Άνοιξη στην καρδιά του Χειμώνα.

 

 

Είμαστε στην καρδιά του Χειμώνα και όσο και αν τον αγαπάμε (και το έχουμε αποδείξει) καμία δεν μπορεί να αντισταθεί σε λίγες νότες ανοιξιάτικης φρεσκάδας.

 

Αυτά τα Roger & Gallet αρώματα παρακάτω,  πραγματικά μπορούν να σε «μεταφέρουν» από την καρδιά του Χειμώνα στην καρδιά της Άνοιξης. Φέτος μάλιστα τα βρίσκουμε σε ακόμα πιο όμορφες και εκλεπτυσμένες συσκευασίες.

 

 

Ας τα θυμηθούμε:

 

Fleur DOsmanthus

Το άρωμα Fleur dOsmanthus είναι αφιερωμένο στο λουλούδι Οσμανθού.  Αυτό το μικροσκοπικό λουλούδι απελευθερώνει μια δίνη από αναζωογονητικές μυρωδιές. Είναι σαν να ανοίγει κανείς ένα παράθυρο στον κήπο της Εδέμ. Αρώματα εσπεριδοειδών (πορτοκάλι και μανταρίνι) γεμίζουν τον καθαρό, διαυγές αέρα το πρωί. Απόλυτη ηρεμία βασιλεύει. Πίσω από μια παγόδα, το άνθος Osmanthus εκπέμπει το άρωμά του με νότες από βερίκοκο. Η ηχώ ενός καταρράκτη μπορεί να ακουστεί πολύ μακριά στο δάσος. Στη σύνθεση προστίθεται neroli που αναμειγνύεται απαλά με τον Οσμανθό, ενώ διακρίνονται το αμύγδαλο και τα tonka beans μαζί με κρεμώδεις νότες σανταλόξυλου και βενζόης. Οι νότες musk που συμπληρώνουν το άρωμα, κάνουν το μυαλό να περιπλανιέται.

 

 

Fleur de Figuier

 Τo άρωμα Fleur de Figuier, δημιουργία του Francis Kurkdjian, είναι μια ωδή στο μεσογειακό δέντρο της συκιάς. Το όνομα του μας παραπέμπει στο άνθος της συκιάς, η πυραμίδα του όμως κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη. Οι νότες κορυφής με μανταρίνι, κάρδαμο και γκρέιπφρουτ κάνουν την εισαγωγή  για ένα δροσερό λαχταριστό άρωμα που θυμίζει το φρούτο – σύκο. Οι μεσαίες νότες δίνουν το άρωμα των φύλλων της συκιάς. Ο αρωματοποιός χρησιμοποίησε για τη δημιουργία του φύλλα συκιάς και φλούδες από τον καρπό του σύκου. Η βάση του αρώματος από κέδρο και γάλα συκιάς παραπέμπει στο κορμό της συκιάς, για μια ολιστική εμπειρία Μεσογείου, όπως την έχει ο Francis Kurkdjian οραματιστεί.

 

 

 

Red Ginger

To άρωμα Red Ginger εμπνέεται από τους κήπους της Ζανζιβάρης, έναν τόπο με σύνορο τη θάλασσα, όπου βασιλεύει η αγαλλίαση και τα αρώματα είναι αναπόφευκτα εγκλωβισμένα. Το Red Ginger είναι δημιουργία του Αlberto Morillas, master αρωματοποιού της Roger&Gallet και της Amandine Clerc-Marie και πρόκειται για «ένα οσφρητικό ταξίδι» στους κήπους της Ζανζιβάρης. Οι νότες κορυφής ξεχωρίζουν για το Red Ginger και την έντονη spicy αίσθηση που αφήνει, σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα που προσδίδουν οι νότες μανταρινιού και χυμού ροδιού. Οι νότες μέσης εξερευνούν την πλούσια φύση του νησιού και αφήνουν τα αρώματα των ανθών του  Red Ginger, του λίτσι και της πορτοκαλιάς. Η σύνθεση βρίσκει το εθιστικό ζαχαρωμένο ginger και στις νότες βάσης, όπου σμίγει με το κέδρο και τo musk.

 

 

 

 

Bois DOrange

Τo άρωμα Bois dOrange είναι μια οσφρητική σύνθεση πλούσια σε αιθέρια έλαια που προσφέρει φρουτώδη αίσθηση που τονώνει. Περιέχει υψηλές νότες μανταρινιού, βασιλικού και λουίζας, μεσαίες νότες από άνθος πορτοκαλιάς και neroli και βασικές νότες κεχριμπαριού, ροδόξυλου και ξύλου κέδρου του Άτλαντα.

 

 

 

 

Τιμή: 29,90 ευρώ τα 50ml, και στο link μπορείτε να βρείτε το πιο κοντινό σε σας Roger & Gallet φαρμακείο: www.roger-gallet.gr

 

 

Έχετε δοκιμάσει κάποιο Roger & Gallet άρωμα; Έχετε διάθεση για λίγη Άνοιξη στην καρδιά του Χειμώνα; Αν ναι, τότε stay tuned. Έρχονται και άλλα…

 

 

11 Σχόλια
  1. Εχω δοκιμάσει το fleur d’osmanthus και μπορω να πω οτι γαργαλιστικάν ευχάριστα οι κάλυκες της μύτης μου😀Ειναι ενα άρωμα φινετσάτο και κιτρωδες😀

  2. @SofiaT: Mmm.. ωραία περιγραφή bb girl! Στο διαγωνισμό γρήγορα, γιατί που ξέρεις; Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις και το Fleur de Figuier!!

  3. @Julia σαν γνήσιο bbgirl δεν λέω ποτε όχι στην δοκιμή νέων προϊόντων 😆😆😆

  4. Δεν έχω δοκιμάσει αλλά οι περιγραφές με ιντριγκαρουν να τα δοκιμάσω όλα 🤩

  5. Το Bois d’ Orange είναι ιδανικό για τη μετάβαση στην άνοιξη.
    Μουτςς

  6. Το Bois d’ Orange το φλερταρω εδώ και καιρό…

  7. Αυτο με το αρωμα συκου μου κεντρισε το ενδιαφερον

  8. Αυτό με το σύκο το έχω δοκιμάσει αλλά αυτό που αγάπησα είναι με τον οσμανθο, που περιέχει και αρωματα από εσπεριδοειδή.
    χχ

  9. Oi κρέμες χεριών του brand είναι φανταστικές!!

  10. Τα έχω δοκιμάσει και μου αρέσουν όλα!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.