Maybelline X Puma: Η συλλογή μακιγιάζ έφτασε και στην Ελλάδα.

 

H athleisure limited edition συλλογή μακιγιάζ που δημιουργήθηκε από την Maybelline New York και την εταιρία αθλητικών ειδών Puma, έκανε χθες το ντεμπούτο της και στην Ελλάδα.

 

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από το athletic street style και τον ενεργό και γρήγορο τρόπο ζωής το σήμερα.

 

«Οι σημερινοί νέοι καταναλωτές, δίνουν προτεραιότητα σε έναν τρόπο ζωής ο οποίος τους επιτρέπει να είναι always on, είτε αυτό αφορά στην καριέρα τους, είτε στον υγιεινό τρόπο ζωής τους, είτε ακόμα και στην προσωπικότητά τους. Η γυναίκα του σήμερα είναι διαρκώς απασχολημένη και εκτός σπιτιού, δεν της αρέσει να συμβιβάζεται και για αυτό τον λόγο χρειάζεται προιόντα που μεγιστοποιούν την απόδοσή τους, για να νοιώθει ικανοποιημένη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. H νέα συλλογή μακιγιάζ PUMA X Maybelline δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει, αυτόν ακριβώς το σκοπό.» δήλωσε η Trisha Ayyagar της Maybelline New York.

 

 

 

 

Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας θα είναι  η Andriana Lima,  γνωστή για το πάθος της για το athleisure στυλ, την ομορφία και τη μόδα, για χρόνια εκπρόσωπος της Maybelline και πλέον επίσημη εκπρόσωπος της PUMA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα 12 προϊόντα της συλλογής είναι «εύκολα», ευέλικτα, πολυμορφικά, μακράς διάρκειας και όπως πάντα σε προσιτές Maybelline τιμές. Ας τα δούμε:

 

 

Αδιάβροχη Mascara Smudge Proof Very Black,  με long lasting αποτέλεσμα 11,99Ε

 

 

 

 

 

Compact Highlighter Skin Master Chrome για λαμπερό αποτέλεσμα  12,29Ε

 

 

Κραγιόν Super Stay Mat Ink σε νέες limited edition αποχρώσεις 10,49Ε

 

 

 

 

 

Stick διπλής όψης Eye Duo Stick με δυο σκιές μια ματ και μια metallic για μακιγιάζ που μεταμορφώνεται εύκολα από πρωινό σε βραδινό με μια κίνηση 11,99Ε

 

 

 

 

 

Stick για το πρόσωπο Face Duo Stick που από τη μια πλευρά προσφέρει χρώμα και από την άλλη πλευρά  λάμψη στην επιδερμίδα.

 

 

 

 

Θα την βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και σε επιλεγμένα online e-shops

 

21 Σχόλια
  1. Αν και αγαπάω το athleisure style αυτός ο συνδυασμός αθλητικής καλτσας&slide pool παντόφλας με ξεπερναει😜

  2. @SofiaT: Εγώ είμαι εύκολη αγαπημένη.. Αδιαφορώ σχεδόν πλήρως για το athleisure και είμαι μέσα!! χαχαχα

  3. Από όλα τα παραπάνω θα ήθελα να δοκιμάσω το Duo Stick Face. Νομίζω θα είναι πολύ κολακευτικό ειδικά τους πιο καλοκαιρινούς μήνες με λίγο μαύρισμα.

  4. @Julia δηλαδή εισαι anti athleisure χαχαχαχαχαχα ειναι και αυτο μια άποψη!!!😀😀😀😀

  5. @Julia κι εγω κι εγω!!! Αλλά το πληρώνω…. 😉

  6. @Stella: Εσύ γιατί; Και το τζινάκι σου και το ωραίο sneaker σου.. μια χαρά. Νομίζω έχω να με δω με τζιν και sneakers από την Γ’ Λυκείου. Ξεχωριστά ναι, τα φοράω, αλλά μαζί σχεδόν ποτέ.

  7. Αυτο το stick που ειναι 2 σε 1 το λατρεψα και γενικα μου αρεσει πολυ αυτη η συνυπαρξη

  8. @Julia ναι αλλά μόνο στο ντυσιμο! σε ότι αφορά την πράξη….

  9. Πόσο πανέμορφη η Αντριανα Λίμα!! Πολύ ωραία σειρά με ακόμη ωραιότερες τιμές.. Ξεχώρισα το highlighter k το duo stick.. @Julia: antiathleisure κ εγώ!! Η μόνη γυμναστική μου είναι μισή ώρα περπάτημα τη μέρα κ αυτό λόγω δουλειάς.. Κ εκεί μοιάζουμε?

  10. @Maryl: Είχες καμία αμφιβολία; (με τη μόνη διαφορά, ότι εσύ δεν το χρειάζεσαι, εγώ πάλι το χρειάζομαι και πολύ μάλιστα…)

  11. Πολύ μου άρεσαν τα προϊόντα μακιγιάζ 2 σε 1
    χχ

  12. Αυτό το κεραμιδοκαφεπορτοκαλί πολύ παράξενο χρώμα.
    Μουτςς

  13. kαλησπερα Νομιζω οτι ταιριαζουν πολυ σε αθλτριες που θελουν να ειναι και γυναικες. Οχι εντονα με φυσικο αποτελεσμα

  14. Antiathleisure και στο στυλ και στη ζωή μου, δυστυχώς (για το δεύτερο). Αν επέλεγα κάποιο προϊόν θα ήταν σίγουρα το δεξί κραγιόν Super Stay Mat Ink, μιας και έχω αγαπήσει τα συγκεκριμένα κραγιόν και τα φοράω πολύ συχνά.

  15. Tαυτίζομαι με την Αμαλία….anti- athleisure κι εγώ…έχω πληρώσει άπειρες συνδρομές σε γυμναστήρια αλλά δεν….το Eye Duo Stick το βρίσκω έξυπνη ιδέα….

  16. @SOFIAT έλιωσα με το σχόλιο slide pool παντόφλα+κάλτσα…χαχαχα….μέχρι που είδα τα FENDI slide-in sandals στα 690USD….Ποιος πληρώνει τόσα λεφτά για ένα ζευγάρι παντόφλες κολυμβητηρίου που έχουν μετονομαστεί σε slide-in sandals;;;;;Ι rest my case…

  17. To highlighter και τα κραγιον μου αρεσαν περισοοτερο απο αυτη τη συλλογη .

  18. Ψηφίζω duo stick και περιποίηση στο γυμναστήριο κορίτσια!

  19. Ωραίο το Highlighter και το κραγιόν! ❤❤❤❤💙💙💙💙💚💚💛💛💜💜💜💜💖💖💖💖💖

  20. Μην μιλάτε για γυμναστήρια!!! αλλα ωραια πραγματακια με χρωμα γιατι και η clinique εχει λανσαρει σειρα γυμναστηριου αλλα περισσοτερο προιοντα βάσης!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.