Πέθανε ο Brandon Truaxe, ιδρυτής της Deciem.

 

 

Πριν λίγους μήνες πλέκαμε το εγκώμιο του ιδρυτή της Deciem,  Brandon Truaxe του άντρα πίσω και  από την μάρκα “The Ordinary”  και προχθές  βρέθηκε νεκρός σε ηλικία μόλις 40 ετών.

 

Οι λόγοι του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί κάποιοι μιλούν για ατύχημα άλλοι για αυτοκτονία καθώς βρέθηκε νεκρός πέφτοντας από ψηλό κτίριο στο κέντρο του Τορόντο στον Καναδά.

 

Τους τελευταίους μήνες ο ίδιος είχε δημιουργήσει ένταση μεταξύ συναδέλφων  με την ακατανόητη συμπεριφορά του, ενώ αίσθηση είχαν προκαλέσει και τα  «περίεργα» και κάποιες φορές χωρίς ειρμό  posts που ο ίδιος έγραφε και ανέβαζε στους λογαριασμούς του στα social media.

 

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο όμως ξέσπασε όταν ο ίδιος κατηγόρησε την εταιρεία Estee Lauder για «οικονομικά εγκλήματα» όπως τα χαρακτήρισε ο ίδιος- μια εταιρία που τον πίστεψε και τον χρηματοδότησε στην αρχή της καριέρας του πιστεύοντας στο όραμά του.

 

Όλα αυτά έγιναν αιτία πριν λίγο καιρό  να χάσει και τη θέση του στην εταιρεία Deciem,  που ο ίδιος δημιούργησε.

 

Πραγματικά εξαιρετικά λυπηρό το γεγονός να χάνονται νέοι και δημιουργικοί άνθρωποι αφού χθες βράδυ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και ο δικός μας δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης σε ηλικία 60 ετών.

 

Στο αντίποδα οι επιτυχίες τόσο του Τσιτσιπά όσο και του Λάνθιμου, μας έκαναν να χαμογελάσουμε.

 

11 Σχόλια
  1. Ένα μεγάλο κρίμα και ένα μεγάλο μπράβο σε ίσες ποσότητες.

  2. Έχω μείνει άφωνη με τη σεμνότητα του Τσιτσιπά,μπράβο του.Από την άλλη πάλι άβυσσος η ψυχή και το μυαλό του ανθρώπου.Κρίμα..
    Μουτςς

  3. Θλιβερό πράγμα ο θάνατος..αλλά η ζωή φέρνει και μεγάλες χαρές όπως αυτές του Τσιτσιπά.

  4. Moνο λυπη φερνει ο θανατος πολυ δε περισσοτερο οταν ειναι νεος. Οσο για τον Τσιτσιπα εχει σιγουρα ταλεντο αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι νεος και επισης βρηκε ολους τους μυθους του αθληματος στο τελος της καριερας τους, οποτε εγιναν ολα πιο ευκολα για εκεινον. Ειναι νεος χωρις τραυματισμους και με ταλεντο Καλη επιτυχια να εχει στην πορεια του

  5. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ειναι οπως λέω εγώ σαν τα βεγγαλικα!Δηλαδη λάμπουν γρήγορα και σε εντυπωσιάζουν με το αποτέλεσμα αλλα χάνουν γρήγορα την λάμψη τους…Όσο για για τα υπόλοιπα γεγονότα που μας αναφερεις …δυστυχώς η ζωή συνεχίζεται με λύπες και χαρές….

  6. Σημερα για εμένα αυτη η ημέρα ειναι μια μαύρη μερα …..που μου προκαλεί θλίψη για δικούς μου λόγους…😔

  7. Ποσο κρίμα είναι να “φεύγουν”νέοι άνθρωποι…μόνο υγεία εχω να πω ,ψυχικ’η και σωματική,τιποτε άλλο!

  8. Στη ζωή τα όμορφα γεγονότα τρέχουν παράλληλα με τα άσχημα…μια συνύπαρξη που δεν την επιλέξαμε, απλά συμβαίνει. Ορμώμενη απ’αυτή τη σκέψη, θέλω να κοιτάζω τους γύρω μου καλοπροαίρετα, θέλω να προσφέρω στους αγαπημένους μου χαμόγελα & αγάπη. Ο χρόνος πολλές φορές μας φαίνεται απροσδιόριστος, κι άλλες αδηφάγος… αυτό που μπορούμε όμως να αποφασισουμε, είναι το σημείο που θα εστιάσουμε καθετί…
    χχ

  9. Σημασία έχει να ζούμε με αξιοπρέπεια και να πορευόμαστε με άξονες την αγάπη και το σεβασμό. Το τέλος, είτε το τέλος της ζωής, είτε της καριέρας, είτε μιας σχέσης, δεν εξαρτώνται πάντα από τον καθένα μας αποκλειστικά. Όλοι αυτοί που αναφέρονται σήμερα ξεχώρισαν, θετικά ή αρνητικά, από τον τρόπο που επέλεξαν να αφήσουν το στίγμα τους.

  10. Τι σκωτσέζικα ντους κάνουν οι πλανήτες!!!!Θέμος.. Όλα ΤΕΛΟΣ😢. Για τον Truaxe το διάβασα χτες τ απόγευμα κα θυμήθηκα τα σχόλια της @celia αν δεν κάνω λάθος για τα προϊόντα του..
    Το πήρα απόφαση… Οταν θα μαθαίνω νεα, θέλω να μου λένε πρώτα τα δυσάρεστα και μετά τα ευχάριστα.Για να μου μένει το χαμόγελο στο τέλος… Τσιτσιπα – Λανθημε! Ποσό περήφανοι νιώθουμε!!!!

  11. @ANASTASIA V ,έχω δοκιμάσει προ’ι’όντα “The Ordinary” …μου τα έχει στείλει φίλη από τον Καναδά…είναι value for money προ’ι’όντα…
    Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα γραφόμενα της Αμαλίας….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.