Prada Absolu: Τα 2 αρώματα La Femme και L’Homme.

 

 

Με τη δημιουργία του La Femme Prada Absolu και του L ‘Homme Prada Absolu, τα αρώματα του οίκου Prada αγγίζουν την πιο πλούσια εκδοχή τους.

 

Το La Femme Prada Absolu και το L ‘Homme Prada Absolu αναδεικνύουν την θηλυκότητα και την αρρενωπότητα, χρησιμοποιώντας φαινομενικά αντιφατικά συστατικά.

 

Το La Femme Prada Absolu είναι βασισμένο στις νότες καρδιάς από Άνθη Πορτοκαλιάς, που έρχεται σε αντίθεση με το άρωμα Piment Bale Essence, τις έντονες νότες από σαγκουίνι και το ζεστό τελείωμα του Baume Tolu και της βανίλιας.

 

 

 

 

Το L ‘Homme Prada Absolu φέρει την υπογραφή της ίριδας στην καρδιά, σε αντίθεση με το ξύλο κέδρου και τις κεχριμπαρένιες πινελιές Μαύρου Πιπεριού στο βάθος, και σε κοντράστ με τις δροσερές εσπεριδοειδείς νότες από Περγαμόντο και Μανταρίνι.

 

 

 

 

Ως φόρο τιμής για την κληρονομιά του οίκου Prada στον χώρο της μόδας, τα μπουκάλια είναι ντυμένα με το δέρμα Saffiano και φέρουν πάνω τους το λογότυπο Prada Milano. Για αυτή τη νέα αρωματική εκδοχή, ως έναν ακόμα φόρο τιμής στη μόδα του οίκου Prada, το La Femme Prada Absolu και το L ‘Homme Prada Absolu φορούν ένα από τα πιο εικονικά σχέδια του οίκου Prada, εμπνευσμένο από το ξεχωριστό σχέδιο του δαπέδου της Galleria Vittorio Emanuele II στο Μιλάνο που σήμερα υπάρχει στα καταστήματα του οίκου ανά τον κόσμο.

 

 

11 Σχόλια
  1. Δεν ξέρω για το νεο flanker L ‘Homme Prada Absolu, αλλα το προηγούμενο L ‘Homme Prada ήταν θεικό!!!! πολύ ξεχωριστό αντρικό άρωμα!

  2. Πολυαγαπημένο άρωμα απο τον οικο ειναι το Infusion d’iris 🥰🥰🥰🥰

  3. Πολύ ωραία μπουκάλια… Σε προδιαθέτουν για το περιεχόμενο..

  4. Με την πρωτη ευκαιρια θα τα δοκιμασω

  5. Την αγάπησα αυτή τη σειρά της prada!!! Κάθε φορά που πάω στα attica μου “χαμογελάει”… Υπέροχα μπουκάλια, φίνα αρώματα!!! Βέβαια το απαγορευτικό είναι η τιμή τους για το to know us better..

  6. Τι έχω πάθει τελευταία δεν ξέρω… Μπέρδεψα τη σειρά olfactories με την absolu… τα pattern είναι ίδια…

  7. Ααα θα τα δοκιμάσουμε σίγουρα.
    Μουτςς

  8. Οι εσπεριδοειδείς νότες έχουν την τιμητική τους καθώς φαίνεται…τα μπουκάλια, καταπληκτικά,λιτά,κομψά, ξεχωριστά!!

  9. Το ανδρικό μου φαίνεται πιο ενδιαφέρων συνδυασμός…

  10. Και οι συσκευασίες μου αρέσουν πολύ και οι αρωματικοί συνδυασμοί!
    χχ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.