Celebrities που αψηφούν τον χρόνο!

 

Γονίδιο, αλλά και τρόπος ζωής.  Σε αυτά  τα δυο οφείλουμε τον τρόπο που μεγαλώνουμε.

 

(αρνούμαι να γράψω τη λέξη «γερνάμε» γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι το γήρας είναι περισσότερο state of mind, παρά κάποια παγιωμένη κατάσταση)

 

Τις προάλλες έλεγα στον κύριο Ρωμανό να βάλει γρήγορα τα παπούτσια του για να φύγουμε- αν και ήταν αρκετά νωρίς ακόμα για σχολείο (ξυπνάμε νωρίς) και όταν με ρώτησε «γιατί μαμά, μας κυνηγάει κανείς; », oύτε το κατάλαβα πως μου ξέφυγε και του απάντησα «ναι, ο χρόνος».

 

Βλέπετε,  το ένα και μοναδικό πράγμα που μας κυνηγά όλες και όλους, όσο όμορφοι, διάσημοι, νέοι ή πλούσιοι και αν είμαστε είναι ο χρόνος. Και αν αποφασίσουμε να συμβαδίζουμε μαζί του και να το δεχτούμε αυτό έχει καλώς- έξ’ άλλου έχουν μεγάλη ομορφιά τα χρόνια που περνούν.  Αν δεν μπορέσουμε να το δεχτούμε, τότε θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα.

 

Και κακά τα ψέματα, μας αρέσει πολύ και σε γυναίκες και σε άντρες να μεγαλώνουμε με χάρη. Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει πάνω από όλα να μας αγαπάμε. Να προσέχουμε τον εαυτό μας, να τον φροντίζουμε και να τον κανακεύουμε, έτσι ώστε και στα στα 50 και στα 60 και στα 70 και στα 80, να μην χάσουμε την ενέργεια και τη λάμψη μας.

 

Άλλη μια χρονιά λοιπόν, ξεκίνησε πριν λίγες μέρες και οι celebrities που ακολουθούν δείχνουν  να τα κατάφεραν.  Λίγο η κοσμετολογία, λίγο το υγιές lifestyle, αλλά περισσότερο πιστεύω ότι  το «μυστικό» τους είναι η χαρά της ζωής.  Να μην χάνεις τον ενθουσιασμό σου, σε όποια ηλικία και αν βρίσκεσαι .

 

Let’ s have a look:

 

Gwen Stefani

Παίρνει τα πρωτεία και από αυτή ακόμα τη JLo. Σοβαρά τώρα,  νομίζω ότι η Gwen είναι ο Ντόριαν Γκρέι της μουσικής βιομηχανίας. Από τότε που πρωτοξεκίνησε την καριέρα της πριν 20 χρόνια, είναι ίδια και απαράλαχτη.  49 ετών και δείχνει 29.

 

 

J.Lo

Αυτή δε μεγαλώνει. Απλώς ομορφαίνει. Επίσης ετών 49 και λίγους μήνες μεγαλύτερη από τη Gwen.

 

 

 

Jane Fonda

Κούκλα. Απλά. Ό,τι και να έχει κάνει – από πλαστικές επεμβάσεις εννοώ- το έχει κάνει με  αυτοσεβασμό. Ετών 81.

 

 

Jennifer Garner

Mητέρα 3 παιδιών και παρά τα θεματάκια που είχε με τον πρώην σύζυγο η Jennifer στα 46 της,  δείχνει “κοριτσάκι”.

 

 

Julianne Moore

Eίναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι οι φυσικές κοκκινομάλλες “σπάνε” πιο γρήγορα. Οχι μόνο δεν έχει “σπάσει” είναι φαινόμενο ετών 58.

 

 

Naomi Campbell

Ρε παιδιά, ήμουνα ‘νια και γέρασα που λέει ο λόγος και σπούδαζα και ήταν έτσι και τώρα κοντεύει να πάει ο γιος μου Γυμνάσιο και ακόμα έτσι είναι… 48 ετών.

 

 

Jennifer Aniston

To βλέπεις ότι έχει μεγαλώσει, αλλά είναι ακόμα υπέροχη. Και την αγαπώ ακόμα περισσότερο που αν και από τη φύση της έχει λεπτά χείλη δεν έπεσε ποτέ στην παγίδα του ροφού. Η Υδροχόος αυτή, στις 11 Φεβρουαρίου γίνεται 50 ετών.

 

 

 

Queen Rania

Η ομορφότερη βασίλισσα του κόσμου είναι πλέον 48 ετών.

 

 

Ηelen Mirren

Ωραία, sexy γυναίκα, ακαταμάχητο θηλυκό και σύμφωνα με τους “γνωρίζοντες” το ωραιότερο μπούστο στο Hollywood,  είναι ετών 73. (έτσι και καλύτερες θα είμαστε στα 73 bb girls,  απλά τα μαλλιά θα είναι μοβ)

 

 

Paul Rudd

Αν τον δεις στις συνεχόμενες επαναλήψεις των Friends και τον δεις και τώρα, θα νομίζεις ότι το Friends (που κλείνει μια 25ετία) γυρίστηκε πέρυσι. Ετών 49.

 

 

…Και ο David  Schwimmer κρατιέται μια χαρά για τα 52 του.

 

 

 

John Stamos

Ωραίο σούπερ σέξι ελληνικό γονίδιο ετών 55.

 

 

Vin Diesel

Ναι, ναι. Το αγόρι δεν είναι αγόρι και ας φαίνεται αγόρι. Είναι στην ώριμη ηλικία των 51 ετών.

 

 

Jared Leto

Στο Hollywood έχει βγει η φήμη ότι δεν υπάρχει γυναίκα να μη κόβει φλέβα για τον Jared. Το #metoo στο ανάποδο. Σα να λέμε, yes please #metoo.  Ετών 46 (!). (εντελώς politically incorrect αυτό που έγραψα- παίρνω την ευθύνη)

 

 

 

Keanu Reeves

Μπορεί και να του φαίνεται η ηλικία του αλλά ποσώς με ενδιαφέρει. Δεν ξέρω για άλλες γυναίκες αλλά εγώ προσωπικά (και νομίζω και η Maryl αν και προτιμά τον Butler) θα κόβουμε για πάντα φλέβα με τον … Keanuuuuuuuuuuuu!!! Ετών 54.

 

 

 

 

Για πειτε και εσείς καμία/ κανέναν που μπορεί να μου έχει “ξεφύγει”.

 

 

12 Σχόλια
  1. Από τις πιο ώριμες celebrities ψηφίζω σίγουρα Susan Sarandon!

  2. @AnnaK: Ω, ναι! Ναι!! Συμφωνώ απόλυτα! Κούκλα γυναίκα και πράγματι μου “ξέφυγε”!

  3. Εγω αγαπώ τον τρόπο που μεγαλώνει η Kate Blachette και η Meryl Strip, αλλά τις φλέβες μου τις κόβω για τον έναν και μοναδικο Richard Gere!!! ΘΕΟΣ!!!

  4. Χιονισμένες καλή μέρες… Χιονίζει… ξανά… Θα πρόσθετα την αειθαλή Monica Bellucci…Δεν ξέρω κατά ποσό έχει παρέμβει στην επιδερμίδα της πάντως το κάνει σωστά! Κορίτσια με τέτοιες χαμηλές θερμοκρασίες που έχει, και εμείς απο συντήρηση καλά πάμε.. τσίτα το δερμα😄

  5. Εγώ πιστευω εδω και μερικά χρονια οτι όσο ανεβαίνει το βιοτικό επίπεδο και το αντίστοιχα το προσδόκιμο ζωής οι σημερινές και αυριανές 50/60/70 θα ειναι οι αντίστοιχες 30/40/50…Εκτος απο το DNA( παίζει σίγουρα μεγάλο ρόλο) αν ειναι καλο η όχι , η επιστήμη και ο τρόπος ζωής βοηθάει παρά πολυ στο αυτο το θέμα.
    Εγώ θα πρόσθετα την Χαλί Μπέρι που μόνο «Χαλη» δεν ειναι😜

  6. Μα ο αγαπημένος μου Σκορπιός Gerard Butler ετών 49💕(αγαπάω και τον Κιανου παρεμπιπτόντως) και η αγέραστη Madonna γεννηθείς τον Αύγουστο του 1958 που την βλέπω στο Twitter και μένω με ανοιχτό το στόμα, δεν δείχνει ούτε 30..(θα έλεγα και τη μαμά μου που είναι 63- ευτυχώς δε διαβάζει ΒΒ, αν και λέει την ηλικία της αλλά δεν είναι famous, είναι όμως απόδειξη ότι η νεότητα είναι θέμα dna και κυττάρου)

  7. @SofiaT Θα συμφωνήσω για την υπέροχη Hally, που θεωρείται και ιατρικό θαύμα, αφού πριν λίγα χρόνια έκανε παιδί χωρίς εξωσωματική!

  8. Μην ψήνεστε.Δεν υπάρχει χρόνος μόνο ρολόγια.
    Μουτςς
    ΥΓ.Δεν διαφωνώ με τη λίστα των παντανέων αλλά θα ήταν ωραία να βλέπαμε πώς είναι μόλις ξυπνήσουν.Θα τους αναγνωρίζαμε??

  9. Η Madonna επισης ειναι αγεραστη , παντως προτιμω τους ανθρωπους με τις ρυτιδες τους παρα να μοιαζουν καρτουν τυπου ντοναλντ ντακ.

  10. Οι αισθητικές επεμβάσεις (τόσο όσο) βοηθούν την κατάσταση κάποιες φορές…από άντρες ,Al Pacino και Dustin Hoffman από τους παλαιότερους θα μπορούσαν να προστεθούν στη λίστα…για τους Keanu και Gerard, δεν το συζητώ…
    Η Μαντόνα όσο και να φτάσει θα είναι πάντα η Μαντόνα…η Jamie Lee Curtis (που την ανάφερα και προχτές) νομίζω πως είναι από τις λίγες περιπτώσεις που -αν και χωρίς παρεμβάσεις- δείχνει μια χαρά για τα 70+ που είναι….και η Sandra Bullock που την είδα τις προάλλες στο Birdbox -αν και κομματάκι μποτοξαρισμένη- καλή μου φάνηκε (την θυμάστε με τον Keanu στο Speed;;;)

  11. Εγώ θα κρατήσω το σχόλιο της Τζούλιας. Το παν είναι η διάθεση για ζωή…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.