H Τάμτα ambassador για τις μάρκες Seventeen και Lonvernn

 

Η Τάμτα, το  λαμπερό πρόσωπό της Ελληνικής pop σκηνής,  είναι η νέα ambassador της beauty ομάδας της Seventeen Cosmetics και της Lorvenn Hair Professionals.

 

Η Seventeen και η Lorvenn συνεργάζονται και αναλαμβάνουν το total look της Τάμτα παρουσιάζοντας τις τάσεις στο μακιγιάζ και στα μαλλιά. Το fashion icon Τάμτα αφήνεται στα χέρια των beauty advisors και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, μεταμορφώνεται, και πρωτοπορεί.

 

 

 

 

 

 

 

Η Seventeen και η Lorvenn συνδυάζουν την εμπειρία δεκαετιών και την επιτυχημένη τους πορεία διεθνώς αναλαμβάνοντας την εμφάνιση της stylish Τάμτα.

 

Εγώ πάντως για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να δω τις μεταμορφώσεις της Tάμτα για τις δυο μάρκες μια που και η ίδια ως προσωπικότητα λατρεύει τις συχνές αλλαγές στο look της.

 

11 Σχόλια
  1. Η Ταμτα είναι κούκλα και υποστηρίζει ότι στυλ έχει κάνει, θυμάμαι πριν χρόνια που την είχα δει απο κοντά με το πολύ φουντωτό σγουρό μαλλί μου είχε φανεί απίστευτα όμορφη.. Νομίζω ότι επειδή έχει τόσο όμορφο πρόσωπο της πανε όλα. Πολύ καλό που θα είναι πρέσβειρα σε δύο τόσο αγαπημένες μάρκες

  2. Καλησπερα Συμφωνω εχει ενα προσωπο που δειχνει φρεσκο και θα αναδειξει τα προιοντα των εταιρειων

  3. Πολυ καλη επιλογή!!Εαν συνέπεσε τυχαία και με την επιλογή της για την Eurovision αυτο θα διαφήμιση περισσότερο τις εταιρίες.Περιμενω να δω τις προτάσεις!!

  4. Eγώ έχω μια απορία ,πάντως…τα μαλλιά της Τάμτα είναι δικά της;;;Θα ρωτήσουμε την lonvernn….
    Προσωπικά δεν μου αρέσει το στυλ της…το θεωρώ αλλοπρόσαλλο και εικάζω πως προσπαθεί να μιμηθεί τη lady G σε αρκετές από τις εμφανίσεις της…πάντως, αν πάει στην Eurovision μ’ αυτό το στυλ το αλλοπρόσαλλο, είναι σίγουρο πως θα έχει μεγάλη επιτυχία ****sorry, Tamta αλλά δεν ξέρω τι μ’ έχει πιάσει αυτές τις μέρες …έχουμε κανέναν ανάδρομο,καμιά περίεργη σύνοδο;;Ένα πράγμα σα να προσπαθώ να αποφορτιστώ εξαντλώντας όλη μου την αυστηρότητα και την καυστικότητα….

  5. Μ’ αρέσει η Τάμτα, πολύ περισσότερο για όλα αυτά που κατάφερε ξεκινώντας από το τίποτα. Για μένα είναι αξιοθαύμαστη!

  6. Της ταιριάζει αρκετά αυτός ο ρόλος.Περιμένουμε προτάσεις.
    Μουτςς

  7. Και γω νομίζω πως πολύ εύκολα αλλάζει στυλ, και κάθε φορά βρίσκω πως τα υποστηρίζει. Και σίγουρα, ναι, την θεωρώ πολύ όμορφη!
    χχ

  8. Εξαιρετική επιλογή! Συμφωνώ με τη Στέλλα. Είναι παράδειγμα προς μίμηση. Όσον αφορά στο στυλ της, όσο κι αν διαφωνείς κάποιες φορές, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι ό,τι κάνει το κάνει καλά!

  9. Μ ου αρέσει η Τάμτα και οι αλλαγές που κάνει αλλά θα προτιμούσα να μην είναι τόσο συχνές.

  10. Η ταμτα σιγουρα δεν φοραει περουκες ? Ποσο συχνα αλλαζει τα μαλλια της? Απιστευτο!

  11. Όμορφο καθαρό πρόσωπο και φρέσκια κοπέλα!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛Μου αρέσει!!!! Βέβαια θα συμφωνήσω στο ότι ήθελε ανέκαθεν να μιμηθεί την Lady Gaga χωρίς να το καταφέρνει τις περισσότερες φορές. Πλέον όμως έχει “ηρεμισει” κάπως και μας παρουσιάζει ενδιαφέρουσες εικόνες και προτάσεις. Αναμένω για τη συνέχεια καθώς λάτρευα το προϊόντα seventeen!!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💚💛💚💚💚💛💚💙💛💛💙💙💙💙💙💚💚💛💚💚💙💖💖💖💖💖

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.