Harrods X Pantone= Living Coral 2019.

 

Εκτός από μας που με τον Roger & Gallet διαγωνισμό φέραμε λίγη Άνοιξη στην καρδιά του Χειμώνα, παρόμοια ιδέα είχε και το Harrods στο Λονδίνο που συνεργάστηκε με τον ειδικό στο χρώμα Pantone και διακόσμησε πρόσφατα τις βιτρίνες του με το χρώμα του 2019 το Living Coral.

 

Σκοπός του πολυκαταστήματος σε αυτή τη ενδιάμεση εποχή (φεύγει σιγά σιγά ο Χειμώνας αλλά η Άνοιξη δεν είναι ακόμα εδώ) ήταν να δώσει μια νότα ανοιξιάτικης  ζωντάνια στους γκρίζους δρόμους του Knightsbridge και το κατάφερε μια χαρά.

 

Η καμπάνια ονομάστηκε “The Art of Color” και γι αυτό το σκοπό επιστρατεύτηκε η Pantone που δημιούργησε μια παλέτα οκτώ περίπου αποχρώσεων για τα προϊόντα που προβάλλονται στις βιτρίνες- σειρές μαλλιών,  αξεσουάρ, προϊόντα ομορφιάς και διακόσμησης και home ware. H καμπάνια θα συνεχιστεί και όλο τον Φεβρουάριο και φυσικά θα δώσει τη θέση της στην Spring Collection 2019.

 

«Το χρώμα  μας αλλάζει, μας διαφοροποιεί,  μας ομορφαίνει. Το χρώμα  μας ενώνει. Το χρώμα είναι η παγκόσμια γλώσσα μας» δήλωσαν οι υπεύθυνοι του Harrods. H καμπάνια θα τρέξει  στις βιτρίνες του καταστήματος, σε διάφορα σημεία μέσα στο κατάστημα καθώς και online.

 

 

 

 

Στην Harrods  παλέτα έχουν χρησιμοποιηθεί πιο απαλοί και ήπιοι τόνοι του Living Coral – εξάλλου η Άνοιξη και το  Καλοκαίρι είναι μπροστά μας  για τα πιο ζουμερά, έντονα και electrifying κοραλί χρώματα. Θα του δώσουμε να καταλάβει πάλι φέτος.

 

 

11 Σχόλια
  1. Εντυπωσιακό και χαρούμενο χρώμα, πραγματικά μια ανοιξιάτικη νότα στο μουντό γκρίζο που έχει συνήθως το Λονδίνο..

  2. Βλέπω ο κοραλλιογενής ύφαλος και ο αγαπητός Νέμο να μας κάνουν πολυ παρέα φετος😄

  3. Αγαπημένο ανοιξιάτικο κοραλί σε μια τόσο μουντή μέρα….

  4. Γλυκο και πολυ επιθυμητο χρωμα. Θυμιζει τα ροδακινα που λατρευω….καλημερα σας

  5. Τι υπέροχο χρώμα! Στις βιτρίνες του Harrods, στα κοράλλια, και (χιχι!) στα μάγουλα μου!
    χχ

  6. Μ αρέσει για μακιγιάζ και αξεσουάρ!!!

  7. Επιτελους ξαναηρθε στην μοδα λατρεμενο χρωμα , το σκεφτομαι σε μαξιλαρια στους καναπεδες , μπλουζες κ.α. Λατρεμενο και το Harrods θυμηθηκα που ειχα παει παλια και δεν ηθελα να βγω χαχα

  8. Συνεχίζοντας τη σκέψη της Σοφίας, ευκαιρία να αναδειχθεί η τεράστια ζημιά που συντελείται στους κοραλλιογενείς υφάλους από την αύξηση του καταδυτικού τουρισμού…

  9. @Amalia: Νομίζω ότι ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που το χρωμα του 2019 είναι το “Living” Coral.

  10. Δε θέλω να τελειώσει ο χειμώνας ακόμα…. αλλά το κοραλί το αγαπώ…ειδικά σε βερνίκια νυχιών…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.