Lady Gaga, Haus Beauty: Λανσάρει brand ομορφιάς;

 

 

Οι φήμες είχαν ήδη ξεκινήσει από τον Μάιο που μας πέρασε και ήθελαν τη Lady Gaga να ξεκινά δικό της brand ομορφιάς  με την ονομασία Haus Beauty με προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα και skincare.

 

Tις τελευταίες μέρες έκανε την εμφάνισή του ένα website  με αυτή την ονομασία και αν και για την ώρα είναι κενό  χωρίς καμία απολύτως πληροφόρηση εν τούτοις μπορείς να δηλώσεις ηλεκτρονική διεύθυνση  (και όταν βγει επίσημα στον αέρα να έχεις την πληροφόρηση από πρώτο χέρι).

 

 

 

Από την άλλη και η Rihanna είχε βγάλει στον αέρα το site Fenty Beauty από το 2014 και τελικά το επίσημο λανσάρισμα της σειράς έγινε τον Σεπτέμβριο του 2017, άρα αν πάρουμε παράδειγμα από αυτό, λογικά θα περιμένουμε αρκετά ακόμα έως ότου δούμε κάποιο Haus προϊόν.

 

Φυσικά αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η LG «ανακατεύεται» με ομορφιά έχει ήδη το άρωμα “Fame” που έκανε ντεμπούτο το 2012  ενώ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με τη Mac στις καμπάνιες για το κραγιόν Viva Glam το 2009 και το 2011. Και δεν ξεχνάμε ότι η προσωπική της make up artist Sarah Tanno είναι η  Global  Ambassador για την Marc Jacobs Beauty.

 

 

 

 

Δυναμικά μπαίνει το 2019 στο beauty planet, δεν συμφωνείτε;

10 Σχόλια
  1. Όπως είπε και η Anastasia τις προάλλες και με έκανε και γέλασα πολύ- αρχίζω και εγώ να βαριέμαι τις σελεμπρετουά σειρές μακιγιάζ.

  2. Μάλλον άργησε να προχωρήσει σε αυτό το βήμα…

  3. Της Rihanna μου άρεσαν, στην αναμονή λοιπόν να δω και της Lady Gaga, αν και προτιμώ οι celebrities να συνεργαζονται με εταιρείες καλλυντικών από το να λανσάρουν κάθε τρεις και δύο δική τους σειρά.. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στους Γιάννηδες και τις Γιαννούλες. Τα χιονακια είναι super και απολύτως ταιριαστά με τον καιρό

  4. Θα συμφωνήσω με τη MARYL…προτιμώ την ασφάλεια της συνεργασίας με ένα αναγνωρισμένο ήδη brand.
    Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες….
    #πότε_θα_χιονίσει_επιτέλους-κι_εδώ …άσχετο αλλά ήθελα να το πω…..

  5. Για τη L.G εχω να πω, πως ειναι αρκετα εκκεντρκη για τα γουστα μου στο τομεα του μακιγιαζ. Θα συμφωνησω ομως, οτι μπαινει πολυυ δυναμικα το 2019 στο beauty planet!
    xx

  6. Ποσό ενδιαφέρον έχει η ψυχολογία του marketing.. Λανσαρίστηκε με τη σπαλομπριζολα στο κεφάλι, βγήκε στα την κάμπια απ το κουκούλι.. Τα τελαιυταια χρόνια δείχνει πιο human profile, με εμφανίσεις που κάλλιστα θα βλέπαμε στο insta απο fashion Blogger.. Άνοιξε το superbowl με αξιοπρεπή – για Gaga- εμφανιση.. Επαιξε σε ταινία με τον Θεό Μπραντλεϊ.. ανθρώπινα.. Γιατί όχι και καλλυντικά.. Αν κ θυμάμαι το άρωμα της με το μαύρο υγρό… Όλα αυτά βέβαια δεν θα είχαν συνέχεια αν δεν είχε φωνάρα-ταλέντο-άστρο….

  7. Sorry για τα ορθογραφικά κορίτσια… Τελευταία δολοφονω όλες τις γλώσσες… 😄

  8. @AnastasiaV: Σπαλομπριζόλα… χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ!!! (στο μεταξύ μου άνοιξες και την όρεξη. Ως “αποκλεισμένη” από τα χιόνια, μου φαίνεται θα χτυπησω μια σπαζομπριζόλα σήμερα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.