Marks & Spencer Valentines Day!

 

 

Το Σάββατο το μεσημεράκι κάναμε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Βρήκα λοιπόν την ευκαιρία και έκανα και μια επίσκεψη στο Marks & Spencer της Ερμού.

 

Πρώτη στάση στο κατάστημα – όπως πάντα- στο food hall που είναι στον τελευταίο όροφο (και έχει και φοβερή θέα) και μετά στα lingerie.

 

Kαι φέτος οι προτάσεις  του καταστήματος είναι αρκετές σε εσώρουχα, beauty και grooming gift boxes και χαριτωμένα σοκολατάκια και λιχουδιές.

 

Ξεχώρισα αυτά:

 

Gift Boxes for him & for her, τιμές από 19,95 έως 24,95 με προϊόντα ομορφιάς & περιποίησης, σε  συσκευασίες δώρου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lingerie

Η ανανεωμένη χρωματική παλέτα, σε απαλές αποχρώσεις του ροζ και του αλλά και δαντέλα και μετάξι. Τιμές από 9,95 τα σλιπάκια, 24, 95 τα σουτιέν, 29,95 τα σετάκια και 44,95 τα baby dolls.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chocolates!

Τρουφάκια και σοκολατάκια σε χαριτωμένες συσκευασίες.

 

 

 

Έχετε κάνει καμιά βόλτα από τα M&S αυτό τον καιρό;

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Όχι… Αλήθεια, πώς μπορούμε να πείσουμε τους υπεύθυνους να δημιουργήσουν eshop και στην Ελλάδα; Ακόμα και τα τρόφιμα δεν τα στέλνει σε όλη την επαρχία.

  2. Εχω καιρο να παω με αυτα ομως που βλεπω τωρα μια βολτα επιβαλλεται

  3. ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠ’ΕΞΩ… ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΟΡΜΗΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ!!!

  4. Νομίζω ότι το κατάστημα στον Πειραιά δεν έχει food hall.. Τα σοκολατακια μου άρεσαν πολύ, τα θεωρώ ένα πάντοτε ευπρόσδεκτο δώρο..Εχω να πάω μήνες, ίσως κάνω μια βόλτα να διαπιστώσω αν τα έχει..

  5. Η αλήθεια ειναι πέρασα μια βολτούλα πριν ενα μήνα 😁

  6. Ki εγώ πέρασα…χτύπησα κάτι γλυφιτζούρια και κάτι σοκολατάκια you melt my heart!!!

  7. Υπεροχες προτάσεις! Ελπίζω να προλάβω να πάω μια από αυτές τις μέρες!
    χχ

  8. Καλησπερα Ημουν εκει πριν 4 μερες στην Ερμου και βρηκα ενα σκουρο τζην που ηθελα απο καιρο σε εκπληκτικη τιμη. Απο 65 ευρω στα 15 ευρω γιατι ηταν το τελευταιο κομματι. Ευτυχως ηταν το νουμερο μου. Επισης χθες που ημουν στον Πειραια περασα να δω μηπως ειχαν κατι που να θελω. Εχει ομως λιγα γλυκα και μπισκοτα οπως ειδα

  9. @RANIA σε καταλαβαίνω! ποση χαρα νιωθω οταν βρίσκω αυτό που Θέλω στο νούμερο που το Θέλω και στην τιμή που το θελω;! Σαν να έχω κερδίσει το τζόκερ ένα πράγμα!!!! Βγαίνω από τα μαγαζιά και χαζογελάω μόνη μου χαχαχαχαχαχαχ

  10. Τα σοκολατάκια μου έκλεψαν την καρδιά!!!! Θα ήθελα να τα δοκιμάσω, Να δούμε θα αγγίξουν την καρδιά μου;;;;;; ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ εξάλλου ο έρωτας περνάει από το στομάχι!!!( Μακάρι να μην τα δει αυτά ο διατροφολόγος μου!!!’χαχαχχα)

  11. Ωραίες προτάσεις αλλά κι εγώ διαλέγω σοκολατάκια.
    Μουτςς

  12. Έχω να πάω πού καιρό αλλά θα το ήθελα.Μου άρεσαν πολύ τα εσώρουχα.

  13. Πάντα βρίσκεις ωραίες ιδέες για δώρα στα Marks & Spencer! Για το e-shop θα συμφωνήσω κι εγώ. Μακάρι να εξυπηρετούσε όλη την Ελλάδα.

  14. Νικοl και εγω το ιδιο σκεφτομαι. Ομως αν και καθυστερημενα θα διατυπωσω καποια πραγματα που εχω διαπιστωσει απο τις επισκψεις μου και τις αγορες μου απο το καταστημα για να μεινουν.
    Εχει εξαιρετικης ποιοτητας ρουχα Οι πετσετες και τα παπλωματα που εχω παρει απο εκπληκτικης ποιοτητας βαμβακι, οπως επισης και τα εσωρουχα. Οτι εχω αγορασει το εχω ευχαρηστηθει πολυ γιαυτο ειναι ενα καταστημα που προτιμω για τις αγορες μου

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.