Μαλλιά: Hair Fashion Workshop 2019

 

Για δυο μέρες στις 21/1 στην Θεσσαλονίκη και στις 23/1 στην Αθήνα η L’Oreal Professionnel διοργάνωσε hair fashion workshop για επαγγελματίες hairstylists.

 

Mόδα, έμπνευση, καλλιτεχνική δημιουργικότητα και γνώση πάνω στις καινοτομίες του κλάδου και το ψηφιακό μέλλον του κομμωτηρίου ήταν οι βασικοί πυλώνες των δυο διοργανώσεων.

 

Τα workshops παρακολούθησαν πάνω από 250 κομμωτές κάνοντας πρακτική εξάσκηση και δουλεύοντας και ίδιοι πάνω στις τελευταίες τάσεις της μόδας για τα μαλλιά σε κούρεμα, χρώμα και styling και παρακολουθώντας live τον International L’Oréal Professionnel Ambassador Bertram K. και τη νέα ελληνική ομάδα των 12 L’Oréal Professionnel PRO Artists.

 

Στα πλαίσια του Hair Fashion Workshop οι επαγγελματίες κομμωτές είδανε τις προϊοντικές καινοτομίες της L’Oréal Professionnel την ανανεωμένη σειρά Styling μαλλιών Tecni Art, αλλά την νέα φιλοσοφία χρώματος της μάρκας  La French η οποία έχει επιρροές και αισθητική από την κομψότητα του Παρισιού καθώς και τη νέα τεχνική χρώματος ambre balayage που θα κυριαρχήσει το 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. La French ? Για να την ψάξω καλύτερα.
    Μουτςς

  2. @Litsa κι εγώ εκεί κόλλησα…
    Κάποτε ήθελα να βάψω τα μαλλιά μου αυτό το ανοιχτό ξανθό γκρι χρώμα που βλέπω να επανέρχεται… Λες;

  3. Καλό μήνα κορίτσια του με υγεία και ερωτα💕💕τα μαλλιά των μοντέλων στις φωτογραφίες μου άρεσαν όλα και είμαι σε φάση να αλλαξω το χρώμα κάποια στιγμή.. Ήδη από μαύρο μπλε το έχω κάνει καστανό και σκοπεύω να το ανοίξω κ άλλο..

  4. Διαβατήριο φώτο μακρύ κάστανο με κόκκινες ανταύγειες. Ταυτότητα κοντό ξανθό (11αρι).διπλωμα οδήγησης κόκκινο καρέ.. 😄 Τωρα μακρύ καρέ μπροντε… Τι χρώματα κι είπαμε είναι το la french? 😄 😄 😄

  5. Αν σου πηγαίνει το χρώμα,όλα είναι οκ!Όλα είναι ωραία., μαύρα, ξανθά, κόκκινα.

  6. Η νεα τεχνικη χρωματος ειναι πολυ ψαγμενη χαχα, μπορει να τολμουσα μια αλλαγη , εχω και χρονια να τα βαψω οποτε…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.