10 year challenge: Celebrities, τότε και τώρα.

 

 

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και  με υψηλής ποιότητας photoshop αγαπημένοι celebrities φωτογραφίζονται, πλάτη με πλάτη, αγκαλιασμένοι, face to face ή γελώντας παρέα με τον … εαυτό τους πριν από αρκετά χρόνια.

 

Ως μέρος του πρόσφατου net craze #10yearschallenge, Έχει πολύ ενδιαφέρον να  δούμε κάποιους από αυτούς,  τώρα και τότε. Κάποιοι είναι ίδιοι (Will Smith) κάποιοι καλύτεροι (George Clooney) και κάποιοι, αγνώριστοι.

 

Lets have a look:

 

George Clooney

 

 

Madonna

 

 

Brad Pitt

 

 

 

Emma Watson

 

 

 

Tom Hanks

 

 

 

Johnny Depp

 

 

 

Daniel Radcliffe

 

 

 

Will Smith

 

 

 

και η Julia Roberts που ανοίγει το post, σχεδόν αγνώριστη.

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Νομίζω δεν είναι τόσο πετυχημένη η φωτογραφία της Julia Roberts του τώρα. Είναι πιο όμορφη- ειδικά σε κάποιες διαφημίσεις γνωστού αρώματος. Η Madonna κούκλα, ο George Clooney απίθανος και πόσο γοητευτική η Emma Watson!

  2. @Eleyheria: Δίκιο έχεις δεν τη λες πετυχημένη τη συγκεκριμένη φωτό της Pretty Woman

  3. Εγω πάντως τους βλέπω όλους καλύτερους τώρα, είναι βέβαια κι η μόδα σε μαλλιά και styling που αλλάζει και κάνει το παλιό να φαίνεται παράταιρο. Πάντως η Τζούλια σε άλλες φωτο είναι θαύμα! την αγαπώ ιδιαιτέρως!

  4. Μου αρέσει να βλέπω το τότε και τώρα.Ο Brad Pitt μου αρέσει καλύτερα τώρα και ο Johnny Depp πριν.Και η Julia Roberts ήταν πολύ όμορφη.Παραμένει βέβαια αλλά “ου γαρ έρχεται μόνον”.

  5. Καλημερα. Συμφωνω και εγω οτι το τωρα ειναι πολυ καλυτερο. Πιστευω οτι εκτος απο την μοδα που εχει αλλαξει σε μαλλια και ρουχα οσο μεγαλωνουμε ξερουμε τι μ,ας ταιριαζει και τι οχι. Δεν ντυνομαστε ασχημα ξερουμε τι μας πηγαινει και μας κανει κομψοτερες τωρα απο οτι στο παρελθον Καλη εβδομαδα σε ολες

  6. Νομίζω κ εγώ ότι όλοι είναι πολύ καλύτεροι τώρα από ότι νεότεροι, με εξαίρεση την Τζούλια Ρομπερτς που μου άρεσε πολύ περισσότερο την εποχή της pretty woman..

  7. Τελικά όλοι ειναι καλύτεροι τώρα εκτος της Τζουλιας που φταίει η φωτο που διάλεξαν στο τωρα😜

  8. Aυτό αποκλείεται να είναι 10 year challenge….20 μέσα στο νερό….μη σου πω και παραπάνω…ότι δλδ …και 25 🤩🤩🤩🤩😆🙃🙃😉😊

  9. Το πληκτρολόγιο δεν συνεργάζεται …ότι δηλαδή ο Brad στην αριστερή φωτό είναι 10 χρόνια πιο νέος μόνο;;;

  10. Ενδιαφέρουσες φωτογραφίες και πολύ καλό-φτιαγμένες. Σε κάποιες πράγματι νομίζεις ότι είναι δυο διαφορετικοί άνθρωποι. Πολύ έξυπνη ιδέα.
    @Celia: Από ότι καταλαβα εγώ, η ιδέα είναι με αφορμή το #10yearchallenge όχι ότι όσοι είναι στις φωτό είναι 10 χρόνια νεότεροι.

  11. Ο πιο εντυπωσιακός για μένα είναι ο Will Smith που δεν έχει αλλάξει καθόλου.
    Μουτςς

  12. Θα συμφωνήσω κ εγω οι περισσότεροι μου φαίνονται πολύ καλητερη τωρα εκτοσ της Τζούλια! Φιλακιααα

  13. @ANASTASIA ok αλλά ας μην βάζανε φωτογραφίες από την πρώτη τους νιότη!!! 🤩🤩🤗🙂☺😉😊

  14. Ο μόνος που είναι ίδιος είναι ο αγαπημένος Will Smith! Πιστεύω ότι όλοι οι υπόλοιποι άλλαξαν αρκετά με τα χρόνια… 💚💚💛❤❤💛❤💛❤❤💛💜💜💜💜💜💜💜

  15. Είναι καλύτερο το τώρα, γιατί μεγαλώνουν με όλη τη βοήθεια της επιστήμης και του χώρου της ομορφιάς. Και στα δικά μας…

  16. Το τωρα ειναι πολυ καλυτερο στους περισσοτερους , φυσικα ο μπραντ πιτ μου αρεσει και πριν και τωρα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.