SAG Awards 2019: Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

 

Screen Actors Guild Awards τα βραβεία SAG ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ με τις αγαπημένες μας celebrities να κάνουν για άλλη μια φορά την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί με haute couture δημιουργίες.

 

Ποια θα πάρει το βραβείο της πιο καλοντυμένης;

 

Margot Robbie με Chanel

 

 

 

Lady Gaga με Dior Haute Couture

 

 

 

Rachel Weisz με Givenchy Haute Couture

 

 

Amy Adams με Celine by Hedi Slimane

 

Emily Blunt με Michael Kors Collection

 

 

Emma Stone με Louis Vuitton

 

 

Catherine Zeta Jones με Zuhair Murad

 

 

Jane Fonda με Valentino

 

 

Patricia Clarkson με  Zuhair Murad

 

 

Mandy Moore με Jason Wu

 

 

 

Kαι ποια ρουχαλάκια, μακριά από μας;

 

Lucy Boynton με Erdem (δεν βγάζει νόημα αυτό που φοράει)

 

 

Sandra Oh με Jenny Packham ( στη γλώσσα μας το επίθετό της “Oh”, ταιριάζει απόλυτα με τις επιλογές της σε ρούχο, παπούτσι και μαλλί)

 

 

Alison Brie με Miu Miu (νομίζω τα πέτα παύλα φτερά από πίσω θα την καταπιούν σε λίγο και τα SAG θα γίνουν γκραν γκινιόλ)

 

Kate Nash (τα λόγια είναι περιττά, για την επιλογή της τραγουδίστριας. H ερώτηση είναι “από ποια ντουλάπα τρελής θείας των 80’ς ξέθαψε το φορεματάκι;”)

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Ψηφίζω Rachel Weisz και Jane Fonda! H Lucy Boynton μου θύμισε πολύ Courtney Love, η δε Sandra Oh, φαντάζομαι, θα άργησε να αποφασίσει τι θα φορέσει και δεν πρόλαβε να φτιάξει μαλλί και μακιγιάζ. Επίσης, κλαίω με το σχόλιο της τελευταίας φωτογραφίας, χαχαχαχαχα

  2. Για μένα μακράν η Margot Robbie κι ας είναι με λευκό που δεν αγαπάω καθόλου… Μερικές πάντως όπως η πάλαι ποτέ όμορφη Catherine Zeta Jones και η Jane Fonda (και το πάλαι ποτε δεν το λεω ηλικιακά, αλλά λόγω αυτοκατασροφικών διαθέσεων) ακόμα και φωτοσοπαρισμενες φαίνονται σκιαχτικές από το λίφτινγκ. Εχω πάντα την απορία, τι χειρότερο θα ήταν ο εαυτός τους, αν μεγάλωναν φυσιολογικά, από αυτο το φρικαλέο που εχουν καταντήσει τώρα?

  3. @Sheena: E, μα άδικο έχω βρε Sheena μου; Απα πα πα!!

  4. Για την Jane Fonda δεν θα συμφωνήσω.. για τα 81 της νομίζω είναι υπεροχη και αν σκεφτώ κάποια εγχώρια παραδείγματα σε αυτή την ηλικία- ό,τι έκανε το έκανε θαύμα.

    Για τη Zeta Jones συμφωνώ αλλά δε νομίζω ότι έχει κάνει κάτι extreme. Ασε που αν έκανε, λογικά θα έπρεπε να δείχνει πιο φρέσκια. Δεν ξέρω γιατί, αυτή η (κάποτε) κούκλα σα να «μεγάλωσε» πριν την ώρα της λες και θέλει να φτάσει τον σύζυγο ο οποίος αν και πλησιάζει τα 80 δείχνει μια χαρά αν με ρωτήσεις .Και παρά την περιπέτεια της υγείας του.

  5. Μου άρεσαν πολύ η Rachel Weisz & η Cathrene Zeta Jones, λαμπερές και πανέμορφες με φοβερα φορέματα.. Η Fonda είναι μια θεα, αν και θα προτιμούσα ένα διαφορετικό ρούχο από αυτό που φορούσε και δεν κολακεύε καθόλου την κορμαρα της.. Τέτοιο κορμί που διαθέτει αυτή η γυναίκα που βάζει κάτω πολλές μικρότερες της, πρέπει να το αναδεικνύει, όχι να το κρύβει με αυτά τα κόκκινα λέπια να τα πω? Σαν λέπια μου φάνηκαν 😉

  6. Ψηφίζω Margot Robbie με εξαίρεση το clutch… Κάποιες πρέπει, πάντως, να προσπαθούν λίγο λιγότερο. Είναι μπερδεμένες μεταξύ Χριστουγέννων (βλ. τσαντάκι της Kate Nash) και Αποκριάς (βλ. στολή εντόμου της Alison Brie).

  7. Υπέροχη η Margot Robbie καλητερη απο ολες 😆αν και θα ηθελα αλλιώς το μαλλί της.
    Θα συμφωνήσω και εγώ για την Καθριν λες και ο σύζυγος την γέρασε πριν την ωρα της….🤪
    Όσο για την Τζειν κρατιέται πολυ καλητερα ασυζητητί άλλο το φόρεμα λέπια /agua man δεν με συγκινεί
    καθολου🧐

  8. Margot Robbie με Chanel νομιζω η πιο σικατη απο ολες Επισης μου αρεσε πολυ και η Emma Stone με Louis Vuitton Αυτες οι δυο ξεχωριζουν Οι αλλες πρεπει να μην φορανε οτι τους δινουν να κοιταζουν και κανενα καθρεφτη πριν βγουν. Πιστευω οτι μονες τους ισως να απεφευγαν σχολια σαν αυτα που συνυπογραφω για την τελευταια φωτο

  9. Eγώ ψηφίζω CZ Jones…θεωρώ ότι εδλω δεν την κολακεύει η φωτό…το ρούχο μου άρεσε…θα μου άρεσε λίγο περισσότερο,αν το ντεκολτέ ήταν λιγότερο βαθύ..
    Η Sandra Oh μοιάζει λες και λούστηκε ,έπιασε το μαλλί με λαστιχάκι σε πρόχειρο κότσο κι είπε να περάσει και μια βόλτα από τα βραβεία SAG ….

  10. Το λευκό φόντο και η τέντα δεν βοήθησαν καθόλου και δεν είναι καθόλου λαμπερές οι κυρίες το αντίθετο θα έλεγα,όλες είναι τελείως άχρωμες , σαν ταλαιπωρημένες και κατσιασμένες. Η μόνη που φωτογραφήθηκε σε σωστό σημείο ήταν η Sandra Oh κι αυτό της το αναγνωρίζω αλλά σε σχέση με το συνολικό αποτέλεσμα,δυστυχώς, δεν άλλαξε κάτι.Δεν δίνω βραβείο καλοντυμένης σε καμιά. Θα δώσω όμως το βραβείο του πιο κακοποιημένου ποδιού στην κυρία Amy Adams και στο κακόμοιρο αριστερό κότσι της. 😉
    Μουτςς

  11. Υπεροχη η jane fonda οπως παντα και χαλια μου θυμιζει αποκριατικο κουστουμι η kate Nash

  12. @Maryl: Δεν έχεις και άδικο.. Πράγματι σαν λέπια μοιάζουν από κοντά. χαχαχαχχα

  13. @Litsa: Που το πρόσεξες αυτό!! Τι μάτι!! χαχαχχαχαχαχ

  14. Δε.ν θα πω ότι τρελάθηκα κιόλας αλλά θα πω ότι μου άρεσε περισσότερο της Emily Blunt.Ξετρελάθηκα όμως με το μακιγιάζ της Lady Gaga και ειδικά με το κραγιόν της.Μ ου άρεσαν πολύ και τα μαλλιά της.

  15. Πολύ κιτς εμφανίσεις βρε κορίτσια!!!! Απαπαπαπαπ δεν μου άρεσε καμία… Ειδικά το τελευταίο το ροζακι είναι το αποκορύφωμα!!! Θεωρώ πως πρέπει να προσέχουν περισσότερο της εμφανίσεις τους!!!! με αγάπη πάντα!!!!!!!❤💚💛💜💜💜💚❤❤💛❤💛💚💚💟💜💟💘💗💟💟💗💟💗💟😑💟😑

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.