Λευκή Καλημέρα!

 

 

 

Καλημέρα! Καλημέρα! Και τι λευκή καλημέρα είναι αυτή για μας στην Αθήνα σήμερα!

 

Κάποιοι βέβαια, έχουν χαρεί περισσότερο από κάποιους άλλους και φυσικά μιλάω για τα μικρά που ούτε παραγγελία να είχαν κάνει το χιόνι ειδικά σήμερα. Διότι σήμερα κανονικά θα άνοιγαν τα σχολεία μετά τις 15νθήμερες διακοπές των γιορτών, αλλά παρέμειναν κλειστά λόγω καιρού.

 

Έγραψα παραγγελία αλλά η αλήθεια είναι ότι για κάποιον περίεργο λόγο και εγώ και ο κύριος Ρωμανός σα να είχαμε ένστικτο και από το τέλος Δεκεμβρίου λέγαμε να ευχηθούμε για χιόνι στις 8/1 έτσι ώστε να παραταθούν λίγο οι διακοπές και όπερ και έγινε! (εγώ πιο χαζό παιδί, χαρά γεμάτο από τον μικρό μπορώ να σας πω..) Ακριβώς τη μέρα που θα άνοιγαν τα σχολεία!

 

Ο κύριος Ρωμανός μάλιστα νωρίς το πρωί βγήκε στο μπαλκόνι και έπιασε το χιόνι και μου είπε «μαμά έχω από την Τετάρτη δημοτικού να δω χιόνι στο μπαλκόνι μας δηλαδή 2 χρόνια!»

 

Χαράς ευαγγέλια για τα μικρά,  Ρωμανός και ΣΙΑ,  που έχουν ήδη κανονίσει να βγουν εδώ κοντά σε ένα μικρό πάρκο και να παίξουν χιονοπόλεμο και να φτιάξουν χιονάνθρωπο.

 

Για μας βέβαια τους ενήλικες δεν σταματά η μέρα, ούτε η δουλειά, ούτε οι υποχρεώσεις. Εγώ απλά θα ακυρώσω κάποια εξωτερικά ραντεβού,  γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να οδηγήσω. Εξ άλλου η φωτογραφία που ανοίγει το post είναι ακριβώς έξω από το σπίτι μου- μπόλικο το χιόνι ακόμα και αγχώνομαι να οδηγήσω.

 

Τέλος, σήμερα κανονικά ήταν η μέρα που θα έφευγαν και τα χιονάκια από το bb, αλλά σιγά μη φύγουν τώρα, που το χιόνι δεν είναι μόνο διαδικτυακό αλλά πέρα για πέρα αληθινό!

 

Εσάς που σας βρίσκει η σημερινή μέρα αγαπημένες;

15 Σχόλια
  1. Εγω κλεισμένη σπίτι λόγω ώμου, δεν έχω πολυ καλή εικόνα, αλλα μάλλον στα νότια δεν μας έχει κανει την τιμή… Ασε που έχω τέτοια φοβία αυτό τον καιρό, που και χιονισμενα να ήτανε που να τολμήσω να ξεμυτίσω… Στρατα… στρατούλα …. ένα πραμα….

  2. @Stella: Καλημέρα αγαπημένη! Δεν έχει χιόνια στα Νότια; 🙁
    Πάντως μη νομίζεις και εγώ που πρέπει να ξεμυτίσω, το σκέφτομαι. Επίσης στράτα, στρατούλα θα το πάω!

  3. Και σε εμάς το έστρωσε κανονικά!!Βγηκα χαράματα στο μπαλκόνι και απόλαυσα το χιονισμένο τοπίο!!
    Βέβαια δεν θα κρατήσει για πολυ….θα ηθελα μια φορα να το απολαύσουμε περισσοτερο😁

  4. Καλημέρα. Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη αλλά δυστυχώς δεν κράτησε για πολύ….Και πάλι τα κεφάλια μέσα λοιπόν.

  5. Καλημέρα! Τι τέλεια φωτό, ζηλεύω λιγουλάκι! Γιατί εδώ μας έκανε τη χάρη και χιόνισε την Παρασκευή και τόσο του ήταν! Βέβαια, σε σημεία που είναι σκιερά έχει ακόμη λίγο χιονάκι, αλλά έχω την αίσθηση ότι είναι παγωμένο, άρα και επικίνδυνο. Ντυθείτε ζεστά, βγείτε έξω προσεκτικά και απολαύστε το!
    Υ.Γ. Ας μείνουν και άλλο τα χιονάκια, please! 🙂

  6. Ήλιο με δόντια έχουμε στο νησί… Ούτε ίχνος χιονιού και φυσικά δεν παρατάθηκαν οι διακοπές μας…

  7. Στην Πειραϊκή δε χιόνισε ούτε για δείγμα και έχουμε ήλιο με δόντια.. Το κρύο ειναι τόσο τσουχτερό βέβαια που αν και το σχολείο μας ήταν ανοιχτό εγώ δεν την έστειλα τη μικρή μου.. Τώρα ετοιμάζομαι να πάω δουλειά και έχω ντυθεί τόσο χοντρά που νομίζω θα προχωράω σαν τον καρχαρία – μόνο ευθεία δεν θα μπορώ να γυρισω δεξιά αριστερά 😉😉

  8. Τελειο σκηνικο που ειναι αυτο? Εμας πειραια ουτε για δειγμα χιονι και ηθελαν τοσο πολυ οι κορες μου να χιονισει. Ευτυχως ομως που δεν χιονισε γιατι η μικρη μου ειναι με πυρετο σημερα και θα ηθελε να βγει εξω .

  9. Εμείς τα βουνά, είμαστε συνηθισμένοι απ τα χιόνια… Μια παρόμοια εικόνα έχω και ‘γω έξω απο το παράθυρο μου… μόνο που το χιόνι είναι κάποια-αρκετά εκατοστά παραπανω😄😄.. Προσοχή πολυ κοριτσια στον παγετό μετά.

  10. Και γω το χάρηκα πολύ το χιονακι σήμερα! Το πρωί μάλιστα ήθελα να ξαπλώσω πάνω του, να κάνω αγγελάκια!!! ( Πως είπατε; Ανήκω στην ομάδα Ρωμανός & Σία; Χαχα χα!!!)
    χχ

  11. Πολύ χαίρομαι με τη χαρά σας.
    Μουτςς

  12. Το χιονι ειναι υπεροχο!! Δε σου κανει η καρδια να ξεστολισεις 😀

  13. Eγώ από το χιονοπόλεμο είμαι με 38.5 πυρετό, μπουκωμένη και με πονόλαιμο…αλλά τουλάχιστον το χάρηκα…δεν έχω ξεστολίσει ακόμα…από την επόμενη εβδομάδα.

  14. @Celia, περαστικά! Να γίνεις γρήγορα καλά να απολαύσεια τις τελευταίες μεθεόρτιες μέρες!

  15. @Celia: Περαστικά! Μην ξεστολίζεις ακόμη, πάμε μαζί κόντρα στους κανόνες! Πέρυσι έσπασα ρεκόρ ξεστολίσματος στα μέσα Φλεβάρη, τραγικό, το ξέρω, αλλά ποσώς με απασχολεί, χαχαχαχα (ή καλύτερα χοχοχοχο)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.