Korres Άγριο Τριαντάφυλλο: Νέα προϊόντα μακιγιάζ για λαμπερή επιδερμίδα.

 

 

 

Με αφορμή το πρόσφατο επαναλανσάρισμα  της best seller σειράς Αγριο Τριαντάφυλο η Κοrres επανέρχεται με μια σειρά από προϊόντα βάσης που χάρη στη σύνθεσή τους υπόσχονται λαμπερή και φωτεινή επιδερμίδα.

 

Το έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο, πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς ήδη από την εποχή του φαρμακείου Κορρές, σε συνδυασμό με βιταμίνη C, είναι αυτό που προσδίδει στα βασικά make-up tools – foundation, concealer, πούδρα και ρουζ -, αλλά και στα o illuminating προϊόντα, την ικανότητα να μετατρέπουν την επιδερμίδα σε ένα λαμπερό, καμβά. Με ελαστικές υφές τα προϊόντα είναι μεγάλης διάρκειας αλλά η κάλυψη που προσφέρουν είναι φυσική και ανεπιτήδευτη.

 

Το έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο είναι  ένα συστατικό που αναδεικνύει τη λαμπερή εκδοχή της γυναικείας επιδερμίδας. και διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Προέρχεται από τους καρπούς του λουλουδιού με εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα βιταμίνης C – 9x υψηλότερη περιεκτικότητα από αυτή ενός χυμού πορτοκαλιού -, ενώ είναι πλούσιο σε Ω3, Ω6, Ω9 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Α. Βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και χρωματικών αλλοιώσεων της επιδερμίδας. Προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα, ενώ διαθέτει εξαιρετικές ενυδατικές και απαλυντικές ιδιότητες.

 

Αυτά είναι τα νέα προιόντα της συλλογής:

 

ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ FOUNDATION

ΛΑΜΨΗ & ΤΕΛΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ / ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΚΟΥΡΑΣΗΣ

Υγρό make-up μεγάλης διάρκειας με ελαστική υφή που απλώνεται ομοιόμορφα, «ενώνεται» με την επιδερμίδα χωρίς το ανεπιθύμητο build-up effect. Η καινοτόμα, ανάλαφρη σύνθεσή του με πέρλες και χρωστικές φυτικής επικάλυψης, απόλυτα συμβατές με την επιδερμίδα, αντανακλά το φως για απαλό soft-focus effect, προσδίδοντας λαμπερή όψη και μειώνοντας τα σημάδια κούρασης. SPF15. Διατίθεται σε τέσσερις αποχρώσεις.

 

ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ CONCEALER

ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ & ΚΑΛΥΨΗ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ

Concealer μακράς διάρκειας σε υγρή μορφή που χαρίζει μοναδική φωτεινότητα στο βλέμμα, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ιριδίζουσας αντανάκλασης φωτός, και προσφέρει τέλεια κάλυψη των μαύρων κύκλων, χωρίς να σπάει στις γραμμές. Εμπλουτισμένο με έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο, βιταμίνη C και παράγωγο μαύρου τσαγιού, προσδίδει λάμψη και ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ καλύπτει τις λεπτές γραμμές για νεανική όψη. Διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις.

 

 

 

ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ILLUMINATOR

ΑΜΕΣΗ ΛΑΜΨΗ ΣΕ ΜΑΤΙΑ & ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ

Concealer λάμψης σε υγρή μορφή, εμπλουτισμένο με έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο και βιταμίνη C, που φωτίζει άμεσα την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα ζυγωματικά, προσδίδοντας λαμπερή όψη. Η υφή είναι βελούδινη, μη-λιπαρή, «χάνεται» στην επιδερμίδα.  Χάρη στις  πέρλες που περιέχει, αντανακλά το φως και χαρίζει εντυπωσιακό mirror-shine effect, αναζωογονώντας συνολικά την όψη του προσώπου.

 

 

ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ILLUMINATING ΠΟΥΔΡΑ

ΑΜΕΣΗ ΛΑΜΨΗ

Πούδρα με λεπτή, μεταξένια υφή, εμπλουτισμένη με έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο και βιταμίνη C, που δημιουργεί ένα διάφανο πέπλο λάμψης, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου και χαρίζοντας όψη υγείας. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό, μία σατινέ λάμψη χάρη σε πέρλες που εγκλωβίζουν το φως και παίζουν με τις αποχρώσεις του.

 

 

ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΠΟΥΔΡΑ

ΛΑΜΨΗ & ΤΕΛΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ / ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Βελούδινη πούδρα λεπτής υφής που σταθεροποιεί το μακιγιάζ και καλύπτει τις ατέλειες για αψεγάδιαστη, λαμπερή επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο, βιταμίνη C, λιπαρά οξέα και σφαιρίδια αντανάκλασης φωτός, προσφέρει φυσικό φωτεινό τελείωμα, ενώ ρυθμίζει τη λιπαρότητα, διατηρώντας το μακιγιάζ αναλλοίωτο έως το τέλος της ημέρας. Σε τρεις αποχρώσεις.

 

 

ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΡΟΥΖ

ΛΑΜΨΗ ΥΓΕΙΑΣ & ΖΩΗΡΟ ΧΡΩΜΑ

Λαμπερό ρουζ μεταξένιας υφής, εμπλουτισμένο με έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο και βιταμίνη C, εκχύλισμα ροδιού και έλαιο καρύδας, που απλώνεται ομοιόμορφα στα μάγουλα, χαρίζοντας φωτεινό χρώμα και ένα φυσικό λαμπερό τελείωμα, για  λάμψη υγείας. Η κρεμώδης βάση του ρουζ «γεμίζει» με υψηλής απόδοσης χρωστικές και πούδρες, καταλήγοντας σε μία βελούδινη υφή. Οι έξι ζωηρές αποχρώσεις αναδεικνύουν εξίσου ένα bare, φυσικό μακιγιάζ, αλλά και το έντονο dramatic look. Aποχρώσεις Peach • Luminous Apricot • Light Bronze • Dusty Rose • Golden Pink • Bright Coral

 

Bright Coral No 46

 

 

 

Από τη συλλογή παραπάνω δοκίμασα και μου άρεσε πολύ η πούδρα. Τον τελευταίο καιρό έχω εντάξει την πούδρα στο καθημερινό μου απλό μακιγιάζ και τη βρίσκω πολύ βολική. Λίγη πούδρα, μια στρώση μάσκαρα και μια ιδέα liquid lipstick είναι ό,τι πρέπει για το πρωί και σε ένα λεπτό είμαι και έτοιμη και ευπαρουσίαστη.

 

Απο τα ρουζ επίσης μου άρεσαν πολύ οι αποχρώσεις Peach και  Bright Coral  – τις βρήκα πολύ κολακευτικές (το Coral εξ άλλου είναι και το χρώμα του έτους 2019).

 

 

15 Σχόλια
  1. Καλημερα Στην πουδρα θα στεκομουν και εγω Πιστευω οτι βολευει για ενα φινιρισμα γρηγορο

  2. Πολύ αγαπημένα καλλυντικά!! Το τριαντάφυλλο είναι κατάλληλο για πιο ξηρά δέρματα, αλλά την πούδρα τριαντάφυλλο θα την πάρω οπωσδήποτε..

  3. Πουδρα εχω να βαλω πολλα χρονια γιατι ενιωθα το δερμα μου σαν στοκος να ειναι, αυτη ειναι πιο αναλαφρη? Θελω να μην φαινεται βαρυ το αποτελεσμα. Το χρωμα του ρουζ τελειοοοο

  4. Φαίνεται πολύ ωραία σειρά αν και το concealer της σειράς που είχα δοκιμάσει κάποτε μου φάνηκε πολύ πηχτό.Δεν ξέρω, η νέα σύνθεση μπορεί να είναι πιο αν’αλαφρη

  5. Moυ κλείνουν το μάτι…ιδιαίτερα το πρώτο και το δεύτερο προ’ι’όν για λάμψη,φωτεινότητα κάλυψη των μαύρων κύκλων και μείωση των σημαδιών κούρασης….

  6. Τα ρουζ Korres τα έχω χρησιμοποιήσει ( και κάποιες κρέμες) και έχω μείνει ικανοποιημένη. Θέλω πολύ να δοκιμάσω την απόχρωση coral γιατί νομίζω πως θα είναι καπως σαν χρώμα υγείας, εντελώς φυσικό!
    χχ

  7. Πούδρα και ρουζ θα μπουν στην επόμενη παραγγελία μου από διαδικτυακό φαρμακείο. Οι πούδρες της ΚΟΡΡΕΣ μου αρέσουν, γιατί απλώνονται εύκολα και δεν βαραίνουν.

  8. Ωραία πραγματάκια! Θα έλεγα ναι στο concealer!

  9. Το foundation το έχω δοκιμάσει.Ειναι πολύ λεπτό ρευστό, αρκετά καλυπτικο και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα… Σειρά τωρα να δοκιμάσω, έχει η πούδρα!

  10. Εγω περιμενω το νεο σερουμ διφασικο αγριο τριανταφυλλο με βιταμινη C το ειδα σε ξενα σαιτ και μετα απο ερωτηση που εκανα στην εταιρια θα το φερουν και στην Ελλαδα τον Φεβρουαριο😀
    Παντως εγω διαβασει για το σερουμ παρα πολυ καλες κριτικες☺

  11. Το foundation είναι καλό αλλά κλασικά το ανοιχτόχρωμο δεν κάνει για τις λευκές επιδερμίδες!

  12. Είμαι fan των προόντων μακιγιάζ του κορρε αν και στην αρχή τα είχα δοκιμάσει διστακτικά! Όσο περνά ο καιρός τόσο η εταιρεία βελτιώνει τη φόρμουλα των προιόντων της . Με ενθουσίασε και η νέα μάσκαρα για όγκο !!

  13. Φοβερά τα προϊόντα Korre!!!!! Ότι έχω πάρει ήταν φοβερό. 💚💛💜💖💚❤❤💚💛💜💛💛💖💖💖❤❤💚💚💛💛💜💜💛💚❤❤💖

  14. εχει εξελιχθει πολύ!!! πολύ ωραία φαίνονται όλα!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.