Το νέο διφασικό booster της Korres στη σειρά Άγριο Τριαντάφυλλο.

 

Στην επίσημη παρουσίαση για το επαναλανσάρισμα της θρυλικής και best seller σειράς της Korres Άγριο Τριαντάφυλο, τα πρωτεία στο ενδιαφέρον των δημοσιογράφων είχε το νέο διφασικό booster με Vitamin C.

 

Ουσιαστικά το επαναλανσάρισμα έγινε γιατί όλη η σειρά Άγριο Τριαντάφυλλο ενισχύθηκε με Super Vitamin C.  Για την ιστορία Το 1996 μαζί με την εταιρεία Korres,  γεννήθηκε το πρώτο προϊόν Άγριο Τριαντάφυλλο που δεν ήταν άλλο από την  κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης

 

Ένα λουλούδι με έντονο συμβολισμό και μοναδικές ιδιότητες που ενέπνευσε τον Γιώργο και τη Λένα Κορρέ για τη δημιουργία της εμβληματικής συλλογής που πλέον ανανεώνεται για πρώτη φορά – δύο δεκαετίες μετά την πρώτη παρουσίασή του στο κοινό.

 

Πραγματικά super ενθουσιασμένη για τα νέα προιόντα και η Λένα Φιλίππου Κορρέ η οποία μας έκανε η ίδια την παρουσίαση της νέας  σειράς.

 

 

 

 

Η νέα συλλογή Άγριο Τριαντάφυλλο βασίζεται στη δύναμη του ομώνυμου ελαίου – πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς ήδη από την εποχή του Φαρμακείου Κορρές – και της Super Vitamin C σταθεροποιημένη βιταμίνη C που επιδεικνύει αποδεδειγμένα 1000% υψηλότερη απορρόφηση από το ασκορβικό οξύ -, για ακόμα  πιο λαμπερή, απαλή και νεανική όψη επιδερμίδας. Tα προϊόντα «συστήνονται» εκ νέου μέσα από ενισχυμένες φόρμουλες, τυλίγονται όλα με ανανεωμένο fresh άρωμα, ενώ νέα καινοτομικά προϊόντα προστίθενται στη συλλογή για να τελειοποιήσουν το brightening ritual και να προσδώσουν λάμψη σε κάθε πρόσωπο.

 

Η  κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης που δημιουργήθηκε το 1996, επανεμφανίζεται με καινοτομική δροσερή water cream υφή – ένα βελούδινο, ανάλαφρο φιλμ – και ένα  φρέσκο, διακριτικό άρωμα, διατηρώντας πάντα την ανεκτίμητη συναισθηματική αξία της για τη μάρκα.

 

Όπως έγραψα και παραπάνω, ξεχωριστή θέση καταλαμβάνει και το νέο  προϊόν, Άγριο Τριαντάφυλλο ένα Διφασικό Booster με 15% Super Vitamin C. Ενισχυμένο με 5πλάσια περιεκτικότητα Super Vitamin C, αυτό το booster λάμψης ανανεώνει την όψη της επιδερμίδας και σε συνδυασμό με λάδι Άγριο Τριαντάφυλλο, πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς του Φαρμακείου Κορρές, καθώς και φυσικά συστατικά με στοχευμένη δράση στην εμφάνιση κηλίδων και δυσχρωμιών.

 

Σύμφωνα με την Korres, συμβάλλει στην αντιμετώπιση όλων των σημαδιών πρόωρης γήρανσης για ξεκούραστη, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και  φωτεινό πρόσωπο.

 

 

 

Η εταιρία συστήνει 3 διαφορετικούς τρόπους εφαρμογής του booster:

 

  • Καθημερινά, πρωί και βράδυ, για να «εξοπλίσετε» την επιδερμίδα σας με ισχυρά δραστικά. Συνεχίστε με το Άγριο Τριαντάφυλλο serum ή/και την κρέμα ενυδάτωσης για την ολοκλήρωση του beauty regime που θα χαρίσει  λάμψη στην επιδερμίδα.
  • Τοπικά σε δυσχρωμίες και κηλίδες.
  • Για εντατική φροντίδα 4 εβδομάδων για δέρμα που εμφανίζεται κουρασμένο, εξαιτίας της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, ανεπαρκή ύπνου ή αλλαγών σε εποχή και θερμοκρασία.

 

Να ενημερώσω, γιατί ξέρω ότι πολλές από εσάς θέλετε να το δοκιμάσετε- ότι το προϊόν βρίσκεται ήδη στα φαρμακεία και τα σημεία πώλησης.

 

 

13 Σχόλια
  1. Χθες χάζευα τα προϊόντα στο φαρμακείο που πηγαίνω… Μακάρι να ανταποκριθούν στις προσδοκίες μας! Πάντως συσκευασίες, χρώματα και συνθέσεις με προδιαθέτουν πολύ ευχάριστα! Μπαίνει και το serum στη λίστα με πούδρα και ρουζ…

  2. Καλημερα!!!!
    @Τζουλια το περιμενα πολλους μηνες …το ειχα δει σε ξενα σαιτ και ειχα ενθουσιαστει…οπως σου εγραψα (φαντασου τρελα) ειχα γραψει μηνυμα στην ετσιρια ποτε θα το λανσαρουν στην Ελλαδα😁και μου ειχαν απαντησει οτι θα ερθει συντομα😀😀😀εχθεε το βραδυ οπως ειπες το ειδα σε πολλα ηλεκτρονικα φαρμακεια και σε εξαιρετικη τιμη!!!

  3. Με τις κρέμες του Κορρέ παθαίνω ενθουσιασμό με την περιγραφή κι απογοήτευση από τη δοκιμή.Σπάνια θα μου καθίσει κάποια(σε αντίθεση με τα προϊόντα μακιγιάζ που είναι τέλεια).Θα το δοκιμάσω κι αυτό.
    Μουτςς

  4. Θα το δοκιμάσω τοπικά σε κάτι πανάδες που έχω, γιατί γενικά τα προϊόντα με τριαντάφυλλο δεν “κάθονται” πολύ καλά στο λιπαρο μου δέρμα..

  5. Άγριο τριαντάφυλλο plus Super Vitamin C ακούγεται σαν perfect combo….ίσως μπορέσω να πάρω δείγματα…
    Μου έδωσαν κάτι δείγματα με λευκή και μαύρη πεύκη στο φαρμακείο και ομολογώ πως με εξέπληξαν ευχάριστα…

  6. Το δοκίμασα στο χέρι μου (και στη μύτη του μικρού μου) σήμερα! Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικές. Πολύ ελαφριά υφή και όμορφο άρωμα!

  7. Αυτο που λεει η @Litsa το παθαινω και εγω, παθαίνω ενθουσιασμό με την περιγραφή κι απογοήτευση από τη δοκιμή. Δεν ξερω αν φταιει το γεγονος οτι οσο περνουν τα χρονια γινομαι “γρια ” ιδιοτροπη

  8. Θέλω να το δοκιμάσω.Γενικά,μου τα προτείνουν στο φαρμακείο που πηγαίνω.Δεν τα είχα σε εκτίμηση παλαιότερα αλλά μετά από κάποιες δοκιμές,άλλαξα γνώμη.

  9. Δεν θα σταθώ στα υπέροχα προϊόντα του Κορρε, που είναι η Ελληνική δυναμη στον παγκόσμιο χάρτη της κοσμετολογιας. Θα σταθώ στην υπέροχη φωτογραφία, που η κυρία Κορρε παρουσιάζει την εξέλιξη ενός “παιδιού” της.. Και είναι πολύ όμορφο να γίνεται η προώθηση απο τους οραματιστες του brand απ’οτι ενός απρόσωπου sales manager.. Λαϊκίζω.. (που είναι και επίκαιρο..) όντας ευσυγκινητη κ επηρεασμενη απ’ τα κοινωνικόπολιτικά των ημερών…

  10. Όμορφες συσκευασίες.θελω λάμψη στην επιδερμίδα μου με βιταμίνη C ! θα δοκιμάσω σίγουρα γιατί τα συστατικά είναι εξαιρετικά, οπότε .μένει να διαπιστώσω πως θα είναι & στη πράξη!
    χχ

  11. για καποιο λογο εχω αντιπαθησει το Κορρε… ενω στην αρχη ημουν φανατικη του… αν τα φερει το φαρμακειο της ξαδερφης θα πω να τα δοκιμασω!!!

  12. Τελειες συσκευασιες οπως παντα και ναι θα το δοκιμασω και εγω

  13. Μου χαρισαν τον διφασικο ορο χωρις βιταμινη c με αγριο τριανταφυλλο.Ειμαι 52 χρονων και πραγματικα εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα,σαν αυτον το ορο απο την πρωτη μερα που τον χρησιμοποιησα, το δερμα μου ελαμψε και δειχνει φωτεινο.Δεν υπερβαλω,τον λατρεψα,κοντευει να τελειωσει και θα τον ξαναπαρω ωποσδηποτε.Με κερδισε!!!
    Την διαφορα στο δερμα δεν τη βλεπω μονο εγω αλλα και οι γυρω μου!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.