8 αγαπημένα concealer και είσαι «καλυμμένη».

 

 

Ίσως δεν είχε άδικο η αγαπημένη Bobbi Brown όταν μου είπε κάποτε “concealer is the secret of the universe”. Και είναι αλήθεια ότι κανένα άλλο προϊόν του make up bag δεν είναι τόσο multi tasking όσο το concealer.

 

Καλύπτει τους μαύρους κύκλους, εξαφανίζει σημαδάκια και κοκκινίλες, καλύπτει ατέλειες και κηλίδες,  με την σωστή απόχρωση μπορείς να κάνεις ακόμα και contouring,  το χρησιμοποιείς σαν βάση για τη σκιά για να μείνει στη θέση της,  το χρησιμοποιείς σαν highlighter για να φωτίσεις  την περιοχή γύρω από τα μάτια, ενώ σε κάποιες  περιπτώσεις αντικαθιστά και αυτό ακόμα το foundation-  αν ας πούμε δεν έχεις χρόνο για ένα full on make up look.

 

Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποια που μετά από χρήση, αποδεδειγμένα κάνουν καλά τη δουλειά τους.

 

 

 

 

Bobbi Brown Creamy Concealer Kit

Αφού είναι εξάλλου και το δικό της αγαπημένο προϊόν η αποτελεσματικότητα των BB concealers είναι αδιαπραγμάτευτη. Το συγκεκριμένο kit περιλαμβάνει ένα κρεμώδες ενυδατικό concealer για την κάλυψη των ατελειών αλλά και μια πούδρα που σφραγίζει το αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια είναι το τέλειο προϊόν για retouch αν φύγεις από το σπίτι στις 8.00 το πρωί και γυρίσεις στις 8.00 το βράδυ.

 

 

 

 

 

Benefit  Cosmetics Boi-ing Airbrush Concealer

Πολύ καλυπτικό, επιλέξετε το αν θέλετε να διορθώσετε κοκκινίλες ή να καλύψετε κηλίδες, πανάδες και ατέλειες.

 

 

 

Radiant Illuminator

 

Ένα προϊόν που αν το χρησιμοποιήσεις σίγουρα θα το αγαπήσεις- έχουμε παραδείγματα και από εδώ μέσα. Καλύπτει τέλεια τους μαύρους κύκλους, φωτίζει την περιοχή γύρω από τα μάτια, ενώ υπάρχει και σε πολλές επαγγελματικές αποχρώσεις από ροζέ, κίτρινη, πράσινη, ροδακινί γιατί δεν έχουμε όλες την ίδια απόχρωση επιδερμίδας και παρόλο που η έκφραση είναι «μαύροι κύκλοι» εν τούτοις δεν είναι όλοι μαύροι.   Το καλύτερο όμως είναι ότι στα stand της μάρκας οι εξειδικευμένες make up artists  βοηθούν πολύ στην επιλογή του ιδανικού για κάθε επιδερμίδα. Aν λοιπόν δεν είσαστε σίγουρες για το concealer που θα σας «καλύψει»  μη πάτε αλλού.

 

 

 

 

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Flawless Wear Concealer

Υπέροχη μεταξένια υφή, απλώνεται εύκολα, καλύπτει και φωτίζει και όπως λέει και το όνομά του διαρκεί πολύ και δεν «σβήνει».

 

 

 

 

 

 

Make Up For Ever Full Cover

Η μάρκα έγινε διάσημη για τα καλυπτικά της προϊόντα βάσης. Αν δεν το ξέρετε είναι αυτά τα οποία χρησιμοποιούν οι αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης αλλά και οι πρωταγωνίστριες του Baywatch. Με λίγα λόγια μέσα – έξω στο νερό και το concealer άθικτο. 100% Αδιάβροχο. Το συγκεκριμένο καλύπτει ακόμα και τατουάζ.

 

 

 

MAC Studio Finish SPF 35 Concealer

Από τα best seller προϊόντα της μάρκας είναι ανθεκτικό στο νερό, το βρίσκεις σε πολλές αποχρώσεις και δεν λέμε ποτέ όχι σε δείκτη προστασίας για τους γνωστούς λόγους.

 

 

 

 

Fenty Beauty Pro Filt’r Instant Retouch Concealer

Τόσο κόπο έκανε το κορίτσι, 50 αποχρώσεις είναι αυτές τις άλλο να κάνει πια; Πέραν αυτού όμως η φόρμουλα είναι βελούδινη, το concealer δεν «σπάει» στις γραμμές, είναι αρκετά καλυπτικό και αφήνει ένα φυσικό ματ τελείωμα στην επιδερμίδα.

 

 

 

 

Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Concealer

Ακόμα θυμάμαι την έκπληξή μου όταν το πρώτο πήρα στα χέρια μου και το δοκίμασα. Θυμάμαι εκείνη την εποχή πριν περίπου 3 χρόνια όποια φίλη μου ερχόταν σπίτι την έβαζα να το δοκιμάσει. Πολλά προϊόντα δημιουργούν buzz χωρίς ουσιαστικά να προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά αυτό προσφέρει και με το παραπάνω. Το αγαπώ τόσο πολύ που για ένα διάστημα ξέχασα και αυτό ακόμα το foundation. To «μαγικό» σφουγγαράκι, με την απίθανη φόρμουλα, γλυστράει πάνω στην επιδερμίδα και  απλά σου αλλάζει το πρόσωπο. Και δεν φτάνουν όλα αυτά- η τιμή του δεν ξεπερνάει τα 10Ε. Είναι να μην ερωτευτείς;

 

 

 

 

Εχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο concealer;

 

 

27 Σχόλια
  1. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Πολύ χρήσιμες. Θα δοκιμάσω άμεσα της Maybelline.

  2. Radiant και Maybelline φανταστικά! Επίσης αγαπώ και YSL Touche Eclat.

  3. Αυτή τη στιγμή έχω στο νεσεσέρ το True Match της L’Oreal και πολύ με έχει βολέψει.

  4. Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Concealer!!!!!!!!! Πολλά πάρα πολλά θαυμαστικά γι’ αυτό το μαγικό προιόν! Είμαι κι εγω μία απ΄αυτές που το έμαθαν από σένα και μάλιστα θυμάμαι, ότι το πλήρα την αμε΄σως επόμενη μέρα και το χρησιμοποίησα όπως μου είπες και σαν total foundation. Δεν υπάρχει κανένα σαν κι αυτό! Oύτε το πιο high end προιόν!
    Στον ίδιο -περίπου- θρόνο θα βάλω το εξαιρετικό Radiant Illuminator. Δεν είχα καλύτερο και το χρησιμοποιούσα κατά κόρον μέχρι που γνώρισα το Maybelline. Το πλεονέκτημα του είναι, ότι δίνει λάμψη (οπότε χρησιμοποιείται και στις ρινοπαρειακές ή στο τόξο των φρυδιών) κάτι που δεν κάνει το Maybelline, που είναι ωστόσο περισσότερο καλυπτικό και ματ (μου αρέσει πολύ αυτο για το μακιγιάζ όλης της ημέρας, που θέλω να μένει σταθερό).
    Ναι σωστά καταλάβατε χρησιμοποιω και τα δυο. Οταν θελω το καλύτερο make up με λαμψη και κάλυψη πανω απ΄το Maybelline βαζω μια κουκιδίτσα Radiant! To δε Maybelline σύμφωνα με το tip της guru Ju μένει οπάντα στην τσάντα για full face retouche.
    H ισχύς εν τη ενώσει!
    Α και κάτι ακομα! Κάποια φορά ένα ΒΒgirl που δεν θυμάμαι ποια ήταν… είχε πει το μαγικό tip. Το τέλειο κονσήλερ είναι αυτο που δεν γκριζάρει. Κι εκει είδα το φως το αληθινό και λύθηκαν τα μάγια στην επιλογή του σωστού κονσήλερ!!! Πολλά μα πάρα πολλά, ειδικά τα illuminator γκριζάρουν. Προσέξτε αυτο το σημείο στην απόχρωση και θα βρείτε αμέσως το ιδανικό!

  5. Bobbi Brown και Benefit, εξαιρετικά και τα δύο, αλλά το δεύτερο ακόμη καλύτερο – ίσως γιατί η κοπέλα της Benefit με συμβούλεψε πιο σωστά για την απόχρωση. Αυτή που συνηθως επέλεγα ήταν πολύ ανοιχτή με αποτέλεσμα να «γκριζάρει» στη διάρκεια της ημέρας.
    Με βάλατε όμως στον πειρασμό να δοκιμάσω και το Make up for ever, κυρίως για το καλοκαίρι στη θάλασσα.

  6. @BIKY: Είδες πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν τα κατάλληλα εκπαιδευμένα άτομα πίσω από τα stands; Να σε κατευθύνουν σωστά, να είναι ευγενικές, να μη βαριούνται να απαντήσουν σε απορίες; Ετσι αποκτά η μάρκα φανατικό κοινό.

  7. @Stella: Το θυμάμαι, φυσικά και το θυμάμαι!! (τι ωραία εκείνη η beauty day…)
    Σε αυτό που λες για το γκριζάρισμα όντως ίσχυε παλαιότερα. Τώρα έχουν αλλάξει πολύ προς το καλύτερο οι φόρμουλες των concealer- illuminators. (βέβαια ισχύει ακόμα αν η επιλογή της απόχρωσης είναι λάθος όπως συνέβει παραπάνω στη ΒΙΚΥ)

  8. Δεν έχω δοκιμάσει, αλλά θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω της Bobbi Brown & της Mac.. Σαν σταθερό ζώδιο δεν αλλάζω εύκολα κάτι που μου αρέσει και μου ταιριάζει πολύ και αυτό είναι τo illuminator της Radiant Professional

  9. Κορίτσια και εγώ αγαπώ πολύ το Illuminator της Radiant. Και εδώ που τα λέμε γι αυτό που κάνει και η τιμή του είναι σούπερ. 15Ε δεν τα λες πολλά.

  10. @Maryl & Anastasia: Σωστά. Είναι value for money προιόν.

  11. Φοραγα το radiant αλλα τελευταια αγαπησα το maybelline , εξαιρετικο ειναι και το ysl touche eclat αλλα τσιμπαει λιγο η τιμη

  12. Το Radiant το έμαθα ως δωρο του bb και το έχω καταβολευτεί. Αγαπώ πολύ και της YSL το Touche Eclat. Έχω κι ένα Benefit για δύσκολες καταστάσεις… Απορώ γιατί δεν έχω πάρει ακόμα το Maybelline.

  13. @JULIA Ακριβώς όπως το λες. Η εκπαίδευση και οπωσδήποτε η ευγένεια!

  14. @Stella καλα μόλις περιέγραψες αυτο που κανω και εγώ με τα κονσιλερ😀😀😀
    Ο συνδυασμός η μεμονωμένα meybelline&radiant ειναι εξαιρετικά!!!Δεν τα αλλάζω με τίποτα
    κυρίως οταν βάζει προσφορες η meybelline στοκαρο στο συγκεκριμένο κονσιλερ,το αγοράζω και
    σε διαφορετικές αποχρωσεις για κάλυψη η για να δώσει λαμψη😁
    Αν δεν κανω λαθος το age rewind εχει βγει ακριβώς στην ίδια αλλα μεγαλητερη συσκευασία σε foundation πιστευω να φέρουν και εδω κάποια στιγμη🧐
    Παλαιότερα ειχα μεγαλη αγάπη για το κονσιλερ της Estée Lauder double wear🥰
    Οπως και της της seventeen το ideal cover και αυτο ειναι εξαιρετικο😄

  15. Έχω στο νεσεσερ μου το κονσιλερ της Radiant. Δίνει τη λάμψη που θέλω μιας που δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με μαύρους κύκλους.
    χχ

  16. Kαλησπερα Χρησιμοποιω το Radiant Illuminator και το MAC Studio Finish SPF 35 Concealer Φυσικα πολυ αγαπημενο αλλα λιγο ακριβο και το YSL το Touche Eclat To ειχα αγορασει τρεις φορες συνεχομενες οταν βγηκε και δεν το αλλαζα. Οταν το φορουσα δεν φαινονταν καμμια ατελεια και ειχε μια φωτεινοτητα εκπληκτικη το προσωπο μου Απο τα αλλα δεν εχω βαλει κανενα Δισταζω λιγο μην παθω το γκριζο που λεει η Stella

  17. Της Rihanna θέλω να δοκιμάσω.Τόσες αποχρώσεις δεν μπορεί,κάποια θα φτιάχτηκε για μένα.
    Μουτςς

  18. Το αγαπημένο μου προϊόν.!!!! Έχω δοκιμάσει σχεδόν απ όλες τις εταιρείες… Αυτά που ξεχώρισα είναι 2. Της la prairie. Είναι κονσιλερ κ κρέμα μαζί. Αρκετά καλυπτικο και η συσκευασία έχει κ το ανταλλακτικό. Και της benefit (της φώτο παραπάνω) καλύπτει χωρίς να βαραίνει λεπτές γραμμές κτλ και κυριολεκτικά λειώνει στην επιδερμίδα δίνοντας αψογη εφαρμογή.

  19. @ANASTASIA V: Το είχα και εγώ το La Prairie. Αλλά όσο αφορά αυτό, μιλάμε για άλλη κατηγορία προιόντος.. περισσότερο περιποίηση, λiγότερο κάλυψη. Από τα αριστουργήματα του beauty world.

  20. Το radiant illuminator δεν το αλλάζω με τίποτα.Πάρα πολύ καλό είναι και το καινούργιο της laura mercier.To πρώτο όχι μόνο καλύπτει αλλά και φωτίζει.Όποιο και να βάλω,βάζω από πάνω το radiant.

  21. @STELLA,το ίδιο κάνω,βάζω της laura mercier και από πάνω το radiant.Kαι δεν τελειώνει το άτιμο!έχεις απόλυτο δίκιο με το γκριζάρισμα,χάλια είναι.Και πιο χάλια όταν είναι το concealer πιο σκούρο από το make up.

  22. Παλιότερα χρησιμοποιούσα ένα concealer της Max Factor, αλλά εδώ και κάποια χρόνια το έχω αφήσει το… σπορ, δεν ξέρω γιατί. Ψήθηκα όμως με αυτό της Maybelline και της MUFE.
    Υ.Γ. Θα συμφωνήσω με τη Βίκυ, οι κοπέλες στα stands παίζουν θετικό ή αρνητικό ρόλο στην εν τέλει αποτίμηση μιας μάρκας, όσο χαζό και να ακούγεται.

  23. Το radiant δεν το αλλάζω τα τελευταία χρόνια με τίποτα!!!! ❤💚💛💜❤💚💛❤💜❤💚💛💜❤💚💛💜 σε κάποια φάση θυμάμαι ότι από μια φίλη μου δοκίμασα της Maybelline και όντως είναι ένα πολύ πολύ καλό προϊόν και θυμάμαι που σχολιαζαμε ότι Τελικά δεν παίζει ρόλο το πόσα χρήματα θα δώσεις για μακιγιάζ αρκεί να βρεις αυτό που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα άλλο… ❤❤❤❤❤❤💚💚💚💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💘💗💗💗💗💗💗💗💗💖💖💗💜💜💖💘💕💖❤❤💚💛💛

  24. Απο τα παραπανω εχω δοκιμασει της radiant και ειχα μεινει πολυ εγχαριστημενη !!! Αυτη την περιοδο χρησιμοποιω του κορρε και οφειλω να ομολογησω οτι τα προιοντα μακιγιαζ της εταιρειας με εχουν εκπληξει ευχαριστα !!!!

  25. Ποια δεν έχει δοκιμάσει κι αγαπήσει το μαγικό σφουγγαράκι από την maybelline;;; Εγώ αγαπώ πολύ το Radiant Illuminator και από Estee το Double Wear Brush On Glow Highlighter σε απόχρωση Light Medium …μια χαρά κάνει την δουλειά του (περίμενα να το δω στο top-8)

  26. λατρεμενο της clinique για φως που πρεπει να το γυρισεις για να βρεις προιον περιμενω να δοκιμασω το καινουργιο της MUFE!!!

  27. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΗΣ INGLOT

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.