Silver Hair: Το χρώμα της χρονιάς 2019 ( L’Oreal Paris Χ Vogue)

 

H L’Oreal,  η εταιρεία που δημιούργησε τις πρώτες βαφές μαλλιών σε συνεργασία με το περιοδικό Vogue ανακοίνωσαν ως Hair Color of the Year 2019,  το Silver σε όλες του τις αποχρώσεις.

 

Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από εκτεταμένη έρευνα των hair colorist της μάρκας ενώ η  έμπνευση τους προήλθε  από fashion shows, street style, social media και ταξίδια ανά την υφήλιο.

 

Οι αγαπημένες μας celebrities φυσικά δεν μένουν πίσω- από την Cara Delevingne στο MET Gala 2017 που έβαψε ασημένιο το κεφάλι της ασοτί με το outfit που φορούσε, έως την Kim Kardashian, την Dame Helen Mirren και την Jamie Lee Curtis που γιορτάζουν με αυτοπεποίθηση την ηλικία τους, αλλά και πολύ πρόσφατα  την Lady Gaga στα Golden Globes με ασημο-γαλάζιο, κεφάλι. Aπό τις πρώτες που αγάπησε το trend- πριν αυτό γίνει trend, η Pink.

 

Cara Delevingne

 

 

Kim Kardashian

 

 

Dame Helen Mirren

 

 

Jamie Lee Curtis

 

 

Lady Gaga

 

 

Pink

 

 

«Το silver είναι το “it” χρώμα της εποχής για γυναίκες κάθε ηλικίας και συμβολίζει χάρισμα, αιθέρια ομορφιά, ενέργεια, δύναμη – είναι το απόλυτα chic χρώμα. Ως leader στις βαφές είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να φέρουμε αυτό το trend κοντά στην κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο μέσα από 3 brands – τα Preferance, Feria και Clorista. Οι φόρμουλες, τα χρώματα και οι τεχνικές εφαρμογής διαφέρουν σε κάθε μια από τις βαφές μας, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι το πιο επιθυμητό από μόνιμο έως προσωρινό για μια δυναμική εμφάνιση» δήλωσε η Orrea Light, VP, της  L’Oréal Global.

 

 

 

 

Το χρώμα δεν είναι εύκολο να υιοθετηθεί από όσες έχουν σκούρα μαλλιά, αλλά σε ξανθά κεφάλια μπορεί να έχει επιτυχία. Επίσης όσες έχουν αρκετές λευκές τρίχες ή pixie cut είναι οι ιδανικές υποψήφιες για silver περιπέτειες.

 

Που να το ήξερα λοιπόν αυτό, όταν ήμουν 20 ετών, ήταν Χριστούγεννα και η (άσχετη) κομμώτρια έκανε πειράματα στα μαλλιά μου. Το αποτέλεσμα ήταν γκρι- λευκά μακριά σπαστά μαλλιά και εγώ ως άλλος Άγιος Βασίλης για να ταιριάζω και με την xmas season. Αν αυτό είχε συμβεί σήμερα θα ήμουν το απόλυτο it girl.

 

 

Όσο για τη φωτό παρακάτω, η κυρία μπορεί να μην είναι διάσημη- είναι η νονά μου η Χαρά με υπέροχο ασημο-γκρι μαλλί σε φωτογραφία που της τράβηξα εγώ, το καλοκαίρι στην Αίγινα. Το απόγευμα θα την πάρω τηλέφωνο και θα της πω στην επόμενη επίσκεψή της στο κομμωτήριο, να τα κάνει ακόμα πιο έντονα silver. Δίκιο δεν έχω;

 

 

 

 

22 Σχόλια
  1. @Τζουλια μου η νονά σου ειναι πολυ Σικ!!! Και σίγουρα θα της πηγαίνει και η πιο ασημί απόχρωση στα μαλλια!!
    Όσο για σένα τι να πω ησουν(μπορεί και η κομμώτρια σου)μπροστά πολλα χρονιαααα….Άσε όσο για τα πειράματα στα μαλλια κυρίως τα χρώματα ειναι κάτι που το φοβάμαι πολυ,έτσι πάω με σίγουρες χρωματικές αποχρωσεις δύσκολα ξεφεύγω απο τα κάστανα άντε παλαιότερα τα κάστανο κόκκινα ,θυμάμαι που τα έβαφα καστανοβουργουνδι 🤪
    Πάντως το ασημί χρωμα σε ορισμένες κυρίως ξανθές η με πολυ λευκο δερμα ταιριαζει καταπληκτικα και σίγουρα αυτο θα άρεσε σε όσες δεν εχουν βάψει τα μαλλια τους και εχουν πολλα γκρίζα να τα τονίσουν με αυτο το trend 😊
    Θα ηθελα να μάθω πιο ειναι και το trend στα κουρέματα μιας και εχω κολληση πια στο καρέ και δεν βλέπω να το αλλάζω ευκολα.

  2. @SofiaT: Αστα.. χρωματολόγιο είχα γίνει πιο παλιά, αλλά χειρότερο και από το λευκό γκρι ήταν αυτό που μου είχε κάνει μια άλλη κομμώτρια (στο Λονδίνο εκείνη) με κατάμαυρα τύπου μάγισσα μαλλιά. Δεν μου πήγαινε ούτε για στείο. Χάλια σου λέω χάλια.. από εκεί και πέρα και κόκκινα και ακαζού και καστανά και καστανόξανθα και πολύ ξανθά και ό,τι θέλις τα έχω κάνει αυτά τα άμοιρα τα ταλαιπωρημένα μαλλάκια μου.

  3. Σε όσες μπορουν να τα υποστηρίξουν βγαίνουν πολύ ωραία! Αντίθετα αν δεν σου πάνε, σε γερνούν πριν την ώρα σου.

  4. @Τζουλια τώρα που λες για κατάμαυρα ειχα παρατήρηση παλαιότερα πολλές Αγγλίδες τα έβαφαν έτσι για να τονίσουν τα γαλάζιο γκρι μάτια τους😀Λες κάτι τέτοιο να είχε στο μυαλό η κομμώτρια σου 😁

  5. @SofiaT: Nα τα’ χα και τα μπλε γκρι μάτια, καλά θα’ τανε… χαχαχαχαχχαχ

  6. @Stella: Εξαρτάται από την απόχρωση του silver- είναι πάαααρα πολλές οι διαφορετικές αποχρώσεις του συγκεκριμένου χρώματος. Σε γενικές γραμμές σε μας τις σταράτες Μεσογειακές ταιριάζει πάντως. Και κατά την ταπεινή μου άποψη, οι τέλειες υποψήφιες γι αυτό το χρώμα είναι όσες είναι στα 20, όσες είναι στα 60 (με αρκετά λευκά για να κάτσει όμορφα το χρώμα), καθώς και η Kardashian (ως κούκλα). Δεν εννοώ «κούκλα» όμορφη, εννοώ ότι με όλες τις επεμβάσεις δείχνει πλέον σαν ψεύτικη κούκλα- οπότε ως τέτοια, όλα της πάνε.

  7. @Julia βάλε και εσύ φακους επαφής τόσα χρωματακια υπάρχουν χαχαχαχα
    Συμφωνω για την ηλικια δηλαδη 20/60 γιατι στα 40/50 δεν νομίζω οτι οι γυναίκες θα πειραματιστούν
    με αυτο το χρωμα😁 Όσο για την Κιμ και λαχανί να τα βάψει δίκιο εχεις ως ΨΚ ολα της πανε😜

  8. Είδα μια κυρία χτες στο δρόμο γύρω στα 60 με αυτό το μαλλί και της πήγαινε απίστευτα, τόσο που ήθελα να την σταματήσω και να της πω πόσο όμορφη είναι! Θαρρώ πως όντως το χρώμα ταιριάζει σε πιο μικρές και σε πιο μεγάλες ηλικίες, φαντάζομαι δύσκολα μια γυναίκα μεταξύ 30-50 ετών θα το τολμήσει. Η απόχρωση Feria μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά με δύο ντεκαπάζ ήδη δύσκολα θα το ξανάκανα. Άσε που το κόκκινο δε φεύγει, ούτε στο μαύρο μπλε (been there, done that).

    Υ.Γ. 1: Ju, δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα σου πήγαινε μια τέτοια απόχρωση.
    Υ.Γ. 2: Επίσης, νομίζω ότι στη νονά σου θα της ταιριάζει το πιο έντονο silver.

  9. Γεια σας!Συμφωνώ απόλυτα με τις ηλικίες 20/60.Με τίποτα δεν μου αρέσει το χρώμα αυτό σε 40/50 γιατί προσθέτει χρόνια.Επίσης,ο κομμωτής παίζει μεγάλο ρόλο΄Πηγαίνεις και του λες¨”Θέλω silver”.Και βγαίνει αυτό που βλέπω στο δρόμο και απογοητεύομαι.Γενικά,σαν χρώμα δεν μου αρέσει αλλά σε ορισμένες που έχουν στυλ και μπορούν να το υποστηρίξουν,μου αρέσει.Πάντως,οι πολλοί πειραματισμοί καταστρέφουν τα καημένα τα μαλλάκια μας.

  10. Uα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας και για την σωστή απόχρωση silver, αλλά και για το ηλικιακό target group 20/60. H Νονα θα είναι Θεάρα με πιο έντονο silver!

  11. Το δικο μου το κεφάλι έχει περάσει από μαύρο μπλε σε καστανό ανοιχτό με ξανθιές ανταύγειες μέχρι σε ακαζού,δαμασκηνί και βιολετί….αυτό το silver δύσκολα θα το τολμούσα τώρα…άσε που κι ο κομμωτής θα πρέπει να είναι αστέρι (και για να πετύχει την απόχρωση αλλά και για να μην σου μείνει η τούφα στο χέρι)….πάντως, το θεωρώ δύσκολο σαν χρώμα…νομίζω ότι λίγες μπορούν να το υποστηρίξουν…άσε που πρέπει να είσαι πάντα στην πένα (κι από μαλλί και βάψιμο και ντύσιμο) …δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό το χρώμα το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου ή με αυστηρό ταγιέρ ή με πανάκριβη τουαλέτα…με πιο σπορ ή και καθημερινό ντύσιμο,νομίζω πως δεν…. σας καλησπερίζω από τα βροχερά ΒΠ….εσείς εκεί, μουλιάσατε;;;;;

  12. H νονά σου είναι κούκλα και τα μαλλιά της μου αρέσουν μακράν περισσότερα από τις famous των παραπάνω φώτο.. Εμένα είναι αδύνατο να γίνει το σκούρο μου μαλλί έτσι, εδώ καστανό το βάφω και δεν πιάνει η βαφή..

  13. @Celia: και στα νότια προάστια μουλιασαμε, και μέχρι τώρα που είμαι στο γυρισμό πάλι έχω μουλιάσει, αχ καλοκαίρι και πάλι καλοκαίρι!!

  14. Kαλησπερα. Συμφωνω και εγω οτι αυτο το χρωμα θελει προσοχη. Στν νονα σου που βγαζει κατι πολυ φινο νομιζω οτι θα της πηγαινει. Οσο για την βροχη Υπεροχη μακαρι να εβρεχε πιο συχνα Πολλα τα οφελη της

  15. Η νονά κούκλα! Σίγουρα θα της πάει more silver! Εγώ πάντως δεν το τολμαω! Είμαι πιστή κοντά στο φυσικό μου χρώμα! … ίσως και να’μαι συντηρητική! Πάντως , η ανηψια μου που ζει στην NY τα είχε κάνει πριν 3-4 χρόνια που ήταν μόδα εκεί!
    χχ

  16. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αρχίσω να τα γκριζάρω (με μια μωβίζουσα απόχρωση ).
    Η νονά θεάρα.
    Μουτςς

  17. Κι εγώ συμφωνώ για τη μικρή αλλαγή στα μαλλιά της όμορφηα νονάς σου!
    Όσο για το χρώμα, αφού δεν το τόλμησα στα 25 , που το σκεφτόμουν πολύ έντονα, θα το ξανασκεφτώ ατα 60… Θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Celia, ότι αυτό το χρώμα θέλει οπωσδήποτε βάψιμο και περιποίηση.

  18. Υπέροχη η νονά σου. Δύσκολο το χρώμα αλλά και πολύ εντυπωσιακό.

  19. Υπεροχο χρωμα αλλα σε εμενα δεν το φανταζομαι καν που ειμαι χλωμη , θα επρεπε να βαλω ο,τι ρουζ ,κραγιον εχω για να μην δειχνω χαλια

  20. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το χρώμα!!!!!! Το έχει μια φίλη της μαμάς μου που έχει κοντό μαλλί και έχει κάνει ανταύγειες γαλάζιες!!!!! Ντάξει έχει όλο το “στυλακι” και το υποστηρίζει. Νομίζω πως πρέπει να το έχεις για να το κάνεις!!!! ❤❤❤❤❤❤❤💙💙💙💙💚💚💚💚💚💛💛💛💛💜💜💜💜💜💜💜💜🖤🖤🖤🖤🖤💜💜 Η νονά κούκλα!!!! Πιστεύω θα της πηγαίνει….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.