχι για τις αισθητικους της εταιρειας που μακραν θεωρουνται στα περισσοτερα καταστηματα οι πιο σνομπ. Απο προιοντα τα κραγιον θα συμφωνησω και εγω οτι ειναι εξαιρετικα οπως και τα αρωματα Μιss Dior kai JOY

  5. @Rania: Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες, ειδικά καθώς ένας από τους λόγους της πρωτιάς ήταν η καλή εξυπηρέτηση πελατών. Λογικά, θα είχες κάποιες όχι και τόσο καλές εμπειρίες για να το γράψεις αυτό.

  6. Τζουλια δεν την εχω μονο εγω αυτη την γνωμ αλλα και πολλες αλλεςκαταναλωτριες που μιλω μαζι τους. Φυσικα και θα σε εξυπηρετησουν οταν πας και πεις θελω αυτο και αυτο. Αυτωματως κανεις καταναλωση και πωληση η αισθητικος αλλα χωρις να σε βοηθησει. Αυτο που σου λεω σχετικα με το σνομπ κυκλοφορει στις συζητησεις αν ρωτησεις γυναικες καταναλωτριες για το ποιες αισθητικοι εταιρειων ειναι προσιτες και ποιες οχι. Ισως επειδη οι περισσοτερες αισθητικοι του οικου ειναι μεγαλης ηλικιας και εχουν αλλο σκεπτικο. Ο οικος να το δει αυτο Ας κανει και καποια ερευνα η γκαλοπ Δεν σημαινει οτι επειδη γινονται πωλησεις οι αισθητικοι ειναι καλες και αυτες το καταφερνουν αυτο. Αγοραζουμε προιοντα που θελουμε και ανεβαζουμε τις πωλσεις εμεις ασχετως αν δεν συμπαθουμε τις κοπελες

  7. Θύμαμαι πριν πολλά πολλά χρόνια (ήταν δεν ήταν οι τρεις μάγοι… 😄) την φρενίτιδα με το θαυματουργό dior svelte.. Και δεν υπάρχει στιγμή μετά απο τόσα χρόνια και τόσες εταιρείες, να μην έχω στο νεσεσέρ μου τουλάχιστον ενα προϊον dior..

  8. Αγαπημένο προιον απο τον οικο ειναι η μάσκαρα DIORSHOW 🥰
    Πάντως και το άρωμα JOY μου άρεσε πολυ😀

  9. Νομίζω η μάσκαρα DIORSHOW, αλλα πάντα με γοήτευαν οι παλέτες της!

  10. Πράγματι, πολυτελή προϊόντα. Αγόρασα πρόσφατα ένα make up το Dior Skin Forever καλυπτικο, σταθερό, πολύ μου άρεσε, όσες φορές το έβαλα. Η κοπέλα στα Hondos Χαλκίδος που μένω, ήταν πολύ γλυκιά, και εξυπηρετική. Όμως είναι ένα νέο κορίτσι, και όπως η @Rania λέει (και συμφωνώ) στα καταστήματα της Αθήνας δεν είναι κανόνας αυτη η συμπεριφορά στη Dior . Η μάσκαρα θα συμφωνήσω επίσης πως είναι τέλεια, καθώς και η πούδρα η οποία δεν βαραίνει και δίνει ένα αποτέλεσμα φινου τελειώματα & λάμψης.
    χχ

  11. Dior, η πρώτη αγάπη και παντοτινή, το πρώτο μου “καλό” άρωμα, τα πρώτα “ακριβά” μου καλλυντικά. Και όσα χρόνια και αν περάσουν, όσες φορές και αν το έχω αγοράσει, το Hypnotic Poison θα είναι για πάντα το άρωμα που με σαγηνεύει όπως κανένα άλλο!
    Όσον αφορά αυτό που αναφέρει η Rania, θα σχολιάσω (γιατί το είχαμε ξαναθίξει το θέμα στο παρελθόν) ότι στα stand της Dior στο Hondos της Θεσσαλονίκης οι υπάλληλοι είναι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί σε αντίθεση με κάποιους άλλους. Πριν λίγες μέρες αντιμετώπισα κακή και σνομπ συμπεριφορά σε κατάστημα αλυσίδας που αφήνω κάθε μήνα ένα σεβαστό ποσό, τέτοια που με έριξε ψυχολογικά φεύγοντας από εκεί. Δεν ξέρω αν είχε να κάνει με το ότι ήμουν χαλαρά ντυμένη (βασικά, φορούσα αθλητικά παπούτσια και τζιν), αλλά το έχω ξανασχολιάσει, εδώ σε κρίνουν από την εμφάνιση, χωρίς να σου δώσουν δεύτερη ευκαιρία.

  12. @sheena το οπτικοποιησα και γελάω μόνη μου.. “Που πας; σε δεξίωση; – όχι στο hondos να ψωνησω… 😄”.. Και έχει καταντήσει γραφικό το ύφος 100 καρδιναλιων απο τις πωλητριες στη χώρα μας…

  13. Από χθες το παλεύω να δηλώσω την αγάπη μου στη Diorshow Pump ‘N Volume mascara και στις σκιές μονές, διπλές, παλέτες… Οι παλιές αγάπες πάνε παντού… Ευτυχώς στη Ζάκυνθο είχα και έχω μόνο καλές εμπειρίες από πωλήτριες της Dior. Αφού διαβάζοντας έκανα εικόνα το αγαπημένο κορίτσι της Dior στο Hondo’s.

  14. @Anastasia V: Τώρα γελάω εγώ με το σχόλιο σου, να’σαι καλά! Κάπως έτσι είναι η κατάσταση δυστυχώς, όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε.

  15. Αυτή τη στιγμή έχω 9 προ’ι’όντα Dior στο νεσεσέρ μου ….αλλά αν θα έπρεπε να διαλέξω ,θα διάλεγα την hypnotic poison χωρίς δεύτερη σκέψη…αυτό που είπε η SHEENA για την αντιμετώπιση σε συνάρτηση με το casual ντύσιμο ,το έχω βιώσει κι εγώ…δε θέλω να πω από ποιας εταιρείας πωλήτρια-αισθητικό…πάντως , για μένα οι πιο ευγενικές είναι οι κοπέλες στη la prairie!!!

  16. αχ Dior εχω να αγοράσω πολύ καιρό αλλά είναι το αγαπημένο άρωμα του αδερφού μου και τα κραγιον τους είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! με τις σκιές δεν μπορώ να πω τα ίδια όπως επίσης πολύ καλές μασκαρα!! όσο για τις πωλήτριες νομίζω ότι τώρα τελευταία είναι πιο ευγενικές σε σχέση με πιο παλιά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.