Valentines shopping beauty list!

 

 

Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες- τουλάχιστον όσο αφορά τα beauty gifts που θα θέλαμε να λάβουμε για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

 

Γιατί είναι ωραίο το μπουκέτο με τα κόκκινα τριαντάφυλλα (αν δεν κρύβει ένα βελούδινο κουτάκι) να κρύβει μια beauty έκπληξη, αλλά όχι στα τυφλά.

 

Παρακάτω μια λίστα από δικά μου αγαπημένα της αγοράς. Αν έβλεπα ένα από τα παρακάτω θα πέταγα από τη χαρά μου, γιατί δεν σας κρύβω τα θέλω όλα. Η wish list μου μπορεί να δώσει και σε εσάς κάποιες ιδέες. Μy Hot Red Chilli Beauty!

 

Chanel Rouge Allure Liquid Powder 37,50E

Είναι που είναι από τα αγαπημένα μου κραγιόν όλων των εποχών αυτή η νέα υγρή- πουδρέ βερσιόν που κάνει αυτό το blurred effect στα χείλη σα να μην έχεις βάλει τίποτα και έχουν κοκκινίσει φυσικά με έχει ξετρελάνει.

 

 

 

Estee Lauder Nutritious Energy Lotion  47Ε

Στη νέα σειρά Nutritious της Estee Lauder με φυσικό εκχύλισμα από ρόδι μου έχει τραβήξει την προσοχή αυτή η δροσερή λοσιόν για ακόμα περισσότερη ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα.

 

 

 

Dior Hypnotic Poison Body Lotion 82,40E

Το βαρύ πυροβολικό στις κρέμες σώματος. Από πού να το πάρεις και από πού να το αφήσεις. Από το packaging; Από την άκρως αισθησιακή μυρωδιά του προϊόντος; Από το λακαρισμένο μπουκάλι που δεν θες να το αφήσεις από τα χέρια σου; Κόσμημα για την τουαλέτα κάθε γυναίκας.

 

 

 

 

Mac Lip Palette The Reds 42E

Ένα (και δυο και τρια και τέσσερα) κόκκινα κραγιόν επιβάλλεται να υπάρχουν στο ενημερωμένο νεσεσέρ. Με αυτή την τετραπλή παλέτα της Mac είσαστε καλυμμένες από κόκκινο (από τις αγαπημένες μου ever της μάρκας)

 

 

 

 

Diptique  Damascena 62,50E

Το νέο κομψό κερί από την Diptique, Damascena  . Το Damascus rose έφτασε και  στην Ευρώπη κατά την διάρκεια των Σταυροφοριών και φυσικά αυτό το μοναδικό τριαντάφυλλο πήρε το όνομά του από την πόλη της προέλευσης του – την Δαμασκό. Υπέροχο δώρο.

 

 

 

YSL Rouge Volupte Shine  36E

Για το συγκεκριμένο έχω ξαναγράψει – είναι από τα κραγιόν αντικείμενα πόθου (κάποιες από εδώ μέσα, ίσως θυμάστε τι έπαθα κάποτε που το έχασα μέσα σε bar και ήμουν στα γόνατα 15 λεπτά ψάχνοντας να το βρω).  Limited edition με καρδούλες.

 

 

 

 

Dolcissimo Dolce & Gabbana 34E

Αν δεν το έχετε ακόμα στη συλλογή σας (έχουμε ξαναγράψει γι αυτό στο παρελθόν) ίσως ήρθε η στιγμή να το αποκτήσετε.

 

 

 

I love Gaultier 96E τα 100ml

Εκεί που λέει η συσκευασία Gaultier θα μπορούσε ο αγαπημένος σας να βάλει ένα όμορφα φτιαγμένο αυτοκόλλητο με το όνομά σας. πχ  «I love Julia» (λέμε τώρα η καθεμία ας βάλει το δικό της όνομα)

 

 

 

Jo Malone Velvet Rose and Oud Candle 60E

Δεν ξέρω αν έχει τύχει να το ξαναγράψω αλλά από όλα τα κεριά της JM αυτό είναι το αγαπημένο μου. Τριαντάφυλλο, oud και ένα μαύρο item ανάμεσα στα φλογερά κόκκινα έχει και αυτό το μυστήριο και τον αισθησιασμό του.

 

 

 

Victoria Secret Bombshell Seduction 69E for 50ml

Είναι το νέο άρωμα από τη VS ακόμα πιο σέξι και αισθησιακό και limited edition. Μανόλια, grapefruit και μπόλικο musk στις νότες του.

 

 

 

Και για να μην παραπονεθούν τα bb boys ότι καθόμαστε εδώ μέσα και βλέπουμε δώρα μόνο για μας και εκείνους δεν τους σκεφτόμαστε φέτος θα πρότεινα αυτό:

 

Tom Ford Oud Wood Soap Bar 38E : Κλεισμένο σε μια sexy μαύρη θήκη φτιαγμένο για κάθε stylish άντρα.

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Ωραιότατες ιδέες! Ειδικά με το Hypnotic Poison χτύπησες φλέβα, Ju! Μήπως το άρθρο δεν αφορά εμάς, αλλά τα bb boys και πρέπει να προωθηθεί τεχνηέντως σε αυτούς? Λέω εγώ τώρα…

  2. @Sheena: Φυσικά για τα bb boys είναι και για να ξέρετε από πριν τι θα ζητήσετε (κομψά πάντα) αν έρθει προς τα εκεί η συζήτηση…

  3. To Dolcissimo το έχω βάλει για τα καλά στο μάτι από τότε που μας το πρωτο έδειξες και νομίζω ότι ήρθε η ώρα είτε το πάρω ως gift είτε το κάνω gift στον εαυτό μου.

  4. Τα κεριά και το άρωμα του Gaultier είναι στη δική μου wish list.. Tην κρέμα σώματος Hypnotic Poison την έχω και όντως είναι φοβερή!! Τη φοράς και δεν χρειάζεται να βάλεις καθόλου άρωμα

  5. @Maryl: Από τα αριστουργηματάκια του beauty είναι αυτή η κρέμα σώματος.. Ωραία επιλογή για το μπουντουάρ σου, φίλη μου. It suits you.

  6. Τα δυο απίθανα κεριά, είναι πρώτα στη δική μου λίστα!

  7. @Julia εγώ σκέφτομαι μετα απο δίκη σου πρόταση το Roger&Gallet Fleur de Figuier εχει και κόκκινο χρωματακι το κουτί μια χαρά ταιριαζει😉
    Βέβαια τα Chanel rouge allure ειναι άκρως δελεαστικά 🥰ειναι ακριβώς αυτο που μου αρεσει❤️❤️❤️

  8. Αααααχ, πάλι με βλέπω φέτος στις 14 του μήνα να κάνω μόνη μου δώρο /δώρΑ στον εαυτό μου …η λίστα είναι τέλεια αλλά εγώ ξεχώρισα τα δυο κεριά από JO MALONE και diptyque ….τον τελευταίο καιρό έχω πιάσει τον εαυτό μου να αγοράζω περισσότερο πράγματα διακοσμητικά για το σπίτι παρά beauty items….είμαι καλά,γιατρέ μου;;;;Ωωωωωωχ, μεγαλώνω μάλλον …κλαψ κλαψ…. 🤩🤩🤗🙂☺😉😊

  9. Καλησπερα. Σε μενα εκαναν κλικ τα κραγιον YSL Rouge Volupte Shine και Chanel Rouge Allure Ονειρεμενα Τα προτιμω σε συνδυασμο με μπουκετο τουλιπες πολυ περισσοτερο απο βελουδινο κοκκινο κουτακι

  10. Φανταστικές επιλογές! Αλλά top θεωρώ το κραγιόν του YVL που έχει και καρδούλες στην συσκευασία! Δικαίως αντικείμενο πόθου @Julia μου! -και γω το ίδιο θα έκανα!-
    χχ

  11. Το σαπούνι με εντυπωσίασε.Δεν είχα ιδέα ότι κυκλοφορούσε κάτι τέτοιο.
    Μουτςς

  12. Δεν ξέρω για εσάς έχω πάντως βρήκα το δωράκι που Θέλω !!! Μιας και είμαι λάτρης του κόκκινου κραγιόν δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στην υπέροχη παλέτα!!!!Mac Lip Palette The Reds για μένα λοιπόν!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ βέβαια ωραίο και το κραγιόν YSL !!!!! ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  13. Το κερί Jo Malone με κέρδισε. Και έτσι θα είναι δώρο και για τους δύο…

  14. Ενα απ΄τα Chanel ή το Dolcissimo και θα είμαι άκρως ικανοποιημένη!!!! τ’ ακούς BBboy????

  15. Αχ οι προτασεις σου Julia ειναι η μια καλυτερη απο την αλλη!!! Εξαιρετικες !! Ιδιαιτερη προτιμηση στην κρεμα σωματος Dior και τα αρωματικα κερια για υπεροχη ατμοσφαιρα !!

  16. Αχ!Τα κεριά,η παλέτα χειλιών ειναι super!!

  17. Τα κερια θελω ακουει ο βαλεντινος ? Χαχα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.