My Style Rocks: Ψηφίζουμε για τη νικήτρια!

 

Καλό Μήνα! Δεν ξέρω αν τύχει να το αναφέρω, αλλά παρακολουθώ  My Style Rocks. Δεν προλαβαίνω κάθε μέρα, αλλά δυο τρεις φορές την εβδομάδα θα το δω.

 

Δεν το έχω δει  ποτέ την Παρασκευή  που γίνεται το Gala -σίγουρα κάνω κάτι πιο ενδιαφέρον, αφού την επόμενη μέρα δεν έχω «σχολείο» και δεν χρειάζεται να ξυπνήσω από τις 6.30.

 

Αλλά και σπίτι να είμαι πάλι δεν το βλέπω- προτιμώ να δω κάποια ταινία στο Netflix γιατί βαριέμαι τρελά τους τραγουδιστές που διακόπτουν το παιγνίδι.

 

Τις νικήτριες ή τις χαμένες τις μαθαίνω συνήθως αρχές της επόμενης εβδομάδας που ξανά παρακολουθώ.  Δεν είμαι όμως μόνο εγώ που το παρακολουθώ. Σε έξοδο με φίλες και σε ένα μικρό γκάλοπ κατάλαβα ότι το παρακολουθούν και εκείνες. Και μου έκανε εντύπωση ότι ενώ  είμαστε όλες εργαζόμενες και (σχεδόν) όλες με παιδιά,  πως βρίσκουμε το χρόνο.

 

Και μετά κατάλαβα! Είναι η ώρα. Η εκπομπή ξεκινά στις 4.30 το απόγευμα. Ακόμα και αν γυρνάμε σπίτι στις 5.30 ή στις 6.00 ή ακόμα και στις 6.30 μέχρι τις 8.00 το βράδυ που τελειώνει- δεν γίνεται- κάποια στιγμή θα το πετύχεις έστω και σε zapping. Και τότε μπορεί να «κολλήσεις».

 

Φυσικά το βλέπουν και η μαμά μου και η νονά μου και τις προάλλες είχαν μεταξύ τους μια συζήτηση όπου έπλεκαν το εγκώμιο του στυλ της Νίνα. (για όσες δεν το βλέπετε η Νίνα είναι μεγαλύτερη ηλικιακά γυναίκα που πράγματι έχει υπέροχο στυλ).

 

Αλλά και οι φίλες μου έχουν η κάθε μια τη δική τους αγαπημένη από τις διαγωνιζόμενες. Σε άλλη αρέσει το στυλ της Ιωάννας, σε άλλη της Χριστίνας, σε άλλη της Φωτεινής κλπ.

 

 

Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να καταλήξω. Η Μαρία παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, η Χριστίνα έχει φοβερή   αυτοπεποίθηση ό,τι και να βάλει το απογειώνει (το Νο 1 όσο αφορά το στυλ είναι η αυτοπεποίθηση), η Νίνα είναι full of class, η Ιωάννα με κάνει πάντα και γελάω (καλοπροαίρετα το λέω) και κάποιες φορές μου αρέσουν πολύ οι επιλογές της. Η Ρόζα προσπαθεί,  αλλά τις περισσότερες φορές μου είναι αδιάφορη.

 

Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η Φωτεινή έχει γνώσεις και «δουλεύει» τα σύνολά της  και κάποιες φορές μου αρέσουν  πολύ,  αλλά πολλές  φορές μου φαίνονται επιτηδευμένα. Δεν θεωρώ ότι αν φοράς 3 πανωφόρια, 2 σακάκια, 2 φορέματα, κανά δυο γιλέκα και πουκάμισα έχεις στυλ. Καμία δεν το κάνει αυτό στην καθημερινότητά της – θεωρώ ούτε καν η ίδια. Εξ άλλου η  ιέρεια του στυλ Coco Chanel έλεγε ακριβώς το αντίθετο «πριν βγείτε από την πόρτα κοιταχτείτε στον καθρέφτη  και βγάλτε κάτι».  Δεν είπε «βάλτε και κάτι ακόμα».

 

Και δεν καταλαβαίνω την εμμονή των κριτών όταν λένε «ε, ένα φόρεμα/ φόρμα/ παντελόνι/ κοστούμι, έβαλες και ήρθες.” Τι πάει να πει αυτό;  Δηλαδή τότε, το Καλοκαίρι σύμφωνα με εκείνους,  καμία γυναίκα δεν έχει στυλ, αφού είναι αδύνατον να βάλεις κάτι παραπάνω, από ένα item.  Anyway,  σαχλαμάρες.

 

Μου αρέσει πολύ η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη. Την βρίσκω πανέμορφη, με στυλ, πολύ ευγενική και άκρως στωική απέναντι στα σχόλια και των συμπαικτριών της και της κριτικής επιτροπής. Τις περισσότερες φορές μου αρέσουν πολύ και οι επιλογές της. Αγαπά και εκείνη το layering αλλά με περισσότερη αύρα του σήμερα. Και σχεδιάζει και φα-ντα- στι-κές γούνες.

 

 

 

 

Αγαπώ Μπέτυ Μαγγίρα, αν τη δω μπροστά μου θα την χτυπήσω ελαφρά στην πλάτη και θα της ζητήσω να γίνουμε φίλες, όπως κάναμε μικρές.  Πανέμορφη, ακομπλεξάριστη, αστεία, αυτοασαρκαστική, ευγενική απέναντι στις παίκτριες και πολύ to the point στην κριτική της. Love her.

 

Ο Αργυρόπουλος είναι επίσης πολύ αστείος,  άθελά του όμως. Ξεκινάει μια πρόταση και 3 λεπτά μετά σε έχει πάρει ο ύπνος για να καταλήξει τελικά σε κάτι εντελώς αντίθετο από αυτό που είχε ξεκινήσει. 99 φορές στις 100 δεν βγάζει νόημα η κριτική του.

 

Ο Κουδουνάρης – ο μόνος με γνώσεις πάνω στη μόδα  και κοφτερό μάτι for detail- είναι μίζερος. Και στις βαθμολογίες και στα σχόλιά του.  Σε αυτή τη θέση θα ήθελα να δω έναν larger than life σχεδιαστή μόδας. Θα το απογείωνε το παιγνίδι.

 

Σήμερα, Παρασκευή  1 Φεβρουαρίου και μετά από 5 μήνες προβολής,  τελειώνει το παιγνίδι- το απόγευμα με μια αποχώριση και το βράδυ με την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας.

 

Λέω λοιπόν, να αφήσουμε κάτω τα μολύβια του bb  και να ψηφίσουμε εμείς. Είμαι πολύ περίεργη να διαβάσω και τα σχόλιά σας αλλά και για όσες δεν σχολιάζετε να δω τι θα ψηφίσετε παρακάτω στο poll και ποια θεωρείτε ότι πρέπει να πάρει το μεγάλο έπαθλο του My Style Rocks.

 

 

 

 

 

Περιττό να σας πω ότι αν όπως ακούγεται, γίνει την επόμενη σαιζόν  My style Rocks for Men, θα το βλέπω κάθε μέρα και θα σχολιάζουμε κάθε εβδομάδα. Μούρλια θα περάσουμε.

 

56 Σχόλια
  1. αν και δεν το βλεπω συχνα εχει καποια ωραια στυλ!!!

  2. Και εγώ το βλέπω τακτικά. Μου αρέσουν η Χριστίνα και η Κωνσταντίνα, οπότε πρώτα θα γράψω το σχόλιο και μετά θα ψηφίσω, γιατί δεν έχω αποφασίσει ακόμα!

  3. Μου αρέσει η Φωτεινή γιατί διαφέρει. Και μπορεί να μην είναι πάντα πετυχημένα τα looks της, πάντως σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα.

  4. @Eleytheria: Μην αχγώνεσαι! έχουμε καιρό μέχρι το βράδυ για να ψηφίσεις. Take your time!

  5. Δεν το βλέπω, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, άρα και να ψηφίσω. Η μόνη μου ένσταση σε κάτι τέτοιο είναι το πόσο μια γυναίκα μπορεί να “απογειώσει” ένα στυλ η ίδια, όχι τόσο με αυτά που φοράει, όσο με την αυτοπεποίθησή της, την αύρα της, την προσωπικότητά της, οπότε δεν μπορεί να μπει σε καλούπι. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια η τυποποίηση έχει χτυπήσει κόκκινο, βλέπω συνέχεια κορίτσια με το ίδιο και απαράλλαχτο look, ίδια μαλλιά, ίδιο πρόσωπο (μάλλον τα φρύδια και τα χείλη) σαν να βλέπεις τον ίδιο άνθρωπο σε λούπα ένα πράγμα.

  6. Δεν το έχω δει ποτέ μου ήμουν φαν του Gntm και τώρα του Master Chef.. Ούτε καν ξέρω ποιος το παρουσιάζει…

  7. Το παρακολουθώ που και που και πάνω κάτω ξέρω τι γίνεται.Οι κριτές δεν είναι του γούστου μου καθόλου.Η Μαγγίρα δεν μου αρέσει καθόλου στον ρόλο αυτό.Ο Κουδουνάρης από την υπερβολική προσπάθεια να δείξει ότι ξέρει είναι ΄μίζερος,όπως λέει και η Τζούλια.Από τα κορίτσια δύσκολα επιλέγω κάποια,μου αρέσει η Μαρία Λέκα λίγο πιο πολύ.όσον αφορά το στυλ,δαγκωτό στη Νίνα!

  8. Δεν το βλέπω… ακούγεται λίγο εκνευριστικη η φωνη της παρουσιάστριας στα αυτιά μου & όταν βλέπω tv θέλω να χαλαρώνω.
    χχ

  9. Kαλημερα Το βλεπω ενδιαμεσα απο αλλα. Η γνωμη μου ειναι οτι η μονη που αξιζει ειναι η Κωνσταντινα. Και εχει στυλ και φαντασια και δεν φοραει οτι βρει το ενα πανω στο αλλο για να δειξει οτι κανει κατι διαφορετικο. Τα περισσοτερα που φορουν τα κοριτσια δεν θα τα εβαζε καμμια φυσιολογικη γυναικα ΠΟΥΘΕΝΑ Επισης πολυ ωραιο στυλ και κομψοτητα εχει η Νινα. Τα φοραει τα ρουχα και δεν την φορουν

  10. Οσο για τους κριτες θεωρω οτι μονο ο κυριος Κουδουναρης μπορει να εκφερει γνωμη λογω που εχει σχεση με την μοδα. Η κυρια Μαγγιρα ως τι. γνωριζει. Σαν τηλεοπτικο προσωπο Αφου ουτε γνωσεις εχει γραμματικες ουτε εχει ασχοληθει με ρουχα. Εκτος και αν θεωρει οτι εγινε ειδημων επειδη κυκλοφορουσε η αδελφη της σειρα ρουχα..- οπως κανουν πολλοι γνωστοι…-

  11. Συγνωμη και κατι τελευταιο. Τυχαια χθες που ημουν στην Ερμου ακουω μια κυρια περιπου 45 ετων που κρατουσε τσαντες με ψωνια απο διαφορα μαγαζια να λεει στο κινητο της ” ο στυλιστας που την βοηθαει στο My stule Roks με εστειλε ” Εγω αυτο που καταλαβα απο αυτο και απο αυτο που ειχα ηδη καταλαβει ολες εχουν καποιο στυλιστα τους λεει τι θα φορεσουν μηπως και κερδισουν το εβδομαδιαιο επαθλο. Και για να μην τις δουν με στυλιστα στα μαγαζια στελνουν καποια αλλη να τα φερει αυτα που τους διαλεξε ο στυλιστας τους Αρα για πιο προσωπικο στυλ μιλαμε

  12. Το παρακολουθώ και γενικά οτι εχει σχέση με την μόδα Εννοηται οτι το βλέπω.
    Το μόνο που εχω να πω για το συγκεκριμένο ριάλιτι σόου ειναι οτι για εμένα
    δεν με εχει καλύψει απο την πλευρά της πρότασης!Θα ηθελα να δω ενα σύνολο
    και να πω οτι αυτο ναι θα το αντιγράψω γιατι εχει στυλ!!( Βέβαια τελευταία με την Κωνσταντίνα και την Νινα κάτι γίνεται αλλα μπήκαν αργά στο παιχνίδι)
    Η μόνη παίκτρια που μου αρέσει απο άποψη στυλ και προσωπικότητας ειναι η Κωνσταντίνα
    γιατι εκτος απο αυτα ειναι και πολυ δημιουργική ,πολλα απο αυτα που φοράει τα εχει φτιάξει η
    ίδια κάτι που ειναι αξιέπαινο .Μετα ακολουθεί η Νινα απο οτι εχω καταλάβει εχει αξιόλογα κομμάτια
    στην γκαρνταρόμπα της και το βασικό ξέρει πως να τα φορέσει!

  13. @Sheena: I hear you, αλλά επειδή το παρακολουθώ οφείλω να πω ότι τα κορίτσια που λαμβάνουν μέρος δεν είναι «πλαστικά» και δεν φαίνεται να έχουν βγει από το ίδιο «καλούπι». ΕπισηΣ, η καθε μια έχει και διαφορετικό στυλ και διαφορετική προσωπικότητα.Αυτό είναι κατά μια έννοια ενθαρρυντικό. Από την άλλη «παιγνίδι» είναι, δεν βλέπω ιδιαίτερα στοιχεία “κακού” reality. All in all It’s just fun!

  14. @Marianna: Τι ωραία!! Σα να πίνουμε κρασάκι και να τα λέμε μεταξύ μας αγαπημένη!!😘

  15. @Rania: Μου αρέσει πολύ που έχεις δυναμική άποψη αγαπημένη! Και να μην ξεχάσω να ευχηθώ και από εδώ, Happy Wonderful Birthday 🎁 !!! ( έχεις γενέθλια την ίδια μέρα με τον αγαπημένο μου ανιψιό και αγαπημένο ξάδερφο του κυρίου Ρωμανου 6 μήνες μικρότερος!)

  16. @Maryl: Αγαπημένη!! Η @Rania μας το «έκρυβε» ότι είναι «δική» μας! Υδροχοος γαρ!!

  17. @SofiaT: Ε δεν είσαι τυχαία Fashion Minister of bb!!! Συμφωνώ απόλυτα με ο,τι έγραψες!!!!!!!

  18. Tζουλια σε ευχαριστω πολυ και απο δω Πιστευω οτι δεν θα ηθελα να ειμαι κανενα αλλο ζωδιο Θεωρω οτι μου ταιριαζει. Οσο για το γεγονος που λες οτι λεω την αποψη μου μηπως να το κοψω Γιατι καποιες φορες πιστευω οτι βγαινει οτι ειμαι αντιδραστικη και ” κακια” σε πολλα που γραφω. Ομως ΠΟΤΕ δεν γραφω κατι κακοπροαιρετα ειναι η γνωμη μου απλα
    Χρονια Πολλα και στον μικρουλη Υδροχοο ξαδελφο του κυριου Ρωμανου…ολα να ειναι ομορφα στην ζωη του και ευκολα

  19. @Rania: Μα τι λες;;; Μην σταματήσεις ποτέ να γράφεις την άποψη σου Υδροχοε μου!!! Την περιμένουμε πάντα πως και πως!!!!

  20. @Rania No 2: ( να και εγώ που συμπληρώνω…) Έγραψες «εύκολα» για ευχή.. πόσο σωστό και πόσο δίκιο έχεις σοφή μου Υδροχοε.. το ξεχνάμε και είναι τόσο σημαντικό.. στα πάντα!

  21. @Rania No 3: αχαχαχα!! Άντε πάλι.. Ναι, φυσικά όσες είμαστε Υδροχόοι έχουμε ( για κάποιον λόγο που δεν μας είναι πάντα ξεκάθαρος) μεγάλη περηφάνια για το ζώδιο μας!

  22. Ναι ο λογος δεν ειναι ξεκαθαρος αλλα πραγματικα πιστευω οτι ειμαστε ολοι πολυ περηφανοι.
    Καλο μηνα δεν ειπα… πολυ καλο μηνα να εχουμε

  23. Δεν είμαι fan… Αν κ ενδυματολόγος (η ντροπή του επαγγελματος😋)…

  24. @AnastasiaV: Excuse me?????? Μας «πετάς» χαλαρά ένα ενδυματολόγος και μας «εξαφανίζεσαι;;;;;»;;;; Ε όχι!! Ε όχι Anastasia μου!!! Πες τα όλα!! Έχουμε βάλει όλες κρασάκι και περιμένουμε να σε ακούσουμε!!

  25. Μου φαίνεται πως μόνο εγώ δεν το βλέπω…ούτε το προηγούμενο έβλεπα…από τα ονόματα ούτε ένα δεν μου λέει κάτι…ψηφίζω να παραμείνει η Ντινάρα….Θεάάάάά….ταυτίζομαι γιατί είναι ζουμπουρλή σαν κι εμένα…plus ότι την γνώρισα το καλοκαίρι στη Ρόδο κι ήταν πάρα πολύ άνετη….σας φιλώ…καλό ΠΣΚ, BB girls!!

  26. @Julia αααα σε ευχαριστωωωω χαχαχαχα το τσιμπήσαμε τον τιτλο😆😆
    @Anastasia τι ειναι αυτο που είπες!!Ενδυματολογος!!θελω και εγωωωω την γνώμη σου😀😀

  27. @Celia: Ποια είναι η Ντιναρα; Την Νίνα εννοείς;

  28. @Rania χρονια πολλα πολύχρονη!!!
    @Rania @Julia μήπως μετράει ο ωροσκόπος μιας και τον εχω στον Υδροχόο χαχαχαχαχα😆😆😆😆😆😆

  29. @Sofia T σε ευχαριστω πολυ για την ευχη σου Οσο για τον ωροσκοπο γιατι να μην μετραει Υδροχοος και εσυ

  30. Κορίτσια για χατήρι σας τωρα κάθομαι και βλέπω την εκπομπή… Προς το παρόν βλέπω το τρεϊλερ για το Βραδυνο σοου… Τι φοράει η Σπυρόπουλος? 😮😮😮 Eric Clapton Layla…

  31. @Rania ο ωροσκοπος μια απο τις πληροφορίες μου μας δινει ειναι η εικόνα δηλαδή η πρώτη εντύπωση που σχηματίζει κάποιος μόλις σε γνωρίσει😁😁😁

  32. @ANASTASIA V χαχαχαχχα τι σου κάναμε ….δώσε κι αλλα 😆😆😆😆

  33. @Anastasia V: 😂😂😂😀😀😀 Καλά το ξεκίνησες!!!! Τέλεια!! Τέλεια!!! Συνέχισε σε «ακούμε!» Όχι μόνο εμείς που γράφουνε! Σε «ακούει» κόσμος τώρα!!!

  34. @SofiaT: O κύριος Ρωμανός έχει Ερμής στον Υδροχόο. ( δλδ πολύ επικοινωνιακός…) Και κάποιες φορές λέει ότι είναι Υδροχοος το γλυκουλι μου το Καρκινακι…

  35. Όπως έχω ξαναπεί εγώ είμαι κορίτσι του Shoping Star και δεν το χάνω με τίποτα,ωστόσο παρακολουθώ και το MSR στις επαναλήψεις τα ξημερώματα.Ήμουν ανάμεσα σε Χριστίνα και Κωνσταντίνα για νικήτριες αλλά ψήφισα Χριστίνα γιατί τη θεωρώ πιο “χαμελαίοντα” σε σχέση με την Κωνσταντίνα.Αν και βλέπω πως καμία δεν έχει αυτό το πηγαίο που ψάχνουν,αυτή που θα κάνει πρόταση κι όχι (κακή) αντιγραφή. Αγαπώ Κουδουνάρη και γελάω όταν δυσκολεύεται να δώσει βαθμούς. Μαγγίρα θεά αναμφίβολα. Αργυρόπουλος αποκάλυψη,πεθαίνω για τα σχόλιά του. Συγχαρητήρια σε όποια βγει.
    Μουτςς

  36. @Litsa: Πέρυσι δε λέγαμε κάτι για My Style Rocks? Είμαι σίγουρη ότι με σένα είχα τη συζήτηση! Και για shopping star κάτι είχαμε πει!!🧥🧥🧥

  37. @Julia τα καρκινακια εχουν ιδιαίτερο δέσιμο με την μαμά τους!!Αρα μιας και εχει μαμά Υδροχόο και ερμη στον Υδροχόο εχει ενα παραπάνω λόγο να λέει οτι ειναι Υδροχόος😄

  38. Aν στο παιγνίδι παίξει ρόλο η ειλικρίνεια και δεν τα «μαγειρέψουνε» τότε κατά την άποψή μου νικήτρια πρέπει να είναι η Κωνσταντίνα. Ή η Χριστίνα. Οτιδήποτε άλλο νομίζω θα είναι φτιαχτό.

  39. @SofiaT: Έτσι ακριβώς τα λέει και ο ίδιος. Μεταξύ μας αγαπημένη ο, τι του κατέβει λέει… (είναι και η “δύσκολη” ηλικία” προ εφηβία..)

  40. Mου αρέσει η Μαρία. Και αν λάβουμε υπ όψιν τη νεαρή της ηλικία, της αξίζει ένα μπράβο.

  41. @Vassiliki: Ναι σε αυτό έχεις δίκιο. Αλλά δεν πρέπει να μετρήσει μόνο η ηλικία κατά την άποψη μου.

  42. @Julia μου επειδη την περασα αυτη την φαση και τωρα ειμαι στην εφηβεια😀Μια φιλικη συμβουλη σου δινω😀Πρωτα απο ολα να εισαι
    η μαμα του(με οτι συνεπαγεται αυτο)και μετα η φιλη του😃
    Ωχ ερχεται η σειρα της αποχωρησης…..βλεπω η Ροζα να αποχωρει…

  43. @SofiaT: Αχ αγαπημένη εγώ με όλους τους τρόπους που υπάρχουν είμαι και του δείχνω ότι είμαι η μαμά. Τι να κάνω όμως που αυτός νομίζει ότι είμαι η «κολλητή» του;;; ; 😂🤔🤔

    Έφυγε η Ρόζα!!! Σωστά και έφυγε κατ εμε!!

  44. @Julia μου δάσκαλε που δίδασκες……άσε μην νομίζεις και εγώ μια απο τα ίδια ειμαι😝😝😝😝

  45. @JULIA Ντινάρα,Ντίνα= Κωνσταντίνα=Σπυροπούλου…..

  46. @Celia: ούτε εγώ το βλεπω😉😉η Ντιναρα από ότι κατάλαβα από τα σχόλια είναι η Σπυρόπουλου? Κι εμένα μου αρέσει είναι γυναικάρα!! @Rania: Πολύχρονη Ρανια μου και ότι επιθυμείς, είσαι ένα από τα καλύτερα ζώδια ❤️❤️

  47. @MARYL, ναι,η Σπυροπούλου…γυναικάρα, βρε παιδί….με τα πιασίματά της…αυτό που παίζει τώρα είναι live;;;

  48. @Julia: όχι, δε λέω για το παιχνίδι, μιας και δεν έχω παρακολουθήσει ούτε 5λεπτο (να πω την αλήθεια, ούτε ήξερα ότι παίζει και άλλος κύκλος). Γενικά, το λέω, από αυτά που βλέπω έξω και στα social media. Είχα προσπαθήσει να δω GNTM, αλλά με έπαιρνε πολύ από κάτω η τόση ματαιοδοξία και ωραιοπάθεια, αλλά κυρίως η τάση από τους κριτές να προσβάλλουν κάποια κοπέλα, οπότε το άφησα το χόμπυ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.