Jo Malone Brit Collection: Tα 5 limited edition αρώματα της συλλογής

 

Tα νέα Wild Flowers & Weeds είναι μια συλλογή από συλλεκτικά αρώματα εμπνευσμένα από την ατίθαση βλάστηση της φύσης και τα θαυμάσια άγρια φυτά και λουλούδια που φυτρώνουν κατά μήκος στις όχθες των ποταμών.

Η συλλογή περιλαμβάνει πέντε χαρακτηριστικά Αρώματα:

 

Hemlock & Bergamot
Τα χνουδωτά πέταλα του κώνειου, φωτίζονται με άρωμα από περγαμόντο. Ένα επικίνδυνο, όμως απροσδόκητα ευαίσθητο λουλούδι. Παρασύρεται από τη λάμψη της χρυσής μιμόζας και του ολάνθιστου ηλιοτρόπιου. Δροσερό και μοντέρνο, με μια νότα από αγγούρι.

 

Cade & Cedarwood
Το άρωμα που προσδίδουν τα ζεστά ξύλα στο τζάκι καθώς πέφτει η νύχτα, αναζωπυρώνεται από τη ζεστή, άνετη λάμψη του άγριου κέδρου. Το άρωμα του καπνού αναμειγνύεται με το ξύλο του κέδρου, ενώ παράλληλα συμπληρώνεται με τη δροσερή αίσθηση της αισθησιακής βανίλιας.

 

Lupin & Patchouli
Θυμίζοντας τις γεμάτες με χρώμα όχθες των καναλιών. Ένα ουράνιο τόξο από άνθη λούπινου, εμπλουτισμένο με πολυτελές τριαντάφυλλο και βαθύ, ανατρεπτικό πατσουλί. Μια απρόσμενη αντίθεση με τη φρεσκάδα του μανταρινιού.

 

Willow & Amber

Η εκφραστική ιτιά κρέμεται απαλά μέσα στο φρέσκο πρωινό νερό. Αιχμαλωτίζεται μέσα στον ξυλώδη συνδυασμό του κασμιρένιου ξύλου και του καπνιστού βετιβέρ, ενισχυμένο από απαλό, αισθησιακό κεχριμπάρι.

 

Nettle & Wild Achillea
Το άγγιγμα της τσουκνίδας που ξετρυπώνεται μέσα από τα πεζοδρόμια και ενώνεται με το άγριο, λευκό λουλούδι achillea. Αφρώδες με φωτεινό περγαμόντο. Η πράσινη μυρωδιά που αποπνέει, γίνεται πιο απαλή με μια ελαφριά βάση από ιβίσκο.

 

Τα αρώματα είναι διαθέσιμα στη συσκευασία των 30ml, διακοσμημένα με σχέδια των βασικών συστατικών του κάθε αρώματος, αντλώντας έμπνευση από ένα παραδοσιακό στυλ ζωγραφικής.

 

Σημειώστε ότι με την αγορά δυο αρωμάτων  συλλεκτικό μεταλλικό κουτί σχεδιασμένο με τα συστατικά του κάθε αρώματος.

 

Στα σημεία πώλησης θα τα βρείτε τον Μάρτιο 2019.

 

 

17 Σχόλια
  1. Αυτο με το τριανταφυλλο μου κινησε το ενδιαφερον και φυσικα το κουτι που ειναι υπεροχο , θα το εκανα μπιζουτιερα

  2. To δεύτερο άρωμα που έχει νότες βανίλιας θα ήθελα να δοκιμάσω.. Πολύ όμορφο το κουτί..

  3. Τα συγκεκριμένα αρώματα μου έκαναν σαν μάθημα βοτανολογιας😆Το κουτί τέλειο 😊αλλα θα μου ταίριαζε περισσότερο μια κάρτα που να ανοίγει και να εχει αποξηραμένα τα αντίστοιχα λουλούδια κ.λ.π

  4. Τι ωραία μπουκαλάκια! Όντως σαν σελίδες φυτό λογίου! Το κώνειο θα ήθελα να μυρισω…

  5. Το κώνειο τέλειο ακούγεται.Τα μπουκαλάκια άλλαξαν την εποχή μέσα μου.
    Μουτςς

  6. @όλες: Kαι όμως ξεκινάνε για τα καλά τα ανοιξιάτικα.. ούτε που θα το καταλάβουμε πάλι, για πότε θα περάσει ο καιρός..

  7. Καλημερα Πιστευω οτι το αρωμα τους θα ειναι φρεσκο και θα αποπνεει καθαριοτητα Θα τα ψαξω τον Μαρτιο να δω πως μυριζουν

  8. Cade & Cedarwood μου κλείνουν το μάτι…..το ltd edition μου κλείνει το μάτι κι αυτό….το πορτοφόλι μου ίσως να έχει διαφορετική γνώμη,βέβαια….Χαχαχαχα….καλή εβδομάδα, bb girls!!!

  9. Αν είναι τόσο ενδιαφέροντα όσο οι περιγραφές τους αξίζουν την προσοχή μας. Εσείς που θυμάστε, γιατί εμένα με απατά η μνήμη μου, πρόσφατα δεν τρέχαμε νοητά στους αγρούς με κάποια αρώματα;

  10. @AMALIA ναι!!! Δίκιο έχεις κ πάλι για jo malone νομίζω ήταν… Κάτι για Αγγλική εξοχή αν δεν κάνω λάθος…

  11. @Amalia & AnastasiaV: Δίκιο έχετε! Και εγώ ακόμα, για πιο πρόσφατο το είχα και έχει περάσει 1 χρόνος!! (πάντως πολύ χοροπηδητό στους αγρούς τον τελευταίο καιρό η Jo και νομίζω ότι ειδικά στις Brit Collections αυτό θέλει, να βγάλει προς τα έξω τις μυρωδιές της αγγλικής εξοχής, ie English countryside )

  12. Όμορφα μπουκάλια! Αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω κάποιο, αυτό θα ήταν το Willow & Amber.

  13. Θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε….για πολλά χρόνια -και πολύ πριν μπω στην όμορφη παρέα του bb world- δεν ήξερα πως ήταν Η JO MALONE….νόμιζα πως ήταν άντρας….χιχιχι 💜💜🤩🤩😊😉😆😂

  14. @Celia: Που να δεις τι γινόταν κάποτε με Bobbi Brown και Bobby Brown. 🙂 😛

  15. Πολύ όμορφα τα μπουκαλάκια , υπέροχα τα κουτιά τους …το άρωμα με κώνειο & περγαμόντο είναι νούμερο ένα υποψήφιο για ανοιξιάτικο άρωμα!
    χχ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.