Golden Globes 2019: Tι είδαμε στο κόκκινο χαλί.

Kάθε χρόνο η επίσημη περίοδος των Hollywood βραβείων ξεκινά με τα Golden Globes. Και εμείς καθόμαστε και ξενυχτάμε λίγο, για να δούμε τις ωραιότερες (και τις χειρότερες) εμφανίσεις της βραδιάς.
Διάλεξτε την αγαπημένη σας:
Nicole Kidman, Michael Kors Collection.
Lupita Nyong’o ,  Calvin Klein by Appointment.
Julianne Moore,  Givenchy Haute Couture.
Charlize Theron,  Dior Haute Couture.
Emma Stone, Louis Vuitton.
Anne Hathaway,  Elie Saab.
Lady Gaga, Valentino Couture.
Julia Roberts, Stella McCartney.
Emily Blunt, Alexander McQueen.
Thandie Newton,  Michael Kors Collection.
Catherine Zeta-Jones, Elie Saab.
Amy Adams, Calvin Klein by Appointment.
Octavia Spencer, Christian Siriano.
Penélope Cruz, Ralph & Russo.
Rosamund Pike, Givenchy Haute Couture.
Heidy Klum,  Monique Lhuillier.
Halle Berry,  Zuhair Murad Couture.
 

Irina Shayk και Bradley Cooper. Η  Shayk με Versace.
20 Σχόλια
  1. Ψηφίζω Charlize δαγκωτό! Η Kidman πανέμορφη, η Julia Roberts απίστευτα γλυκιά!

    Καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν (ε, το 1/4 της Ελλάδας περίπου)!

  2. Αρκετες μου άρεσαν πολύ, όπως η υπέροχη Σαρλιζ, η Πενελοπε Κρουζ, η Ιρινα Σαικ και η Θαντι Νιούτον.. Αλλά αυτή την εμφάνιση της LG τη βρίσκω επιεικώς ανεκδιήγητη…

  3. Η σαρλιζ και η ρομπερτς απο τις πιο σικ εμφανισεις, η gaga την πιο ασχημη εμφανιση εχει

  4. Θεωρώ πως η δημιουργία από Valentino Couture αδικήθηκε φορεμένη από την LG.
    Η Penélope Cruz εκθαμβωτική μέσα στην Ralph & Russo δημιουργία….εμφάνιση για κόκκινο χαλί, indeed!!!
    Moυ άρεσε η Catherine Zeta-Jones αλλά όχι το πάνω μέρος της -κατά τα άλλα εντυπωσιακής- τουαλέτας.
    Η εμφάνιση της Nicole Kidman κομψή αλλά πολύ ήσυχη για red carpet εμφάνιση…..τις εντυπώσεις νομίζω πως κλέβει το τσαντάκι που εμένα μου θύμισε tea infuser ball.
    Όμως, θεωρώ πως πρέπει να σταθούμε στην σούπερ ντούπερ εμφάνιση της 70 plus Jamie Lee Curtis….χωρίς lifting/botox και τα λοιπά συναφή …ακομπλεξάριστη …με τις ρυτίδες της και το θε’ι’κό της κορμί https://pbs.twimg.com/media/DwRAHOSX4AAQQBf.jpg

  5. @Maryl, Μαρία Κ, Celia: Από τις φορές που δεν θα συμφωνήσω με κάποιες από εσάς. Για μένα το απόλυτο outfit με το απόλυτο styling, αυτό που με εισάγει σιγά σιγά στην δεύτερη 20ετια του 21ου αιώνα είναι by far της Lady Gaga. Από τη μια το χρωμα ήταν so forward, από την άλλη το σχέδιο so retro αλλά unique και τέλος τα μαλλιά στο ίδιο χρωμα με την τουαλέτα της, απαλό σιέλ μεν, χωρίς υπερβολή δε, τόσο εντελώς κάτι «άλλο». The future is VERY here με αυτή την εμφάνιση.

  6. @Celia: White, on white, on white …( ρούχο, μαλλιά, μακιγιάζ) μου κάνει too much white. Θα την προτιμούσα με την τουαλέτα της Penelope.

  7. @JULIA δεν διαφωνώ με όσα γράφεις …είναι πολύ μπροστά η όλη εμφάνιση…άλλωστε το ρούχο είναι καταπληκτικό…αλλά θεωρώ πως η LG δεν έχει ΕΜΦΥΤΟ στυλ…τουλάχιστον εγώ αυτό διακρίνω από τις καθημερινές της εμφανίσεις κι όχι από τις καλλιτεχνικές…νομίζω πως αυτή που θα απογείωνε το συγκεκριμένο ρούχο θα ήταν η Amy Winehouse (R.I.P.)

  8. @JULIA Όσο για το ρούχο της Jamie Lee Curtis, νομίζω πως προτίμησε να φόρεσει κάτι πιο safe και πιο κοντά στην ηλικία της…αυτό που με εντυπωσιάζει εμένα είναι η τόλμη της να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί χωρίς liftin/botox etc….

  9. @Celia: When it comes to Amy’s talent, there’s no question. When it comes to her style – sorry darling – but I object.

  10. @Celia 2: Το λευκό είναι «δύσκολο». Το φόρεσε υπέροχα όμως, χωρίς αμφιβολία. Από την άλλη τα invasives στην εποχή μας είναι όπως ήταν το foundation για κάποιες ( όχι όλες) τις γιαγιάδες μας . Εγώ θα ήθελα να τη δω λίγο πιο «προσεγμένη» χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι μια χαρά για τα χρόνια της.

  11. Η Nicole εντυπωσιακά “στεγνή”… Η Charlie και με κουρέλια να βγει… απλά υπέροχη!!!

  12. Ειμαι ανάμεσα σε δυο το πρώτο ειναι Rosamund Pike, Givenchy Haute Couture και το δεύτερο ειναι Charlize Theron Dior Haute Cuture .

  13. Εμενα πάλι μου αρεσε τρελλά η Emily Blunt με το Alexander McQueen κι αμεσως μετά η Charlize!

  14. α… και ότι πιο αηδία η Anne Hathaway και η Heidy Klum….

  15. Καλησπερα. Θεωρω οτι η Julia Roberts ειναι τοσο elegant με αυτο το ρουχο! Σε απολυτη αρμονια βρισκω & το μακιγιαζ της,και σκεφτομαι, πως εδω, η απλοτητα κανει τη διαφορα!
    xx

  16. Η Gaga εντυπωσιακή.Σίγουρα θα τη μάτιαξαν πέρσι οπότε φέτος είπε να ντυθεί στα μπλε μπας και γλυτώσει.Φήμες ότι φορούσε και μπλε βρακί δεν επιβεβαιώθηκαν.
    Η Kidman πάλι αποδείχτηκε πως εκτός από κομψή είναι και πρακτική.Γνωρίζοντας πως θα τραβήξει η βραδιά και μη θέλοντας να στερηθεί το τσάι της πήρε την τεράστια αυτή στρόγγυλη θήκη που βάζεις μέσα στο φλυτζάνι αντί για φακελάκια τσάι και εννοείται πως δεν θυμάμαι πώς λέγεται και την πέρασε για πρωτότυπο αξεσουάρ-τσαντάκι στο κοινό.Από μένα είναι ναι.
    Η Roberts πάλι έκανε τη διαφορά με το να φορέσει παντελόνι.Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η επιλογή της αυτή έχει να κάνει με την τουαλέτα.Κάθε φορά που κατουριόταν η δόλια δεν προλάβαινε με τόσα υφάσματα που ήταν ζαλωμένη και πάντα μα πάντα τα έκανε πάνω της και πέρναγε τη βραδιά σε άβολη κατάσταση.Φέτος όμως νιώθει ευλογημένη στην τοποθεσία Χρυσές Σφαίρες 2019 πίνοντας δηλητηριώδεις χημικές ουσίες με αυτοπεποίθηση αφού ξέρει πως αυτή τη φορά θα προλάβει να ξεκουμπωθεί!Δεν πήρε τσάντα γιατί πλέον δεν χρειάζεται δεύτερο βρακί.Τα πάντα έχουν τη σημασία τους.
    Ας μην συνεχίσω άλλο,φτάνει.
    Μουτςς

  17. @LITSA tea infuser ball το λένε….
    #Λίτσα_πεσ’ τα_όλα …. #Λίτσα_πες_κι_άλλα

  18. #Λίτσα_πεσ’ τα_όλα …. #Λίτσα_πες_κι_άλλα
    #ΛΙΤΣΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΡΑ#

  19. @Litsa: Να μείνει μεταξύ μας γιατί δεν θέλω να καυχιέμαι αλλά το tea infuser τσαντάκι της Nicole, φτιάχτηκε προς τιμή μου.

  20. @Litsa_pes_ta_ola, απίστευτο σχόλιο…
    Αγαπημένη μου η Penelope Cruz για αστρονομικούς λόγους…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.